El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Povejte mi kako je delat v trgovini s kristali ??? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 ob 8-ih odklenesh shtacuno....ob 16-ih pride zamenjava....ob 20-ih zaklenesh.....umes ti je dolgcajt.....ob nedeljah je pa zaprto Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Točno to - El Nino sem vprašala prodajalko v Ahat Maribor.Je skomignila in rekla - saj se navadiš.No, ni se mi dalo vrtati, pa sem odnehala. Kako navadiš?Kaj navadiš? Si utrujen kaj bolj?Bom tole bolj temeljito izprašala Kupila sem zadnjič roževec. Zanimovo - imela sem čisto mičkenega, zdaj pa kar grudico. Pravzaprav -ga skoraj nisem imela no. Kakor, da sem nujno potrebovala mir.Pa aventurin - zeleni - še eden in kalcedon za hčero, pa še dumortierit. V bistvu sem ga vzela zaradi dihal - še vedno kašljam in težko diham, potem pa vidim doma, da je fenomenalen za dojemanje učenja. Se pravi naučenega.Kul - in so mi ga zdajle že zaplenili Zanimiv podatek še - preprečuje lenobo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 ob 8-ih odklenesh shtacuno....ob 16-ih pride zamenjava....ob 20-ih zaklenesh.....umes ti je dolgcajt.....ob nedeljah je pa zaprto Aakhut, poglej si dol pri Nataly kako se to odgovori.... vidiš to je odgovor hehe, je pa res da je tvoj dober za nasmeške Nataly ti pa seveda sam men se zdi aventurin praviš to pa se mi zdi da mam... bo treba vedno nosit tole na analizo (kaj so naredili iz moje ljube matematike čist so jo zanalizirali...) hm ja lenobo proč to pa res... takoj ga grem dat v žep.... Sam zakaj bi postal bolj utrujen v taki trgovini saj je ja dost energije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 El Nino - preveč energije. Preveč vsega. Tudi škodi. Izčrpa. No, tako mislim vsaj. Za dojemanje - skladiščenje naučenega je ta dumortierit. In za preprečevanje lenobe. Lep, temnomoder kamenček. Kalcedon je za preprečevanje treme - kamen govorcev.Torej - če hočeš naučeno brez problema spraviti na plano - kalcedon v žep. Pri nas je bila prava vojna, ker je bil samo eden. In pravi jok in stok, ko se je mlajša med potjo v šolo spomnila, da ga je pozabila doma Aventurin - sem vzela predvsem zaradi oči. Enega že imam in pač prišla na idejo, da bom masirala- me nekaj spet oči bolijo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Oj, El Nino (sploh opazila nisem tega)...Meni je bilo vsec - jaz sem se pocutila precej podobno kot vedno - zelo energicno in nasponano, vendar nekako... tak, 'brnec', 'napetostni' zrak oz. malo taksne vibracije.Meni je ustrezalo zelo...Ene je zacela boleti glava, so postali nervozni, nekateri tudi nerazlozljivo zalostni, nekateri zelo zaupljivi...Je pa tako, kot ce bi bilo v prostoru par bioionizatorjev... Nekaksen tak zrak... Meni se je zdelo 'precisceno'...Eni niso mogli zdrzati, eni pa so radi prisli samo tako, da so bili malo notri, da so se napolnili z energijo.Marsikdaj so prisli pravi strokovnjaki, pa so mi se kaj povedali...Fajn izkusnja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Jaz pa sem si včeraj nabavila eno veliko kepo roževca. Fina energija.Za okrog vratu kalcedon in za v žep en žad. Ful toplo in nežno a sem to še sploh jaz? CAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 jao, morem it še kaj v tisto trgovinco s kristali mal naprej od prešerca... da se mal usedem, zagonim kakega jurja... hehe, napolnim z energijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Nino, le pejt - pa sprasuj, glej, opazuj, vohaj! Cat - 'a sem to sploh se jaz'? A ne - kok je lustn lohk? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Marsa, še tvoja fotka mi je zdej bl všeč, ker je bolj toplih barv Fajn bodte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 A KDO DELA V TRGOVINI S KAMNI? Bi moglo bit fajn da spoznamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Kateri kristal je primerno darilo za prijateljico škorpionko (lahko tudi kombinacija več različnih) z ascendentom v devici in luno v dvojčkih? Marsa, zakaj kamene strele ne priporočaš za škorpione? Meni je najljubši ametist in vsi "mavrični" kamni oz. tisti, ki se prelivajo v različnih barvah. Kaj bi to pomenilo? