rozika 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Hvala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 nosorog, na moj odgovor pa si pozabil? pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hojla! sorči. Vaju z Amisom sem res spregledal. zanima me pa predvsem kako naj ju čistim, in kako jih lahko uporabljam (meditacija, v kateri roki naj držim "moški" kamen in v kateri "ženski" kamen ali ju naj nosim s seboj, ali naj ju puščam doma ipd) hvala, pa pa z ljubeznijo pjotra -Čistiš ju lahko tako, da ju zakoplješ v sol ali pa uporabiš kakšno mentalno tehniko čiščeja. -Jaz ju s seboj ne bi nosil. Poskusi sicer, morda tako delujejo le name - namreč - vsi kamni, ki vsebujejo limonit (kot MM), me dolgoročno sesipajo.-Pri MM ni moških in ženskih kamnov (mešaš s kroglicami boji stones), zato je pač vseeno, v kaztero roko daš katerega. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 nekaj me zanima, nosorog. če bi, hipotetično, imela tri zapestnice in jih postavila v naslednjem vrstnem redu: hamatit, roževec, rubin.....ali bi roževec deloval kot "vmesnik" med hematitom in rubinom in ne bi prišlo do neskladja med rubinom in hematitom? lp, a aha. Zvito razmišljaš. Se pravi zemlja/ zemlja-zrak / ogenj-zrak. Kombinacija, pri kateri gre srednji kamen z levim in desnim, medtem ko se samo levi in desni "ne razumeta". Skupaj ne bi šli "z veseljem", a je povsem ožno, da bi se drug na drugega navadili in bi ti bila energija kombinacije kot celote celo všeč. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pri MM ni moških in ženskih kamnov (mešaš s kroglicami boji stones), zato je pač vseeno, v kaztero roko daš katerega.hvala za odgovor, nosko. vendar pa mi ni najbolj jasno to - glede moške in ženske energije. še preden sem si jih nabavila, sem brskala po spletu, če bi našla kaj več o njih. sicer so podatki o njih zelo skopi, sem pa našla eno nemško stran, ki je zelo zanimiva. če znaš nemško, si preberi opis na tem linku http://www.welt-der-indianer.de/heilsteine.html tukaj namreč govorijo o ženski in moški energiji (glede na smer, v katero se vrti). sicer jih nosim s sabo. v prihodnje bom pa upoštevala tvoj nasvet in jih puščala doma bolj pogosto. drugače se v njuni družbi trenutno zelo dobro počutim. včasih imam občutek, kot da se pogovarjata z menoj...z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hvala za odgovor, nosko. vendar pa mi ni najbolj jasno to - glede moške in ženske energije. še preden sem si jih nabavila, sem brskala po spletu, če bi našla kaj več o njih. sicer so podatki o njih zelo skopi, sem pa našla eno nemško stran, ki je zelo zanimiva. če znaš nemško, si preberi opis na tem linku http://www.welt-der-indianer.de/heilsteine.html tukaj namreč govorijo o ženski in moški energiji (glede na smer, v katero se vrti). sicer jih nosim s sabo. v prihodnje bom pa upoštevala tvoj nasvet in jih puščala doma bolj pogosto. drugače se v njuni družbi trenutno zelo dobro počutim. včasih imam občutek, kot da se pogovarjata z menoj...z ljubeznijo pjotra O nemščini pojma nimam, zato le nekaj ocvirkov: Pri boji stones ločimo ženske in moške kamne - razlikujejo se po sredici; v enem primeru je v sredini limonitne kroglice markazit, v drugi pa pirit. Pri MM je sredica vedno kremenova Omenjaš smer vrtenja - morda gre za tole: pri lepo razvitih kremenovih kristalih, tvorijo tetraedri, ki jih tvori silicij vezan s kisikom, okoli vzdolžne osi kristala vijačnico, ki je lahko leva ali desna. Včasih leve in desne kristale lahko prepoznamo s prostim očesom, včasih pa je to težje. Načeloma to nekoliko vpliva na polarizacijo, vendar običajmo polarizacijo pri kristalih ločimo po sestavi, barvi ... Npr. pozitivno polarizirani so kroistali toplih barv, tetraederske, kubične ... kristalizacije ... Negativno polarizirani sp kristali hladnih barv, razporeditev kristalov nprč oktaederska ...Pri MM pa je kremenova sredica DROBNOZRNATA!!!! Tu pa je govor o levi in desni rotaciji brezpredmeten. Morda gre na internetnem naslovu, ki ga navajaš tudi za kaj drugega in je stran strokovno povsem korektna, a načeloma je na internetu ogromno sranja. