nosorog 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 kul še nekaj bi me zanimalo. iskala sem kakšno obrazložitev za to,pa nisem našla. je normal če človek čuti (občasno) eno intenzivno svežino v pleksusu (kot če žvečiš airways fresh)... ko te svežine ni več in je morda pleksus bolj topel, pa MANJKA ravno ta airways fresh, za znoret, ker me drugače skuri! Tole so "nenavadnosti" v avri, ki jih poznam - iz knjigice, ki nastaja, a opazila boš, da uporabljam besede pogosto, ponavadi ... Ni torej nujno, da je kaj od tega, kar podajam: Energijska anomalija, ki jo začutimo na robu eteričnega telesa, je lahko tudi posledica stare, že ozdravljene rane ali ostankov operativnega posega, ki na energijski ravni še ni popolnoma saniran. Prepoznava nekaterih anomalij v eteričnem telesu:-Področja, kjer je toplota izrazitejša, pogosto kažejo na kronično ali akutno težavo, lahko pa kažejo tudi na mesto v telesu, kjer se stres izraža kot fizično neravnovesje.-Mesto, kjer občutimo gosto energijo oziroma pritisk, ponavadi kaže na energijsko blokado in kopičenje energije, ki jo je W. Reiczh imenoval mrtva orgonska energija (MOR). Lahko kaže tudi na občutljivejši predel, saj telo včasih okrepi biopolje okoli občutljivega dela, da bi ga zavarovalo.-Občutek hladu: Šibka cirkulacija energije ali oviran pretok energije na tem področju. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ej, pa res, saj je že nosorog pisal, da je rov ali ka že v vodi... (lalala).50 m po štriku navzdol... jao mene! bi mogla prej provat na samem, da ne bi potem vidva crknila od smeha, ko bi me gledala.. jaz pa štrik--> dve NEKOMPATIBILNI zadevi. (mogoče dvigalo.. ha, ha..) Nisem šel pogledat v tisto temo, a če piše 50 m, se je "zapisala" ničla preveč. Že po petih, največ desetih metrih si v sistemu rovov. Dejansko pa poznam eno luknjo, kjer se je v začetku treba spustiti ene trideset metrov, pol so pa not jezera ipd. O njej je pisal že J. Jurčič - da se po njej pride na oni svet. Do pred nekaj leti je bila kar odprta, potem pa se je v enem od jezer v notranjosti pri potapljanju utopila ena punca in so zdaj naštimal gor en pokrov. Ta luknja je blizu Stične. lalala brez tralalerota Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 a lahko samo vprašam a ta čadavec iz Ahata je PREDVIDOMA pravi. malo sem ga gledala in gledala; mi ga prodajalka ni dala iz tiste škatle. prepričal me pa z očmi tudi ni. nekam svetel, no. mislim, dokaj prosojen. a ni to malo bolj temen kamen?nekaj sem gledal v tvoji knjigi (ta zadnji) in pišeš, da obstajajo tudi ponaredki. mimogrede on dendritni ahat, ki ga imaš na zadnji strani platnici pa je res božansko lep. eden izmed najlepših primerkov kristalov, ki sem jih kdaj vidla. s slikami vred, seveda.. pa še v svoji zbirki ga imaš.. waw, je lep! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Nisem šel pogledat v tisto temo, a če piše 50 m, se je "zapisala" ničla preveč. lalala brez tralalerota se popravljam. piše, da je ena lukna 50 m NAD drugo (ali nešto tako). Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 a lahko samo vprašam a ta čadavec iz Ahata je PREDVIDOMA pravi. malo sem ga gledala in gledala; mi ga prodajalka ni dala iz tiste škatle. prepričal me pa z očmi tudi ni. nekam svetel, no. mislim, dokaj prosojen. a ni to malo bolj temen kamen?nekaj sem gledal v tvoji knjigi (ta zadnji) in pišeš, da obstajajo tudi ponaredki. [color=#006600]Čadavec je lahko sam malo zadimljen, lahko pa čisto črn. Ne vem, kaj prodajajo v Ahatu, bolj salbo obiskujem njihove trgovine. mimogrede on dendritni ahat, ki ga imaš na zadnji strani platnici pa je res božansko lep. eden izmed najlepših primerkov kristalov, ki sem jih kdaj vidla. s slikami vred, seveda.. pa še v svoji zbirki ga imaš.. waw, je lep! Mhm. [/color] lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 -Občutek hladu: Šibka cirkulacija energije ali oviran pretok energije na tem področju.in kaj narediti s tem hladom...namreč prijatu mi je z reikjem