Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 ne vem...bomo videli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je še kter kamen razen lapis lazuli, ki je za boljše učenje? Sam mam samo lapis lazuli in mi kar zelo pomaga Koncentracija je povezana z občutkom moči v pleksusu, ki jo dajejo rumeni, ognjeni kamni. Citrin na primer. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšen rumene barve in v povezavi z Dvojčkom. Saj je na luninem netu opis kamnov in še fotke so zraven, mislim, da pod zdravje. Rumen, ognjen kamen, povezan z dvojčki, je brazilianit. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa vem, študiram zdele po zapisanem, če se nosorog boji otožnosti. Mhm. Ko zagledam gdč. otožnost, zavzamem bojni položaj "zajec". lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ej nosorog, kaj pa mam lahko jaz samo laizlazuli pa bo mi pomagal razviti grlno čakro?Pa btw, je sploh grlna odgovorna za lažje učenje? ajdik Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Lapis lazuli nekateri omenjajo kot kamen, ki pomaga pri učenju zato, ker vsebuje tudi kalcij. Kalcij pa vpliva na spomin, ne glede na to, al ga tresneš vase oralno al pa v energijskem smislu. Če ti pače, zaupaj svojim občutkom. Glede na to, da pri normalnem prehranjevanju dobimo kalcija dovolj, sem sam prepričan, da so za učenje učinkovitejši kamni, ki ti pomagajo k občutku moči v predelu pleksusa. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 samo če pa v knjigi atlas čaker piše da je baje za učenje. Pa odkar ga nosim so mi ocene samo še šle gor Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo če pa v knjigi atlas čaker piše da je baje za učenje. Pa odkar ga nosim so mi ocene samo še šle gor Saj ti pravim, da zaupaj svojim občutkom. Če ti grejo ocene gor, hvala bogu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Na da, hvala bogu No moj občute prabvi, da ostanem pri lapis lazuliju, sem ugotovil da mi je moje prepričanje da mi pomaga zvišalo ocene, ne pa kristal :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Pridno sem delala eliksir in sicer v čaj- mešanico lakote in bezgovih listov ( postala , da sem jih našla ) in vanj polagala najprej rumeni jaspis in hrizopraz, nato samo hrizopraz za čiščenje telesa.Ok. zadovoljna Sedaj sem spet 1 x tedensko na olivinu, 1 x tednsko na citrinu. Tnx še enkrat Nosy za nasvete Šifra:'Odvisnica' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sedaj sem spet 1 x tedensko na olivinu, 1 x tednsko na citrinu. Jst pa še zmeraj na koki. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ja, ni citrin? Ma, saj ni tako nujno, da je kamen, lahko je karkoli rumenega. Jaz verjamem v moč barv, vidim, da še kamnov nisem poštekala, ampak barve pa že od nekdaj vau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 No imam eno vprašanje. predkratkim, sem kupila tole ogrlico iz kamenčkov Bila mi je zelo všeč...lahko rečem da je ona izbrala mene imam pa problemček, ko sem vprašala kaj je to za en kamen...so vsi modro molčali. Povedano mi je bilo da je puščavski kamen ..hm puščavska roža. zdaj pa mene zanima ,...ali je res kako naj čistim tole zadevico. sedaj sem jo kar v sol zakopala pa zakaj je tole dobro. lepo prosim za odgovor Slikca pa je tukaj...ni ne vem kaj ...upam pa da bo pomagalo. Moram pa povedati, da se ti kamenčki svetijo in v notranjosti so drobna zrnca..zlate barve....se čudovito lesketa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 A ni puščavska roža bol rujave barve ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 a saj sem že po netu mal iskala ...sem najdla puščavsko rožo..pa mal drugače izgleda...pa me mal bega. Res ne vem. Saj za puščavsko rože sem že nekaj izvedla.. Zanima pa me kaj je tale moj konkretni kristal..no ogrlica... hvala Tole je rožica..hm nič kaj podobno moji ogrlici Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No imam eno vprašanje. predkratkim, sem kupila tole ogrlico iz kamenčkov Bila mi je zelo všeč...lahko rečem da je ona izbrala mene imam pa problemček, ko sem vprašala kaj je to za en kamen...so vsi modro molčali. Povedano mi je bilo da je puščavski kamen ..hm puščavska roža. zdaj pa mene zanima ,...ali je res kako naj čistim tole zadevico. sedaj sem jo kar v sol zakopala pa zakaj je tole dobro. lepo prosim za odgovor Slikca pa je tukaj...ni ne vem kaj ...upam pa da bo pomagalo. Moram pa povedati, da se ti kamenčki svetijo in v notranjosti so drobna zrnca..zlate barve....se čudovito lesketa. Kolikor je videti po slikci, gre za t.i. sončni kamen. Pravo ime je avanturinski glinenec, prodajajo pa ga tudi pod imenom ruski avanturin. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Fino: Sončka rabim Najlepša hvala Nosorog Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Jaz sem OVEN. Kaj bi meni pomagalo za sprostitev in unicenje stresa? Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem OVEN. Kaj bi meni pomagalo za sprostitev in unicenje stresa? Zaupaj mi, kaj si po ascendentu oz. kje in kdaj(tudi ura) si rojena. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem OVEN. Kaj bi meni pomagalo za sprostitev in unicenje stresa?Ena poštena borba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinksy 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kateri kamen nosorog pa bi ustrezal moji frendici? Sonce v biku, ascendent v tehtnici, luna v devici, merkur v ovnu, venera v dvojčkih, mars v levu, jupiter in saturn v devici, uran v škorpijonu, neptun v strelcu in pluton v tehtnici. Ne vem če je potrebno vse to vedt, pa vseeno. Naj povem še to, da so pljuča in živci njen šibkejši člen. Pa občasne depresije. Že vnaprej se najlepše zahvaljujem za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kateri kamen nosorog pa bi ustrezal moji frendici? Sonce v biku, ascendent v tehtnici, luna v devici, merkur v ovnu, venera v dvojčkih, mars v levu, jupiter in saturn v devici, uran v škorpijonu, neptun v strelcu in pluton v tehtnici. Ne vem če je potrebno vse to vedt, pa vseeno. Naj povem še to, da so pljuča in živci njen šibkejši člen. Pa občasne depresije. Že vnaprej se najlepše zahvaljujem za odgovor! Rožnati kremen Barvno je usklajen z bikom in tehtnico, pa tudi energijsko. Tradicionalno je namreč veljal za kamen plodnosti (čeprav imajo ta sloves običajno kamni, ki jim vlada element voda), kar je kvaliteta bika, njegova vibracija pa nas osvobaja skrbi in podpira razvoj čutnosti (kar bo sedlo pri težavah z živci in depri).Mimo pa niso niti kakšni zeleni kamni, npr. smaragd ali peridot. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 uf, kaksno glava je not , a si opazla? --------<{POST_SNAPBACK}>a saj sem že po netu mal iskala ..../quote] Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf, kaksno glava je not , a si opazla? --------<{POST_SNAPBACK}>a saj sem že po netu mal iskala ..../quote] Glava...nisem opazila. sem pa zdele mal gledala tole rožo...vidim glavo ja...ampak ni človeška zraven pa bi se razbralo majhna otroška glavica..otrok.Gledam v notranjosti rože Hm no ja .... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 [Hi! sem si tudi jaz enkrat kupila kamen za moje znamenje. če je imel kakšen učinek sicer ne vem, vem pa le da sem ga nosila dolga leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.