Sončna Vila 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Smo pa v resnici hecni (sem absolutno štejem tudi sebe; ali pa predvsem sebe), ko hočemo vedno vedeti KAKO, ZAKAJ itd. ampak meni res dobro dene, da to vem, ker s tem sama sebi sebe lažje razložim in se spoznavam vedno na novo. neverendingstori ljubezen in iskrenost se enostavno čuti, zazna. zase vem, da me niso učili verjeti svojim opažanjem in zaznavi, svojemu čutenju, kar me je nekajkrat drago stalo. sem se pa le naučila torej Sončna Vila, zaupaj si x!x Amis, hvala ti za tole spodbudo Tudi sama sem namreč imela vzgojo orientirano predvsem na ta način, da se je nekaj govorilo, povsem drugače pa delalo... Kako naj se potem učiš zaupat lastnim občutkom, če te vedno "varajo"? zadnje čase spet nekako... prihajam na realna tla... matere zemlje... in vesela sem, da je tako Mogoče se bo slišalo malce čudno, ampak ... nisem vedela, da je lahko svet tako lep, narava pa sploh... ni besed za to. xrosex aja... pa tudi to, ko si omenjala, kako želimo vedno vedet vse... zakaj, kako... Sama si to razlagam predvsem tako, da delam "reality check-e"; preverim svoj feeling in potem vprašam še druge, kako se jim zdi, kaj si mislijo o določeni zadevi; šele zadnje čase se namreč učim zaupati svojim lastnim občutkom in še dolga pot je do dneva, ko bom popolnoma ziher v to, kar čutim... ko bom vedela, od kje to prihaja, zakaj, kaj je to sprožilo, kako navadno na stvar nato reagiram... Uf uf Ane? Reality check is a good thing then Spomnila sem se še nekaj o kameni streli, prebrala sem v neki knjigi Tadeja Pretnerja (mogoče je bila Minerali, Zdravje, Duhovnost? ne spomnim se natančno), mogoče nekateri na forumu tega še niso slišali, pa bi bilo dobro, da vejo.Vsi, ki postamo sem noter, se verjetno strinjamo s tem, da so kamni živa bitja in kot takšne jih obravnava tudi Tadej (kar vam je tudi verjetno znano, vsaj tistim, ki ste brali njegove knjige ); vsak kamen vibrira s sebi lastno frekvenco; kamena strela vibrira različno glede na to, v katero smer "kompasa" je obrnjena. Če jo postavimo s špico direktno navzgor, se njena vibracija uskladi z vibracijo zemlje, Gaie, in na ta način tudi najbolj optimalno deluje. Svojo kameno strelo sem postavila s špico navzgor v lonček Singoniuma, in zdi se mi, da je od takrat rožica ful "boljše volje", pa tudi feeling prostora se je zelo izboljšal. To bi blo to Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 ravno sem na novo postavil generator....na matichno ploshcho PC-ja (brez chipou) v vsak vogal kameno strelo s shpicami navznoter, na sredo pa rubin (romboiden), na njega pa opal......chisti pawer....seka sto na uro 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Spet jest Včeraj sem si kupila hematita in tigrovo oko, zraven mi pa niso dali nobenega opisa kamnov... Zato bi vas prosila za malce pomoči, kamnoznalci Tigrovo oko me je že kar nekaj časa "matral", sem ga imela skoz v glavi, pa potem nekak vedno odlašala z nakupom... tako da sem potem šele včeraj postala ponosna lastnica... Kamen mi je pač lep, noro lep (pred nekaj časa mi pa sploh ni potegnil, kakšno leto nazaj recimo). Iskala sem po netu opise njegovih energij, delovanja, en vir pravi tako: izboljšuje zaščito, jasno mišljenje, osebno moč, integriteto, voljo in moč, praktičnost, prizemljenost in integracijo duha z zemeljsko energijo. Je tudi povezan z zemeljsko uporabo moči, pogumom, milino in sposobnostjo jasno videti brez iluzij. Integrira moško in žensko energijo v nas. Rdeče tigrovo oko nas uči biti energizirane na kompleksen, veder način. Okej... tole zgoraj je prevod, tako da je malce bolj nerodno napisano, se opravičujem... Zanima me, če mi lahko tisti, ki bolj poznate kamne, napišete nekak osnovne energije, ki naj bi jih pripisovali tigrovemu očesu? Na netu je ful teh informacij, pa je vse križem kražem... Potem me pa še zanima, kako veš, da je tigrovo oko, ki ga imaš, rdeče tigrovo oko? Je tu samo prisoten rdečkast