cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 huh, Diana, ti pa imaš spomin sem rojen 27.12.1982 ob 14.15 na Jesenicah. Se opravičujem za nepopolne podatke, Nosorog. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 huh, Diana, ti pa imaš spomin sem rojen 27.12.1982 ob 14.15 na Jesenicah. Se opravičujem za nepopolne podatke, Nosorog. Datolit, sam ga boš težko dobil. Poskusi poiskat turitella jaspis, če pa ga ne najdeš, bo o.k. tud lapis lazuli. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ok, hvala, Nosorog, car si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 thanks za pojasnilo glede trgovine. bom pokukala ob priliki in skoda, skoda, da že jutri greš v lj, ker sem še v totalnem selu.. pred seminarjem te poklicem, ker meni se takoalitako ne mudi..(ti pa najbrž zmes več ne greš..) Pa, Diana, ti si isto kot JAZ.. (sonce, asc..). Ja, fak, kok si ti to precizno napisala, a ti ful obvladaš to????!! luno pa ce bi res sama zbirala med ovnom in škorpionom (kjer jo imam jaz) bi se težko odločila.. kakašna SMRT to pri tehnici? Smrt je povezana s škorpionom, a ne? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Dobr'j djen...(matr sem u tole ruščino padla) Mene pa zanima kateri kamen svetujete za mojo prijatelico, ki je tehtnica, luno ima v ribah, asc. pa škorp.Punca ima v ponedeljek izpit in rs potrebuje malo sreče, tudi take sreče, da se ji bo uspelo skoncentrirati... Kaj pa jaz, ko imam v petek kolokvij? (dvojček, devica, devica)...res rabim malo sreče!!! Pa tole me zanima...A tole vse piše v tvoji knjigi Nosorog? p.s. drugače pa imam v žepu navadno kr tigrovo oko,,,mi tako pač paše... zdej bi pa res rada kaj takega za fax Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Dobr'j djen...(matr sem u tole ruščino padla) A rusko se učiš? Super, morva enkrat mal poklepetat, da jo obnovim. Govoril sem jo tako tekoče, da mi je enkrat en tip v Belorusiji, s katerim sva čakala v neki banki na menjavo denarja, rekel: "Po naglasu vem, da si iz Ukrajine." lalala Mene pa zanima kateri kamen svetujete za mojo prijatelico, ki je tehtnica, luno ima v ribah, asc. pa škorp.Punca ima v ponedeljek izpit in rs potrebuje malo sreče, tudi take sreče, da se ji bo uspelo skoncentrirati... Po kombinaciji sodeč je strastna in zamerljiva. Do notranjega ravnotežja ji bo pomagal dumortierit, pa tudi kalcedon. Kaj pa jaz, ko imam v petek kolokvij? (dvojček, devica, devica)...res rabim malo sreče!!! Zate pa je absolutno sončni kamen. Sam pazi, da si nauš kupila ponaredek, ki ga prodajajo pod imenom zlati kamen.lalala Pa tole me zanima...A tole vse piše v tvoji knjigi Nosorog? V knjigi Dih zvezd se posvečam predvsem astrološkim kombinacijam. Največ o tem, kaj se s kamni da početi, pa zveš v Mali enciklopediji zdravilnih kamnov.p.s. drugače pa imam v žepu navadno kr tigrovo oko,,,mi tako pač paše... zdej bi pa res rada kaj takega za fax Morm pa poudart, da kamen sam od sebe ne bo naredil nič brez pravega pristopa. Če ga ne znaš ustreznpo programirati, s čimer mu "povečaš moč", bo v veliki meri deloval le če v njegovo delovanje brezmejno verjameš. Ne bo napak, če v knjižnici vzameš Malo enciklopedijo in si tele stvari mal pogledaš, če nameravaš neke stvari reševati s pomočjo kamnov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 pozdravljen! pa še še jaz priporočam, da mi svetuješ, kateri kamen je zame (še posebej bi rabila nekaj za maksimalno intelektualno delo, pa kaj za pozitivno energijo).moji podatki: 15.1.1981 ob 01.06 v celju.hvala. pa lep dan***** Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 