Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Amis, men se zdi, da si ti partajicna. Mene ne briga kje so tvoje meje, jaz pa moje meje pokazem in meni pa ne bo nihce govoril, kaj jaz lahko recem in kaj ne, ker jaz premislim, kaj napisem; zakaj se ti zdaj mesas po dreku? Ce ti kot laik dvomis v mojo kompetenco, da jaz znam analizirat problematiko, potem imas ti en problem. A ce bo nosorog skocil v vodo, bos ti skocila z njim?pazi, ker ce bo preplitka, se lahko udarta na kamenje (kot vidis se vedno pri temi to da se mešam zraven je čist moja stvar ...običajno to počnem, če me kaj zanima...ali pa zabava. in tle me zabava in pač-tako kot ti, samo podam svoje mnenje. ker mi je ful smešno, kako se okupiraš s stvarmi kaj, kdo in kje lahko reče....sploh glede na to, da običajno ti drugim pamet soliš o tem. zato mi je blo smešno, da ti tale špegu ni bil všeč . o kompetencah, srce, pa jaz pojma nimam. gvišno sem laik. to je popolnoma točno. in to zihr na celem kupu področij. naprimer: sanje se mi ne o astrofiziki, pa o sajenju solate, pa o vzreji deževnikov...pa še o celem kupu reči ne....pa nič zato....mene to ne moti v vodo pa običajno skačem iz pomola za prekooceanske ladje...zato je vsakršna skrb odveč....lahko mirno spiš naprej... ...pa lepe sanje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaz bi pa tebe nekaj vprašala nosorog...če lahko...ali pa koga, ki bi mi pač znal odgovoritino takole je...okolkamnov sem jaz čisto zmešana, ker se ne spoznam na to. me pa zanima kateri kamen bi mi ti svetovalal za ščitnico? to kar me najbolj bega je dejstvo, da se v različni literaturi različni kamni navajajo za isto problematiko (a sm tko povedala, da se zastop ...sm bl štorasta...vsesplošno)npr tukile mi piše da heliotrop pomaga pri delovanju ščitnice...na konc knjige ga pa tam kjer našteva kamne za določena stanja, ni potem so mi v tgovini kamn rekli, da je fajn za ščitnico magnezit...itd pa še ena stvarca, mogoče se bo čudno slišalo...malo čudaško, ampak jaz bom napisala tko po kmečko...tako kot je...torej: jaz bi zadnjih par dni ko vidim ametist ta kamn kr objela...a veš kako?...tko čudn...objela bi kamn in pol ful jokala... ...mal čudn ja...nimam pojma o kamnih, vem pa kako se počutm uh...to je to...hvala LpMana Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 vrba, lahko lupčkam nosoroga al kogar pač hočem. sam tle si pa mal pomešala pojme. se ne potegujem zanj. mislim, da je zlo odrasel človek, ki zna to uspešno sam nardit. ob vsem skupaj sem se zabavala jaz...in se še... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 vrba, jaz te na dolocenih mestih zelo rada berem, kljub temu, da si zelo pokroviteljska, ampakzdaj pa res ze malo tezis tukaj glede nosoroga bi samo rekla, da je v tem prostoru bistveno manj anonimen kot ti. (to si nekje omenjala). kar se policajev tice pa - odvisno, kje zivis.slovenskih vecina ne mara, na primer.so velikokrat agresivni, neposteni in niti priblizno ne 'pomagajo, kadar je treba'.so se pa britanski, nizozemski in ameriski do zdaj po mojih izkusnjah bolje izkazali.ampak predvidevam, da ljudje izhajajo s svojimi trditvami iz okolja, v katerem zivijo.tako je npr. v slovenscini bolj popularen angleski slang ('skenslat' pride iz angleskega izraza 'to cancel' itd itd).zakaj nakladam o tem?ker imam obcutek, da je tvoje dojemanje slovenscine (dojemanje, ne znanje) bistveno drugacnood ljudi, ki ta jezik tu govorijo. in ker sem ze mnogokrat opazila, da kaj narobe razumes. predvsem kadar se gre za ton, nacin komunikacije, ki mogoce zgleda drugacen, kot v resnici je. in ker bi bilo zato mogoce dobro, da vzames stvari malo z rezervo in imas v glavi, da obstaja moznost, da tudi ti kdaj cesa ne razumes prav, in ne samo, da drugi tebe ne razumejo. taksne so namrec vecinoma tvoje reakcije, kadar pride do nesporazuma. pa brez zamere Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 kje smo ze...? girasol - ga ne dobim v trgovini, ce ima kdo kaksno skrito rezervo, naj pove! svedska grencica je pa fajn! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>. pa nosorog, ti si vse narobe razumel. ti pa spekuliras, kao da hocem igrat odvetnika...