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 amis.... poizkusi s FLUORITOM.....ves barvni spekter 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Kateri kristal je primerno darilo za prijateljico škorpionko (lahko tudi kombinacija več različnih) z ascendentom v devici in luno v dvojčkih? Marsa, zakaj kamene strele ne priporočaš za škorpione? Meni je najljubši ametist in vsi "mavrični" kamni oz. tisti, ki se prelivajo v različnih barvah. Kaj bi to pomenilo?Amis zivjo! Karneol ali jaspis ali pa tigrovo oko.Tudi topaz bi znal bit OK.Z vsemi je lahko v kombinaciji kamena strela, citrin ali kaj takega.Zanimiv in fajn je tudi Dimni kremen (ali Cadavec).Ce pa ji je manj vsec rdeca oz. oranzkasta in barve zemlje in nosi recimo vec zelene ali ji je pac vsec ta barva, potem je zelo zelo zelo primeren tudi Krizopraz (mocno svetlozelene - 'starinske' - barve), kul (sploh pa za darilo) pa je tudi Zad. Kako da ne priporocam? Aja, mislis posebej... Kamena strela je itak primerna za vse - ziher pa sede tudi Skorpijonu... Meni zelo zelo godi (pa sem ASC Sco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 p.s. Aakhut ti je res fino svetoval (sory obema, nekako sem bila prehitra) - pravis, da ti je vsec Ametist - Fluorit mu je precej 'podoben' (a samo na prvi pogled, ob podrobnem pogledu opazis ornk razliko, ze v sami strukturi), a je se lahkotnejsi in ima, kot pravi Aakhut, ves spekter...Je cisto nekaj posebnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Aja, uh, Moldavit bi znal bit dbest izbira (ta je malo drazji) - Skorpijon ima rad drazje zadeve, ne mara cenenih ali cisto poceni stvari ali takih, ki bi jih imel vsak.Tako bo zelo dobra izbira tudi boji (izg. bodzi) - to bi ji bilo ziher dbest vsec - samo pa ne vem, ce kje to se imajo sploh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Marsa in aakhut, full vama hvala za tole . Se že veselim, da vidim, kaj od predlaganega me bo potegnilo. <yesss x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 hej rešitelji mojih dilem z darilom, situacija je taka: frendica zadovoljna s tigrovim nakitom ( ji ful paše-tako po občutku ), jaz pa nosim fluorit v žepu . tenks Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Hoj hoj Berem tole o kristalih... kamnih... pa sem rekla, da bom še jaz vprašala za kakšne take, ki naj bi mi pasali...? Sem bikica, asc v ovnu, luna v škorpijonu. Anyone? Pa še par misli se mi je utrnilo ob branju tega topica in je mogoče fino, če jih dam na plano Vedno me je čudilo, kako ljudje zaznavajo kristale z nekim fizičnim občutkom v sebi... jaz jih nisem nikoli in sem si mislila "eh, tolk sem dol zaprta, da še kristalov ne morem čutit" ... zdaj pa sem jih spet začela uporabljat in sem ugotovila, da jih čutim nekako drugače kot večina "kristaloljubcev" in sicer bolj psihično kot pa s fizičnim odzivom (toplota, gomazenje, mravljinci)... Vsak dan si navadno zjutraj izberem kristal in sicer čisto intuitivno... sem zelo vizualni tip in glede na to bi pričakovala, da bi jih izbirala glede na barvo, pa jih ne... pač kristal si izberem, sploh ne znam opisat, na kakšen način... kot da bi ga psihično začutila? Nekako tako (Tako da vsi tisti, ki kristalov ne čutite fizično, ne se sekirat ) Aja... pa v topicu sem prebrala, da je obsidian zelo močen kamen (mislim, da je Marsa rekla, da se z njim ne gre ravno igrat in ga nosit non-stop, pa da ga je treba redno čistit); sama ga zadnje čase veliko nosim - zgodi se, da ga imam ob sebi tudi po par dni skupaj... Po nekaj časa ga odložim, ker mi preprosto ne "potegne" več - to je verjetno zato, ker se navzame vseh mojih zmešanih energij ; če ga očistim, ga potem spet brez problema nosim. Hm... to think of it again, je to pravzaprav moj najljubši kamen zadnje