vleku iz tilnika hlad(ko sem mela eno terapijo za šitnico, pa je z njo vse ok) je pa res da ga ni človeka, ki bi mo lahka šaril po lasih oz po tilniku dobim takoj kurjo koži..tudi z reikijem me je hotel prepričat, da to ni nič takega, pa sem ga skor pretepla..taka agresija me je prijela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 in kaj narediti s tem hladom...namreč prijatu mi je z reikjem vleku iz tilnika hlad(ko sem mela eno terapijo za šitnico, pa je z njo vse ok) je pa res da ga ni človeka, ki bi mo lahka šaril po lasih oz po tilniku dobim takoj kurjo koži..tudi z reikijem me je hotel prepričat, da to ni nič takega, pa sem ga skor pretepla..taka agresija me je prijela Umetnost življenja je, da tisto, kar nam je dano, izkoristimo kolikor je najbolj mogoče. Če ti je dan hlad, ga lahko izkoristiš pri shranjevanju lahko pokvarljivih živil, piva itd.. Kar naenkrat boš ugotovila, da ne rabiš hladilnika.Pršparaš keš, k ti ni treba kupit hladilnika in še dodatno nekaj pri manjšem računu za štrom. Iz tega naslova maš torej višek keša in privoščiš si lep izlet ali dopust. Življenje s hladom je torej lahko prednost. lalala pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 hm..zanimivo bom sprobala, čeprav moje roke bol segrevajo kot hladijo..mogoče je pa fora glih v preusmerjanju energije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 ništa, si bom jaz zdaj kar nabavila ta čadavec. bom potem kasneje vprašala (mislim, da bi že po vibracijah skoraj lahko ugotovila ali je čadevec ali nije, čeprav se zdaj niti ne spomnim iz česa ga ponarejajo (steklo, plastika VS. drug kristal)) zdaj še pa spet eno "pametno" vprašanje. če imam recimo en navaden mali obesek iz tega kamna in ga nosim na pleskusu, te vibracije skoraj ne pridejo do prve čakre.. razen če (lalala)... drugače bom jaz počasi doktorirala iz prve čakre. Valkira, z lovom na diamant se drugače ukvarjam tudi jaz. iščem par centimeterskega za par čukov. ko ga najdem (ha, ha) ti pošljem o.s.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kateri kamen je primeren zame?? sonce-ribiluna-škropijonascedent-vodnar Sj enkrat si mi že napisal, nosorog kateri kamen je zame..Sam si nisem zapovnala,,,zdj pa ni nikjer več tistih postov..Je šlo vse nekam v tri krasne.. Dj napiš še enkrat,...ker grem kmal v Ljubljano na šoping,pa bi si tud ta kamen kupla sproti.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Kateri kamen je primeren zame?? sonce-ribiluna-škropijonascedent-vodnarSj enkrat si mi že napisal, nosorog kateri kamen je zame..Sam si nisem zapovnala,,,zdj pa ni nikjer več tistih postov..Je šlo vse nekam v tri krasne.. Dj napiš še enkrat,...ker grem kmal v Ljubljano na šoping,pa bi si tud ta kamen kupla sproti.... Sicer hrizopraz, a ker si verjetno malček občutljiva in zamerljiva, ti bo bolj koristilo nošenje ahatovega očesa, ametrina ali dendritnega ahata. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 končno se je Lapis izkazu. direkt zame - Devica/Strelec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 končno se je Lapis izkazu. direkt zame - Devica/Strelec. QL. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evcy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 hej a se dimni kvarc lahk uporablja kot pomoc pri ucenju?? ce se ve kdo kako stran na kateri pise kaj o tem naj prsim pove, kr jst nism najdla skor nc hvala:D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 hej a se dimni kvarc lahk uporablja kot pomoc pri ucenju?? ce se ve kdo kako stran na kateri pise kaj o tem naj prsim pove, kr jst nism najdla skor nc hvala:D Malo preglej teme o kristalih. O tem smo zelo veliko pisali. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 včeraj sem si kupila roževec in jaspis zdaj bo pa ljubezni, da jo bomo z vilami stran metali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 roževec, Audente, je super! iz lastnih izkušenj ti povem, pa mogoče že to veš, da kadar se imaš rad, se to vidi na barvi, ker je lepo roza, kadar pa se ne maraš, obledi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 včeraj sem si kupila roževec in jaspis zdaj bo pa ljubezni, da jo bomo z vilami stran metali lalala (super) jaz sem pa od dobre vile dobila "smaragdni kremen" in me zanima kateri kamen je to ko noskotovi terminologiji.