odblesk ali je to prav intenzivno rdeče tigrovo oko? No... drug kamen, ki sem si ga kupila, je pa hematit, in sicer sem rekla, da bi si rada nudila malo pomoči pri odvajanju od kajenja in smo skupno prišle do hematita, ki naj bi vplival med drugim tudi na pljuča. Mi zna kdo povedat kaj več o tem kamnu, prosim? (Pravzaprav sprašujem isto kot za tigrovo oko, ker se ne spoznam na hematit... še ) Aja... pa še to... moja čudovita pamet je dala hematit čez noč čistit v vodo z malce soli, danes pa na forumu preberem, da to za hematit ni priporočljivo in da ga ja bolje čistiti v zemlji. A to pomeni, da ga današnji postopek ni očistil in ga moram še enkrat, ali se je vseeno očistil? V prihodnje ga bom pa čistila na zemlji, v lončku moje rožice, ob kameni streli... Mislite, da bi to zadostovalo? Lep pozdrav in ful vam hvala za odgovore Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 TIGROVO OKO je kremen z vlaknatimi vključki oksidiranega minerala krokidolita, ki je limonitiziran, zaradi katerega je zlato rumene do rumenorjave barve. Če ga zbrusimo in spoliramo, dobi svilnat lesk, včasih pa ima celo učinek mačjega očesa. Če tigrovo oko žgejo na visokih temperaturah, precej intenzivno pordeči in pravimo mu rdeče tigrovo oko (trgovsko ime tudi bikovo oko). Oba sta nosilca elementa ognja. Rdeče tigrovo oko je novodobna pogruntavščina tistih, ki si izmišljajo vedno nove finte, da bi kamne lažje prodali - v preteklosti ga zato niso poznali. V preteklosti je imelo tigrovo oko amuletno funkcijo zaščite pred sovražniki, demoni, uroki in zlim očesom. Deluje transformacijsko in krepi tretjo čakro, ki je sedež volje. Zato je za pomoč pri odvajanju od kajenja primernejši kot hematit - seveda pa se moraš najprej trdno odločiti, da si kajenje res želiš opustiti. Tigrovo oko bo energijsko podprlo tvojo namero. Deluje torej tudi na ostale "zadeve", povezane s tretjo čakro (detajlneje bo tigrovo oko opisano v drugi polovici januarja na forumu maat). Hematit: Vsebuje 70% železa, zato je lahko pogosto čiščenje v slani vodi problematično, saj deluje ta voda na hematit agresivno. Je nosilec energije elementa zemlje. V stiku s kožo deluje razstrupljajoče, eliksirji pa pomagajo pri slabokrvnosti, hronični utrujenosti, krepijo lase ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 nosorog, tvoja sporočila/odgovore je pa pravo veselje brat hvala ti skozi tvoj odgovor sem ugotovila, zakaj zaboga me je tigrovo oko tako vleklo že nekaj časa... pa potem še poštudirala, zakaj si ga nisem kupila že prej hematit... nisem ravno najboljše razumela, na kakšen način deluje nanj slana voda agresivno - misliš energetsko? če je tako, je verjetno najbolje, da ga še enkrat očistim, kaj praviš? pa tudi zanima me, če je uredu, če ga čistim v stiku z zemljo (ne da bi ga prav zakopala vanjo, ker živim v študentu in nimam ravno te možnosti) - npr. da ga dam v lonček od rožice, zraven pa imam tako ali tako v lončku že nebrušeno cca. 3 cm veliko kameno strelo? misliš, da bi takšno čiščenje zadostovalo? hvala ti za odgovore Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Stik hematit - slana voda: če je hematit lepo spoliran, skorajda ni problema, kadar pa gre za povsem surov kamen, slana voda pospešuje oksidacijo površine hematita (prehaja v limonit).V slani vodi si ga nedvomno dobro očistila. Ne vem, v kakšne namene hematit uporabljaš. Če ga nosiš veliko v stiku s kožo, bo občasno čiščenje v lončku zemlje verjetno malce premalo. Če ne obvladaš nobene od mentalnih tehnik čiščenja kamnov ali tehniko čiščenja z radiestezijskim nihalom (najprej mentalni ukaz: "transformacija škodljivih energij v nevtralne", nato pa: "eneregijsko (ali polarizacijsko - kar ti je bližje) uravnotežanje kamna"), namesto soli raje uporabi sodo bikarbono - prav tako, kot sol, vsebuje presežek negativnih ionov, ki energijsko čistijo kamne. Zanimivo pa je, da kamni, ki jih prodajajo v trgovinah pod imenom hematit, pogosto sploh niso pravi hematiti. To preveriš tako, da ga postaviš zraven kompasa - pri pravem hematitu mora magnetna igla kompasa obmirovati - če reagira na kamen, ne gre za hematit. Če boš kaj hodila po sejmih mineralov po Evropi, boš naletela tudi na kamen, ki ga prodajajo pod imenom hematin - gre za ponaredek, stisnjen iz različnih železovih oksidov z dodatki veziv. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Huh, nosorog - ti si pa živa enciklopedija kar se kristalov tiče, če smem Hvala ti za te izčrpne informacije - nihalo si bom še nabavila, pa bom potem na tak način čistila kamne... tako ali tako ga imam v mislih že kar nekaj časa Že kar nekaj kamenčkov imam v svoji zbirki, pa me zanima, če mi lahko še tu malo pomagaš ; imam karneola, srebrno oko, čadavca, ahata (in malo geodico ), kameno strelo, roževca, malahita, obsidiana, tigrovo oko in hematita.Za malahita vem, da ne mara vode in da ga je bolje čistiti v zemlji. Za roževce sem tudi že ugotovila, da se jih ne sme postavljati na sonce, ker zbledijo ... Zanima me, če slučajno tudi kateri od ostalih kamnov, ki sem jih naštela, potrebuje posebno nego? Potem pa imam še eno dodatno vprašanje o srebrnem očesu; kupila sem ga v ahatu, dobila poleg listek, me pa zanima še kaj več o tem kamnu, če mi lahko poveš? Nekaj časa sem ga nosila non-stop, še danes mi je to eden izmed najljubših kamenčkov , zato me zanima, kdo to sploh je Aja, pa še nekaj... nekje na luninem netu je tekel pogovor o tem, da se kamni z uporabo dejansko fizično zmanjšujejo - ali znaš povedati tudi kaj o tem? Hvala ti in upam, da si lepo praznoval Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Fizično se lahko v vodi zmanjšujejo le v vodi topni kamni, pa še ti zelo počasi (kalciti, aragoniti pa še kaj bi se našlo). Večina torej v vodi ni topnih, sploh ne tako zelo, da bi to lahko pri pripravah eliksirjev opazili. O malahitu si lahko izčrpne informacije prebereš na spletni strani maat, kjer bodo tudi drugi kamni, ki jih naštevaš, še predstavljeni (vsak teden eden). S srebrnimm očesom pa je takole: Srebrno oko je trgovsko ime za progasto vrsto serpentina (magnezijev železov silikat). Je nosilec energije elementa vode, kar pomeni, da nam njegova vibracija pomaga pri razvoju našega čustvenega sveta, s svojo nežno energijo pa je uporaben npr. tudi pri obvladovanju srčnih aritmij. Eliksir blaži ledvična vnetja (a ne tako uspešno, kot nefrit), uravnava količino želodčne kisline, sprošča krče in pomaga pri nekaterih želodčnih boleznih. Kar se tiče tradicionalne uporabe, bi težko rekli, katere učinke so pripisovali serpentinu, saj poznamo tri različice (antigorit, hrizotil in lizardit). Ker pa je srebrno oko najbolj izrazito progasto, oz. podobno kačji koži (od tu tudi ime -lat. serpens), se tradicionalni zapiski o serpentinu verjetno nanašajo v glavnem na srebrno oko. Torej: - v Mezopotamiji so iz njega delali pečatne prstane- nekdaj so ga kot nakit nosile doječe ženske v veri, da koristi mlečnim žlezam- iz njih so v srednjem veku v Evropi delali amulete za zaščito pred demoni in nesrečami Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 "i can see clearly now the rain is gone... fiju fiju fijuuuu" jajajaja... srebrno oko... kako se ti določene zadeve povežejo skupaj, ko je čas za to hvala ti nosorog(Tadej? ), pa tudi za razlago malahita Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Nosorog... kater kamen naj si pa dam pod povšter, da bom spala ko mala beba? Predvidevam, da naj bi se za to uporabljali bolj zemeljski....? Imam pa od zemeljskih hematita, obsidiana (čeprav, kot se razumem, naj bi ta vseboval tudi element vode?), čadavca, malahita (tudi isto voda not), roževca (kombinacija z zrakom)... tu bi se pa počasi zaključilo... kateri od teh bi najbolj pomagal? hvala ti Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Zemlja je poleg ognja aktiven element, tako da kamnov s takšnimi energijami za boljše spanje ne izbiramo - razen tedaj, ko so razlog