Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ooo, nosorog!

spet nova slikica...obvladas, vidim, obvladas... x;)x

Niti slučajno. Kar se obvladovanja računalnika tiče sem še zmeraj deklariran bebec. Fotka in zamenjava ikone sta delo Aire. :inocent:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>gospod nosorog, mene pa zanima kaj je kamen, ki ga prodajajo pod imenom petansit in za kaj se uporablja... x:)x

Petansit?

Še nikoli slišal. Si prav napisala ime? Moram sicer preverit na eni geološkistrani, sam bi upal staviti, da to ni pravo ime kakega minerala. Trgovsko morda. Nisem bil letos na nobenem sejmu mineralov v tujini, zato je čisto možno, da mi je kaj ušlo (ne v hlače x:o)x x:o)x x:o)x ).

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

jah, saj se mi je zdelo, da zna bit kakšno trgovsko ime. ga nisem do zdaj zasledila nikjer (sam to še nič ne pomeni, ker nisem stručko, jasno). pa opis menda ne bi dosti pomagal, verjetno?

:vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zdej sem se odločila, da neham kadit... pa bi rada en kamenček, ki bi mi pomagal, da bi me mal pomiril. kaj svetujete?

zanima me tudi kater kamenček bi mi še pasal kot škorpjonki (luna-riba, asc-kozorog)

imam obsidian, ampak mi ni všeč...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Živjo.

Zanima me, kateri kamen je primeren za:

- osebo, ki je rojena 4.4.1972 ob 9.10 uri

in

- osebo, ki je rojena 12.2.1978 ob 7.32.

Hvala in lp.

Energijsko adekvaten kamen osebi 1 je granat, bolje je, da nosi ametist, saj jo usmeri v duhovne dimenzije.

2. Glih še dvojni vodnar. Stavrolit (uravnava štiri elemente), čeprav bo tej osebi glede na barvo gotovo bolj ustrezal modri topaz.

<{POST_SNAPBACK}>zdej sem se odločila, da neham kadit... pa bi rada en kamenček, ki bi mi pomagal, da bi me mal pomiril. kaj svetujete?

zanima me tudi kater kamenček bi mi še pasal kot škorpjonki (luna-riba, asc-kozorog)

imam obsidian, ampak mi ni všeč...

V Ahatu majo občasno kak zanimiv primerek aktinolita(smaragdita) v kremenu. Tist ti bo po mojem všeč, energijsko je pa zlo blizu tvoje kombinacije. Lahko ga tudi programiraš, da podpre tvojo odločitev o prenehanju kajenja.

hi hih i iz ljubljane. sem bla v btcju... najdla par stvari sam tistga pa ne. so mi rekl nej grem na čopovo. tak da če bo jutr kej odvečne energije pičim na čopovo... :palec: x;)x x:)x sem pa mamici kupila ametistke, mičkene uhančke, in ji fuuuulll pašejo. sebi sem pa še mesečev kamen. x:Xx x:Xx x:Xx

šibam zdej gledat kako se ga uporablja... tralala... se mi zdi da sem čist smotana na kamnčke ratala... ampak če so pa tok fajn in res učinkujejo... :palec: x:Dx

dubla sem ga! aktinolitka.... sam ga še nisem uporabljala... bom danes ali jutri. me je un k je kamne prodajal debelo gledal, da od kej poznam ta kamen in oh... da ta k mi ga je svetoval se more pa dobro spoznat... ker to tud uni k se spoznajo ne vejo zanga... xsrcx xokx

je ja v prozornem. kr lep kamenček. pa kr velik. ful bi rada mela rubina pa so tooookkk dragi. ena sem gledal je bil v velikosti oreha, brušen ... mislim da je bil okrog 13 jurjov. tu mač.

bom jz eni rekla da mi še kakšen nekit nardi. ker v teh trgovinah nimajo lepega. ona pa ful luštne uhančke dela iz teh poldragih kamnov. morm pa še za verižce vprašat.

še en vprašanjček. ni dobro več različnih kamnov skupaj nosit ne? razen če veš da dobro vplivajo en na druzga.

<{POST_SNAPBACK}>je ja v prozornem. kr lep kamenček. pa kr velik. ful bi rada mela rubina pa so tooookkk dragi. ena sem gledal je bil v velikosti oreha, brušen ... mislim da je bil okrog 13 jurjov. tu mač.

bom jz eni rekla da mi še kakšen nekit nardi. ker v teh trgovinah nimajo lepega. ona pa ful luštne uhančke dela iz teh poldragih kamnov. morm pa še za verižce vprašat.

še en vprašanjček. ni dobro več različnih kamnov skupaj nosit ne? razen če veš da dobro vplivajo en na druzga.

Ne pašejo vsi kamni skup. Povej, katere kombinacije te zanimajo in povem ti, kako gredo skup. x:Dx x:Dx x:Dx

Surove rubine v velikosti pesti dojenčka dobiš pri nosorogu, po ceni 200 E/kg.

ok čak da se spomnim kere vse mam zdej:

ametist, lunin, roževc, aktinolit, tigrovo oko, turkiz, rubin in kameno strelo. ja to bo to. pa ko boš mel čas povej keri grejo fajn skupaj, da jih bom znala kombinirat. hvala. fuuulll si prijazen!!! xsrcx :flower:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...