cosma 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Operacija se bo dogajala na gleznju. A je to se kaj posebnega? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 ok..se bom odpravila v trgovini po kilo avanturina da me strah mine...s kamni nimam nobenih izkusenj. Kaj naj pa naredim z njimi? Samo nekje blizu sebe drzim? Ocistila bi jih z vodo in pa postavila na soncek...hmm sori tle sem zelo bosa...aha pa desni glezenj je ce je to kaksen pomemben podatek in sem rakica. Hvala za odgovor Marsa. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 OK. Aventurin med drugim blazno ucinkuje proti bolecinam. Itak pa je zelo primeren za Rake.Ker gre za operacijo gleznja (in ne npr. katerega od notranjih organov), lahko vzames se kaksen drug kamen; npr. magnetit, hematit, pa tudi granat... tudi turmalin je primeren...Ocistis ga z vodo, cimmanj kompliciraj. Imej ga v malem zepku kavbojk, recimo (ce gre za manjse kose) ali na obesku ali zapestnici.Lahko ga drzis kar skoz v roki.Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Thx za tako hitro postrezbo...si turbo Marsa....bom sprintala listek pa v ''najbolsega soseda''...ne, ne, sej vem, kje jih prodajajo, okoli mene so celo 3 trgovine, mi bodo ze pomagal kako. Upam da ga bom lahko med operacijo imela v roki. Je moja prva in sem ful bojecka, ceprav sem ze kar velika ''puncka''. se enkrat hvala za pomoc in hiter odgovor. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Marsa, mi lahko svetuješ, kateri kamenček bi mi dodatno pomagal v zvezi z mojimi prsti? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Tudi za take zadeve je koristen aventurin... Fino je vedeti, ali gre za alergijo ali za drugacno kozno bolezen, recimo ekcem.Morda bi bil koristen manjsi pis, pa bi ga vtaknila notri v kremo (ce se da, ce je v loncku in ne v tubi), ali pa bi v zelo malo prekuhane vode cez noc vtaknila aventurin in bi to dodala v kremo ali olje za mazanje, lahko je tudi samo olje - sentjanzevkino ali olivno.Najprimernejsa pa sta poleg aventurina tudi 'univerzalna cistilca' kamena strela in ametist, primeren pa je najbrz tudi kaksen drug kremen, pa tudi kateri od ahatov.Tele alergije in kozne zadeve so zelo individualne, pa je dobro poznati 'bazo', izvor (poleg tega, psihicnega, ki je seveda med najpomembnejsimi dejavniki). Da bi cimprej se ti skuliralo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Super! Marsa hvala! Je potrjeno od zdravnika, da je alergija ... ne ve pa kakšna. Važno, da se pozdravi ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Prmejdunej tolk je koristen, pa ga greš dat meni ga morem dat mal v žep... za dober filling.... hooo kako koristi hehe, to je pa res prijetno, si bom moral žepke našit na kako srajco tam kake 20 žepčlkov, pol pa se nabašem s kristali, prmejdunej da bom po taki dozi kar dol padu.... hipotetično, al pa ne bo nič, če se bo kaka reč začela izključevat ob prisotnosti večjih lepših kristalov....... ful zanimiv svet, naslednja reč LSD, pa soloti ala Jimmy, hehe, čak kak je že en reku, "Jimmy was unbeatable, i could take 10 of those pills, and he would always take 1 more...) hja očitno slab vzornik.... grem jaz zdaj na rakek, tam je moja kitara, se mi zdi da sem kar resno zasvojen s tole rečjo.... to je takoj k pride vmes kaka prava čakra you just can't get enough.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 .... to je takoj k pride vmes kaka prava čakra Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 El Nino - saj sem ti rekla, da prav z veseljem! Ne bom ti jasno dajala nekaj brezveznega, nekoristnega in nikakvega. Sicer pa imam tule se eno... hm, 'bunko' iz aventurina... Je storasta za s sabo vlacit, tezka, konec koncev, pa ni tako lepa... Taka 'skalica', samo v resnici pa malo vecji prodnik...Pa bom ze dobila, itak se moram zmenit za kristale za v Lunco, pa bom sevedke se sebi koncno spet katerega novega ubodla. Tina - v podhodu Astre imas trgovinico Skarabej - notri imas ziher tudi aventurine (celo jih je imela Maja take ful dobre, za masazo, mi je zal, da nisem lani v Trzicu si tistega vzela... No, imam pa nad lep akvamarin zato. )Samo je nekaksen deljeni cas ali kako - tako da je ziher morda med 10. in 12....Bom pogledala, ce se imam kje cifro telefonsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Marsa še enkrat Dokler sem še doma, sem kar celotno lonček s kremo postavila v košarico s kamenimi strelami (so prevelike, da bi kakšno dala notri).Ametist sem pa vzela kar posteljo ... upam, da tole ni prevelik kiks. Sem tudi jaz ugotovila, da bom šla drugo leto v Tržič med prvimi, z ruzakom in malo več denarja. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Tina...mogoče se motim.... ampak zdi se mi, da je nasproti Gospodarskega razstavišča še vedno trgovina Kamen... odprta ves dan... lahko pa v četrtek pogledam odpiralni čas obeh... sem tam uro in pol, pa nimam kaj počet Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Nada, tudi tebi hvala za prijaznost Sem pa še vedno na bolniški, tako da še ne hodim v Ljubljano. Če pa greš mimo in spotoma pogledaš, bo podatek prav gotovo koristil še ostalim, ki zahajajo v tisti konec Lj ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Kamen dela do 19h zvecer, ce ne do 20h. Grem vsak, dan mimo pa si mislim, da se me more ze kaj prijeti, ko imajo tako veliko kamnov notri, ze ko samo mimo hodim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 ..werjamem ti, yaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Jaz tudi. ko sem delala tedaj v tisti trgovinici s kristali, so me nenehno sprasevali (stranke, obiskovalci), 'ali se vam nic ne vrti v glavi?', 'kako zdrzite?'Gomazenje etc... enim je narasla, enim padla energija totalno, eni so postali cisto vznemirjeni, vsi pa so se strinjali, da je 'ful mocno'.Dobra izkusnja v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Bom preverila odpiralni čas obeh in bom sporočila Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 enim bi najbl pomaguMLINSKI KAMEN OKOL VRATUpa pod dravski most... 7 -ou in 1/2 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Tole bi blo pa za v temo Uganke... Koga neki je imel AAkhut v mislih... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Astra... mogoče je pa reko zamenjal, pa je mislil savski most? nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 heheche bi sava tekla tam ko drava,bi bili oni tam mnogo manj zajebani Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Hja pa bojda da v dravi ni nobenih žab.. pa to ... heh, par dni sem v ljubljani pa mi že nekam na žabe vleče.... jaj, tako lepo slovensko sem govoru prej zdaj, pa .... juck, help, i need somebody, help not just anybody, help, you know i need somone, help.. when i was younger so much younger then today, my teacher tought me to get help in anyway, but now those days are gone in oh so many ways, my good slovene is...... tak ala Help!, mislim ah kamni, hja, se sprašujem če je moj onix sam plastika, no ja nekam slabo reagira na praskanje, (nič se mu ne pozna, skrha vsak nož... torej trši kot vsaka plastika, ampak tolk časa ga mam že gor da sploh ne vem če kaj vpliva name.... do sedaj edin na eno tino je vplival, blazno močno, odbojno, hehe, čist jo je zjebalo... pol pa se ga je bala, pol pa sem moral na maturantskem plesu (ahja moja soplesalka ta tina), dat dol, best frendu ki mu ni bil problem držat tak močen kamen (jasno fajn zbiram frende, bolj slabo ženske..... tipično zame, no ja je bilo zdaj sem se blazno spremenil, ravno obratno... ) tak da keri kamen, eh vsi so dobri, bi pa res probal delat v eni trgovnici s kristali... marsa kake so tvoje izkušnje s tem.... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Kot sem obljubila.... Trgovina KamenDunajska 23, Ljubljanatel. 01/ 236 14 30Odprto: 9 - 19 ure, sobota 9 - 13 ure Skarabej 6 d.o.o.Linhartov podhod (Plava Laguna), Ljubljanatel. 01/ 433 90 52Odprto: 10 - 13 in 15 - 19 ure, sobota 9 - 12 ure nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Hvala Nada ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Kot sem obljubila.... Trgovina KamenDunajska 23, Ljubljanatel. 01/ 236 14 30Odprto: 9 - 19 ure, sobota 9 - 13 ure Skarabej 6 d.o.o.Linhartov podhod (Plava Laguna), Ljubljanatel. 01/ 433 90 52Odprto: 10 - 13 in 15 - 19 ure, sobota 9 - 12 ure nadaO, pa res, pridna, thanx, Nada! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.