Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

Jebi ga, za vsak slučaj si oglej oziroma testiraj še aktinolit v prozornem kremenu. Se mi zdi, da bi moral tud relativno dišat tvoji kombinaciji.

lalala

Karkol kar pomaga pr nespečnosti bi blo super ne glede na mojo kombinacijo, kaj pa ametist, k ga obožujem?

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Deli na socialnih omrežjih

Karkol kar pomaga pr nespečnosti bi blo super ne glede na mojo kombinacijo, kaj pa ametist, k ga obožujem?

Treba je ugotoviti vzrok nespečnosti. Lahko je notranji (npr. tvoja polarna neuravnoteženost), lahko pa zunanji (npr. sevanje).

Ma sj drgač maš relativno uravnoteženo kombinacijo, tko da zagrab pač kamen, ki ti paše.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Treba je ugotoviti vzrok nespečnosti. Lahko je notranji (npr. tvoja polarna neuravnoteženost), lahko pa zunanji (npr. sevanje).

Ma sj drgač maš relativno uravnoteženo kombinacijo, tko da zagrab pač kamen, ki ti paše.

lalala

Ne vem odvisno, ker ni kontinuirano....lahko super daljše obdobje pa pol spet preskoki, pa Full Moon tko kt je zdej to itak odpade spanje za par dni, amapak je vse kul...Drugač pa ja super kamen pa po filingu.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Ne vem odvisno, ker ni kontinuirano....lahko super daljše obdobje pa pol spet preskoki, pa Full Moon tko kt je zdej to itak odpade spanje za par dni, amapak je vse kul...Drugač pa ja super kamen pa po filingu.

A, mal si razštelana pol. Kadar imaš obdobje nespečnosti naj ti kdo naredi osnovne prijeme polarne izravnave, mal pa se lahko naštelaš tudi z dvema kamenima strelama - v levo roko jo obrneš s konico v dlan, v desni s konico navzven in se jima prepustiš; lega k. strel naj bo relativno navpična.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

A, mal si razštelana pol. Kadar imaš obdobje nespečnosti naj ti kdo naredi osnovne prijeme polarne izravnave, mal pa se lahko naštelaš tudi z dvema kamenima strelama - v levo roko jo obrneš s konico v dlan, v desni s konico navzven in se jima prepustiš; lega k. strel naj bo relativno navpična.

lalala

Ha ha razštelana ja. Kamene strele, kje jih dobim lahk na teh naslovih, ki ste pisal; Ahat......? Polarna izravnava :inocent: xrolleyesx , kako naj bi pa to zgledalo....

Ha ha razštelana ja. Kamene strele, kje jih dobim lahk na teh naslovih, ki ste pisal; Ahat......? Polarna izravnava :inocent: xrolleyesx , kako naj bi pa to zgledalo....

Eh ti pa tut nč ne veš.Greš na Severni pol pa kiropraktika s sabo vzameš.Paj to to x:Dx x;)x

jp...pa sam pustiš da kamni sami opravijo tak kot more bit x;)x še prej jih pa morš očistit..če ne znaš z nihalom, jo pač daš čez noć v sol(js sem že zmerom skregana s tem, ker kamen lahka gre v solno rastopino(voda+sol) in ker v samo sol :inocent: )

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Eh ti pa tut nč ne veš.Greš na Severni pol pa kiropraktika s sabo vzameš.Paj to to x:Dx x;)x

Dej preberi dobr, bistvo je v prijemu x:Dx x;)x . Sicer pa sm sredi resnih pogovorov, tko da bitte... x;)x

jp...pa sam pustiš da kamni sami opravijo tak kot more bit x;)x še prej jih pa morš očistit..če ne znaš z nihalom, jo pač daš čez noć v sol(js sem že zmerom skregana s tem, ker kamen lahka gre v solno rastopino(voda+sol) in ker v samo sol :inocent: )

Ojla Klarus :vio: , aha torej solna raztopina, na mesečini pa sploh al kako, pa kamenčki notr... Pa pol še na soncu kakšen dan, tko nekako ne. xrosex

Razen, če mi kakšen kristal priporočaš x:Dx x;)x ?

Ojla Klarus :vio: , aha torej solna raztopina, na mesečini pa sploh al kako, pa kamenčki notr... Pa pol še na soncu kakšen dan, tko nekako ne. xrosex

ne..dej sam v sol pa bo...pa nč na luni x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Razen, če mi kakšen kristal priporočaš x:Dx x;)x ?

Ja lunino kamenino iz nasprotne strani lune ki nam ni vidna.Nabrat jo morš ko luna pada(ko gledaš z Zemlje) in sicer glede na tvojo astrološko karto bo to najboljši dan v ponedeljek.Pa čim večiga vzem ker če ne deluje tko, da ga daš pač zravn nočne omarce ko greš spat kar eventuelno vpliva na pozitivno klimo v prostoru zaradi katere posledično pademo v spanec, pa ma tut drug prijem.Primeš ga v roko in po glavi kar tut pričara spanec x:o)x

Tok za pomoč...

P.s. kuko na luno pridt je pa tvoj problem x:Dx x:Dx x:Dx

Indigo, ne se delat norca iz neumnosti. x:o)x

Kaj pa če je vse res? Meni on v meni, ki ni jaz, pravi, da je. x^x

Ampak preveč se na to ozirati, haha,

toliko kot o drugih rečeh - znajo nas odpeljati od bistva.