slabemu spanju nočne more - v takšnem primeru je moč uporabiti tudi "transformacijski" ametist (programiran), pa čeprav je sicer preveč aktiven, da bi veljal za prinašalca dobrega sna. Sloves prinašalcev dobrega sna imajo predvsem sljude (lepidolit, hermanova krogla, muskovit) in kamni, ki jim vladajo energije zraka, vode ali obeh. Izbira je zares pestra, tako da si lahko izbereš kamen, ki ti ustreza tudi barvno (po elementih sem kamne naštel v temi, ki se ukvarja s povezavo kamnov in astroloških znamenj (ne spomnim se ta hip točnega naslova - saj boš našla, pred kratkim sem pisal tja). Definitivno pa nam k dobremu snu ne bodo pomagali kamni energije vode tedaj, ko smo razburjeni (izjema so bakreni minerali - hrizokola, malahit). Tudi sicer ni energijska kombinacija voda/zrak povsem trdno pravilo. Sam sem včasih hodil spat s kunzitom, ki sicer na pogled deluje povsem nežno, a ima tudi energijsko komponento zemlje. Včasih pa se kak kamen obnaša povsem nenavadno in proti pričakovanji (tudi v kristaloterapiji sem že opazil, da včasih rešiš "ognjeni" problem tako, da dodaš energijo ognja - kot pri homeopatiji). Uganka so mi namreč kroglice moqui marbles (ogenj/zemlja). Imajo vse energijske atribute, ki telo poživljajo, a če jih vzamem v roke in se prepustim njihovi energiji, se mi sila rado zgodi, da "zaspim kot klada". V glavnem - izberi si kamen, ki ga doživljaš kot nežnega. Zanimivo se mi zdi, da si sklepala, da nam sen prinašajo kamni energije zemlje. Tako sklepanje ima sicer precej zdrave logične osnove, saj so ljudje, v katerih prevladuje element zemlja običajno leni, počasni, zaspani ... Vendar kot pravim - za izboljšanje spanja iščemo načeloma druge energije, čeprav morda slučaj moqui marbles nekako skoraj potrjuje tvojo teorijo. Če bi moral izbirati med tvojimi kamni, bi razmišljal med roževcem in malahitom in se odločil za malahit. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Soncna vila: prejsnji teden sem imela velike tezave z nespecnostjo, tako da sem se odlocila za nakup kamna - v ahatu so mi jih svetovali nekaj, odlocila sem se za amazonita. Naj bi omogocal sprostitveni spanec. Pomaga! nosorog: ves kaj vec o amazonitu? Pa tudi nikjer ne najdem opisa za hrizokol, vem samo, da je dober za glas in grlo in da ga uporabljajo pevci (veliko pojem). Kaj je se posebnega na tem kamnu? Hvala za odgovore, ce pa se ti ne bo dalo odgovarjat, pa tudi prav. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Nosorog in Ribica Katja, hvala vama (Vprašaš nosoroga, pa dobiš enciklopedično znanje nazaj ) Drugače imam pa od kamnov še kameno strelo (nak), srebrno oko, ahat (in celo eno mejhno geodico ), tigrovo oko, ametista in karneola. Aja, pa še kalcedon me čaka nekje pod oknom, da ga pridem pobrat ... čakam, da me pokliče spet... hmmm mogoče je pa ravno tale s spanjem znak, da ga je treba it izbrskat iz trave Bom pa verjetno šla danes v trgovino mal pogledat, kaj za en kamenček bi si vzela za pod povšter Hvala vama za nasvete Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ribica Katja! Glede amazonita so ti kar prav svetovali. V njem pprevladujeta energiji elementov vode in zraka. Najdemo ga v različnih pojavnih oblikah - redkeje v kristalih, pogosteje v drobnozrnati in masivni formi. Pogosto vsebuje primesi bakra, Natrija in svinca - svinca zgolj v sledeh, tako da uživanje eliksirjev v zmernih količinah ni problematično. Poimenovan je po Amazonkah ("prihaja iz dežele žensk brez moških").V skladu z energijami, ki mu vladajo, ddeluje pomirjujoče, blaži krče, vnetja in nasploh deluje hladilno (negativno polariziran kamen - upam, da tole ne bo napak razumljeno, saj sem že nekje povedal, da na teorijo o "negativnih in pozitivnih kamnih" ne dam niti počenega groša - gre preprosto za kamen, ki hladi, aktivni kamni, predvsem ognjeni, pa so npr. ekstremno pozitivno polarizirani). Velja za kamen, ki usklajuje racionalno mišljenje z intuicijo, ob pravilni uporabi (programiranje) pa