Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

al grem v lov za Unakitom?

Hm. Res te ne razumem. Najprej se puntaš, ker tulit vpliva tud na spolnost, zdj se pa pališ na "uno kito" al kwa že ...

lalala

Naturlich da ne, saj nisi ženska? x;)x

lalali

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

kateri kamen bi pomagal nekomu, ki ima kronicno pomanjkanje koncentracije?

ali pa se to celostno gleda, v stilu:

razstreseni oven rabi drugacno resitev kot razstresena riba?

Ne sˇkodi vecˇ podatkov (soncˇno znamenje + ascendent). Iz taksˇnih kombinacij se lahko vidi npr. oslabljen pleksus, kar je pogost razlog slabe koncentracije. Cˇe odmislimo pleksus, je pogost razlog s.k. tud pomanjkanje kalcija. To pomanjkanje je lahko cˇist sekundarno - zaradi napacˇnega delovanja sˇcˇitnice. Zaradi vseh teh cak bi bilo malo "prepoceni", cˇe bi preprosto rekel, naj vzame kamen, ki vsebuje veliko kalcija (npr. kalcit, aragonit, fluorit ...).

lalala

hvala nosoroq x:)x

obstajata (vsaj) 2 osebi z istim problemom

oseba 1:

sonce strelec

asc rak

luna vodnar

oseba 2:

sonce vodnar

asc skorpijon

luna oven

:irs:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Le zakaj se mi zdi, da si ta prvi ti podobna x;)x

Še ena prošnjica plisssss...

Rabim nekaj za pogum.. saj vem, da ga premorem ohoho...ampak se ne premaknem z mesta...ziheraš preveliki..nekaj proti neodločnisti..

sonce strelec, asc škorpijon,luna devica..mars je kriv - vem - ker je v tehtnici :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sˇe ena prosˇnjica plisssss...

Rabim nekaj za pogum.. saj vem, da ga premorem ohoho...ampak se ne premaknem z mesta...ziherasˇ preveliki..nekaj proti neodlocˇnisti..

sonce strelec, asc sˇkorpijon,luna devica..mars je kriv - vem - ker je v tehtnici :vragec:

vec kot podobna, celo identicna x;)x

zihr zato ves, ker si sco po asc :vio:

ugotavljam, da imam neke probleme le obcasno, druge stalno.

ta koncentracija (oz. pomanjkanje le te) se mi vraca nekako...pa neodlocnost tudi.

ampak sem postala samozavestnejsa odkar imam vecje odgovornosti in sem prisiljena sprejemat hitre odlocitve,

tako, da se izboljsuje...vsaj na dolocenih podrocjih x;)x

za drugo bo pa treba se malo casa in vaje...

je zanimivo, ker sem lahko izjemno skoncentrirana na vec stvari naenkrat, ne pa na eno.

se slisi morebiti cudno, samo lazje opazujem in registriram stvari bolj v sirsem spektru, kot detajlno. in to me zelo moti.

tudi pri cisto vsakdanjih stvareh prehitro odsanjam in odbluzim. bo tudi mars kriv, ker imam ribico tam x:)x

nekako...vse vibre nasplosno pobiram okrog, namesto, da bi se skoncentrirala.

tadrugi je pa en moj prijatelj, ki rabi nekaj, da ga sune v bedrca, ker je ful nadarjen in totalno zblojen :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

Tisto, kar najbolj potrebuješ, boš našla v tulitu (vrsta zoisita). Skušaj ga najti - verjetno ga imajo v ahatu, čeprav je sicer dokaj redek. Ne preveč posrečena zamenjava zanj pa je unakit.

Šifra: v sili hudič še muhe žre . com

lalala

jst sm se sam šifre držala... če rabim, rabim, pa magari kito :sori:

Rabim nekaj za pogum.. saj vem, da ga premorem ohoho...ampak se ne premaknem z mesta...ziheraš preveliki..nekaj proti neodločnisti..