Pa ne pozabit, da tale forum v veliki meri služi trgovini.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ha ha razštelana ja. Kamene strele, kje jih dobim lahk na teh naslovih, ki ste pisal; Ahat......?

Če bi priznala, iz kje si, bi ti lahko človek konkretneje svetoval, tako pa - ja; na teh naslovih.

Polarna izravnava :inocent: xrolleyesx , kako naj bi pa to zgledalo....

Opisal sem jo v knjigi Holistična radiestezija I. Najdeš jo v vsaki knjižnici.

Če se ne motim imamo klele nekje odprto temo o čiščenju kamnov.

lalala

Če se ne motim imamo klele nekje odprto temo o čiščenju kamnov.

lalala

Ja ravno berem pa še ostale teme od kristalov...knjigo si poiščem, drugač pa Kamnik.

Ja lunino kamenino iz nasprotne strani lune ki nam ni vidna.Nabrat jo morš ko luna pada(ko gledaš z Zemlje) in sicer glede na tvojo astrološko karto bo to najboljši dan v ponedeljek.Pa čim večiga vzem ker če ne deluje tko, da ga daš pač zravn nočne omarce ko greš spat kar eventuelno vpliva na pozitivno klimo v prostoru zaradi katere posledično pademo v spanec, pa ma tut drug prijem.Primeš ga v roko in po glavi kar tut pričara spanec x:o)x

Tok za pomoč...

P.s. kuko na luno pridt je pa tvoj problem x:Dx x:Dx x:Dx

Luna pride pome in mi skrajša pot x:Dx x;)x .

Ja ravno berem pa še ostale teme od kristalov...knjigo si poiščem, drugač pa Kamnik.

Aha. Torej sem bil včasih tvoj someščan. Blizu tebe (relativno - Kranj) ima odlično ponudbo kristalov Vili Rakovc. Če želiš, ti lahko dam št. njegovega GSMja, u boš lahko za v kino težila x:Dx x:Dx x:Dx , al pa bosta celo kak deal s kamni naredila. Se ga res spača obiskat. Ena velika soba v njegovi hiši ima funkcijo razstavnega prostora za kamne.

lalala

Aha. Torej sem bil včasih tvoj someščan. Blizu tebe (relativno - Kranj) ima odlično ponudbo kristalov Vili Rakovc. Če želiš, ti lahko dam št. njegovega GSMja, u boš lahko za v kino težila x:Dx x:Dx x:Dx , al pa bosta celo kak deal s kamni naredila. Se ga res spača obiskat. Ena velika soba v njegovi hiši ima funkcijo razstavnega prostora za kamne.

lalala

Aja lepo no. x:)x . Vili Rakovc prvič slišim, zakaj za v kino x:Dx xrolleyesx ?

Ja ne vem, če ma kristale zanimive lahko, pa če se s tem ukvarja zna tud še kej povedat v zvezi z njimi verjetno ? Bi kakšen kristal ja za umiritev občasno in lažje spanje, mislim, da lohk spiš pa tko.

Al to tebe rajš sprašujem x:Dx ? Zanima me še kakšen kristal za 5. čakro grlno in pa če se pojavijo občasne težave s komunikacijo in pa še kakšna blokada kdaj pa kdaj pred večjo količino ljudi x:Dx , kakšen strahec al panika. To izvira iz solarnega pleksusa?

Včasih začutim spremembe v vibraciji svojega glasu.

Aja lepo no. x:)x . Vili Rakovc prvič slišim, zakaj za v kino x:Dx xrolleyesx ?

Ja ne vem, če ma kristale zanimive lahko, pa če se s tem ukvarja zna tud še kej povedat v zvezi z njimi verjetno ? Bi kakšen kristal ja za umiritev občasno in lažje spanje, mislim, da lohk spiš pa tko.

Al to tebe rajš sprašujem x:Dx ? Zanima me še kakšen kristal za 5. čakro grlno in pa če se pojavijo občasne težave s komunikacijo in pa še kakšna blokada kdaj pa kdaj pred večjo količino ljudi x:Dx , kakšen strahec al panika. To izvira iz solarnega pleksusa?

Včasih začutim spremembe v vibraciji svojega glasu.

Točno tko. Strah je doma v pleksusu. Zgodba o odpravljanju takšnih težav je sila dolga in v parih stavkih ti ne znam nič pametnega pšvedati - tudi kamni so lahko le v pomoč, ne rešijo pa problema. Mal poglej po tovrstnih temah (strah ipd.); sem pred časom mal pisal tja. Če se počutiš "v centru" (močno v predelu pleksusa) tudi tistih težav glede spremembe vibracije glasu odpadejo. Močan pleksus prinaša tudi umiritev.

kaj pa je mokait...sicer sem dobla razlago, ampak mi je pobegnala iz buče x:Ix x:o)x

Mokait je avstralski jaspis - v bistvu mešanca rdečga in rumenga jaspisa.

lalala

in zakaj je dobr rumeni jaspis :inocent:

Formula SiO2 + Fe,O,OH nam pove, da energizira in regenerira fizično telo. Takšna je bila tudi tradicionalna uporaba med avstralskimi domorodci.

Drgač pa novodobna literatura o njem piše, da nam daje željo po novih izkušnjah, blablablabla ....

lalala

Živjo nosorog x:)x

Kateri kamen priporočaš kot pomoč pri samodiscipliniranju? Na kakšen način naj ga uporabljam? Pa še to te prosim... Mi poveš kje na forumu je napisano o čiščenju kamnov?

Hvala x:Xx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Sm našla stran, kjer piše o čiščenju kristalov.

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...