je zelo uporaben tudi pri raztapljanju nnegativnih vedenjskih vzorcev. Hrizokola - element voda/zemljaJe silicijev mineral, bogatt z bakrom in vodo (izjemno primeren za programiranje), pogosto pa vsebuje v sledeh aluminij, železo in fosfor. Včasih so nekateri primerki zelo podobni turkizu. Tradicionalna uporaba v Evropi mi ni znana, ameriških indijancih pa je veljal za kamen, ki prizemljuje in nam da realen vpogled v lastne potenciale. Ker vsebuje veliko bakra, seveda razstruplja fizično telo in deluje proti revmi. Pomaga pri vnetjih, zlasti v predelu grla (polaganje, grgranje hrizokoline vode), niža krvni tlak in nas po eni strani čustveno mehča (element voda), po drugi pa stabilizira (element zemlja), da smo kos čustvenim pretresom. Ameriški avtor Scott Cunningham, eden najeminentnejših ezoteričnih avtorjev, ko je govora o kristalih in zdravilnih zeliščih pravi, da ga sodobni ameriški magi uporabljajo za ljubezenske uroke. Sončna Vila Kalcedon? - dober cahn. Kar poberi ga. Element voda/zrak in seveda učinki v skladu s temi energijami (pomirja, čustveno mehča itd. Njegova vibracija velja za najučinkovitejšo pomoč v boju proti odpravljanju preobčutljivosti na vremenske spremembe, izjemno pa krepi tudi eterično telo (čeprav sicer to ni značilnost kamnov takšnih energij). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Danes sem se peljala mimo trgovine Kamen in imajo po izlozbi polepljene liste, na katerih pise 30%, 40%... popusta verjetno.. Tko da.. se splaca it pogledat! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 nosorog: HVALA! aliana: kje je ta trgovina? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja. Nosorog je Car. Jaz pa sem ze prejle nekaj bluzila z odgovorom, pa nenadoma postekala, da govorim o heliotropu in ne o krizokolu.Ce sem splpoh o heliotropu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Ribica Katja - nasproti Gospodarskega razstavisca, v Ljubljani. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Hvala, bom sla pogledat! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Sla pogledat! Popust je na srebrn nakit in na bisere. Vseeno kar drago. Sem pa bogatejsa za dva kamna.... Pocasi se moja zbirka veca..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Sem pa bogatejsa za dva kamna....UUUUUUEEEEEEEE!!!!! SMRC, SMRC, UUUUUUUEEEEEEEE!!!!!!!! SMRC - in zakaj mora to, za katera dva kamna si bogatejša, ostati tvoja drobna skrivnost? SMRC, uuuužaljen in prizadet sem, SMRC, UUUUUUUUEEEEEEEEEE!!!!!!!!! SMRC, drl se bom, dokler ne poveš, katera dva kamenčka si odnesla iz trgovine, SMRC, UUUUUUUEEEEEEEEE!!!!!!! (P.S.: vedno govorijo le o krokodiljih solzah, sam iz prve roke vam lohk povem, da tud nosoroške niso od muh) :xx!: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hihihi, si me spravu v se boljso voljo! Ma zaenkrat imam vse skupaj 7 kamnov, danes kupila rozevca in aventurina.... Prodajalka je rekla, da je to za srcno cakro - karkoli ze to pomeni. A bo ok? Pa ne jokat no......sej ves, da smo ribice cist obupane, ce je kdo zalosten zaradi nas.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hihihi, si me spravu v se boljso voljo! Ko se človek ali nosorog od vsega hudega zjoka, potem pa to kdo takole komentira, rata povsem jasno, da so mel Srbi totalka prav, ko so pogruntal svoj pregovor: "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane." Avanturin in roževec? Ql! Sm se že potolažu. Morda ti celo popolnoma odpustim začetno skrivnostnost. O avanturinu smo že precej napisal, roževc je pa tud faca. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hihihi, si me spravu v se boljso voljo! Ma zaenkrat imam vse skupaj 7 kamnov, danes kupila rozevca in aventurina.... Prodajalka je rekla, da je to za srcno cakro - karkoli ze to pomeni. A bo ok? Pa ne jokat no......sej ves, da smo ribice cist obupane, ce je kdo zalosten zaradi nas.... Katja - dbest izbira! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.