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 js pa resno razmišla, da bom un obesek z roževcem šenkala naprej zdej še morem sam eno 'žrtev' najdet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 lalala (super) jaz sem pa od dobre vile dobila "smaragdni kremen" in me zanima kateri kamen je to ko noskotovi terminologiji.. Smaragdni kremen je drugo ime za prasem. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 o.k. hvala ti, morem preštudirati ta prasem.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 o.k. hvala ti, morem preštudirati ta prasem.. lalala 29. PRASEM (SMARAGDNI KREMEN)Trigonalni SiO2 + aktinolit Ca2(Mg,Fe)5[(OH, F) | Si4O11]2Trdota: 7Gostota: 2,63–2,65 g/cm3Element: voda-zemlja Prasem je debelokristalni različek kremena z vključki aktinolita. Običajno je masiven, včasih pa tvori lepe kristale. Brusijo ga kabošonsko. Izvor imena: Plinij Starejši ga je opisoval pod imenom prasius. Nahajališča: Najlepše najdemo v Grčiji, Avstriji, na Škotskem, Finskem in v Južni Afriki. Možnosti zamenjave: Podoben je avanturinu, od katerega ga ločimo po tem, da nima svetlečih kovinskih vključkov. Tradicionalna uporaba: V srednjem veku so z njim zdravili oči, visoko temperaturo, podpludbe in zmečkanine.Proti povišani temperaturi je Sveta Hildegarda polagala bolnikom na popek v laneno krpo zavito rženo testo, v katero je prej potisnila prasem. Pri zmečkaninah pa je v mast zamešala enako količino žajblja in navadnega vratiča, položila zraven še prasem in vse skupaj segrela na soncu ali ognju. Vse to je potem položila na zmečkanino. Uporaba danes: Glede na energijska elementa, ki mu vladata, so tradicionalni recepti nedvomno učinkoviti. Uporabljamo ga tudi za odpravljanje posledic opeklin zaradi pretiranega sončenja. Podoben ohlajujoč učinek ima tudi na finoenergijskih ravneh, saj nas njegov hlad dela pragmatične in neprizadete, celo v slučajih ekstremnih čustvenih obremenitev (jeza, sovraštvo …). Položen na srčno čakro je izredno učinkovit proti srčni aritmiji. Programiramo ga za potenciranje naštetih učinkov, pa tudi za priklic materialne blaginje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hej a se dimni kvarc lahk uporablja kot pomoc pri ucenju?? ce se ve kdo kako stran na kateri pise kaj o tem naj prsim pove, kr jst nism najdla skor nc hvala:D o dimnem kvarcu ti je zdaj odgovoril nosorog.. (minogrede: jaz sem tudi prvič čula, da je to drugo ime za čadavec -tak da tudi zame oporaben odgovor) kar se pa tiče pomoči pri učenju - za vse probleme v zvezi s tem je zadolžena 3. čakra - solarni pleksus, ki leži na področju popka. od kristalov se za tretjo čakro največ uporabljata citrin (prvi moj citrin, ki sem ga kupila je bil ponaredek), tak da malo poglej po večih trgovinah (v Ahatu mislim, da Ne prodajojo ponaredka pod tem imenom) in (blaznodrag) jantar! so tudi ponaredki (v Ahatu imajo npr. zraven napisano "sistetičen jantar", kar se mi recimo zdi še kar fer play. ). veliko uspehov pri učenju! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poppy-- 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mi lahko poveste, kateri kamen bi pa meni najbolj ustrezal glede na horoskop: sonce v vodnarju, luna v devici in ascendent v dvojčku. Pa moji mami: sonce v dvojčku, luna v raku in ascendent v škorpjonu. Najlepša hvala in lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evcy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hvala hvala emm a ve mogoc kdo kateri kamen je popolnoma crn ....mislim njegovo ime sm pa opazla da so nekateri imeli tudi belo barvo pisa je pa neki v nemslcini (ena beseda pa se crna) ploooossim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.