Ksenia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 prva baje rubin? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 prva baje rubin? Uporaben je lahko na prvi, drugi, pa tudi srčni čakri. Odvisno od težave oziroma teka, kaj želimo z njegovo pomočjo spodbuditi. tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RiKu3M 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ker kamen je najbolj proti bolecinam v hrbtenici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 čadavec,turkiz - kaj več ti bodo pa stručkoti pvoedal Uporaben je lahko na prvi, drugi, pa tudi srčni čakri. Odvisno od težave oziroma teka, kaj želimo z njegovo pomočjo spodbuditi. tralalero - lalalahm in kakšna je razlika oz. kaj vse lahko z njegovo pomočjo spodbudimo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 kaj pa karneol na prvo? ali je bolje karneol na drugo? pozdavček pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 kaj pa karneol na prvo? ali je bolje karneol na drugo? pozdavček pjotra ja, karneol... obujam sladke sanje za njim! zgubila! (niti ni treba iskati z radiestezijo na daljavo). ker vem kje je, sam ne morem do njega! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ker kamen je najbolj proti bolecinam v hrbtenici? Kakšen je vzrok bolečin? Povej malo več o tipu bolečin. Zvedavi Nosorog čadavec,turkiz - kaj več ti bodo pa stručkoti pvoedalhm in kakšna je razlika oz. kaj vse lahko z njegovo pomočjo spodbudimo? Na fizični ravni aktivnost žlez, ki jih posamezne čakre z energijo "hranijo", na finejših ravneh pa lahko vplivamo na miselni in čustveni svet, intuicijo ... nakladaški Nosorog kaj pa karneol na prvo? ali je bolje karneol na drugo? pozdavček pjotra Če se počutiš fizično brez energije je na prvi čisto o.k. Saj vsebuje železo, ki "okrepi" kri. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Če se počutiš fizično brez energije je na prvi čisto o.k. Saj vsebuje železo, ki "okrepi" kri.lalalajaz bi bolj porebovala nekaj, kar bi mi pomagalo spremeniti odnos do denarja! trenutno sem v takšni situaciji, da denar kr leti mim mene.... pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 jaz bi bolj porebovala nekaj, kar bi mi pomagalo spremeniti odnos do denarja! trenutno sem v takšni situaciji, da denar kr leti mim mene.... pjotra Miljon procenten sem, da tvoj odnos do denarja ključno vpliva na to, koliko ga imaš. Od mene je zadnje čase kar letel - kazni parkiranje, policaji (pihanje), nepotrebni servisi pa še in še. In veš kaj sem ugotovil, da je narobe?-Skoz do septembra lani sem bil navajen ful delat - dopoldne sem hodil v službo, popoldne - zvečer pa sem delal za svoj s.p. Potem sem pustil službo in furam le še svoj s.p. Zelo dobro mi gre, ampak sem ful veliko doma in frej. In podzavestno sem skoz mislil, da to že ne more biti nekaj v redu, če sem skos doma in mam keš. Ful sem meu en nejasen občutek krivde in denar je seveda na vse možne načine od mene odtekal (ker se mi je zdelo, da ni prav, da ga imam). Jst upam, da se bo zdaj, ko sem to ozavestil, s tem nehal. Pa še razmišljanje sem spremenu - ful dobr je bit doma, ful luštn je bit delomrznež, .ful dobr je keš met. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ful dobr je keš met najbolj da si napišem kam a? aha potem pa samo sprogramiram rubin a,za recimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ful dobr je keš met najbolj da si napišem kam a? aha potem pa samo sprogramiram rubin a,za recimo... Ne. Programirani mineral te podpira v tvojih akcijah. Ti moraš imeti eno vizijo in vložiti neko energijo v uresničitev neke ideje. Deluje pa. Npr. po programiranju kamna sem pred leti dobil zaposlitev točno tam, kjer sem si jo zamislil (prej napisal čez 100 prošenj, pa ništa), neka oseba mi je vrnila denar, ki sem ji ga posodil pred toliko leti, da sem ga že skorajda odpisal ... - deluje pa tudi na drugih