lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 .... če maš kaj škorpijona pol si pa zažagana tečka........:xx!: nimam nič škorpijonskega...znam pa tud uščipnt .če je treba sam po nosorogovih definicijah razvozlujem....nč osebnega... ....če mački na rep stopiš.....da nimaš lune v škorpijonu,mrbit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 .... če maš kaj škorpijona pol si pa zažagana tečka........:xx!: nimam nič škorpijonskega...znam pa tud uščipnt .če je treba sam po nosorogovih definicijah razvozlujem....nč osebnega... ....če mački na rep stopiš.....da nimaš lune v škorpijonu,mrbit Mački, škorpijoni, nosorogi ... Kwa je zdj to. Tema o kristalih al živalski vrt? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pa kupte že toto knjigo pa ga nehite nadlegovat! A ni point ravno v temu? p.s. Knjiga, še ni! Ja point je v nadlegovanju....kadarkoli pridem v to temo, se mi dvigne razpoloženje na bolj.... Če si nabaviš to kar je že napisal maš naslednji mesec kaj absorbirat.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 če mački na rep stopiš.....da nimaš lune v škorpijonu,mrbit moj lunca je v levu..... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ja jaz se prebijam skozi eno tole alfa omega...bi sla kar na morje za en teden, da bi v miru prebrala.potem se na en zelo dolg ali pa dosti kratkih zmenkov z vsemi vprasanji...ampak bo ze... smo kristalni al nismo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Mački, škorpijoni, nosorogi ... Kwa je zdj to. Tema o kristalih al živalski vrt? lalala:xx!: same prijetne žvauce Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Mački, škorpijoni, nosorogi ... Kwa je zdj to. Tema o kristalih al živalski vrt? lalalaO novoletnih čestitkah s kristali, a kej veš kje bi jih človek kupil? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 lia, ti jih prav isces... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ja pa jih ja, a ti ne? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 [O novoletnih čestitkah s kristali, a kej veš kje bi jih človek kupil? V Kranju jih bo od jutri naprej imel Vili Rakovc. Po trgovinah jih ne bo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 lia-niti ne...kadar sem na pravem mestu, jih kar srecam (kadar iscem, nikoli nicesar ne najdem, namrec...) no, zivotinjsko carstvo, lepo bodite, jaz grem se malo delat, ce bo slo slonka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 [O novoletnih čestitkah s kristali, a kej veš kje bi jih človek kupil? V Kranju jih bo od jutri naprej imel Vili Rakovc. Po trgovinah jih ne bo. Pravzaprav ni čisto res. Imajo jih v trgovini Om Shiva v BTCju, verjetno pa bodo v kratkem tudi v Čopovi knjigarni v Lj. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 lia? ponikalnica Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 No prav bomo šli pa v BTC.....kaj je zaj to pejmo mau delat....jst se že pol ure delam da delam..... Kdo je ponikno...sej nisn z Notranjske...mene lahko sam odplakne, k s em s Štajerske...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ma cakam tu nekaj, da se napravi....vmes pa skakljam okrog po luni... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Obesili Velikanki okoli vratu ametist proti klopom Deluje (ze tri tedne ni staknila niti enega ) Evo slikico hrizokole (ali za prijatelje -stranha ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 P.s. ce kdo rabi se kaksno slikco-javite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 hrizo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ruby nekak tkole zgleda, moja hrizokrula, hrizopras© je pa tudi zelo podoben. Hvala za stranh! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Stoj Cosmic! Hrizopraz je drugo (proti kaslju in slabim nogam in bulecinam v trebuhu in proti ospicam in ce si vtaknil grah v nos in podobno...ni za loscenje pohistva) Evo ga: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ni za loscenje pohistva...? a zato imam vse spraskano, odkar sem glassex zamenjala s hrizom. ospic pa se nisem imela, mogoce nad kaksnim najdiscem hrizopraza spim... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Vidis Tinka , vsi ljudje vse vemo... Joj kako me bo za uhlje, ko ta zgornje Pikade prebere Nosorog :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Stoj Cosmic! Hrizopraz je drugo (proti kaslju in slabim nogam in bulecinam v trebuhu in proti ospicam in ce si vtaknil grah v nos in podobno...ni za loscenje pohistva) Evo ga:Sej sem rekla Malči naj ne drgne preveč. Bom gospo Žirovnikovo vprašala kako je s tem. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Stoj Cosmic! Hrizopraz je drugo (proti kaslju in slabim nogam in bulecinam v trebuhu in proti ospicam in ce si vtaknil grah v nos in podobno...ni za loscenje pohistva) Evo ga:Sej sem rekla Malči naj ne drgne preveč. Bom gospo Žirovnikovo vprašala kako je s tem. Strasno, Malci je bila pri nas ravno v torek .Ostali brez enega samega celega kosa porcelana Ja, ce gospa Zirovnikova ne ve, je tu se vedno gospa Lavra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Čist napačne metikamente uporabljata.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.