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 aha. Zvito razmišljaš. Se pravi zemlja/ zemlja-zrak / ogenj-zrak. Kombinacija, pri kateri gre srednji kamen z levim in desnim, medtem ko se samo levi in desni "ne razumeta". Skupaj ne bi šli "z veseljem", a je povsem ožno, da bi se drug na drugega navadili in bi ti bila energija kombinacije kot celote celo všeč. hvala....sem pač mislila, da se včasih takile "menjalniki" mogoče lahko obnesejo. ideja sicer iz čist druzga foha....sam pomisliš, a ne...ne vem pa, če mi bo uspelo sprobat. se rubine težko dobi za kakšno normalno ceno....no, vsaj rubinasto zapestnico....tako, da bom zaenkrat ostala sam pri teoriji....thx, nosorog..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 O nemščini pojma nimam, zato le nekaj ocvirkov: Pri boji stones ločimo ženske in moške kamne - razlikujejo se po sredici; v enem primeru je v sredini limonitne kroglice markazit, v drugi pa pirit. Pri MM je sredica vedno kremenova Omenjaš smer vrtenja - morda gre za tole: pri lepo razvitih kremenovih kristalih, tvorijo tetraedri, ki jih tvori silicij vezan s kisikom, okoli vzdolžne osi kristala vijačnico, ki je lahko leva ali desna. Včasih leve in desne kristale lahko prepoznamo s prostim očesom, včasih pa je to težje. Načeloma to nekoliko vpliva na polarizacijo, vendar običajmo polarizacijo pri kristalih ločimo po sestavi, barvi ... Npr. pozitivno polarizirani so kroistali toplih barv, tetraederske, kubične ... kristalizacije ... Negativno polarizirani sp kristali hladnih barv, razporeditev kristalov nprč oktaederska ...Pri MM pa je kremenova sredica DROBNOZRNATA!!!! Tu pa je govor o levi in desni rotaciji brezpredmeten. Morda gre na internetnem naslovu, ki ga navajaš tudi za kaj drugega in je stran strokovno povsem korektna, a načeloma je na internetu ogromno sranja.ojla! ja, saj sem si mislila, da nakladajo. govorijo namreč tudi o tem, da če jih zanemariš in jim ne posvečaš dovolj časa in ljubezni, razpadejo v prah... no, jaz mojim kamenčkom vsem posvečam ljubezen in pozornost... hvala za natančno obrazložitev - je pa res, da se moja MM zelo razlikujeta po obliki. eden je čisto okrogel, drugi pa ima takšno NLP obliko, hi hi. imam pa še eno vprašanje. za mojo kolegico. je dvojček, asc in luna v devici. prosila me je, naj ji izberem en kamen, ki je za to kombinacijo najbolj primeren, saj si želi s seboj nositi le en kamen. predvsem ji pa veliko pomeni, da ji bo ohranjal in prinašal zdravje. in ker se jaz premalo na to spoznam, sem ji obljubila, da bom za nasvet prosila tebe. torej: prosim prosim, prosim xrosex xrosex hvala za odgovor in lepo sončno soboto ti želimz ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ojla! imam pa še eno vprašanje. za mojo kolegico. je dvojček, asc in luna v devici. prosila me je, naj ji izberem en kamen, ki je za to kombinacijo najbolj primeren, saj si želi s seboj nositi le en kamen. predvsem ji pa veliko pomeni, da ji bo ohranjal in prinašal zdravje. in ker se jaz premalo na to spoznam, sem ji obljubila, da bom za nasvet prosila tebe. torej: prosim prosim, prosim xrosex xrosex hvala za odgovor in lepo sončno soboto ti želimz ljubeznijo pjotra Glede na kombinacijo je kolegica verjetno nagnjena k različnim raziskovanjem in izmenjavi idej. Tovrstni energijski zapis nosi sončni kamen, ni pa napak, če