čase. Eni eksplanejšonz? (Glede na to, da ga nosim tako pogosto in kaj naj bi to pravzaprav pomenilo? Ne znam si ravno najbolje razložit, zato bo vaša pomoč tu dobrodošla )Imam tudi roževca (ki naj bi bil po astro svetovanjih idealen za bikce; dobila sem ga za darilo od mojega bivšega, moj prvi kamen), ki pa ga zadnje čase ne nosim kaj preveč pogosto... zdi se mi tako nežen, skoraj mogoče medel na nek način...? Nekaj časa nazaj pa sem ga kar veliko nosila.Imam še par drugih kamnov - modrozelenega ahata (zelo umirjen, "lep" kamen - lepo energijo ima), hmmm kalcedon mi je ravno pri čiščenju padel skoz okno in ga še nisem šla pobrat - bom še mal počakala (nekako me ne pritegne, deluje mi isto ful medel) ... Enkrat sem si kupila čadavca, nosila sem ga vsega skupaj par dni in to z velikim veseljem, potem pa ga sploh nisem vzela več v roke do danes. Mogoče sem ga rabila samo za takrat? (Pa ne vem točno, kaj se mi je takrat dogajalo, tako da ne bi znala povezat...) Zanima me, če mi lahko kdorkoli kaj pove o povezavi teh kamnov z mano? Zadnje leto je bilo zame namreč kar viharno, rušenje hišice iz kart in postavljanje temeljev... kar traja še sedaj, čeprav moram rečt, da se glede na stanje kakšnega pol leta nazaj počutim dosti bolj gotova v vsakdanu... kar je verjetno dober znak Ne vem... mogoče bi mi znal kdo priporočit kakšen kamen glede na vse napisano (in srčna hvala, ker se vam je dalo brat )? Itak ste me že tolk zrajcali s temi kamni, da grem že kar danes mal v Ahata vohat, če se bo kateri pojavil... Aja... pa še to me zanima - ste s katero trgovino posebej zadovoljni, bi jo priporočili? Sama sem namreč svoje kamne vedno kupovala v ahatu, ker je to pač trgovina, ki sem jo najprej odkrila, mi pa ni toliko všeč vzdušje v njej... Pravzaprav sploh ne vem zakaj, ampak ne počutim se ravno najbolje v njej... mogoče zaradi prodajalk? OK, zdaj pa res stop Uživajte in hvala vam za morebitne odgovore xrosex Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Sončna Vila helo nisem ravno kompetentna za odgovore na to temo, lahko pa ti povem nekaj izkušenj. zgleda da se na splošno nekaj dogaja na področju korenske in kronske čakre, ker veliko ljudem paše nosit ful temne kamne - men tud ; al pa sam jaz srečujem take primerke. so pa v igri obsidijan, hematit, čadavec z rutilom (ta je sicer svetlejši) in kar je še takih. zanimivo to z ahatom. frendica mi je zadnjič tud rekla, da ne hodi tja, pa čeprav imajo dobre kamenčke, samo zaradi vzdušja, ozračja al nekega neprijetnega filinga pač. velika verjetnost da potrebno prostor spraviti v ravnovesje. baj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hoj Vila, Amis! Zakaj ti nekaj ne sede zdaj, kar ti je prej?Pa to je ja normalno - saj smo ze rekli, morda celo v tej temi, da ti pride navadno na pot, ko ga potrebujes....Rozevec, ahat, kalcedon, to so blazji kristali, z blagodejnejso energijo, sicer pa recimo nekateri kamni nizajo spet drugi pa v bistvu visajo krvni pritisk - tako da ce nam telo da kaksne znake, je ze prav, da jih upostevamo. Samo opomba - tamle sem videla napisan obsidijan nekako v istem koshu s hematitom ipd. - hematit je zelo pozitiven kamen, ceprav crnosiv. Dober je za kri, revmo ipd., tako da si ga morda izberemo v kakem takem obdobju in kasneje niti ne povezemo vec tega.Cadavec je v bistvu kremen, ki je bil izpostavljen sevanju drugih kristalov in baje ucinkuje ravno pri teh zadevah - sevanjih ipd. Ne potegnejo ti vec blagi kamni, kot je rozevec?Potrebujes pac v tem obdobju vec energije, aktiviranje drugih centrov, caker, pac. Obsidijan v bistvu odpira kanale in vpliva na zivljenjsko moc, zato si vcasih takole izberemo. Zakaj nam v neki taksni trgovinici ni vsec?Mozno je, da je preprosto prevec te energije kristalov (to nekateri vcasih tozijo), in/ali da je vse skupaj premalo strokovno - prodajalci bolj ali manj nimajo znanja.To bi morale biti cisto specialne trgovine, z energijo, z znalci s prav taksno energijo - in