Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

Tinka... hude fotke :2src: :palec:

tale kamen tisočih obrazov se mi vedno bolj dopade :2src:

<{POST_SNAPBACK}> Apofilit je energijska preslikava tebe z vsemi tvojimi kvalitetami in hibami. Pri kombinaciji ogenj - voda je pogosto štala, kaj pride na površje. Če prevlada voda, te mučijo občasne zaskrbljenosti, medtem ko pa je strelčeva energija precej bolj optimistična. Če  te mučijo kakšne skrbi, je vseeno boljši kak ametrin, če pa se počutiš uravnoteženo, seži po apofilitu. Tudi ljudsko ime apofilita (ribje oko) simbolizira ribe in aktivno komponento, kar moč vida definitivno je. Mimogrede - apofilit je eden mojih najljubših kamnov in včasih sem prav žalosten, da je tako podcenjen. Na trgu včasih najdeš čudovite zelenkaste pravilno kristaljene primerke, ki pa se jih folk kar nekako izogiba.

Za kombinacijo vodnar - devica, sem v knjigi Dih zvezd zaoisal naslednje: Ti ljudje imajo pogosto težave s samozavestjo, saj so gotovi vase le navidez, za to masko pa se skriva velika živčna energija in negotovost. To dvojnost simbolizira aleksandrit, vendar je za te osebe kajpak bolje, da si izberejo npr. fluorit, ki jim pomaga potlačena čustva v veliki meri stabilizirati.

lalala

Kolk si ti en prijazen nosorog xsrcx :palec:

Evo, spet nekaj več vem :vio:

Z ametrinom se še spoznavava, prvi občutki pa so kar kul (očistila sem ga pod vodo). Programiranja in teh zadev sicer glih ne obvladam, ampak se bom že znašla. x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

Prvi stik s kamni sem imela bogvedi kdaj nazaj, ko sva še mala s sosedom raziskovala po novoizkopani zemlji neke črne svetleče kamne, ki so tak super izgledali, da sva bila prepričana, da je to neki gusarski zaklad x:Dx in to sem celo vrečko privlekla domov... xrolleyesx Da ne rečem koliko od sonca obsijanih kamenčkov iz raznih obal imam že doma...

Potem je bilo takole, da je g. Pišek imel eno malo stojnico na začetku in vedno sem kar obstala kot zadeta pred njim in kar inhalirala vse tiste barvne odtenke, nato je beseda dala besedo... na začetku sem bila nora na ametiste in akvamarinčki so se mi zdeli tak lepo plavkasti (pa še zmerom nimam nobenga), potem je še celo prijateljici l.92 igral na poroki -ja dober muzikant in sama sem bila ravno oborožena z njegovimi ametisti, da je rekel: "Pa kaj bi ti rada celi rudnik ametista!" :eek: x:Dx Nato me je zaneslo tudi k Škrablu, tam sem prvič sprobavala občutke z roko in se sama sebi čudila, če daš roko nad kak kristal ali pralni prah...

Pred dvemi leti sva bili s kolegico slučajno cimri na enem seminarju. In tam se meni začne v trebuhu napletati bolečina, stara znana mesečna groza. Ona čisto hladnokrvno: "Daj si to kameno strelo takoj v popek in ti bo sigurno boljše!"

Zna programirati, še zmeraj ne razumem kako to programiranje poteka?

In kateri kamni so še primerni za v popek ob menstr.težavah?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

tole je pa o programiranju nosorog napisal v temi programiranje kristalov:

Priporocˇljivo je, da izberesˇ kristal dokaj pravilne oblike.

-Sedesˇ, se sprostisˇ, kristal vzamesˇ v levo roko.

-Zacˇutisˇ njegovo vibracijo, in se z njo uglasisˇ – se ji prepustisˇ, zavibrirasˇ z njo.

