krokodil 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kravje perje...boljse, da bi bili tiho, jemljete veselje ljudem Letos na Aletrmedu je gospa merila z omenjeno napravo, vsakemu pred mano je bore malo pokazalo, pa je pametovala, kaj mu manjka....Pa pridem jaz na vrsto, pa je kazalec zabijalo v maximum, skoraj pregorela naprava ..samo gledala zenicka Perje gor ali dol, meni se je fino zdelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 si že bil zadost ovlažen pa s sokovi prepojen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Al je blo to, al pa je mela babnca v rokah IQ meter a mozda nisam dobro vidjeo, pa je pokazivalo vec u drugu stranu, u negativu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 tebe sploh ni treba mert, ker itak sekaš nebodilažnoskromn.nije ti potrebno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Dvojnemu škorpijonu pripisujemo sugilit, a bolj zaradi barve, kot energijskih značilnosti. Gre namreč za relativno nevarno nebesno kombinacijo dvojnega vpliva Plutona, ki naredi te osebe energične, strastne, čustvene, dogaja pa se jim tudi, da jih kaj slepo prevzame. Verjetno imaš težave s strpnostjo, posledica notranjega vrenja pa so tudi težave s spominom; jasno ti manjkata energiji zraka in zemlje, zato posezi po danburitu ali kunzitu, zaradi zaščitniških vibracij pa je dober izbor tudi heliotrop. Na sposobnost pomnenja sicer vpliva(tudi) raven kalcija v telesu - v svetu kamnov si lahko pomagaš s kalcitom, aragonitom, smithsonitom, dolomitom ... Namig dneva - dobra koncentracija je kvaliteta tistih, ki obvladujejo energijo v pleksusu. Ta del (tretja čakra) si okrepi. Večkrat položi tja obe roke, in se v ta del telesa smej. tralalero - lalala Nosorog najlepša hvala za odgovor! Bom upoštevala tvoje nasvete! Res ti hvala za pomoč! Lep pozdravček! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Še nekaj hvale z moje strani.Bomo kar pogledale kaj premore Ahat in upoštevale vse nasvete-vključno tisto - z gobcem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kaj je zdaj? Maš energijo, al je nimaš? Če se počutiš, da jo imaš, jo pač imaš. Če si pa na kakšnem sejmu prijela dve elektrodi in je tam stal kak tipček, ki ti je rekel, da so meritve tvojega prijema prek elektrod pokazale, da energije nimaš, ti moram povedati, da so tovrstne meritve kravji perje; z energijo nimajo nikakršne veze. Rezultat je odvisen predvsem od vlažnosti in s tem prevodnosti kože in tovrstne meritve so navadno zavajanje ljudi. Kar prasem ali malahit si torej vzemi, če je temu tako.Pa zapaj raje svojim občutkom, kot pa mnenju kakšnega brihtnega pezdeta z elektrodami. lalala Ha ha ha, točno tako je bilo....tiste dve elektrodi sta tako kazali... Sicer se počutim krasno in imam dovolj energije-sploh odkar delam tibetanske vaje, zato me take meritve spravljajo v nejevoljo....in sem se pač pustila zavesti.... Hvala,C Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 nosko, še eno prošnjo za mojo prijateljico. njeni hčerkici je upadla koncentracija in energija, predvsem v šoli. prosila me je, da se obrnem nate, da mi svetuješ. kamenček ali pa kombinacija kamenčkov, ki bi jih priporočal, bi raje imela ob postelji, da nanjo deluje ponoči, kot pa da ga nosi v seboj v šolo.hčerkica je rojena 1.7.94, torej rakec, asc ima v levu, luno v ovnu Hvala za pomoč pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 nosko, še eno prošnjo za mojo prijateljico. njeni hčerkici je upadla koncentracija in energija, predvsem v šoli. prosila me je, da se obrnem nate, da mi svetuješ. kamenček ali pa kombinacija kamenčkov, ki bi jih priporočal, bi raje imela ob postelji, da nanjo deluje ponoči, kot pa da ga nosi v seboj v šolo.hčerkica je rojena 1.7.94, torej rakec, asc ima v levu, luno v ovnu Hvala za pomoč V tej fazi je njena osredotočenost na uspeh v šoli precej odvisna od odnosov in stališča do šole tako doma, kot v šoli (učitelji, sošolci). V tejle kombinaciji rak ohranja tisto občutljivost, zaradi katere se lahko umakne v svoj notranji svet, "če mu kaj ni všeč." Dvomim namreč, da ima premalo energije - ima le napačno porazdeljeno. Poleg