si (zaradi polarnosti dvojčkov) izbere aleksandrit, ki je se obarva različno glede na vrsto svetlobe, ki ga obsije. lalala P.S.: Če boš sončni kamen iskala v Ahatu, je velika verjetnost, da ti bodo ponudili sranje, ki ga prodajajo pod imenom zlati kamen. Prave (a ne najbolj kvalitetne) sončne kamne sem videl v Galeriji Art/Knjigarni alternativa, v BTCju. P.S. No2: Kle maš pa še neki o MM 34. »MOQUI MARBLES«Rombični FeOOH + trigonalni SiO2Trdota: 5–5,5Gostota: 3,0–3,5 g/cm3Element: ogenj-zemlja Rjave kroglice, ki jih poznamo pod imenom »moqui marbles«, so limonitno-kremenove konkrecije. Izvor imena: Imenujejo se po Indijancih plemena Moqui. Slovenskega imena zanje še nimamo. Nahajališča: Ta kamnina je bila najdena najprej v Utahu (ZDA), kasneje pa tudi v Nemčiji in Angliji. Možnosti zamenjave: Možna je zamenjava z »boji stonesi«. Kroglice »moqui marbles« so običajno nekoliko večje od »boji stonesov«, njihova površina pa je bolj gladka. Ponaredki: Ni mi znano, da bi to kamnino ponarejali. Tradicionalna uporaba: V svojih magijskih obredih so jih uporabljali vrači indijanskega plemena Moqui. Uporaba danes: Podobno kot »boji stonesi« so tudi kroglice »moqui marbles« v zadnjem času med zdravitelji izredno popularne. Uporabljamo jih v paru. Na telo delujejo regenerativno, krepijo imunski sistem, spodbujajo absorbcijo železa in nastajanje krvi. Našo pozornost usmerjajo na telo in fizično zdravje; vplivajo na delovno vnemo in miren sen. Naše delovanje postane bolj zavestno in pragmatično, dotakne pa se nas tudi pomembnost družbe, udobnosti in užitkov. Ta kamnina je sicer primerna za programiranje, vendar se običajno za to ne odločamo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 superca, hvala, nosorog. ji bom sporočila. tudi sama imam doma sončni kamen, dobila sem ga v dar od gospe Dane Rakovc. zato sem prepričana, da sem v roke dobila kvaliteten kamen. imam prav? tale opis o MM pa je iz tvoje knjige, ne? ja, jo imam doma, sem si jo kupila, a si premalokrat vzamem čas, da bi jo resnično temeljito prebrala. pravzaprav, prebrala sem jo, ampak po določenem času pozabiš nekatere podrobnosti in potem je pač čas, da se vsedeš in temeljito prebreš knjigo še enkrat. v tej knjigi sem opazila, da imaš veliko kamnov na slikah od Vilija Rakovca. velikokrat oziroma največkrat si kamne nabavim tudi pri njem, pa tudi po kakšen nasvet grem k njemu. res pa je, da me, ko stopim v prostor, polno teh prečudovitih kamnov, le-ti popolnoma prevzamejo in stvari, ki mi jih pove o kakšnem kamnu velikokrat ostanejo v zraku. žal. moč kamnov me popolnoma prevzame. zato je dobro, da mi še kdo kaj o tem napiše. hvala ti, da si. pozdravček, poljubček, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 superca, hvala, nosorog. ji bom sporočila. hvala ti, da si. pozdravček, poljubček, pjotra Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Kateri kamen bi bil pa zame primeren? Škorpijon, asc škorpijon in luna v biku.Jaz namreč nimam izkušenj z kamni. Zanima me tudi, če obstaja kak kamen, ki ti pomaga pri spominu? Zadnje čase imam težave s spominom. Stvari mi uhajajo iz glave, nekaj se naučim, čez nekaj časa pa pozabim oz. se spomnim zelo malo... Pa tko mlada sem še, kaj še bo... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Kateri kamen bi bil pa zame primeren? Škorpijon, asc škorpijon in luna v biku.Jaz namreč nimam izkušenj z kamni. Zanima me tudi, če obstaja kak kamen, ki ti pomaga pri spominu? Zadnje čase imam težave s spominom. Stvari mi uhajajo iz glave, nekaj se naučim, čez nekaj časa pa pozabim oz. se spomnim zelo malo... Pa tko mlada sem še, kaj še bo... Dvojnemu škorpijonu pripisujemo sugilit, a bolj zaradi barve, kot energijskih značilnosti. Gre namreč za relativno nevarno nebesno kombinacijo dvojnega vpliva Plutona, ki naredi te osebe energične, strastne, čustvene, dogaja pa se jim tudi, da jih kaj slepo prevzame. Verjetno imaš težave s strpnostjo, posledica notranjega vrenja pa so tudi težave s spominom; jasno ti manjkata energiji zraka in zemlje, zato posezi po danburitu ali kunzitu, zaradi zaščitniških vibracij pa je dober izbor tudi heliotrop. Na sposobnost pomnenja sicer vpliva(tudi) raven kalcija v telesu - v svetu kamnov si lahko pomagaš s kalcitom, aragonitom, smithsonitom, dolomitom ... Namig dneva - dobra koncentracija je kvaliteta tistih, ki obvladujejo energijo v pleksusu. Ta del (tretja čakra) si okrepi. Večkrat položi tja obe roke, in se v ta del telesa smej. tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Kakšen kamen se priporoča nekomu, ki veliko dela s kemikalijami in se vsakodnevno srečuje s strupenimi hlapi? Mislim, da je potrebna predvsem zaščita pljuč? Hvala Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Kakšen kamen se priporoča nekomu, ki veliko dela s kemikalijami in se vsakodnevno srečuje s strupenimi hlapi? Mislim, da je potrebna predvsem zaščita pljuč? Hvala Astra Smiseln se mi zdi izbor kamna, ki deluje regeneracijsko. Rutilov kremen. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Kako to misliš, nevarno? Kaj bi mi brez energije, strasti, čustev, slepe prevzetosti...svet bi bil puščoben, dolgočasen ...poezija, drama, erotika sploh ne bi obstajala...ljubezen bi umrla, še preden bi se rodila, kdo bi se boril, za svobodo, za višje cilje....neodvisnost, ...kje so ideali, vzori, pogum, moč. Lp Slepa prevzetost je lahko nevarna, saj te oddalji od relativno objektivne realnosti, katere več ne prepoznaš, saj živiš v "svojem filmu", v katerem si npr. zelo nezadovoljen, če se ljudje ne obnašajo v skladu z vlogami, ki si jim jih namenil v tem svojem filmu ..., pa tudi na poti do dosege cilja si zaslepljen, brezkompromisen (beri: če je treba tudi nesramen in krut ...) itd. Seveda pa je pri kombinaciji, na katero tole leti, veliko odvisno tudi od tega, kje tičijo drugi planeti. Le možnosti za take odzive so večje. Tako, kot recimo pri nekomu v čigar družini je neka bolezen možnost, da se ta pri njem razvije, tako, kot pri nekomu, ki je iz družine glasbenikov možnost, da postane dober glasbenik ... Ni pa nujno. lalalasvojem filmu Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Kakšen kamen pa bi bil primeren za moji hčeriprva - ribica, asc dvojček, luna pa v tehtnici(v celi natalni karti nima čisto nič ognja) - sama vedno poseže po ametistu..Ima jih kar nekaj...očitno ji torej odgovarja. Druga - vodnarka, asc lev, luna v devici - ona ima pa vsega po malem za vse(se pa tule odraža vpliv ascendenta - če bi bilo možno, da bi hodila kot novoletna jelka - bi ona tole bila ) Hvala vnaprej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 v prvem odstavku je opisana izvrstna pot, da se v neki osebi, ki ni po določenih merilih, ki jih piše "relativno objektivna realnost" zatre vsa stežka priborjena samozavest. če nekomu nisi všeč, te lahko obsodi da živiš v svojem filmu, samo zato ker se te oseba boji (saj te ne razume in ne sprejema). oseba pa morda ne razume in ne sprejema zgolj zaradi tega ker sama živi v svojem filmu, ki ga ima za "relativno objektivno realnost". resnica je vedno nekje vmes. ni pa nujno.... Kompliciraš. Termin "relativno objektivna realnost" sem uporabil zato, ker dejansko objektivna realnost ne obstaja. Če pa daš zraven pridevnik "relativno", je jasno, da je s tem mišljeno neko stanje, ki je blizu povprečnim ljudem s povprečnim dojemanjem in ocenjevanjem situacij in ljudi okoli sebe. Kakšen kamen pa bi bil primeren za moji hčeriprva - ribica, asc