Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

kwa, nosorog, a ti ne ješ čokolade (lalala), da ne veš kwa je milka luflee ??[/color]

Jem, ampak se pri čokoladi (prav tako kot pri pivu in še kje) vidi, kakšen dolgocajten človek sem. Kar se piva tiče, sta mi npr. všeč laško in heineken in vedno, ne glede na še tako bogato ponudbo, naročim katerega od teh dveh. Sploh me ne zanima, kakšne so druge vrste piva. Kar se tiče čokolade, je enako - kupim mars ali tisto z rižem, v blagovne znamke pa se ne spuščam. lalala

Nosko, bratec pravi, da ga ful nočne more tlačijo pa bi mu kak kamenček nabavla za lažje spanje... kaj priporočaš?

drugač je kozorog, ascendent rak, luna bik...

Za to kombinacijo je zaskrblejenost značilna. Ko bo malo večji (predvidevam, da je še majhen - bratec), naj si na vse načine okrepi pleksus; tako s športom kot tudi na način, da nanj pogosto položi obe roki, usmeri v notranjost pozornost, si tam predstavlja sončka in se mu v mislih smeje. Njegov kamen pa je diopsid - varianta črna zvezda, zasilna zamenjava pa magnetit.

Ognjeni opal xsrcx se ne ločim od njega! x^x

Pa zate ta kamen sploh ni primeren. Sicer me nič ne briga, sam zdiš se mi čustveno precej preveč labilna za ta kamen, ki nekatere tvoje značilnosti, ki jih recimo jaz vidim kot hibe, potencira (ni pa nujno, da jih tako vidiš tudi ti - vsaj priznati ti ni treba).

Sonce v Ribah

Luno v Vodnarju

Acendent v Strelcu :)

Aja ti je odgovorila prav.

lalala pa še tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Za to kombinacijo je zaskrblejenost značilna. Ko bo malo večji (predvidevam, da je še majhen - bratec), naj si na vse načine okrepi pleksus; tako s športom kot tudi na način, da nanj pogosto položi obe roki, usmeri v notranjost pozornost, si tam predstavlja sončka in se mu v mislih smeje. Njegov kamen pa je diopsid - varianta črna zvezda, zasilna zamenjava pa magnetit.

hja, 20 ni glih več majhno, sam kak šport mu res ne bi škodil.. mu forvardiram tole, hvala x:Xx

Klarus, tebi tudi x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ob 6h zjutraj

xegox

Fajn je, da uporabljajo kamne, v katerih je precej elementa zemlje, v kombinaciji še š čim, kar jim manjka (danbur4it, kunzit ...). Ker pa gre za energijsko precej izpostavljeno znamenje, je morda zaščitniški heliotrop še najboljši izbor.

lalala

zepo še en dupli sco x:Dx :palec:

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

A mi napiše kdo,kje v Celju in kje v Ljubljani se da kupit te kamne??Sem bla zadnič v Ljubljani na šopingu,pa nisem nič zasledila kj takega..No,mogoče sem bolj površno gledala. xrolleyesx xnckrivx x:Dx V Celju pa tk ne bi rekla, da je kje kaka taka trgovinica..

Nosorog :palec:

Kateri kamen je primeren za osebo:

Sonce-kozorog

Luna-strelec

Ascedent-lev

Hvala xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

A mi napiše kdo,kje v Celju in kje v Ljubljani se da kupit te kamne??Sem bla zadnič v Ljubljani na šopingu,pa nisem nič zasledila kj takega..No,mogoče sem bolj površno gledala. xrolleyesx xnckrivx x:Dx V Celju pa tk ne bi rekla, da je kje kaka taka trgovinica..

Ljubljana:

- trgovina Kamen, nasproti Gospodarskega razstavišča

- Ahat, Čopova

- Ahat, BTC (Hala A)

- Skarabej, podhod Plava laguna

drugod v Lj pa je ponudba precej slabša.

V Celju je menda pri tržnici ena trgovina s kamni. Dejstvo pa je, da Celje ni daleč od Radeč, kjer je Nosorogov brlog, Nosorog pa ima kamne 2 do 5x cenejše (odvisno od vrste), kot so v trgovinah.

Nosorog :palec:

Kateri kamen je primeren za osebo:

Sonce-kozorog

Luna-strelec

Ascedent-lev

Hvala xsrcx

Energijsko ravnotežje da tem osebam okameneli les.

lalala

ahojla, mene tud zanima kater kamen je primeren za mene....

strelec, asc oven, luna ribca......

zanima me pra predvsem za spodbujane mozganov pa kksn tak k bi mi recimo obrambni zid pred tipi "zbil" :D a obstaja??? xrolleyesx

tnx xsrcx

Uspeh je drznim zagotovljen!

ahojla, mene tud zanima kater kamen je primeren za mene....

strelec, asc oven, luna ribca......

