Matjaž Bogdan 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ena velika skala s trdoto -čim več!! Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 kukuc! Nehi kukat. jaz res sprašujem kateri kamen je proti blusenju?? Za folk, ki bluzi, je načeloma značilna šibka tretja čakra. O kamnih veš dovolj, da se boš zdj sama znašla. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Bemu - meni si tudi priporočil ognjeni opal - še ga nimam -nekak pač ne pridem do njega...grobe čustvene energije???strelec asc sco -deviška luna.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Bemu - meni si tudi priporočil ognjeni opal - še ga nimam -nekak pač ne pridem do njega...grobe čustvene energije???strelec asc sco -deviška luna..midve mama pa luno isto..sonce in asc pa zamenjan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Bemu - meni si tudi priporočil ognjeni opal - še ga nimam -nekak pač ne pridem do njega...grobe čustvene energije???strelec asc sco -deviška luna.. Spomnim se sicer ne, a ne vem, če bo tole držalo.Ognjeni opal je dejansko energijska preslikava tvojih kvalitet, a tisto, kar potrebuješ, je vibracija fluorita ali lapis lazulija. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Ja tole si rekel..že dolgo nazaj sicer..Je pa torej finta - lapis lazuli nabavila že zdavnaj in vsake toliko me prikliče, da ga dam v žep Opali me pa tudi prikličejo(andski in mavrični) samo ne tako zelo..bo držalo očitno.. midve mama pa luno isto..sonce in asc pa zamenjan Daj no.. finta Nič..ne dam opalov. Sem se odločila - tudi ognjeni bo moj..sem šla gledat za nazaj in takrat si napisal, da ga potrebujem. In ga. Ker težko izražam čustva..zato..ker se ena mala nat. nekje v meni boji biti ranjena, če se bo pokazala šibko..zato rabim tale opal. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sm šla mal nazaj tole temo brat...nosko, a bi ti še men mal tole razložu, glede na moja znamenja...dvojček, asc riba, luna bik...kaj bi jaz rabila? frdirbana sm pa itak čist. Rada bi si par kristalov kupila na sejmu, pa da ne bom kr mimo sekala...sej, zakaj te pa mam. Pa mal tud o tvoji knjigi razmišljam..zaenkrat sam mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 misliš rečt mal fejst Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 misliš rečt mal fejst Da mi nov trojno zaračunu...se morm delat nezainteresirano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sm šla mal nazaj tole temo brat...nosko, a bi ti še men mal tole razložu, glede na moja znamenja...dvojček, asc riba, luna bik...kaj bi jaz rabila? Ne glede na znamenja bi ti najbolj prav prišel kak aparat za krajšanje vratu; če obstajajo takšni, za ravnanje zob, obstajajo valjda tud za krajšanje vratu. Ideja za napravo: utež, oblikovana po tvoji gavi, ki bi ti jo namestili namest klobučka al karkoli že nosiš, pritrdili pa bi jo s sistemom jermenov na ramena.Drugač pa bi ti najbolj koristil lapis lazuli, čeprav je tvoj kamen jadeit. frdirbana sm pa itak čist. Vem, da ti ni lahko (da se ne ponavljam, tokrat nam povedu zakwa) Rada bi si par kristalov kupila na sejmu, pa da ne bom kr mimo sekala...sej, zakaj te pa mam. Pa mal tud o tvoji knjigi razmišljam..zaenkrat sam mal. Mah, v zvezi s knjigami bo zate cena sicer oderuška, drgač sm pa totalno razpizden nad pošto, k zaračunava dvojno poštnino. To mi je sicer ena tetka pr5ed časom omenila, pa sem mislil, da gre za napako; zdj sem se pa prepriču, da res. Matr - pošlješ nekomu knjigo, plačaš zraven 1.310 SIT poštnine, potem pa še onega opiljo s poštnino za ene 700 tolarjev. Ne morš verjet ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Se prav, mi ne bo škodlo, če oba kupim? A se jih da normalno dobit, al morm na konc sveta ponju? A bosta pomagala kej pri krajšanju vratu? Ne razburji se tok, to škodi lepoti. No, sej, zato pa računam, da mi jo boš na sejem prnesu, da se oba izogneva poštnini. Pa še po vratu ti bom dovolila me pobožat, k vem, da je to tvoj skriti fetiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Se prav, mi ne bo škodlo, če oba kupim? A se jih da normalno dobit, al morm na konc sveta ponju? Pr jadeitu pazi, da ti namesto njega ne prodajo nefrita. To se rado zgodi. Vprašaj zanj na stojnici Vilija Rakovca. A bosta pomagala kej pri krajšanju vratu? Se bojim, da ne. Ne razburji se tok, to škodi lepoti. K je Bog lepoto talu, je itak stran gledu, k je do mene pršou. No, sej, zato pa računam, da mi jo boš na sejem prnesu, da se oba izogneva poštnini. Pa še po vratu ti bom dovolila me pobožat, k vem, da je to tvoj skriti fetiš. Res me ne bo na sejem. Mam takrat v Sevnici dvodnevno delavnico kristaloterapije. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Res me ne bo na sejem. Mam takrat v Sevnici dvodnevno delavnico kristaloterapije.Eh, pa kako lahko primerjaš eno delavnico s tem, da 8. svetovno čudo, se pravi, moj vrat, zamudiš? Mislim, da imaš problem s postavljanjem prioritet. Hm....jadeit pa nefrit sta pa dost drugačna, se mi zdi...a ni nefrit neprozoren? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 nefrit itak poznaš..sej ga ja maš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 nefrit itak poznaš..sej ga ja maš sej zato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Eh, pa kako lahko primerjaš eno delavnico s tem, da 8. svetovno čudo, se pravi, moj vrat, zamudiš? Mislim, da imaš problem s postavljanjem prioritet. Jebi ga; nikad čovjek. Hm....jadeit pa nefrit sta pa dost drugačna, se mi zdi...a ni nefrit neprozoren? Smola je ta, da oba ponavadi prodajajo pod imenom žad, gre pa za povsem različna, čeprav pogosto vizualno zelo podobna, kamna. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hm...k nefrit mi je Klarus posodla, slika od jadeita je bla pa ost drgačna...tak, prozorn se mi je zdel. Un lapis lazuli sm pa tud misnla, da mam, sam je neki bl bledga....k da bi bla sprana modra barva, z belimi pikami.... Sm ti ful povedala s tem, a ne? Ja, kaj češ....ti pa ne znaš domače čokolade narest. Ej, ker bi bil pa dobr za 5. čakro? Al sta ta dva kul kr za vse? Najbrž ne, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ej, ker bi bil pa dobr za 5. čakro? Verjetno sklepaš, da imaš - glede na dolžino vretu - hiperaktivno in bi rada s kakšnim kamnom njeno delovanje ublažila. Nič ne bo; ta čakra ne vpliva na dolžino vratu. Kriva so morfogenetska polja ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ma, pejt u rt. Kle te resno sprašujem, pa me zezaš. Sej vem, najbrž sodalit, pa sm pogruntala, da ga mam. Sm misnla prej, da je to lapis lazuli, pa ni. Še dobr, da mam Klarus, ona se vsaj ne dela norca z mene. Ne maram te več! Manj pa tud ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 . Še dobr, da mam Klarus, ona se vsaj ne dela norca z mene. Nikoli se iz nikogar ne delam norca. Rad pa afne guncam in opice zibam. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Mhm. Še to me zanima...vsaka čakra ma svojo barvo..a so potem kristali iste barve kot čakra vedno povezani z njo in so dobri al ne? Pa za meditacijo...je kul, da si daš vse barve kristalov na čakre...se pravi, rdečega na korensko, oranžnega na spolno....al ni dobro? Pa pri teh odgovorih pust opice in afne na mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Zdej je pa skliznu. Tud moj vrat očitno ni več to, kar je bil. Ne pali več tok....mogoče, če bi ikonco dvakratno povečala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Mhm. Še to me zanima...vsaka čakra ma svojo barvo..a so potem kristali iste barve kot čakra vedno povezani z njo in so dobri al ne? Ni nujno. Če maš recimo kakšno od čaker hiperaktivno, izbereš kristal komplementarne barve ali pa vsaj enake a z negativno polariziranim elementom (voda). Pa za meditacijo...je kul, da si daš vse barve kristalov na čakre...se pravi, rdečega na korensko, oranžnega na spolno....al ni dobro? Ja, to je v redu. Ampak zdi se mi bistveno totalno poštekat, na katere resnice vse se posamezna čakra nanaša. Drugače je kakršnokoli spodbujanje s kamni al kaj podobnega, tek na kratke proge. V bistvu tud sam šele v zadnjem obdobju zaštekavam polno dimenzijo pomena čaker. Pa pri teh odgovorih pust opice in afne na mir. Ne znam čist na gmah pstit; sem pa tokrat diskreten. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 O, hvala, nosko. Sm že misnla, da s kej jezn name, pa me ne maraš več. Sej bom še rabla ohoho časa, da bom tole vse naštudirala. Ampak vsaj osnove bi rada znala, da ne bom totalna glupača na tem področju. Všeč so mi tile kristalčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 pol bom pa še za mojega fantka vprašala in sicer (ce sem jaz to prav izračunala): Sonce: vodnar (itak )podznak: devicaLuna: rak Kamen bi rabil za moč - manjka mu energije, je ful utrujen in ga vsak dan od šihta boli glava (predkavanje zakonov in pisanje spisov na sodišču). :xx!: :xx!: od mojih kamnov od tistih, ki jih je prijel, mu najbolj "sede" ametist. yeeees, sirena je nazaj! (sem jo že ful pogrešala) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.