Magnum, Beretta, pa tudi kak dobro ohranjen Colt 45 bi prišel prav. x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

obstajata (vsaj) 2 osebi z istim problemom

oseba 1:

sonce strelec

asc rak

luna vodnar

oseba 2:

sonce vodnar

asc skorpijon

luna oven

:irs:

Za kombinacijo strelec - rak, sem v knjigi Dih zvezd napisal takole: "Te iosebe so pogumne, zaščitniške, neodvisne, čustvene in prilagodljive. Gre za zelo zanesljive ljudi, ki pa kljub ognjenemu sončnemu znamenju velikokrat nimajo dovolj prodornosti, da bi si same ustvarile priložnosti za dokaz svojih kvalitet ...

Sicer je zadeva takšna - ko vržeš skupaj ogenj in vodo, naredi pssssssss in ven nekako zapiha (zrak): pol maš pa še luno v zračnem znamenju (vodnar). Se mi zdi, da bi bilo treba zbrat ustrezni kamen energijske kombinacije zemlja - ogenj. Zemlje manjka, ogenj so pa tud pogasili. Poskusi s kakšnim konkretnim dendritnim ahatom, pa tudi (kot pri Selene) s tulitom bio dobro vkup tulila.

Druga oseba:

Smo pred kratkim mel enga tazgale. Pestijo ga predvsem težave s pozitivnim (beri kreativnim) usmerjanjem sicer zelo močne čustvene energije. Če ga razumetava kaka trma ali pretirana samokritičnost, ga bo omehčal dumortierit. Če pa je pretirano pogreznjen vase in ga lastni problemi oz. projekcije problemov, ki jih "naslika sam" tako jebejo, da zaradi tega izgublja rdečo nit usmerjeniosti k dolgoročnim in kratkoročnim ciljem, pa bi bilo dobro na drugi in tretji čakri intenzivno delati s kakšnim od ognjenih kamnov. Lahko na obeh s karneolom. Za začetek tako, da ga da na čakro, položi čezenj obe roki in tja mehko usmeri pozornost. Poleg raztapljanja blokad bo tako tudi krepil čakro in vadil pozornost (beri koncentracijo).

Tralalero - lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Še ena prošnjica plisssss...

sonce strelec, asc škorpijon,luna devica..mars je kriv - vem - ker je v tehtnici :vragec:

Mal sm se pohecu prejle.

Najdi si lep ognjeni opal, "vtisni" vanj svoje želje in začni razturat.

lalala

x^x Hojla ,Nosko x^x

Kakšen kamen bi pa meni priporočal....Bik,asc.Tehnica?

Lep pozdrav,D x;)x :palec: :palec: x:Dx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

x^x Hojla ,Nosko x^x

Lep pozdrav,D x;)x  :palec:  :palec:  x:Dx

Kombinacijo maš uravnoteženo (ne veseli se prehitro - to še ne pomeni, da nisi zažagana), zato lahko izbiraš med rožnatim kremenom ali pa smaragdom in peridotom. Odvisno od tega, katera barva ti je pač blizu. Lepa kombinacija; ne pa une tečke z nekimi škorpijoni ... x:o)x x:o)x x:o)x

Sicer je zadeva taksˇna - ko vrzˇesˇ skupaj ogenj in vodo, naredi pssssssss in ven nekako zapiha (zrak): pol masˇ pa sˇe luno v zracˇnem znamenju (vodnar). Se mi zdi, da bi bilo treba zbrat ustrezni kamen energijske kombinacije zemlja - ogenj. Zemlje manjka, ogenj so pa tud pogasili. Poskusi s kaksˇnim konkretnim dendritnim ahatom, pa tudi (kot pri Selene) s tulitom bio dobro vkup tulila.

Druga oseba:

Smo pred kratkim mel enga tazgale. Pestijo ga predvsem tezˇave s pozitivnim (beri kreativnim) usmerjanjem sicer zelo mocˇne cˇustvene energije. Cˇe ga razumetava kaka trma ali pretirana samokriticˇnost, ga bo omehcˇal dumortierit. Cˇe pa je pretirano pogreznjen vase in ga lastni problemi oz. projekcije problemov, ki jih "naslika sam" tako jebejo, da zaradi tega izgublja rdecˇo nit usmerjeniosti k dolgorocˇnim in kratkorocˇnim ciljem, pa bi bilo dobro na drugi in tretji cˇakri intenzivno delati s kaksˇnim od ognjenih kamnov. Lahko na obeh s karneolom. Za zacˇetek tako, da ga da na cˇakro, polozˇi cˇezenj obe roki in tja mehko usmeri pozornost. Poleg raztapljanja blokad bo tako tudi krepil cˇakro in vadil pozornost (beri koncentracijo).