Za energijsko uravnoteženje bo najboljš ametist.

zanima me pra predvsem za spodbujane mozganov pa kksn tak k bi mi recimo obrambni zid pred tipi "zbil" :D a obstaja??? xrolleyesx

tnx xsrcx

1. To so že kompleksne zadeve, povezane s pozornostjo (koncentracijo). Če se recimo pretirano naješ ali če nisi zdrav, je pozornost avtomatično usmerjena na telo in ne na tisto, kar nameravaš narediti (npr. - učenje). Slabo koncentracijo lahko povzroči več činiteljev, npr. pomanjkanje kalija, kalcija, magnezija in še nekaterih elementov v telesu, pa tudi oslabljen center pleksus solarisa. Pobrskati je treba malo po vzrokih, si okrepiti pleksus (citrin, jantar, fizične vaje - trebušnjaki) in uporabiti kak kamen, ki na vibracijski ravni vsebuje tisto, česar nam manjka (dolomit npr. kalcij in magnezij, hermanova krogla kalij ...

2. S tem možgani nimajo kaj dosti. Gre za vedenjske vzorce, ki se "zapišejo" v trebušne možgane (v resnici obstajajo) oz. v čakre. Predlagam, da se udeležiš kakšne moje delavnice premagovanja negativnih vedenjskih vzorcev, saj kamen sam od sebe tega ne bo rešil.

lalala

kaj pa bik/bik x:)x

bik/bik rabi žensko da ga malo dvigne in mu odpre obzorja in dimenzije (lalala). drugače pa z biki zelo lepe izkušnje - izjemno topli in zaščitniški moški (lalala)..

kwa, klarus, a zdaj si se pa za dupla bike zapalila?? kwa si ti sploh skorpion/ ? /? ..

NOSOROGEC x:px x:px ---> jaz tudi uporabljam ognjeni opal, a zame tudi važi, da ga moram dati vstran?? (čustena labilnost o kateri si zgoraj govoril eni pupi..)

http://waltm.net/mermaid.gif

Zanima me kamen / mineral / za osebo roj- 28.4.1961 v ljubljami , ob 9h in 10 .

Pa me še zanima, kako vpliva na takšno osebo nošenje hematitne zapestnice na levi roki ?

xegox :palec:

Bakrovi npr. - malahit, hrizokola, al pa kakšen prasem. Hematit ima boste vibracije in vpliva predvsem na fizično energijo.

kaj pa bik/bik x:)x

Njihov kamen je sicer epidot/unakit, a ker je ta kombinacija običajno nagnjena k preveliki teži, je boljši izbor prehnit.

[

NOSOROGEC x:px x:px ---> jaz tudi uporabljam ognjeni opal, a zame tudi važi, da ga moram dati vstran?? (čustena labilnost o kateri si zgoraj govoril eni pupi..)

K čustveni stabilnosti res ne prispeva; sam ti si povse drugačna k Ksantipa. Uni fukne na grobe čustvene energije, ti pa bolj bluziš.

lalala

bik/bik rabi žensko da ga malo dvigne in mu odpre obzorja in dimenzije (lalala). drugače pa z biki zelo lepe izkušnje - izjemno topli in zaščitniški moški (lalala)..

kwa, klarus, a zdaj si se pa za dupla bike zapalila?? kwa si ti sploh skorpion/ ? /? ..

ne rabim zaščitniških tipov....precej ucvrem stran x:Dx ko sma skupi, sma skupi, ko sem pa za sebe je pa to moja stvar, drgač pokažem zobe :vragec: :o|o: xg:Dx xg:Dx xg:Dx

ne js sem z bikci sam prijatlca...prehitr znam uporabit srupek in jih pregnat xg:Dx xg:Dx da mam pol mir x^x moj najbolš prijatu že to ve x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

K čustveni stabilnosti res ne prispeva; sam ti si povse drugačna k Ksantipa. Uni fukne na grobe čustvene energije, ti pa bolj bluziš.

lalala

aja, in kaj je proti blusenju? dupla bik?? x:Ix x:Ix x:Ix

give me your bluuuuuuuuuuuuuuuuues... give me your blues.. xbendx xbendx

ne rabim zaščitniških tipov....ne js sem z bikci sam prijatlca...prehitr znam uporabit srupek in jih pregnat xg:Dx xg:Dx da mam pol mir x^x moj najbolš prijatu že to ve x:Dx

meni pa pašejo topli tipi, ki delujejo navzven (ekstravertiranost). mislim, da bik spada med znamanja, ki delujejo navzven. to se mi v bistvu ful poklapa--> topel moški, ki se vrti okrog mene in ne kotra... o.k., pa zdaj se gre tudi počasi konta..

Panta Rhei, (vse teče, nič ne miruje--> ma, ja, vse se preminja..): Heraklit.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...