freia 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Nosorog, še nekaj bi vprašala... Sem prej celo uporabila iskalnik, prebrala marsikaj, pa še vedno... Imam KRASNO zapestnico iz hematita. Take lepe kroglice in pol-diski. Kupila sem jo na Irskem, v Lahinchu je ena čisto odita trgovina s tonami kristalov, kamni vseh sort, celo fosile so imeli. Mož si je pa omislil eno lepo gmoto, ki ji pravijo peacock ore. Whatever. Itak sva hotela za eno tono vsega nabavit (precej poceni je bilo), pa kaj, ko sva bila back-packerja. Večkrat sem slišala, da naj bi bil hematiti precej "močen", da ga mnogi ne "prenesejo". Kaj pa vem, meni je bilo vedno ok. No, k vprašanju: če želim jaz to očistit... za kako dolgo naj zakopljem v zemljo? Kako vem, da potrebuje čiščenje? Glede nošenja pa najbrž velja, da če mi paše, bo že kul? LP! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Nimam pojma, ker ga nisem bral. Kdo je pa pod njim podpisan? zvedavi nosorog sorči, si nisem zapomnila....bom doma pogledala, pa pol napišem..... čestitke za selitev.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Nosorog, še nekaj bi vprašala... Sem prej celo uporabila iskalnik, prebrala marsikaj, pa še vedno... Imam KRASNO zapestnico iz hematita. Take lepe kroglice in pol-diski. Kupila sem jo na Irskem, v Lahinchu je ena čisto odita trgovina s tonami kristalov, kamni vseh sort, celo fosile so imeli. Mož si je pa omislil eno lepo gmoto, ki ji pravijo peacock ore. Whatever. Itak sva hotela za eno tono vsega nabavit (precej poceni je bilo), pa kaj, ko sva bila back-packerja. Večkrat sem slišala, da naj bi bil hematiti precej "močen", da ga mnogi ne "prenesejo". Kaj pa vem, meni je bilo vedno ok. No, k vprašanju: če želim jaz to očistit... za kako dolgo naj zakopljem v zemljo? Kako vem, da potrebuje čiščenje? Glede nošenja pa najbrž velja, da če mi paše, bo že kul? LP! Hematit alce vleče nase strupe iz telesa (a ne tako močno kot baker ali srebro). Če ga ne znaš očistiti na noben drug način, ga daj kdaj čez noč v zemljo, ali pa ga zakoplji v sol (še bolje). Glede nošenja - le poslušaj se ... čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kje se dobi najugodneje in najkvalitetneje žad? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kje se dobi najugodneje in najkvalitetneje žad? V naših štacunah že ne. Pred tremi leti sem kupil precej velik kos za hecno ceno na sejmu v Munchnu - ta sejem je naslednji vikend. Skoraj zanesljivo bom šel (samdnajdmvarstvozapsa.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 kaj pa če ti varjem psa, bi mi ga donesel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 kaj pa če ti varjem psa, bi mi ga donesel Ah, sj s psom se bom že nekak znašel. Če me ne bo dva dni, bom probal mamo nahecat, da ga vzame v rejo, če pa bom šel le za en dan, bom pa komu zaupal ključ od brloga, da ga pride spustit. Morda je bolj problematično nekaj drugega. Na vsak način hočem še letos nardit vetrolov, pa se moram mal prilagajat temu, kdaj ma zidar čas. Upam, da ne bo zajebu Municha. Če bom šel - kar verjetno bom - ti jadeit seveda prinesem lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 dobro te sej ne vem kako bi tvoj Polde, če se ne motim , preživu tak šok men so pa tud obljubili da mi bodo iz tujine donesli...zdajle lih sporočili da naj sam peneze prpravim...a se ti zdi 35 EUR velik za obdelan jadeit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 dobro te sej ne vem kako bi tvoj Polde, če se ne motim , preživu tak šok men so pa tud obljubili da mi bodo iz tujine donesli...zdajle lih sporočili da naj sam peneze prpravim...a se ti zdi 35 EUR velik za obdelan jadeit Vse je odvisno od kvalitete kamna. Tako lahko izpade, da je za enako velik kos jadeita 35 evrov veliko ali pa