pogovora, bodo pomagali tudi prijemi polarizacijske izravnave (najdeš jih v moji knjigi Holistična radiestezija", dobro pa bi bilo, da ji kdo ustrezno programira kak kamen (lahko kar kaeno strelo), in ji pove, kakšno vlogo kamen ima - otroci večkrat znajo s kamni vzpostaviti "oseben" odnos in takrat so rezultati čudežni. pjotra Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 hvala, nosko! misim, da si prav ugotovil. včeraj sem bila pri njih na obisku in sem to tudi sama ugotovila. punca je brihtna, mislim pa, da jo muči tudi to, ker je v kratkem času postala ženska (dobila je periodo in ima ful probleme) in jo konkretno dajejo hormoni... tudi sama sem najprej pomislila na kameno strelo, ampak čisto tak, brez kakršne koli osnove z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nirtic 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 LP! Imam vprašanje, ki se navezuje na to, kateri kamen je zamen primeren, da mi bo vsal malo izboljšal zdravstveno stanje. Sem dvojna škorpijonka z luno v dvojčkih. Imam diabetes, strahove v sebi, živčnost, nimam optimizma...Či bi mi lahko kdo odgovoril bom zelo hvaležna! Lepo se imejte vsi in lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 LP! Imam vprašanje, ki se navezuje na to, kateri kamen je zamen primeren, da mi bo vsal malo izboljšal zdravstveno stanje. Sem dvojna škorpijonka z luno v dvojčkih. Imam diabetes, strahove v sebi, živčnost, nimam optimizma...Či bi mi lahko kdo odgovoril bom zelo hvaležna! Lepo se imejte vsi in lep dan Manjka ti elementa zemlje. A o tem kasneje. Najprej mi povej, katero vrsto diabetesa imaš - diabetes inspidus ali melitus? In ali so odkrili vzrok, zakaj ga imaš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nirtic 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Vem, da imam diabetes tip I in sem na injekcijah. Zanimivo je, da nobeden od staršev nima diabetesa niti starih staršev, zato sem malo raziskovala in prišla z drugimi ljudmi do zaključka, da naj bi ga dobila zaradi potlačenih strahov, jeze in da sem zelo karmična. Hvala ti, ker si mi odogovoril! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
korala 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Živjo! Mene pa zanima kateri mineral poleg ognjenega opala je primeren za aktivacijo 2. čakre. Prebrala sem, da mora biti oranžno do rdeče barve in imeti element vodo. Kateri mineral podariti ženski, ki je pred kratkim izgubila službo, nekaj takšnega, ki prinaša denar ali pa pomaga pri pridobitvi nove službe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAGNOLIA 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Živo! Tudi jaz bi prosila za nasvet glede kamenčkov in sicer sem po horoskopu dvojček, asc bik, luna v vodnarju in sonce v dvojčkih. Upam, da sem pravilno zapisala, ker sem še bolj "frišna" na tem področju. Kamenček bi potrebovala za povečanje koncentracije in energije, samozavesti ter premagovanje strahov in depresije. Lp in lep dan še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Vem, da imam diabetes tip I in sem na injekcijah. Zanimivo je, da nobeden od staršev nima diabetesa niti starih staršev, zato sem malo raziskovala in prišla z drugimi ljudmi do zaključka, da naj bi ga dobila zaradi potlačenih strahov, jeze in da sem zelo karmična. Hvala ti, ker si mi odogovoril! Eliksir iz citrina nekoliko ublaži simptome diabetesa v začetni fazi, a trajna rešitev to ni.Koristilo bi ti tudi nošenje heliotropa, predvsem, če bi ga ustrezno programirala. Če si iz Ljubjane, ti močno priporočam, da se udeležiš moje delavnice o uporabi kristalov, ki bo drugo polovico januarja (končno sem našel plac v Lj.). Do takrat pa poišči v knjižnici mojo knjigo "Mala enciklopedija zdravilnih kamnov" in si jo dobro preberi, zlasti strani 60 - 71 in 77 - 88. Dejstvo namreč je, da smo 70% sestavljeni iz vode, voda pa ima izjemno moč pomnenja informacij - na vodo v lastne telesu najbolj vplivamo s svojii čustvi Če jih znamo spremeniti (ena od poti za spremembo je pač tista, pri kateri uporabljao kristale, ni pa edina), nastajajo nove celice v povsem drugačnem okolju (v celični tekočini, povsem drugačne