dvojček, luna pa v tehtnici(v celi natalni karti nima čisto nič ognja) - sama vedno poseže po ametistu..Ima jih kar nekaj...očitno ji torej odgovarja. Druga - vodnarka, asc lev, luna v devici - ona ima pa vsega po malem za vse(se pa tule odraža vpliv ascendenta - če bi bilo možno, da bi hodila kot novoletna jelka - bi ona tole bila ) Hvala vnaprej Prva:- Sama je zbrala čisto v redu (ametist je voda-ogenj). Sicer pa ima energijo, adekvatno njeni, amazonit. Druga:- Se ne čudim, da je zažagana. Rojena je v isti kombinaciji, kot jaz (lalala). Izbere naj med rutilovim kremenom in modrim topazom (če bodo v Ahatu slučajno rekli, da še niso slišali za rutilov kremen, pridem enga treščit na gobec - lalala). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 (če bodo v Ahatu slučajno rekli, da še niso slišali za rutilov kremen, pridem enga treščit na gobec - lalala). Kva si ti faca, nosko! Ful znanja, pa vseen štoser Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Živjo! Nosorog, bi lahko še meni svetoval, kateri kamen bi zame bil najbolj primeren? Rak, asc-Bik, luna-Ribi. Nivo bioenergije imam ponavadi nizek - ne vem zakaj? Najlepša hvala LP, xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kva si ti faca, nosko! Ful znanja, pa vseen štoser Živjo! Nosorog, bi lahko še meni svetoval, kateri kamen bi zame bil najbolj primeren? Rak, asc-Bik, luna-Ribi. Nivo bioenergije imam ponavadi nizek - ne vem zakaj? Najlepša hvala Kamna, z energijo, sorodno tvoji, sta npr. prasem in malahit. A če se počutiš brez energije, izberi raje kaj drugega. Morda tulit (sam ti verjetno barva ne bo všeč). Po barvni privlačnosti izberi med naslednjimi: rodonit, obsidian, ognjeni opal, rubelit, rubin,črni jadeit, hematit. LP, xrosex Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Najlepša hvala Nosorog, bom upoštevala. kar se pa tiče energije, je pa ravno čudno to, da imam dosti energije - vsaj počutim se tako in me te meritve čudijo. Vse lepo, xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Najlepša hvala Nosorog, bom upoštevala. kar se pa tiče energije, je pa ravno čudno to, da imam dosti energije - vsaj počutim se tako in me te meritve čudijo. Vse lepo, xrosex Kaj je zdaj? Maš energijo, al je nimaš? Če se počutiš, da jo imaš, jo pač imaš. Če si pa na kakšnem sejmu prijela dve elektrodi in je tam stal kak tipček, ki ti je rekel, da so meritve tvojega prijema prek elektrod pokazale, da energije nimaš, ti moram povedati, da so tovrstne meritve kravji perje; z energijo nimajo nikakršne veze. Rezultat je odvisen predvsem od vlažnosti in s tem prevodnosti kože in tovrstne meritve so navadno zavajanje ljudi. Kar prasem ali malahit si torej vzemi, če je temu tako. Pa zapaj raje svojim občutkom, kot pa mnenju kakšnega brihtnega pezdeta z elektrodami. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kaj je zdaj? Maš energijo, al je nimaš? Če se počutiš, da jo imaš, jo pač imaš. Če si pa na kakšnem sejmu prijela dve elektrodi in je tam stal kak tipček, ki ti je rekel, da so meritve tvojega prijema prek elektrod pokazale, da energije nimaš, ti moram povedati, da so tovrstne meritve kravji perje; z energijo nimajo nikakršne veze. Rezultat je odvisen predvsem od vlažnosti in s tem prevodnosti kože in tovrstne meritve so navadno zavajanje ljudi. Kar prasem ali malahit si torej vzemi, če je temu tako.Pa zapaj raje svojim občutkom, kot pa mnenju kakšnega brihtnega pezdeta z elektrodami. lalala kakšni izrazi, kakšen slog....se strinjam Basolutno vse skup je kravje perje sm bla premalo vlažna je reku da sn skor mrtva mamicu mu vidim unmu z elektrodam na vhodu pr Mečkatorju, z naročilnicami v rokah da pride mert mojo postlo :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.