področjih. A osnova je, da si tisto, za kar programiraš kristal zares želiš, ne sam tko - mhm, to bi pa jst meu, ja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 glede na to da sem trenutno plačana od narejenega dela, sem še kako v akciji in res bi imela en spodoben honorar, to ni samo jaz bi pa ne bi... pa še ej pa res za pretrganje vezi kateri kamen? kakšna ideja mi je padla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 glede na to da sem trenutno plačana od narejenega dela, sem še kako v akciji in res bi imela en spodoben honorar, to ni samo jaz bi pa ne bi... pa še ej pa res za pretrganje vezi kateri kamen? kakšna ideja mi je padla Morda usmerjaš energijo zgolj v delo, manj pa v to, da boš uspešno nagrajena. Ti bom povedal eno zgodbico iz podjetja, v katerem sem včasih delal (projektiranje, investicije, inženiring) - med sodelavci sem opazil dva tipa, ki sta si bila po karakterju totalno nasprotna; prvi je veljal za zelo uspešnega, drugega pa ni nihče opazil. A resnica je bila takšnale - prvi je vsakič, ko je vodil še tako majhen projekt znal dvigniti okoli njega zelo veliko prahu. Težavice, ki se pri vsakem projektu pojavljajo je napihnil, kolikor se je le dalo, potem pa je seveda zadevo "on zrihtal". Folk je dobil občutek, da je blazen frajer, masovno so ga trepljali po rramenih plača pa mu je skokovito narasla. Drugi je bil vedno tiho, vse kar je bilo treba je naredil, projekte uspešno vodil od začetka do konca in za težave, ki jih je ob tem imel ni nihče vedel. Nihče ga ni opazil in vsi so mislili, da pač vodi bolj leve projekte. Delal je za bedno plačo. Prava slika je bila precej drugačna, kot se je zdelo - točno se spomnim primera, ko je prvi naredil cel halo zaradi enega usranega skladišča.Zgodbica je poučna, a ne? Ni ti treba v skrajnosti, lahko pa vseeno svoje poteze in cilje, v katere usmerjaš energijo malce korigiraš. Kamni sami ne pretrgajo vezi, kjih ne želiš. Obstajaja precej preprostih mentalnih tehnik, s katerimi to lahko dosežeš. Se mi pa zdi, da se spomnim iz knjigarniških polic celo knjige, ki govori o prekinjanju srčnih vezi - mislim da je v tem stilu tudi naslov (Prekinjanje srčnih vezi?). Nisem je pa bral. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Morda usmerjaš energijo zgolj v delo, manj pa v to, da boš uspešno nagrajena. Ti bom povedal eno zgodbico iz podjetja, v katerem sem včasih delal (projektiranje, investicije, inženiring) - med sodelavci sem opazil dva tipa, ki sta si bila po karakterju totalno nasprotna; prvi je veljal za zelo uspešnega, drugega pa ni nihče opazil. A resnica je bila takšnale - prvi je vsakič, ko je vodil še tako majhen projekt znal dvigniti okoli njega zelo veliko prahu. Težavice, ki se pri vsakem projektu pojavljajo je napihnil, kolikor se je le dalo, potem pa je seveda zadevo "on zrihtal". Folk je dobil občutek, da je blazen frajer, masovno so ga trepljali po rramenih plača pa mu je skokovito narasla. Drugi je bil vedno tiho, vse kar je bilo treba je naredil, projekte uspešno vodil od začetka do konca in za težave, ki jih je ob tem imel ni nihče vedel. Nihče ga ni opazil in vsi so mislili, da pač vodi bolj leve projekte. Delal je za bedno plačo. Prava slika je bila precej drugačna, kot se je zdelo - točno se spomnim primera, ko je prvi naredil cel halo zaradi enega usranega skladišča.Zgodbica je poučna, a ne? Ni ti treba v skrajnosti, lahko pa vseeno svoje poteze in cilje, v katere usmerjaš energijo malce korigiraš. Kamni sami ne pretrgajo vezi, kjih ne želiš. Obstajaja precej preprostih mentalnih tehnik, s katerimi to lahko dosežeš. Se mi pa zdi, da se spomnim iz knjigarniških polic celo knjige, ki govori o prekinjanju srčnih vezi - mislim da je v tem stilu tudi naslov (Prekinjanje srčnih vezi?). Nisem je pa bral. lalalače bi ti vedel kako si se tule nečesa dotaknil...hvala ti. No določene vezi ŽELIM pretrgati, ker me zadržujejo na mestu, tacam v krogu... sej delam na tem, ampak hm... očitno se imam še sama s seboj za pomenit... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 vprašanje za nosoroga. Vem , da ni ravno za to temo toda... Zanima me koliko časa pustiš kamen v slani vodi ,ko ga čistiš in - kako čistiš nihalo z kameno strelo / oziroma tudi kovinsko/ po terapijah ali uporabi čiščenja čaker, ostalih kamnov ... Vnaprej hvala za ta/ 2-3/ odgovore . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 vprašanje za nosoroga. Vem , da ni ravno za to temo toda... Zanima me koliko časa pustiš kamen v slani vodi ,ko ga čistiš Ponavadi čez noč. in - kako čistiš nihalo z kameno strelo / oziroma tudi kovinsko/ po terapijah ali uporabi čiščenja čaker, ostalih kamnov ... Če delaš pravilno, ga skorajda ni treba čistiti. Ne uporabljaj mentalnega ukaza "odvajanje škodljivih energij", ker gredo potem dejansko skozi tebe in nihalo, ampak v prvi fazi "transformacija škodljivih energij v nevtralne" ali kaj podobnega. Vnaprej hvala za ta/ 2-3/ odgovore . Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne. Programirani mineral te podpira v tvojih akcijah. Ti moraš imeti eno vizijo in vložiti neko energijo v uresničitev neke ideje. Deluje pa. Npr. po programiranju kamna sem pred leti dobil zaposlitev točno tam, kjer sem si jo zamislil (prej napisal čez 100 prošenj, pa ništa), neka oseba mi je vrnila denar, ki sem ji ga posodil pred toliko leti, da sem ga že skorajda odpisal ... - deluje pa tudi na drugih področjih. A osnova je, da si tisto, za kar programiraš kristal zares želiš, ne sam tko - mhm, to bi pa jst meu, ja. lalalaej, ful dobro - v tvoji knjigi sem prebrala kako kamen programirat - ne vem pa katerega, da bi res dobila službo, ki jo hočem (a se je tvoj odgovor zgoraj nanašal na rubin?)..... in ali moram imeti čist dodelano v nulo kam in v katero firmo si želim ali je dovolj, da si sprogramiram stvari bolj na splošno....? res rabim poooomoooooooč! saj veš - želja je primorska, pa še ta, trenutna služba me bo dobesedno ugonobila - tako finančno kot psihično tnx vnaprej pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Še eno vprašanje za NOSOROGA-imam probleme z srcem- aritmije -so občasno napadi / dokaj nevarni in zelo neprijetni / -ali bi mi pomagal kakšen kristal , ki bi ga nosil kot obesek za vratom ali v mošnjičku. Kateri kristal naj bi bil to?? -te aritmije/ fibrilacije in undulacije / se sprožijo očitno pri razburjenju ,fizično je pa skoraj sigurno elktro impuzna reakcija na čustva, psiho, hormone.... -kaj bi pomagalo. NOSOROG - HVALA V NAPREJ LEPO BODITE Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ej, ful dobro - v tvoji knjigi sem prebrala kako kamen programirat - ne vem pa katerega, da bi res dobila službo, ki jo hočem (a se je tvoj odgovor zgoraj nanašal na rubin?)..... in ali moram imeti čist dodelano v nulo kam in v katero firmo si želim ali je dovolj, da si sprogramiram stvari bolj na splošno....? To je tako, kot če gre lovec v hosto in bi pač na splošno rad kakšnega zajca ustrelil, ali pa če točno ve, kje se zadržujejo, gre načtrtno tja in enega upleni. Najprej oceniš, kateri razpisi so tisti, kjer lahko za job realno kandidiraš, potem daš zelo jasno napisano vlogo (brez filozofiranja, ker tega nihče ne bere; le urejene postavke- kdo si- izobrazba- delovne izkušnje- tvoja sedanja zaposlitev- motivi, zakaj želiš zaposlitev zamenjatiVerjemi, da je to dovolj. In natipkaj, naj ne bo rokopis. V preteklosti sem bil tudi kadrovski v dveh firmah, v eni pa pri izborih sodeloval. Prvi krog pregleda vlog (vedno jih je ogromno) je tak, da kadrovski vloge le prelista in vizualno pogleda, katere so jedrnato in pregledno napisane. Samo tiste bere, drugih ne.Potem, ko si oddala prošnjo, izveš čimveč o podjetju in programiraš kristal (jaz sem vedno kameno strelo, čeprav so mogoči