energijske kvalitete). To pa seveda vpliva na vse ravni zdravja. Priporočam tudi branje moje knjige Holistična radiestezija I. , v kateri imaš veliko smernic za osebnostno spremebo. Še en insert iz Holistične radiestezije I, iz katerega boš videla, kako naše misli in čustvovanje vplivajo na fizično zdravje: Človekovi avri (elektro-fotonskem polju, okoli našega telesa) npr. zlahka pripišemo vlogo izmenjevalca informacij. Ruski biofizik Konsantin Korotkov iz St. Petersburga je namreč s pomočjo instrumenta, ki ga je razvil leta 1996 in je bil tri leta kasneje s strani Ruske akademije za znanost in zdravstvene oblasti že odobren kot diagnostično sredstvo, dokazal, da vsebuje jakostna porazdelitev sproženega elektro-fotonskega sija okoli človekovih prstnih blazinic povsem jasno informacijo o človekovem psihofizičnem stanju. Kakor se zdi, da je vse, kar se dogaja v vesolju, posledica zavesti, dobimo tudi pri opazovanju elektro-fotonskega sija človeka z instrumentom Korotkova občutek, da ima informacija, vkodirana v elektro - fotonskem siju, kljub temu, da jo pretežno uporabljajo za ugotavljanje bolezni fizičnega telesa, izvor v človekovi zavesti. Korotkov je namreč ugotovil, da najdemo povsem identično deformacijo v elektro-fotonskem siju osebe, ki ima raka, tudi pri osebi, ki ga sicer nima, a se ga boji!!! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Živjo! Mene pa zanima kateri mineral poleg ognjenega opala je primeren za aktivacijo 2. čakre. Prebrala sem, da mora biti oranžno do rdeče barve in imeti element vodo. Kateri mineral podariti ženski, ki je pred kratkim izgubila službo, nekaj takšnega, ki prinaša denar ali pa pomaga pri pridobitvi nove službe. 1. Vprašanje, kakšno je osnovno stanje čakre. Ni nujno, da čakra energijsko slabo deluje - lahko deluje pretirano pozitivno ali negativno polarizirano, obstaja pa še nekaj drugih deviacij. Za konkretni kamen se odločimo na osnovi diagnosze vrtenja čakre; vzroki za to pa so običajno negativni vedenjski vzorci. Pot, do trajne rešitve problema se začne z ozaveščanjem vzorca, ki čakri "brani", da bi se pravilno vrtela. Priporočljivo brnje: Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, zlasti poglavje o čakrah (imaš podpoglavje: Saozdravljenje preko čaker). 2. Ta problem sem imel pred leti tudi jaz. Pomagalo mi ga je rešiti to, da sem ustrezno programiral kaeno strelo in program vsaj teden dni vsak dan obnavljal. Rezultat - v obdobju 10 dni sem bil sprejet v dve "službi", čeprav sem pred tem napisal brez efekta vsaj 100 prošenj. lalala Živo! Tudi jaz bi prosila za nasvet glede kamenčkov in sicer sem po horoskopu dvojček, asc bik, luna v vodnarju in sonce v dvojčkih. Upam, da sem pravilno zapisala, ker sem še bolj "frišna" na tem področju. Kamenček bi potrebovala za povečanje koncentracije in energije, samozavesti ter premagovanje strahov in depresije. Lp in lep dan še naprej. Tvoja energija je v osnovi čudovita (kamni - kunzit, danburit). Do problemov, o katerih govoriš pride, kadar se ne počutiš dovolj svobodna in varna. Razmišljaj v tej smeri. Tudi tebi pa moram reči, da kamenčki sami po sebi ne rešijo problema - se pa da probleme reševati z njihovo pomočjo. Tudi tebi priporočam obisk kakšne moje delavnice in branje Male enciklopedije zdravilnih kamnov. Takole v foruu preprosto ni mogoče razložiti vseh stvari, ki so pomembne, da bodo kamni zares delovali. P.S. - Za samozavest si okrepi tretjo čakro. Večkrat - zlasti zvečer pred spanjem in zjutraj, ko se zbudiš, a še nisi povsem budna - položi obe roki na pleksus, usmeri tja pozornost in se v to področje samozavestno smej. Kdor ima (energijsko) krepak pleksus, obvladuje vse situacije. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