ne kot obicajna trgovina z gumbi, recimo.Morda je to to, kar 'moti' potem takole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hojla Marsa, a je možno, da je kombinacija hematita in obsidijana na nek način čisto OK, če hematit "dodaja" energijo, obsidijan pa odpira kanale tej energiji? saj ju nisem hotela v isti koš metat, najbrž sem avtomatično naredila povezavo njunega delovanja - značilno zame da bolj čutim opisat pa ne znam te izkušnje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Ah ne ne, Amis, saj v bistvu sploh nisem tako mislila - tudi jaz sem povrsno prebrala (priletim zjutraj na F, pa teme v glavnem samo preletim, se nimam casa usesti pa posveceno poglobiti v to, kaj je kdo napisal, pa potem ne moje branje ne komentiranje ni tako natancno, a sem si razvila tak sistem pac - bolje na vse nekako od dalec uch vrzt kot pa se enemu ali dvema posvetiti, potem pa bi mi zmanjkalo casa)...Videla sem pac, da je podan nekako v isti sapi kot obsidijan, pa sem hotela pac to opomnit.Ker nisem povrsna samo jaz - nekdo bo prav taklo vse skupaj preletel in iz tega 'ven dobil', da so obsidijan, hematit in... - tezki, cudni, odstekani kristali...A ves.... Ce je ze napisano, naj bo vse kar pase zraven. Obsidijan je v bistvu vulkansko steklo - ali ste to vedeli?Tukajle imam en vecji pis, ravno sem ga zdajle vzela dol s police, frendica mi ga je prinesla, je pa z Etne. Amis - vseeno bi jaz k tej kombinaciji dala kaksno svetlejso se, da se ne bo 'zadenfalo' energetsko. Recimo roza (rozevec, rodokrozit), svetlo zelen (zad, aventurin), sinji oz. moder (kalcedon, turkiz) ali bel (mlecni kremen ali beli ahat). Celo jaz sem si enkrat izbrala hematit, zdaj se pa nekje okoli valja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hoj Vila, Amis! Zakaj ti nekaj ne sede zdaj, kar ti je prej?Pa to je ja normalno - saj smo ze rekli, morda celo v tej temi, da ti pride navadno na pot, ko ga potrebujes....Rozevec, ahat, kalcedon, to so blazji kristali, z blagodejnejso energijo, sicer pa recimo nekateri kamni nizajo spet drugi pa v bistvu visajo krvni pritisk - tako da ce nam telo da kaksne znake, je ze prav, da jih upostevamo. Samo opomba - tamle sem videla napisan obsidijan nekako v istem koshu s hematitom ipd. - hematit je zelo pozitiven kamen, ceprav crnosiv. Dober je za kri, revmo ipd., tako da si ga morda izberemo v kakem takem obdobju in kasneje niti ne povezemo vec tega.Cadavec je v bistvu kremen, ki je bil izpostavljen sevanju drugih kristalov in baje ucinkuje ravno pri teh zadevah - sevanjih ipd. Ne potegnejo ti vec blagi kamni, kot je rozevec?Potrebujes pac v tem obdobju vec energije, aktiviranje drugih centrov, caker, pac. Obsidijan v bistvu odpira kanale in vpliva na zivljenjsko moc, zato si vcasih takole izberemo. Zakaj nam v neki taksni trgovinici ni vsec?Mozno je, da je preprosto prevec te energije kristalov (to nekateri vcasih tozijo), in/ali da je vse skupaj premalo strokovno - prodajalci bolj ali manj nimajo znanja.To bi morale biti cisto specialne trgovine, z energijo, z znalci s prav taksno energijo - in ne kot obicajna trgovina z gumbi, recimo.Morda je to to, kar 'moti' potem takole... Zakaj nam v neki taksni trgovinici ni vsec?Mozno je, da je preprosto prevec te energije kristalov (to nekateri vcasih tozijo), in/ali da je vse skupaj premalo strokovno - prodajalci bolj ali manj nimajo znanja.To bi morale biti cisto specialne trgovine, z energijo, z znalci s prav taksno energijo - in ne kot obicajna trgovina z gumbi, recimo.Morda je to to, kar 'moti' potem takole... Dobro jutro (Ljubljana je lepa in včeraj je spet malo sneguvalo ) Amis, Marsa, ful vama hvala za te podatke Saj nekako tako sem sklepala, da pač izbiram kamne, ki mi trenutno najbolj prispevajo k pozitivnemu počutju xrosex Ni mi bilo pa ravno jasno, kako to, da sem enkrat veliko nosila lažje kamne (roževec zelo veliko, kalcedon), zdaj sem pa kar naenkrat prešaltala na "težje" Amis, to, kar si napisala o