tudi drugačni prizori). Pri meni je šlo za MK. Med drugim sem v kristal vtisnil tudi prizor, v katerem stojim pred knjigarno konzorcij, nad mano pa vihrajo modre zastave z napisom MK. In potem sem bil sprejet; brez kakršnihkoli poznanstev ... Kasneje sem bil najtesnejši sodelavec kadrovske in povedala mi je, da jih je prepričala poredvsem forma moje vloge. lalala res rabim poooomoooooooč! saj veš - želja je primorska, pa še ta, trenutna služba me bo dobesedno ugonobila - tako finančno kot psihično tnx vnaprej pjotra Še eno vprašanje za NOSOROGA-imam probleme z srcem- aritmije -so občasno napadi / dokaj nevarni in zelo neprijetni / -ali bi mi pomagal kakšen kristal , ki bi ga nosil kot obesek za vratom ali v mošnjičku. Kateri kristal naj bi bil to?? -te aritmije/ fibrilacije in undulacije / se sprožijo očitno pri razburjenju ,fizično je pa skoraj sigurno elktro impuzna reakcija na čustva, psiho, hormone.... -kaj bi pomagalo. NOSOROG - HVALA V NAPREJ LEPO BODITE Takšne stvari so ponavadi povezane z zdravjem jeter in ledvic, oziroma s tvojim čustvenim svetom. Odpraviti moraš vzrok in blažiti posledice. Bi rekel, da imaš oslabljen tretji energijski center (pleksus) in da težavs s srcem izhajajo od tu. Kvalitetneje ti bom odgovoril, če mi o težavah poveš malo širše. Lahko na OS ali mail tadej.pretner@email.si lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Katere kamne pa ne smemo dajati v slano vodo. Najlepša hvala - lepo bodite Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Katere kamne pa ne smemo dajati v slano vodo. Najlepša hvala - lepo bodite imamo temo čiščenje kristalov. Tam je odgovor tudi na to vprašanje. tralalero brez lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 A se mi oprosti, če ne bom prebrala vseh 60 strani? Imam namreč vprašanje: imam uhane in prstan z safirjem in me zanima, če je ta kamen primeren zame, ali mi lahko dela kakšne štale? Ali je pomembno, da nosiš kamen ki paše k tvojemu znaku ali lahko nosiš katerega koli odvisno od potreb? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 A se mi oprosti, če ne bom prebrala vseh 60 strani? Imam namreč vprašanje: imam uhane in prstan z safirjem in me zanima, če je ta kamen primeren zame, ali mi lahko dela kakšne štale? Ali je pomembno, da nosiš kamen ki paše k tvojemu znaku ali lahko nosiš katerega koli odvisno od potreb? Če si zadosti uglašena sama s sabo, da se znaš poslušat, nosi tisto, kar čutiš da je prav. Ene stvari se s kamni, izbranimi na astroloških osnovah dejansko da korigirati, a to seveda ne pomeni, da so o.k. delitve po znakih, poo katerih lahko kamne kupuješ v štacunah. Pa tudi to je res, da v različnih obdobjih lajfa rabmo različne stvari in nas pri tem tud podpirajo različni kamni - v visoki starosti pride celo do faze, ko nas več ne podpirajo kamni, ampak bergle. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Če si zadosti uglašena sama s sabo, da se znaš poslušat, nosi tisto, kar čutiš da je prav. Ene stvari se s kamni, izbranimi na astroloških osnovah dejansko da korigirati, a to seveda ne pomeni, da so o.k. delitve po znakih, poo katerih lahko kamne kupuješ v štacunah. Pa tudi to je res, da v različnih obdobjih lajfa rabmo različne stvari in nas pri tem tud podpirajo različni kamni - v visoki starosti pride celo do faze, ko nas več ne podpirajo kamni, ampak bergle. lalala Na misel mi je vprašanje prišlo ravno zato, ker nimam namena nositi nič drugega, ker so mi uhani in prstan zelo poseben spomin in si sploh ne predstavljam nositi nič drugega - vsaj dolgo časa še ne. Jih bom še kar naprej nosila, pa bo. Moram samo nekje kaj več prabrat o safirjih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 A mi prosim lahko kdo pomaga najti, kje piše kaj o safirjih? Hvala! Pa ne samo katremu znaku pašejo ampak, če kje piše še kaj več. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.