korala 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Knjigo Mala enciklopedija zdravilnih kamnov imam doma, prav tako Atlas čaker in bom prebrala vse na to temo. Glede minerala za pridobitev nove službe, ali lahko jaz programiram kameno strelo in jo potek podarim, ker ženska kateri je namenjena se ne ukvarja s tem in je bilo mišljeno to kot darilo za spodbudo. Zanima me tudi kateri mineral je primeren za delovno vzdušje, da ga imaš v pisarni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Knjigo Mala enciklopedija zdravilnih kamnov imam doma, prav tako Atlas čaker in bom prebrala vse na to temo. Glede minerala za pridobitev nove službe, ali lahko jaz programiram kameno strelo in jo potek podarim, ker ženska kateri je namenjena se ne ukvarja s tem in je bilo mišljeno to kot darilo za spodbudo. Zanima me tudi kateri mineral je primeren za delovno vzdušje, da ga imaš v pisarni. 1. To sicer lahko narediš, a dobro je, da bejba točno ve, kakšno vlogo ia kristal in v to brezrezervno verjae. Na ta način bo bistveno povečala moč programa, ki ga boš skreirala ti. lalala.com 2. Spet verjetno z odgovorom ne boš povsem zadovoljna. Načeloma sicer lahko daš v pisarno kak prijeten kamen (rožnati kremen, stilbit, kak lep ahat ...), vendar načeloma to delao drugače. Najprej pregledamo, v kakšne stanju so vitalnoenergijske točke prostora (energijski vdih, izdih) in preko njih s kamni korigiramo polarizacijo prostora (kakor je pač v danem primeru potrebno). Če teh točk ne poznamo ali ne znamo odkriti, damo "prijetno" kamenje na nevtralna mesta v prostoru. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAGNOLIA 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Nosorog, hvala ti za informacije. Mislim da sta v naravi dvojčkov svoboda in varnost zelo pomembna. Knjigico pa si vsekakor priskrbim. Zanima pa me ali imaš kakšno spletno stran na kateri so informacije glede tvojih seminarjev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Nosorog, hvala ti za informacije. Mislim da sta v naravi dvojčkov svoboda in varnost zelo pomembna. Knjigico pa si vsekakor priskrbim. Zanima pa me ali imaš kakšno spletno stran na kateri so informacije glede tvojih seminarjev? Šlampast sem, zato spletne strani še vedno nimam. Kakšnih 10 dni preden se posamezna delavnica "zgodi", je to zanesljivo objavljeno na http://www.maat-center.com/ lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Nosorog!!!Kater kamen bi mi predlagu za uspešen razgovor za službo? (sonce škorpijon, asc kozorog) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Nosorog!!!Kater kamen bi mi predlagu za uspešen razgovor za službo? (sonce škorpijon, asc kozorog) Tvoj je sicer snežnikasti obsidian, ampak ... Ampak snežnikasti obsidian je v zdraviteljstvu blazno podcenjen, čeprav je po energijskih lastnostih izjemno bogat. To se dogaja tudi osebam te kombinacije - pogosto ne znajo "iz prve" dovoliti ljudjem, da zaznajo, kakšne kvalitete se skrivajo v njih. Razmišljaj torej v tej smeri. Na razgovoru rabiš spontanost in občutek osebnostne prijetnosti. Delo se že naredi, strokovnost pogosto ni primarna, pomembno pa je kakšen je novi človek, ki bo prišel v kolektiv (verjemi, da tole drži, saj ti govorim iz lastnih izkušenj, ki ih imam precej tudi pri izbiri novih kadrov). Poskusi torej z girasolom, rutilovim kremenom, ametrinom, kakšnim lepim dendritnim ahatom ali čem podobnim. Izbrani kamen ustrezno programiraj. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Tvoj je sicer snežnikasti obsidian, ampak ... Ampak snežnikasti obsidian je v zdraviteljstvu blazno podcenjen, čeprav je po energijskih lastnostih izjemno bogat. To se dogaja tudi osebam te kombinacije - pogosto ne znajo "iz prve" dovoliti ljudjem, da zaznajo, kakšne kvalitete se skrivajo v njih. Razmišljaj torej v tej smeri. Na razgovoru rabiš spontanost in občutek osebnostne prijetnosti. Delo se že naredi, strokovnost pogosto ni primarna, pomembno pa je kakšen je novi človek, ki bo prišel v kolektiv (verjemi, da tole drži, saj ti govorim iz lastnih izkušenj, ki ih imam precej tudi pri izbiri novih kadrov). Poskusi torej z girasolom, rutilovim kremenom, ametrinom, kakšnim lepim dendritnim ahatom ali čem podobnim. Izbrani kamen ustrezno programiraj. lalala Hvala nosorog bom kr rutilov kremen uporabla k ga mam glih doma. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Hvala nosorog bom kr rutilov kremen uporabla k ga mam glih doma. Lp Sem mal pokukal v Pinkin svet.Tresnjena si mal, a ne? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.