Tralalero - lalala

to je res, zemlje nimam nikjer :sori:

prav nikjer nic! ni cudno, da jo tako rabim.

ogenj moj se pa ne da cisto :vragec: :fiju: sem zelo topla voda, vsaj...

glede tega prijatelja, je oboje nekako v igri...ima kratko obdobje, ko je malo bolj dostopen, potem pa spet neki zidovi in

zascitni okopi in kaj vem kaj. je zelo iskren clovek, skoraj prevec, zna bit enim neprijetno x;)x mi ga je skoda, manjka mu

duhovna hrana, tega se zaveda, ampak ne ve kako do nje, kaj dosti pa si ne pusti pomagat...pa ceprav se zelo dobro razumeva, zna bit zelo hladen kar naenkrat...ma en karneol mu dam,

ce ne bo pomagal na popku, ga bom pa po glavi z njim :vtz:

super si tole napisal x:Xx

hvala nosu, da te imamo!

Kdo lahko spremeni svet?

Valjda. Kupila si tist, kr ti manjka (hrizokola) in nekaj zelo podobnega tistemu, kar si (hrizopraz).

Hvala dr. Nosorog x:Xx

O temle bi jest še mal **prediskutirala** o tem, kar sem pa o tem kar bi morala bit...pa tko....

Doma sem našla....4 zelene kamne za 2 ne vem kako jima je ime. Pa še hrizokrula in njen tanovprjatu hrozopras© sta tut zelena.

Verdo que te quiero verdo ali kako zdej to pr men slučajn al kaj....

p.s. Pazi da te Astra ne zapazi (opazka o škorpijah)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x^x Hojla ,Nosko x^x

Lep pozdrav,D x;)x  :palec:  :palec:  x:Dx

Kombinacijo maš uravnoteženo (ne veseli se prehitro - to še ne pomeni, da nisi zažagana), zato lahko izbiraš med rožnatim kremenom ali pa smaragdom in peridotom. Odvisno od tega, katera barva ti je pač blizu. Lepa kombinacija; ne pa une tečke z nekimi škorpijoni ... x:o)x x:o)x x:o)x

x:Ix Hvala ,Nosko x:Ix

xrolleyesx sam ne vem kok misliš ...zažagana...ne razumem ,kaj si hotel s tem povedat....,a mi razložiš prosim :palec:

xDDx mi je pa trenutno modra barva blizu x:)x

Lp,D :palec: xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

.... če maš kaj škorpijona pol si pa zažagana tečka........

Kaj so mu le storile škorpijonke , verjetno mu je kera s coltom grozila al mu je pa nekje dobro podkurla? x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[xrolleyesx sam ne vem kok misliš ...zažagana...ne razumem ,kaj si hotel s tem povedat....,a mi razložiš prosim :palec:

NE!!!!! x:o)x x:o)x x:o)x

x^x Zakaj pa NEEeeeeee...pa če te lepo prosim :sori: :sori:

Mislim,da smo kr vsi mal zažagani....... x?x x?x x?x

[xrolleyesx sam ne vem kok misliš ...zažagana...ne razumem ,kaj si hotel s tem povedat....,a mi razložiš prosim :palec:

NE!!!!! x:o)x x:o)x x:o)x

Že vem sončni mrk ga je, zdajle ga pa že lunin grab....huuudoooo!

Kak fajn, da ne sam mene......v ddrušni je lepše mar ne...... x:o)x

Pa kupte že toto knjigo pa ga nehite nadlegovat!Sploh nau več hotu v peskovnik,pa lih zdajle k se tok fajn da z blatom obmetavat....... x:o)x

.... če maš kaj škorpijona pol si pa zažagana tečka........

:xx!: nimam nič škorpijonskega...znam pa tud uščipnt .če je treba :vragec: :vragec:

Pa kupte že toto knjigo pa ga nehite nadlegovat!

xrolleyesx A ni point ravno v temu?

p.s. Knjiga, še ni!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...