nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Zaženi program Paint. Mislim, da je na vsakem računalniku, tam nekje pod Accessories. Upam, da nimaš slovenskih oken, ker sem tam mrzu.V paintu odpri fotko. Iz menija izberi Image - Stretch/SkewPod Stretch bosta dve polji, Horizontal in Vertical in v obeh bo verjetno številka 100%Zdaj samo zmanjšaj to številko v obeh poljih, pa bo.Če ne bo dovolj, ponovi. Če ti kaj ne bo všeč, uporabi ukaz Edit/Undo.Potem zadevo samo še shrani s Save As. In to je to. Prosto ko fish paprikash.In če še ne bo šlo, sporoči. Pridem skuhat na dom.Vsi skup ste ful prjazni, k se vam da ukvarjat z računalniškim debilom. Sam tole je men tok tuje in predstavlja zame tak napor, da bom probu enkrat, ko bom meu res čas. Sem že ene 14 dni v ful gužvi, tko d sam sm pa ke smle pokukam, kakšno traparijo napišem, drgač pa že kr bledem. Kr se pa slikc tiče, bi jih moral pa najprej na CDjih najdt - to pa je tud podvig, saj tam - tako kot povsod pri meni, vključno z glavo - vlada nered. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 sej sem pomirjena ugotovila, da je verjetno tole prav... samo hm hotela sem glih strast prizemljit nič, ko bom jaz v Ljubljani kamenčke lovila, pokličem druščino, ok?če me pa moj dolg ne bo do vas zategnil pa javim Tinka hvala ja sej mogoče pa lahkotnost rabim, joooooooooj sej ne vem, ampak definitivno nekaj za odločnost... za postaviti se zase... bo tale kamen kr pravi, če bom pa še uživala zraven pa nič zato Ma bo mene Nosorog med pitjem pira proučil pa bo točno vedu kva men fali, poleg enga mladca TULIT pa basta!!! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Vsi skup ste ful prjazni, k se vam da ukvarjat z racˇunalnisˇkim debilom. Sam tole je men tok tuje in predstavlja zame tak napor, da bom probu enkrat, ko bom meu res cˇas. Sem zˇe ene 14 dni v ful guzˇvi, tko d sam sm pa ke smle pokukam, kaksˇno traparijo napisˇem, drgacˇ pa zˇe kr bledem. Kr se pa slikc ticˇe, bi jih moral pa najprej na CDjih najdt - to pa je tud podvig, saj tam - tako kot povsod pri meni, vkljucˇno z glavo - vlada nered. lalalaja saj zato smo ti pa hoteli vecerjo skuhat bos ti ze se sam eksperimentiral, ko bos pri moceh pazi nase pa to...da ne pades dol, ker potem kdo te bo pobiral...odrasli noskoti so do dve toni... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 cosma, kaj je stranh Stranh smo vzeli v Pika Nogavička berilu a si špricala Tinka? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 zdaj me pa imas... po pikinem vzoru Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ti jutri preberem celo poglavje, ko Pika išče stranh Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 olrajt! ma saj pa zato zdaj nadure delam... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 cosma, kaj je stranh Stranh smo vzeli v Pika Nogavička berilu a si špricala Tinka? Jest sm tud manku, sam mi pol Pujsa vse razloži Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 evo, tale del tle lahko mirno predpišemo za brat vsem, ki niso dobre volje...recept ziher deluje in še skor zastonj je...navali narode Tole pa tkooooooooooooooooo res ... so se mi ustni kotički toliko raztegnili čez fris, da se že skoraj bojim, da se bodo zaskočili za ušesi Hvala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ma vi ste cisto neresni ... tele komedije so samo oblika ... ce jih med vrsticami beres, vidis, da je vsebina hudo resna! da se vrnemo k temi kateri kamen bi pomagal nekomu, ki ima kronicno pomanjkanje koncentracije? tudi, ce zadosti spi in vse to, zrak, voda, svoboda...? en kamen za razstreseno pozornost, v bistvu... in: ali je bistveno, da se ve vse podatke itd o takem cloveku, ki ima npr. samo en problem? ali pa se to celostno gleda, v stilu:razstreseni oven rabi drugacno resitev kot razstresena riba? bi lahko ( teoreticno) nek kamen, ki je npr. dober za fokus in koncentracijo v bistvu delal zmedo nekomu, ki bi zaredi tega postal 'preoster' na drugih podrocjih in s tem iznicil to novopridobljeno kvaliteto? ali je tu v igri programiranje? se ne mudi, samo me zanima...pa da ne pozabim vprasat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 no Tinka, Tulit pa basta!!!hvala Nosorogec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdo bi si mislil, da moram sem po eno malo dozo smeha?? Tema namreč ne obljublja nekaj...pol pa se režim kot velika Jaz tudi manjkala pri učnih urah Samo nekam znan se mi je pa stranh vseeno zdel... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ma vi ste cisto neresni ... tele komedije so samo oblika ... ce jih med vrsticami beres, vidis, da je vsebina hudo resna! Hudo resna! Če bo kdo videl mene z hrizokrulo in Selene z njenim Tulitom. Da se nama ne bo kdo slučajno Saj tudi, jaz nisem vedela, da kamni vsebujejo, toliko humorja. Jah, spet nekaj novega Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jaz tudi manjkala pri učnih urah Samo nekam znan se mi je pa stranh vseeno zdel... Samo nikar ne sprasuj za stranhom v zeleznini. Ti lahko podvalijo grablje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ok obljubim, da ne bom Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Edino v kar smo prepričani je da stranh ni sesalec za prah. Stranh tudi ne hrusta, so potrdili v trgovini s slasticami, tudi v trgovini na drobno ga nimajo....tko da tam tudi ni potrebno spraševati.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Oki...sem šla v lov in ulovila hrizokrulo, da ji pa ni dolgčas sem vzela še hrizopras, se mi je zdel fino, da bosta družba. Zdej še počakam na komentar strokovnjaka. Meni se je zdelo da odlično klapata skupaj. Selene sem vprašala za tvojega Tulija in ga nimajo v Kamnu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 o Cosma si se name spomnila nimajo ane... a se naj zdaj tulim.... kaj pa sedaj v sili še kak že gre tisto.... hja, Nosorog v kamnu nimajo kamna , al grem v lov za Unakitom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 TULIT pa basta!!! lalalaJa seveda sem se te spomila Selenca. Bom šla še v skarabej vprašat, ko bom mimo letela. Unga basta tudi nimajo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 bom pa Tulila pa basta...hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Selene sem vprašala za tvojega Tulija in ga nimajo v Kamnu. Sem vedla, da je moj oče mal kamnit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Janjak mogoče rabim pa tvojega fotrčka da me prizemlji, al pa krkoli mi bo tale kamen prinesel (poleg seksa )pa da basta tud nimajo, groza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 kateri kamen bi pomagal nekomu, ki ima kronicno pomanjkanje koncentracije? ali pa se to celostno gleda, v stilu:razstreseni oven rabi drugacno resitev kot razstresena riba?Ne škodi več podatkov (sončno znamenje + ascendent). Iz takšnih kombinacij se lahko vidi npr. oslabljen pleksus, kar je pogost razlog slabe koncentracije. Če odmislimo pleksus, je pogost razlog s.k. tud pomanjkanje kalcija. To pomanjkanje je lahko čist sekundarno - zaradi napačnega delovanja ščitnice. Zaradi vseh teh cak bi bilo malo "prepoceni", če bi preprosto rekel, naj vzame kamen, ki vsebuje veliko kalcija (npr. kalcit, aragonit, fluorit ...). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 al grem v lov za Unakitom?Hm. Res te ne razumem. Najprej se puntaš, ker tulit vpliva tud na spolnost, zdj se pa pališ na "uno kito" al kwa že ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Oki...sem šla v lov in ulovila hrizokrulo, da ji pa ni dolgčas sem vzela še hrizopras, se mi je zdel fino, da bosta družba. Zdej še počakam na komentar strokovnjaka. Meni se je zdelo da odlično klapata skupaj. Selene sem vprašala za tvojega Tulija in ga nimajo v Kamnu.Valjda. Kupila si tist, kr ti manjka (hrizokola) in nekaj zelo podobnega tistemu, kar si (hrizopraz). Hrizopraza daj malo v vodo, če je bled. Ima v sebi precej opala in -zlasti če je biul na soncu - sčasoma obledi. Lepo jabolčnozeleno farbo spet dobi nazaj, če ga daš ze kak teden v vodo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.