nosorog 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 hvala za informacije v bistvu ,še sploh ne vem kaj bi rada......o tem bi se rada najprej kaj več pogovorila..............po horoskopu sem bikica...............................vendar pa sem razmišljala o nakupu sledečih kamnov...vizualno me zelo privlači (daleč v uspredju) moldavit...za njim granat.............potem pa še mesečev kamen......razmišljam pa rudi o rubinu (predvsem zaradi njegovih zdravilnih očinkov).............dajejo tisto,kar potrebujem.............kako pa bi jih lahko kombinirala? Ne vem kater bi bil pravi? lp Biki mate radi zeleno. Zato moldavit. Pa zakwa b mogla prec neki kombinirat. Najprej se mal moldavitu posvet. Sam mam občutek, da ga pri Irsi ne boš dobila. Pocen moldavit se da kupt pri čEHIH, KI PRIDEJO NA decemberski sejem mineralov na Vegovo (Lj). Ampak to je že mim. V Ahatu ga najbrž majo, sam bo drag. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 drag?Koliko pa sploh imajo cene?Na teh področjih sem še čisto nova....in ne vem niti priližno,kakšne znajo biti cene? Včeraj sem malo brskalo po spletni strani od IRSE pa nima glih nevem kako velike zaloge s temi kamni vbistvu sploh nisem videla da bi imela,kaj od tistega,kar me zanima.................kar se pa tiče kombinacije moldavita,ki mi je vizualno všeč odpravlja blokade,krepi spomin, zviša imunski sistem..ter zvišuje jasnovidnost...super ampak granat pa ima naslednje lastnosti, pogum, zvišuje samozavest, odpravlja glavobole, zvišuje samospoštovanje,vpliva antidepresivno, vpliva na jezo,presnovo...kaj pa vem zdi se mi da bi mi tudi ta dobro prišel.Kaj praviš na kombinacijo teh dveh?Ali še vedno vsrajaš pri svojem,samo enega na začetku? Kako pa bi morala ta dva kamna sploh uporabljati? Hvala za odgovore lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 drag?Koliko pa sploh imajo cene?Na teh področjih sem še čisto nova....in ne vem niti priližno,kakšne znajo biti cene? Včeraj sem malo brskalo po spletni strani od IRSE pa nima glih nevem kako velike zaloge s temi kamni vbistvu sploh nisem videla da bi imela,kaj od tistega,kar me zanima.................kar se pa tiče kombinacije moldavita,ki mi je vizualno všeč odpravlja blokade,krepi spomin, zviša imunski sistem..ter zvišuje jasnovidnost...super ampak granat pa ima naslednje lastnosti, pogum, zvišuje samozavest, odpravlja glavobole, zvišuje samospoštovanje,vpliva antidepresivno, vpliva na jezo,presnovo...kaj pa vem zdi se mi da bi mi tudi ta dobro prišel.Kaj praviš na kombinacijo teh dveh?Ali še vedno vsrajaš pri svojem,samo enega na začetku? Kako pa bi morala ta dva kamna sploh uporabljati? Hvala za odgovorelp 1. V Celju imate menda blizu tržnice eno trgovino, kjer imajo kar precej kamnov. Imena ne vem, še nisem bil tam. V Celje grem naslednji torek, pa bom mal pogledal. V vsakem slučaju - če si celjanka, jo poišči in dobila boš občutek za cene. 2. Granatov poznamo veliko vrst. Kot okrasni kamni so v rabi almandin, grosular, pirop, uvarovit, demantoit in spesartin. Z moldavitom se v redu ujameta almandin in pirop, nekoliko slabše grosular in uvarovit, še slabše pa demantoid. Seveda pa bi moral vedeti vsaj še tvoj ascendent (oz. uro in kraj rojstva), da bi lahko ocenil, kaj naj bi ti v astrološkem smislu "pasalo". 3. Če imaš en kamen in mu posvečaš veliko pozornosti imaš od njega več, kot če se obdaš s tisoč kamni in se na njih nabira prah. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 hvala za tako hitre odgovore,pravkar sem se telefonsko pozanimala v ahatu glede cen (mi ni dalo miru in prodajalka mi je povedala da ima moldavit ceno od 6 ali 7.000 sit naprej.........za granat sem pa vprašala pa je rekla da so že od 700 sit dalje.Povedala mi je tudi,da je pomembno v kakšen namen bom kamen uporabljala...nekateri ga nosijo na telesu ali ob sebi, drugi si delajo napitke "liksir"....povedala mi je tudi,da vsi niso primerni za te liksire......zanima me če mi lahko kaj več poveš o tem na kakšen način mi mi svetoval uporabo teh kamnov.....trenutno sem najbolj zagreta za moldavit........prav bi mi prišel tudi granat( opisuješ in naštevaš mi več teh kamnov........sama sem videla tega,ki je na luninem netu-temno rdeče barve- kateri je to ) no in na tretjem mestu sem dala mesečev kamen...pri njemu me privlači to,da se lahko uporablja pri meditacijah...............................moj ascendent 23.40h Celje , kaj bi mi priporočal ter kako bi jih/ ga morala uporabljati ...... HVALA za trgovino, ki jo omenjaš v Celju- ni mi znana...bom pa pogledala ob prvi priložnosti LP Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 sam da še omenim ,da sem danes bila tudi v knjižnici in sem si sposodila knjigo "dih zvezd-Tadej Pretner".......tako,da bom še tam mal ponjuškala...sem pa odprla pri granatu,ker me je zanimalo nekaj več o teh imenih pri granatu,ki si jih naštel in notri piše,da so v srednjem veku verjeli, da pirop, ki je sicer temno rdeče barve, prinaša luč in upanje tudi v navidez brezizhodnih situacijah in,da je veljav za kamen herojev ma to se mi ful dopade.Nekaj pa piše tudi za almandin ta pa pospešuje celjenje ran, daje pa nam tudi hrepenenje po akciji,novih idejah in moč, da jih realiziramo...oba sta super..kaj več pa tukaj pri granatu ne piše......na slikci pa je samo zapestnica iz njih, vendar ne opisuje iz katere vrste granata....tudi to sem ugotovila,da so različnih otenkov rdeče barve in , da pri določenih naših reakcijah, spremenijo barvo!?....ali imam pravilne informacije...še lahko kaj o tem napišeš lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 mesec rojstva je april,če potrebuješ mogoče še tega lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 v knjigi sem pogledala še za moldavit pa ne piše veliko samo to, da si ga lahko položiš na čelo, to naj bi krepilo intuicijo......... naj pa nas bi tudi naredilo neobremenjene z materialno platjo življenja. Kot nakit,pa nam daje celoten vpogled v vzroke, ki so privedli do nekaterih težav...velja pa tudi kot talisman za izpolnitev želja , ki seveda niso povezane z materialnim pridobitništvom.Iz srednjega veka naj bi imel sloves kot kamen sreče,rodovitnosti ter izpolnjevalca želja. Kaj pa za napitke ni primeren? Še mogoče veš kaj več o njem, razen tistega kar piše na luna netu. pa še nekaj a se mi samo zdi ali je moj občutek pravi...da eliksiri kristalov se uporabljajo bolj za odpravo zdravstvenih težav, če pa jih nosiš kot talismane ali nakit pa bolj izboljšanje psihe,duha in podobno?Pa še nekaj talisman-kaj točno to pomeni,kakšna razlika je če rečem,da ga uporabljam kot talisman ali nakit (o.k. to so zapestnice,prstani,verižice...kaj pa talisman-se to nosi kr v žepu ali kako')? kakor koli že potem ko mi boš dokončno svetoval kaj bi bilo zame katera kombinacija,ter način uporabe...mi moraš še povedati, kako in kdaj naj jih čistim,praznim ali polnem.........????? tema lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Šlampast sm biu. Res sem napisal, da povej le uro in kraj rojstva, a za izračun ascendenta rabim še dan in mesec (ki si ga povedala) rojstva. Sploh te ne poznam, ne vem nič o tebi (kaj počneš, zanimanja ...), zato ti pač ne morem svetovati, kako kamne uporabljaj. Predlagam, da si v knjižnici sposodiš mojo knjigo Mala enciklopedija zdravilnih kamnov. Tam boš našla med drugim podrobnejše opise granatov in veliko stvari, ki jih lahko s kamni počnemo (uporaba v smislu duhovne rasti, izboljšanja zdravja, programiranja, priprava eliksirjev ...). Skozi branje o tem boš verjetno začutila, kakšna uporaba bi ti najbolj ustrezala. Tisti granati na sliki iz knjige Dih zvezd so piropi. lalala Bom pa probu klele neki o granatih iz omenjene knjige v link dat; če bo ratal; sm namreč računalniški bebec: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 bom poskušala priti do tvoje knjige .....ostalo pa sem ti odgovorila na notranjega (preveč osebno ) lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Trgovinica v Celju pri tržnici...SVET MINERALOV in NAKITA,tam boš gotovo našla kaj zate... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 hvala bom šla pogledati lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 kamni mogoče boš tle kj našla(mogoče) Veliko stvari, tule napisanih, ne drži.Poznam avtorja; ga bom opozoril, da popravi. bom poskušala priti do tvoje knjige .....ostalo pa sem ti odgovorila na notranjega (preveč osebno ) lp Odgovor sem ti poslal, če pa ga nisdi dobila, se oglasi; namreč tudi to se tule včasih zgodi. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 žal ga nisem dobila (odgovora namreč) lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 žal ga nisem dobila (odgovora namreč) lp Tokrat sem ti ga poslal na OS. Valjda zdj bo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 (popravljeno) jep zdej je pa hvala lp Popravljeno 30. januar 2006 -> polona n Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Pa še nekaj talisman-kaj točno to pomeni,kakšna razlika je če rečem,da ga uporabljam kot talisman ali nakit (o.k. to so zapestnice,prstani,verižice...kaj pa talisman-se to nosi kr v žepu ali kako')? Po nekdanjem prepričanju, ki pa se je v veliki meri ohranilo do danes, so amuleti in talismani vsebovali magijsko moč, ki je uresničevala tisto, kar so simbolizirali, predstavljali pa so stično točko med kozmičnimi ali če hočete božanskimi silami in tistim, ki je amulet ali talisman nosil. Te sile zbirajo, osredotočajo in delujejo na vseh energijskih ravneh. Razlika med amuletom in talismanom je v tem, da služijo amuleti kot zaščita pred zlom in nesrečo, talismani pa privabljajo pozitivne energije in prinašajo srečo. Poleg tega so amuleti običajno zelo univerzalno zaščitni, talismani pa so v glavnem izdelani prav za določen namen. Zelo pomembno je, da nosiš talisman v stiku s kožo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hvala......sedaj pa še nekaj, moldavit............kako ga naj uporabljam,v kakšni obliki si ga naj nabavim,kako in kdaj ga očistiti? hvala Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hvala......sedaj pa še nekaj, moldavit............kako ga naj uporabljam,v kakšni obliki si ga naj nabavim,kako in kdaj ga očistiti? hvala O čiščenju mamo odprto temo.Nabavila boš tistega, ki ti bo pač všeč (al v kosu, al pa v nakitu). In na osnovi nabavljenega se boš pač odločila tud glede uporabe. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 v mislih sem imela,da bi ga naročila,kar preko spleta...iz Ahata zato sem postavila prejšnje vprašanje ...........................oki doki pol bo pa treba v MB ali LJ lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 v mislih sem imela,da bi ga naročila,kar preko spleta...iz Ahata zato sem postavila prejšnje vprašanje ...........................oki doki pol bo pa treba v MB ali LJ lp Boljš. Moldavit je že v takšnem cenovnem razredu, da se ga nekupuje prek spleta. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 če ti tako praviš,pol bo že................................. lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 kateri kamen bi bil za noskota za rojstni dan?ma nic kamnov. samo nekaj plavega mu damo, ker ma rad modro .... vse naj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 kateri kamen bi bil za noskota za rojstni dan?ma nic kamnov. samo nekaj plavega mu damo, ker ma rad modro .... vse naj! Hvala. Surlorog ma kamnov res itak preveč. Zalsti so odveč ledvični, žolčni ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RiKu3M 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kakšen kristal bi bil za raka v soncu, vodnarja v luni in devica v ascendentu, ki bi imel lastnosti stres,lubezn,motivacija,slaba volja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RiKu3M 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 No pa tudi na splošno kateri kamen bi najbolj pasal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.