malo. lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 preroški odgovor hvala vseglih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Imam zelo dober filing z diopsidom kot je priporočal nosorog. Prepričana sem tudi, da kamen ni ponarejen. Zdaj malo bolj redno meditiram in sicer tako, da imam v levi roki kamen, desno pa si položim na predel srčne čakre. Zraven uporabim še vilinske simbole, skratka deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 nosorog, kako se kombinirajo skupaj roževec, hematit in rubin?....nekam se mi zdi, da sem brala, da roževec in hematit kar ok...ne vem pa, kako tle zraven paše rubin...... kateri kamni so dobri za zmanjševanje astralnih vplivov in zaznav? lp, amis p.s.........avtor prispevka v ŽIT-u: miha jeršek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 nosorog, kako se kombinirajo skupaj roževec, hematit in rubin?....nekam se mi zdi, da sem brala, da roževec in hematit kar ok...ne vem pa, kako tle zraven paše rubin...... Hematit gre z roževcem, ne pa z rubinom.Rubin gre z roževcem. kateri kamni so dobri za zmanjševanje astralnih vplivov in zaznav? Astralne zaznave so obratno sorazmerne z velikostjo in močjo eteričnega telesa. Če si torej okrepiš eterično telo. so astralne zaznave manjše. Okrepimo ga npr. s kalcedonom, rodonitom ...lp, amis p.s.........avtor prispevka v ŽIT-u: miha jeršek Miha je doktor geologije, v svoji službi (Prirodoslovni muzej) pa ima dovolj časa za raziskovalno delo, zato je povsem razumljivo, da so njegovi članki o kamnih odlični. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Nosko, bi prosim napisal nekaj stavkov o smaragdu , eno malenkost, preden pridem do tvoje knjige? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 nosorog, najlepša hvala...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Prou spešl za avion sicer ne vem, a v Ameriki (kjer je najbolj tresnjen folk) veljata za kamna, ki "zagotavljata" varno vožnjo kunzit in stavrolit. no...jaz sm takrat šla ke na Čopovo vprašat za tale 2 kamna in sm se popolnoma blamirala... so me čist čudno gledali Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 no...jaz sm takrat šla ke na Čopovo vprašat za tale 2 kamna in sm se popolnoma blamirala... so me čist čudno gledali Mana, kunzit in stavrolit nikakor nista kakšna eksotična kamna - obesek iz stavrolita so npr. nosili kar trije ameriški predsedniki (Roosevelt, Wilson in Harding). Gre pač za nepoznavanje prodajalk, kar smo v tem forumu že ugotovili. Hecno je, da kljub temu, da se ukvarjajo s prodajo kamnov, nič ne pokukajo v mojo knjigo "Mala enciklopedija zdravilnih kamnov", ki jo na čopovi tudi prodajajo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja, preko ceste ne morejo stopiti in se pozanimati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Nosko, bi prosim napisal nekaj stavkov o smaragdu , eno malenkost, preden pridem do tvoje knjige? Knjigo imajo na vašem koncu v Domu knjige v Kopru. Prav lahko se zgodi, da bo naslednje leto tudi v italianščini - nekaj mešetarim z založbo Giunti. Upam, da bo za smaragd uspel link ... ja, preko ceste ne morejo stopiti in se pozanimati. Ni treba čez cesto. Knjigo bi morali imeti tako v Ahatu, kot v Čopovi knjigarni. Po moji evidenci ne eni ne drugi še niso prodali vseh dostavljenih. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 http://www.edelsteinhandel.ch/edelsteine-t...schmeichler.htm Evo vam tle paleto kamenčkov. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Knjigo imajo na vašem koncu v Domu knjige v Kopru. Prav lahko se zgodi, da bo naslednje leto tudi v italianščini - nekaj mešetarim z založbo Giunti. Upam, da bo za smaragd uspel link Hvala Nosko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hojla! nosorog, še te bom malce gnjavila včeraj sem si nabavila moqui marbles, kot si mi svetoval. v tvoji knjigi sem prebrala, za kaj se jih uporablja in da jih kljub temu, da so primerni za programiranje, ne programiramo. no, eno noč sem že preživela z njima, moram povedati, da sta mi že prirasla k srcu ampak tale nagajivčka sta me kar pošteno zbujala celo noč. in to tako močno, da sem se naenkrat zbudila, sedela v postelji in gledala naokrog - nič mi ni bilo jasno, he he. no potem se mi je posvetilo. mislim, da bo naš odnos zelo pester zanima me pa predvsem kako naj ju čistim, in kako jih lahko uporabljam (meditacija, v kateri roki naj držim "moški" kamen in v kateri "ženski" kamen ali ju naj nosim s seboj, ali naj ju puščam doma ipd) hvala, pa pa z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 nekaj me zanima, nosorog. če bi, hipotetično, imela tri zapestnice in jih postavila v naslednjem vrstnem redu: hamatit, roževec, rubin.....ali bi roževec deloval kot "vmesnik" med hematitom in rubinom in ne bi prišlo do neskladja med rubinom in hematitom? lp, a Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 S kristali sem si bila bolj blizu kot najstnica, vendar me je vse znanje nekoliko zapustilo in že hitim poknjigo mala enciklopedija zdravilnih kamnov. Sem jih namakala v vodi-pila, čistila na luni.... Imela sem akvamarin,karneol, jaspis... Sedaj se moja štiriletna hči igra s kamenčki. Z navadnimi. Jih išče, ogleduje zbira. Celo soba jih je polna in nobenega ne smevm vreči stran. Pa mi govori, mami glej kako se blešči, sveti... Zgolj njena domišljija ali njena dejanska zmožnost videnja ? Moje vprašanje. Kateri kamni bi bili najbolj primerni zanjo,za moža, zame ? hči - TEHTNICA, ascendent LEVmož- DVOJČEK, ascendent STRELECjaz- OVEN, ascendent DVOJČEK Kateri kamen pa bi priporočal najstnici - DEVICA, ascendent DVOJČEK ? Je moja sestra, ki se bori s sladkorno od svojega četrtega leta in je zadnje čase tako slabovoljna skoraj depresivna. Vsi mi potrebujemo malo pomoči, pozitivne spodbude. Vem da sem too much zahtevna . Ampak se učim. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 videnja ? Moje vprašanje. Kateri kamni bi bili najbolj primerni zanjo,za moža, zame ? hči - TEHTNICA, ascendent LEVmož- DVOJČEK, ascendent STRELECjaz- OVEN, ascendent DVOJČEK Kateri kamen pa bi priporočal najstnici - DEVICA, ascendent DVOJČEK ? Je moja sestra, ki se bori s sladkorno od svojega četrtega leta in je zadnje čase tako slabovoljna skoraj depresivna. Vsi mi potrebujemo malo pomoči, pozitivne spodbude. Vem da sem too much zahtevna . Ampak se učim. Hvala 1. Hči: Zdaj je sicer še majčkena, a zanjo bo zelo pomembno, da si bo v lajfu izbrala smer, ki jo bo psihološko in čustveno angažirala, saj jo lahko v nasprotnem primeru premami udobje, velika verjetnost pa je, da bo tudi zapravljiva. Te nestabilnosti energijsko vsebuje cirkon - ima torej energijue, značilne zanjo. Za dosego ciljev ji bo bolj koristil kateri od rdečih granatov. 2. Dec: zelo rabi komunikacijo na vseh ravneh. Njegov kamen je roženec (flint), pa tudi indijski rubin. 3. Ti: Imaš točno takšno energijo, ki jo tvoja hči potrebuje, zato sklepam, da boš tudi kasneje v njenem lajfu igrala pomembno vlogo (potreba z njene strani). Tvoj kamen je namreč rdeči granat, pasale pa bi ti predvsem energije ametista. 4. devica-dvojček: Nanjo vplivajo nekoliko nasprotujoče energije, ki jih najdemo v energijskem spletu Merkurja, ki vlada tako devici kot dvojčkom (simbolizira jih aleksandrit). Združuje namreč zadržanost device s polarnostjo človeških stikov, značilnih za dvojčka. Izbere naj si katerega od fluoritov - katerekoli barve (kar ji bo všeč, priporočam pa intenzivnejšo barvo). Fluorit namreč najdemo praktično v vseh barvah. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.