dogajanju na področju korenske čakre - tudi jaz sem sklepala nekaj takega; mogoče sem se končno zavedela, da za grajenje trednih temeljev sama pri sebi potrebujem najprej to, da se bom počutila "doma" v tem svetu, povečanje gotovosti vase, samozavesti... pa ga imam, obsidiana Povsod tudi piše, da je črni obsidian predvsem "grounding stone" Kar se pa čadavca oz. dimnega kremena tiče... od takrat, ko sem ga nehala nosit, preživi večino časa na mojem "oltarčku" in to je to... Ne moti me, vendar ga tudi ne nosim. Zdaj, ko sem prebrala, da je dober za zaščito pred sevanji, se mi je posvetilo malo dlje ... V sobi imam dva računalnika (študentski dom pač :o|o: ) in ga verjetno puščam tam, ker tam pač najbolj služi? Kaj pa vem Kameno strelo (neobdelan kakšne 3 cm velik kristal) sem pa dala svojemu Singoniumu (rožici) v lonček in se zelo lepo razumeta Singonium ful lepo uspeva in prav "cveti" od sreče (če pogledamo, da je kakšne štiri mesece nazaj dal skozi toruro mačka od mojega bivšega, ko ga je pol obgrizel :OO!: ), za kameno strelo pa tudi še nisem imela občutka, da bi jo mogla očistit Hmmm... zanima me tudi, če kdo pozna kamen Srebrno Oko? Kupila sem ga v Ahatu, je temno sive barve (kot nekakšen prodnik recimo), vmes ima pa srebrne črte... ful lep kamen. Nekaj časa sem ga nosila skoz, zdaj je pa večinoma na polici Mislim, da je ena izmed njegovih glavnih lastnosti osvobajanje blokad, nisem pa sigurna... Mi zna kdo povedat kaj več o tem? (Značilnosti tega kamna sem tudi iskala po internetu, vendar ga v navadnih zbirkah kamnov zelo težko zaslediš... jaz ga še nisem uspela ) Potem sem za ahat nekje prebrala, da ojačuje učinke drugih kamnov. Ga lahko uporabljam na ta način ne glede na njegovo barvo? Marsa, kar se pa trgovin tiče... Včeraj sem šla malo na potep in sem se odločila namesto v Ahata zavit v trgovino Kamen. Totalno drugo vzdušje!! Iz ahata sem ponavadi prišla čisto zmedena in mogče tudi malo izmozgana, medtem ko sem bila po tričert ure v Kamnu že totalno poskočna in dobre volje, naspidirana... Edini dve razliki, ki sem jih opazila med tema dvema trgovinama, sta, da imajo v Kamnu več prostora in lepše razporejene kamne, pa tudi prodajalci so bolj kompetentni, se zanimajo za to, kar delajo (oz.imajo to radi). V Ahatu tega nisem opazila, pa sem bila tam že kar nekajkrat. Je možno, da odnos prodajalcev vpliva tudi na energijo kamnov? Tudi to se mi zdi verjetno, da so kamni, ki jih prodajajo v Kamnu, bolj energetsko čisti, ker niso tako nametani skupaj kot pri Ahatu. Uf... dovolj mojega romana, grem mal delat. Odgovorov bom pa ful vesela, če se vam bo dalo še malo posvetit tej temi Lep dan vam želim xrosex Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Marsa in Sončna Vila srčka sta Marsa, bom poskusila dodati zraven še kaj "lažjega" le da mi občutek ne pove še kaj. nisem navedla a občasno nosim še tigrovo oko okrog vratu pa že kar nekaj časa tri turkize-tako, na kožo. Smo pa v resnici hecni (sem absolutno štejem tudi sebe; ali pa predvsem sebe), ko hočemo vedno vedeti KAKO, ZAKAJ itd. ampak meni res dobro dene, da to vem, ker s tem sama sebi sebe lažje razložim in se spoznavam vedno na novo. neverendingstori Verjamem v to, da je postavitev kamnov zelo pomembna (saj ni vseeno kam kaj damo kar se tiče oblike, barve, energije, vibracij, usklajenosti s širšo okolico-poznam iz prakse), še pomembnejši pa je odnos do njih. če jih imamo radi po moje pomeni, da smo dovolj odprti, da čutimo kamne same. če pa smo odprti, potem sprejemamo tudi vibracije prostora in znamo to spraviti v sozvočje, pa tudi izbrati ustrezne kamne(pri nakupu in prodaji). dostikrat s tem uravnovesimo ves prostor in tudi širšo okolico. ljubezen in iskrenost se enostavno čuti, zazna. zase vem, da me niso učili verjeti svojim opažanjem in zaznavi, svojemu čutenju, kar me je nekajkrat drago stalo. sem se pa le naučila torej Sončna Vila, zaupaj si x!x thx obema Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.