-Mentalno povecˇasˇ kristal tako, da si ves v njemu in z njim vibrirasˇ. Pozornost usmerisˇ v srcˇno cˇakro. Vdih iz sredisˇcˇa zemlje, preko podplatov (hrv. tabani – lalala) v srce, izdih iz srca, preko temena v sredisˇcˇe vesolja. Nato vdih iz sredisˇcˇa vesolja, preko temena v srce, izdih iz srca, preko podplatov, v sredisˇcˇe zemlje. Cikle tega dihanja ponavljasˇ. Pri tem ozavestisˇ, da iz sredisˇcˇa zemlje vdihujesˇ transformacijsko mocˇ zemeljskega ognja, iz vesolja pa univerzalno energijo ljubezni. Z vsakem vdihom naj v predelu tvojega srca raste krogla zlate energije. Tako dolgo, dokler ne napolni celega telesa, oziroma kristala (v prvi fazi si kristal povecˇal in si sedaj TI kristal). Ko je kristal poln energije, s povezanim dihanjem prenehasˇ. Ozavestisˇ, da si ustvaril steber energije; ti, oziroma kristal, si sticˇna tocˇka med transformacijsko energijo zemeljskega ognja (materije) in energijo univerzalne ljubezni iz kozmosa (duh). Ozavesti, da bo povezava tih dveh energij v kristalu obstajala vedno. Sedaj zadaj kristalu kakrsˇnokoli nalogo; uresnicˇitev bo podprta z grobimi in finimi energijami. Vpleti cˇustva. Cˇustveno se identificiraj z ukazom oziroma tistim, kar se bo zaradi programiranega kristala zgodilo. Ne dvomi v uspeh svojega dela. Kadar je kriza, vzemi kristal in se spomni , da na finoenergijski ravni dela zate.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

kako je mogoce, da so tako zelo razlicni?!!

in recimo, da ga zelim cenit, in, da ga nimajo v ahatu, bi se dalo nosorogu pogledat, ce se skriva kje kaksen doma...?

Da kristalizirajo tako različno, ni nič nenavadnega. V veliko več različnih oblik kristalizira npr. kalcit. Kar se barve tiče, pa mu jo dajo različne primesi. Osnovna formula KCa4[F | (Si4O10)2] . 8H2O je vedno enaka, različne pa so primesi Na, Al, Mg in Fe, ki ključno vplivajo na barvo.

Mimogrede - na vseh slikcah ni le apofilit. Na tretji je zraven tudi stilbit (sta rada skupaj - tisti, bolj ploščati kristali).

Ah, po mojem se bo pri Nosorogu zihr našel kak apofilit viška.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 1 month later...
Kateri kamen je najbolj primeren za preganjanje otožnosti?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Kateri kamen je najbolj primeren za preganjanje otožnosti?

Verjetno misliš na samozdravljenje otožnosti. - Katerikoli, le dovolj velik mora biti. Z njim se opališ po glavi ali pa poskrbiš za okoliščine, v katerih ti na glavo kar pade. Pomembno je, da je šus dovolj dober oz. močan, da te usmrti. Žalosti v hipu ne boš več čutila. Prihaja pa pri tem postopku do zanimivega fenomena t.i. "preskoka čustev." Otožnost, ki je bila prej v tebi, se na nek način preseli v tiste, ki so te imeli radi.

Torej - če maš tud ti ta folk rada, ipak tega ne naredi, ker bodo pol vsi otožni (zdej si pač le ti). Žrtvuj se in trpi. V zgodovini je bilo vedno tako, da so posamezniki prevzeli breme in trpeli za množice (Jezus ...). Morda na ta način celo dosežeš nesmrtnost. x:o)x x:o)x x:o)x

www.neumnost.com, Nosorog s.p.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
Kakšen rumene barve in v povezavi z Dvojčkom. Saj je na luninem netu opis kamnov in še fotke so zraven, mislim, da pod zdravje.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

Cosma, sej nisi več otožna, ane xsrcx

Kaj pa vem, študiram zdele po zapisanem, če se nosorog boji otožnosti.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Selene, pih kaj nam dogaja. x:Xx Upam, da bo šlo brez skale.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...