(misli rajsi potiho, ce ne ves)... in ce ti ne razumes ravnotezja med razumom in custvi, potem je to tvoja neelasticnost, ne moja. Nekam cudno ti sklepas. Tu si se srecal s teboj in nisi hotel ostati objektiven. Jaz sem postavila samo to vprasanje. Ne vem kam si vrgel racunalnik, da se je potem pokvaril (Freudov zagovor). Ampak ti se valjda nisi hotel sporazumeti. In kakor sem rekla da grem, si me pa obiral za hrbtom, ja a se ne rece temu – marje spletat? Napisi tisto kaj ves, ne tisto kar ti mislis da je. To je tvoj nivo, ce o razumu in policiji pises s takim priokusom,.... bi pac raje napisal kaj o kamenckih. , ker ce ti necesa ne dojames, takoj obsojas, da drugi tezijo, da komplicirajo, da so otrocji ali dolgocasni... Vidim, da se s tabo ne da pogovarjati stvarno. Pa ce zdaj to spoznas, potem je zame to tudi zakljuceno, ce pa mislis nagajat si pa sam jamo kopljes. Psi lajajo, karavana pa gre mimo. (arabski pregovor) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi pa tebe nekaj vprašala nosorognpr tukile mi piše da heliotrop pomaga pri delovanju ščitnice...na konc knjige ga pa tam kjer našteva kamne za določena stanja, ni potem so mi v tgovini kamn rekli, da je fajn za ščitnico magnezit...itd Za kakšno okvaro ščitnice gre? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 dobri den ja...meni je ena gospa nanihala, da mi ščitnica premalo dela,,,naj bi delovala samo 80%, obščitnica pa 95%.... tako pravi x!x jaz se zdravstveno že itak zelo dolgo slabo počutim... pa vsak dan morm zdej 2 žlički soli popiti s čajem iz kopriv Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sam jaz ne vem ...ta nihala in to...nism lih najbolj prepričana Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 dobri den! mana, ne zgledas mi najbolje....!pojdi na kaksen konkreten pregled.upam, da vsaj zdravo sol pijes ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 veš kaj... tale zdrava sol... da naumo spet začel.... una2 sta čist prpaljena...sstane pa free...se osta poklala zarad te soli x!x ma ja so mi že dostkrat kri pregledali pa vse ok s ščitnico... jaz bom zdej to kuro 12 dni sfurala...pol bomo pa vidli aja...kera pa potem je po tvoje zdrava sol? lp Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V praksi me policaj asociira na omejitev. V bistvu je ponavad tko, da ko jih rabiš, jih ni, drgač pa težijo. Moj včasih najljubši bobnar Ginger Baker je bil kot mulc v eni bandi, k so tud mal policaje ubijal.lalalaEdina asociacija, ki jo imam med policaji in omejitvijo, je omejitev hitrosti. Res sem imel opravka samo s prometnimi policaji in tistimi na meji, ampak moje izkušnje z njimi so čisto v redu. Če je pa na to vplivalo tudi to, da sem bil do njih korekten, in ne pozabil, da se pogovarjam z ljudmi, ki pač opravljajo svoj posel, pa ne vem. Ali da si polepšam dan, če tudi policaju na mejnem prehodu pokažem prijazen nasmeh, ne samo brhki kelnarci v bifeju. Meni se slovenski policaji na splošno zdijo kar v redu! <{POST_SNAPBACK}>S kamni se da narediti marsikaj. Npr. kakšnega policaja frderbat* z dobro merjenim udarcem v glavo.lalalaSem mislil, da so tovrstni kamni namenjeni samo pozitivnim afirmacijam. <{POST_SNAPBACK}>... in v mislih vnaprej omenjam mamo morebitnemu vsiljivcu, ki bi se jih drznil najti.Vnaprej programirani kamni. Hmmm. Res ne veš, kakšne programe imajo ti kamni že v sebi, ki jih kupiš pri različnih ljudeh in kako jim potem vneseš svoje programe... hehe. Skratka, tole mi je padlo v oči, neke afirmacije, ki se jih programira, pa niso pozitivne. Kaj praviš na to? Če naj bi nam bili kamni v pomoč, ali so negativne afirmacije dovoljene?Pa tista besedica "drznil najti". Niti ni napisano "drznil vzeti". Še vedno pa "drznil". Ali je to recept, kako si zaščititi avto, ko ga pustiš na parkerplacu, pa hišo preden greš na morje, pa obleko v garderobni omarici bazena in tako dalje? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobri den ja...meni je ena gospa nanihala, da mi ščitnica premalo dela,,,naj bi delovala samo 80%, obščitnica pa 95%.... tako pravi x!x jaz se zdravstveno že itak zelo dolgo slabo počutim... pa vsak dan morm zdej 2 žlički soli popiti s čajem iz kopriv Ščitnico učinkovito aktivira lapis lazuli. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skratka, tole mi je padlo v oči, neke afirmacije, ki se jih programira, pa niso pozitivne. Kaj praviš na to? Če naj bi nam bili kamni v pomoč, ali so negativne afirmacije dovoljene?Pa tista besedica "drznil najti". Niti ni napisano "drznil vzeti". Še vedno pa "drznil". Ali je to recept, kako si zaščititi avto, ko ga pustiš na parkerplacu, pa hišo preden greš na morje, pa obleko v garderobni omarici bazena in tako dalje? Piko, gre preprosto za zajebantsko terminologijo. To je vse. Tlele se pač napol resno pogovarjamo o nekaterih rečeh, ki so bolj ali manj vezane na kamne, pa si pač privoščim ... Lovljenje za takšne izraze je nesmiselno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
corazon salsero 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Živjo...jst bi tut rada najdla svoje kamne; vodnar, asc. lev, sonce: vodnar, luna: ribi.Kakšen nasvet?Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj... tale zdrava sol... da naumo spet začel.... una2 sta čist prpaljena...sstane pa free...se osta poklala zarad te soli x!x ma ja so mi že dostkrat kri pregledali pa vse ok s ščitnico... jaz bom zdej to kuro 12 dni sfurala...pol bomo pa vidli aja...kera pa potem je po tvoje zdrava sol? lp mana, je bilo misljeno kot hec...stanetova sol, seveda! ko smo ze pri tem:meni je vsec po okusu in jo tudi obcasno uporabljam, ravno zaradi tega, kadar uspem jesti doma.mi je tudi dobro dela nasplosno, in jo v tem smislu lahko priporocam.(npr. bele obloge so sle z jezika, manj sem zejna ce solim s to soljo itd)ne vem pa, ce je ravno resitev za vse probleme tega sveta Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 joooj piko...jao jao se ti pa ljubi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 obma hvala... res jaz sm si sedaj že hrizokol kupila...ampak bom še unega...itak mi je biu danes všeč bi pa res rada vedla zakaj se literatura tako razlikuje...pol sm vsa zmedena Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 aja sm še nekaj pozabila vprašat... a to je veliko ljudi, ki znajo nihalo uporabljat?...sm razmišljala, da bi še komu drugemu rekla...kaj menite? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 glede izbire kamna - ponavadi ne zgresis dosti, ce gres po obcutku (ko gre za konkretno tezavo). za nihala pa ne bi vedela. morda bi bil smiselen cisto enostaven staromoden pregled scitnice pri zdravniku. kar se diagnoze tice, vsaj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>obma hvala... res jaz sm si sedaj že hrizokol kupila...ampak bom še unega...itak mi je biu danes všeč bi pa res rada vedla zakaj se literatura tako razlikuje...pol sm vsa zmedena Hrizokola se uporablja bolj v smislu razstrupljanja (kot vsi minerali, ki vsebujejo baker). Kar se tiče literature - avtorji se problematike lotijo različno resno. Eni zadeve preprosto od kje prepišejo (tudi viri so različno kvalitetni), drugi pišejo po svojem filingu, tretji pa na osnovi resnejših raziskav. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo...jst bi tut rada najdla svoje kamne; vodnar, asc. lev, sonce: vodnar, luna: ribi.Kakšen nasvet?Hvala ccc vodnar - lev? To je pa tud moja kombinacija. Energijske kvalitete te kombinacije ima rutilov kremen, kadar pa imaš napade trme (saj jih imaš, a ne), pa pride prav tud modri safir. Sam če si res vodnarsko - levovsko trmasta, tko kt sm jst, safirja itak ne boš hotla uporabit. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja sm še nekaj pozabila vprašat... a to je veliko ljudi, ki znajo nihalo uporabljat?...sm razmišljala, da bi še komu drugemu rekla...kaj menite? Kar dost folka uporablja nihala. Eni so v tem boljši, eni slabši. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
corazon salsero 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Hehe, ja sej Hvala noskorožec, v bistvu me napadi trme primejo takrat, kadar kdo na silo nekaj zahteva od mene..pol pa trmasto tega nalašč ne nrdim Drgač pa niti nism zlo trmasta..me baje ribice mal umirjajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 se nisem srecala netrmastega vodnarja ali vodnarke...pa se lev zraven...enim pac ni pomoci! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.