pozdravljen! pa še še jaz priporočam, da mi svetuješ, kateri kamen je zame (še posebej bi rabila nekaj za maksimalno intelektualno delo, pa kaj za pozitivno energijo).moji podatki: 15.1.1981 ob 01.06 v celju.hvala. pa lep dan***** V tej kombinaciji se kaže vpliv Saturna v izredni delavnosti, umirjenosti in občasni zamerljivosti. Značilnost je še iznajdljivost, pa tudi potreba po odobravanju okolice. Vse to simbolizira astrofilit. Možno pa je, da se ti bo zdela njegova barva preveč ubita, zato lahko posežeš tudi po kunzitu, lapis lazuliju ali fluoritu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 V tej kombinaciji se kaže vpliv Saturna v izredni delavnosti, umirjenosti in občasni zamerljivosti. Značilnost je še iznajdljivost, pa tudi potreba po odobravanju okolice. Vse to simbolizira astrofilit. Možno pa je, da se ti bo zdela njegova barva preveč ubita, zato lahko posežeš tudi po kunzitu, lapis lazuliju ali fluoritu. lalalahvala za odgovor. lep dan še naprej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Slišala sem, da obstajajo kamenčki, ki prečistijo vodo, pa me zanima kateri so in kako deljujejo. Hvala in se opravičujem , če je že kaj napisanega o tem pa nisem zasledila. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Nosorog , boš mogu še mal počakat za kak čvek v ruščini...sem ravno danes pršla šele do sadja in zelenjave Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Slišala sem, da obstajajo kamenčki, ki prečistijo vodo, pa me zanima kateri so in kako deljujejo. Hvala in se opravičujem , če je že kaj napisanega o tem pa nisem zasledila. Prečistijo vodo .......kremeni....GORSKI KRISTAL - kamena strelca Npr...si natočiš to "klorirano" vodo v kozarec potem pa strelco notri...pa pustiš nekaj časa potem imaš pa studenčnico Če ti pa ostane (voda) ...pa potem še rožice zali....menda jih potem razganja od energije.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 strelka02....hvala....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prejšnji teden sem obiskala trgovina ahat v mb. Želela sm si kupiti kamen, ki bi mi dal dovolj moči pri učenju ker se bližajo izpiti. Pa vprašam prodajlko kateri kamen mi predlaga, ji povem da sm oven, ascd. v dvojčku in luna v škorpijonu, pa me je punca sam bledo gledala in mi rekla naj si kr neki najdem. Pa bi vas prosla kateri kamen si naj izberem ki bi mi usterzal, ker očitno mi v trgovini ne bodo pomagali hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Prejšnji teden sem obiskala trgovina ahat v mb. Želela sm si kupiti kamen, ki bi mi dal dovolj moči pri učenju ker se bližajo izpiti. Pa vprašam prodajlko kateri kamen mi predlaga, ji povem da sm oven, ascd. v dvojčku in luna v škorpijonu, pa me je punca sam bledo gledala in mi rekla naj si kr neki najdem. Pa bi vas prosla kateri kamen si naj izberem ki bi mi usterzal, ker očitno mi v trgovini ne bodo pomagali hvala Tvoji kamni so rdeči granati (vse vrste). V duhovne dimenzije te bo vodila energija ametista. Glede učenja pa imamo temo - mal tja poglej. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Prečistijo vodo .......kremeni....GORSKI KRISTAL - kamena strelca Npr...si natočiš to "klorirano" vodo v kozarec potem pa strelco notri...pa pustiš nekaj časa potem imaš pa studenčnico kaj zdaj to pomeni, da voda ni več klorirana?????!!!!????? menda ja ne.... potem pa se jaz odpravljam v to meni novo trgovino v BTCu.. pa bi se mami kakšen kristalček prinesla.. kaj bi bilo zanjo-je riba/tehtnica (itak, če je pa tako fajn...), razen girasola, ki ji ni preveč vseč, ker je brezbarven..aja, nosorog, pa se nekaj--> v oni tvoji knjigi (ko je črna in na na prvi strani je ametist.. ) je girasol ful drugačne barve. pa tudi drugače se mi zdi, da fotografije pridejo ponavadi ful lepše (a to date pod kakšno posebno svetlobo ali je slikano pri naravni..?) pa še zame-->razen rodohrozita nisi se nič rekel.. (in brez tega kar se jaz sama nabijala). tak malo več mi jih napisi, ker pol jih je itak ponarejenih, drugo polovico pa ne dobim.. upam, da imajo VELIKE... hvala po pomoč.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 kaj zdaj to pomeni, da voda ni več klorirana?????!!!!????? menda ja ne....[/color] No ja..poskus ...menda ja ...če pa že ne pa mal manj. mogoče bo pa kdo še kakšen patent zaščitil. hipoteza je že... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kaj zdaj to pomeni, da voda ni več klorirana?????!!!!????? menda ja ne.... Seveda je voda še vedno klorirana. Obogatena je le energijsko; obogatena, ne očiščena. Bakrovi in srebrovi minerali pa dejansko "poberejo nase" nekatere zdravju škodljive zadeve, če jih damo v vodo. Sam pr bakru je treba pazit na zelenega volka, ki je strupen. potem pa se jaz odpravljam v to meni novo trgovino v BTCu.. pa bi se mami kakšen kristalček prinesla.. kaj bi bilo zanjo-je riba/tehtnica (itak, če je pa tako fajn...), razen girasola, ki ji ni preveč vseč, ker je brezbarven.. jadeit, al pa morda kar jantar. aja, nosorog, pa se nekaj--> v oni tvoji knjigi (ko je črna in na na prvi strani je ametist.. ) je girasol ful drugačne barve. pa tudi drugače se mi zdi, da fotografije pridejo ponavadi ful lepše (a to date pod kakšno posebno svetlobo ali je slikano pri naravni..?) Značilnost girasola je ravno barvni učinek pri izpostavljenosti svetlobi. In takšne stvari pač pri fotografiranju izkoriščamo. Včasih osvetlimo kamen iz več strani, včasih ga damo na steklo in ga osvetlimo od spodaj, včasih čisto majhen mineralček dobro osvetlimo, ga slikamo in potem povečamo ... Velik fint je. Je pa pol zelo odvisno tud od računalniške obdelave fotografij. V knjigi Dih zvezd mam zafušane. Pri obdelavi obstajata dva sistema - cmyk in rgb. CCmyk jda kvalitetnejše kotke. Pri omenjeni knjigi pa so diase najprej obdelali na rgb način in šele potem, ko z rezultatom nisem bil zadovoljen, spremenili v cmyk, a so bili pač neki barvni parametri že odstranjeni in se ni več dalo naredit kvalitetnih fotk. Najbolj sfušana je fotka lapis lazulija, čeprav je dias fantastičen. pa še zame-->razen rodohrozita nisi se nič rekel.. (in brez tega kar se jaz sama nabijala). tak malo več mi jih napisi, ker pol jih je itak ponarejenih, drugo polovico pa ne dobim.. upam, da imajo VELIKE... hvala po pomoč.. kakšno lepo hrizokollo vbodi, pa si zmagala. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Nosorog hvala za nasvet. sem si že nabavla. zanima me samo, kako se grant in ametist obneseta skupaj z hematitom. Pred nekaj časa sm si nabavla hematit in ga nosim v denarnici, sedaj pa skupaj z garantom in ametistom. Sem namrec večino časa na terenu (faks, pa knjižnica...) nakita pa ne maram kej prevec, zato se mi je zdelo najbolj primerno imet vse kupi v denarnici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 lepo prosim kamenček za likovno ustvarjanje Prav za specialni kamen za likovno ustvarjanje ne vem; morda je še najbližje temu labradorit, ki nekako barvito vpliva na kreativnost. lalala Nosorog hvala za nasvet. sem si že nabavla. zanima me samo, kako se grant in ametist obneseta skupaj z hematitom. Pred nekaj časa sm si nabavla hematit in ga nosim v denarnici, sedaj pa skupaj z garantom in ametistom. Sem namrec večino časa na terenu (faks, pa knjižnica...) nakita pa ne maram kej prevec, zato se mi je zdelo najbolj primerno imet vse kupi v denarnici. Nekateri kamni sicer druge aktivirajo (najbolj izrazito npr. aktivira hematit selenit), vendar pa načeloma kamnov zelo različnih energij (kakršni so našteti), skupaj ne nosimo. Energije se druga drugi prilagajajo in nazadnje nimamo na razpolago nobene, kakršna je sicer za posamezen kamen v kombinaciji značilna. Sem včasih precej eksperimentiral z različnimi kombinacijami kamnov (od nekaterih sem bil celo zadet k afna), pa sem pol ugotovu, da je bolje uporabljat en sam kamen, in ga občasno zamenjati za kakšnega drugega.Seveda pa je to le moje mnenje. Odloči se po svoje. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Sem malo počakala na predloge. Mogoče bi pa poskusila s turkizom.... (likovno ustvarjanje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Nosorog ...če sem spet pri sončnem kamnu (zame) me zanima kje mi potem svetuješ, da ga kupim?(sej si reku, da prodajajo tudi ponaredke)Sem bila v BTCju in sem ga vidla, sam izgleda popolnoma drugače kot pa na sliki v Mali enciklopediji... Kaj pa ta tvoja knjiga? Če jo pri tebi kupim je ceneje, ne?Sej sem si jo že 2x sposodila v knjižnici, samo preden se spravim gledat in se posvetim sta že 2 tedna okol in potem jo podaljšujem in se mi ne zdi fer hvalaaaaa Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Nosorog ...če sem spet pri sončnem kamnu (zame) me zanima kje mi potem svetuješ, da ga kupim?(sej si reku, da prodajajo tudi ponaredke)Sem bila v BTCju in sem ga vidla, sam izgleda popolnoma drugače kot pa na sliki v Mali enciklopediji... Kaj pa ta tvoja knjiga? Če jo pri tebi kupim je ceneje, ne?Sej sem si jo že 2x sposodila v knjižnici, samo preden se spravim gledat in se posvetim sta že 2 tedna okol in potem jo podaljšujem in se mi ne zdi fer hvalaaaaa Razlika med sončnim kamnom, ki si ga gledala v BTCju in tistim v knjigi je v tem, da je fotografirani kamen visoko kvaliteten (brusne kvalitete), v BTCju majo pa nekvalitetne. No, pri fotki je bil tudi fotograf spreten in je uporabil optimalno osvetlitev, kar se odraža tudi na površinskem sijaju na fotki. Pred leti sem za kvaliteten sončni kamen na sejmu v Munchnu dal 80 mark, tisti nekvalitetni v BTCju pa stanejo manj kot jurja. To je to. Knjiga je pri meni seveda cenejša. V štacuni 8.900, pri meni 5.000. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 hallo, hallo.... tukaj venera... (p.s.: to je iz enega filma. ko je Venera kar naprej klicala Mars. ma, celo štorijo od komunikacije sta imela..) mene tu se nekaj zanima glede tega klora + pesticidov v h2o. nekaj česa sem jaz to prekuhaval, potem mi je pa nek študent kemije rekel, da se pesticidi itak ne unicijo pri 100°C. če kdo o tem kaj ve.. pa ti filtri??... no, ja itak odpadejo, ker nimam keša za te bedarije...(seveda ne govorim zdaj o informacijski komponenti h2o.) ja, saj vem. napačna tema (lalala).... napačen planet......... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups, jaz sem že preobrazila iz female to male.... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Včeraj se mi je pridružil en rodokrozit, na vsak način hotel zraven , sem tule preletela teme, ga med naslovi nisem našla, verjetno ste pa kaj vmes že o njem , sem tudi na LN pogledala, pa ga tam tudi ne najdem.... Na kaj vpliva tale zverca ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.