Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

Živjo nosorog x:)x

Kateri kamen priporočaš kot pomoč pri samodiscipliniranju? Na kakšen način naj ga uporabljam? Pa še to te prosim... Mi poveš kje na forumu je napisano o čiščenju kamnov?

Hvala x:Xx

Stopnja samodiscipline je premo sorazmerna z močjo tretje čakre. Izhaja iz samospoštovanja. Okrepiš jo lahko na vseh ravneh - skozi fizične vaje (npr. trebušnjaki), Tako, da daš večkrat na pleksus citrin ali jantar, položiš preko obe roki, usmeriš tja pozornost in si notri predstavljaš sončka, in skozi zavesten razvoj kodeksa časti (neodvisnost od odobravanja okolice).

Če si pa zvita k presta, si pa najdi jantar na dolgem obesku in ga nosi v višini pleksusa.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Še enkrat hvala xsrcx . Je velikost kamna pomembna?

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Še enkrat hvala xsrcx . Je velikost kamna pomembna?

Tisti, ki pravijo da ni, imajo majhne (kamne seveda x:o)x x:o)x x:o)x )

Zdaj pa zares - če delaš s kakšnim kamnom intenzivno (polaganje na telo ...), naj bo velik vsaj za otroško pest.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Točno tko. Strah je doma v pleksusu. Zgodba o odpravljanju takšnih težav je sila dolga in v parih stavkih ti ne znam nič pametnega pšvedati - tudi kamni so lahko le v pomoč, ne rešijo pa problema. Mal poglej po tovrstnih temah (strah ipd.); sem pred časom mal pisal tja. Če se počutiš "v centru" (močno v predelu pleksusa) tudi tistih težav glede spremembe vibracije glasu odpadejo. Močan pleksus prinaša tudi umiritev.

lalala

Ja verjamem dolga zgodba, bi lahko celo noč pisal :vio: . Prebiram še podobne teme ja...

U glavnem mi boš dal kakšen kontakt za kamenčke pol lahko? Hvala ti. x;)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Ja verjamem dolga zgodba, bi lahko celo noč pisal :vio: . Prebiram še podobne teme ja...

U glavnem mi boš dal kakšen kontakt za kamenčke pol lahko? Hvala ti. x;)x

Od Vilija cifra je 041 542 028, če pa si slučajno jutri v Lj, pa lahko dobiš kamne tudi pri meni, saj bom jutri v Lj, vozim jih pa itak skos s seboj.

lalala

Od Vilija cifra je 041 542 028, če pa si slučajno jutri v Lj, pa lahko dobiš kamne tudi pri meni, saj bom jutri v Lj, vozim jih pa itak skos s seboj.

lalala

Jutri v Lj nisem, mam ene obveznosti, ampak če boš še kej v teh tednih pred novim letom v Lj pa bi lahko.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Jutri v Lj nisem, mam ene obveznosti, ampak če boš še kej v teh tednih pred novim letom v Lj pa bi lahko.

Res ne vem. Verjetno. V Lj pridem, ko se mi nabere več opravkov. Običajno 2x mesečno.

lalala

Res ne vem. Verjetno. V Lj pridem, ko se mi nabere več opravkov. Običajno 2x mesečno.

lalala

Hvala za številko. Pol pa drugič, če bo priložnost.

Desire.

Prepričan sem, da veš za tovrstne nasvete in da jih v drugačnih prilikah tudi uporabljaš.

Greš, kjer prodajajo kamne in drug šodr in narediš takole:

Pogledaš, kaj te vizuelno, čustveno, duhovno (kot v enem samem pogledu) pritegne.

mogoče se še poskušaš ogniti vsem vtisom, ki so premočni, ki tolčejo ven...

Potem opazuješ kak vpliv ima kamen v tvoji roki, najverjetneje levi.

Potem se ni treba ukvarjati, kakšne učinke so kamnom predpisali, kakšne lastnosti od njih pričakujejo itd.

Pa saj veš, da je to univerzalen nasvet, ne samo za kamne...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Desire.

Prepričan sem, da veš za tovrstne nasvete in da jih v drugačnih prilikah tudi uporabljaš.

Greš, kjer prodajajo kamne in drug šodr in narediš takole:

Pogledaš, kaj te vizuelno, čustveno, duhovno (kot v enem samem pogledu) pritegne.

mogoče se še poskušaš ogniti vsem vtisom, ki so premočni, ki tolčejo ven...

Potem opazuješ kak vpliv ima kamen v tvoji roki, najverjetneje levi.

Potem se ni treba ukvarjati, kakšne učinke so kamnom predpisali, kakšne lastnosti od njih pričakujejo itd.

Pa saj veš, da je to univerzalen nasvet, ne samo za kamne...

Ja hvala Piko x;)x , to mi je jasno vse, pač ko gledam kamne me itak potegne vedno k določenim, ki me pač bolj privlačijo al k me vleče k njim kot magnet...

Kristali, ki jih želim meti pr sebi kot nekatere k so mi pr srcu se res ne bi obremenjevala z lastnostmi, o vplivu itd....jih pač začutim na drug način in tukej se ne bi obremenjevala s kakšnimi navodili glede uporabe na astrološko znamenje al kej podobnega.

Sam tukej sm pa hotla mnenje strokovnjaka, nekoga k jih čuti s svojim srcem in živi z njimi namesto osebe, ki jih v trgovini prodaja, ker je to njegova služba.

Glede na to, da ima vsak kristal svoje delovanje in poseben učinek, da si pač ne položim ne vem ametista k mi je ful pr srcu na vrat al pa v popek al pa kamorkol, če ne morem spat, ampak kameno strelo, v vsako dlan po eno in ob tem sprožata določene vibracije, da bom lahk spet spančkala, občasno vsaj no mal x:Dx x:px

Tko si predstavljam ne vem , nisem pa se še tolk poglabljala v minerale,

bom pol povedala :vio: zato mi je tukej pr vas ljubše v vašem kristalnem kotičku se mal pogovarjat, pa še ful zanimivo je prebirat

xflowx

Ni dovolj, da ti mora kamen biti všeč. Najprej moraš biti zavesten kaj ti kamen nudi in če je primeren zate.

Torej najprej moraš vedeti kateri kamen in nato v skupini teh iščeš tistega ki ima obliko, in vibracijo ki ti odgovarja.

LP

Branko G

Ni dovolj, da ti mora kamen biti všeč. Najprej moraš biti zavesten kaj ti kamen nudi in če je primeren zate.

Torej najprej moraš vedeti kateri kamen in nato v skupini teh iščeš tistega ki ima obliko, in vibracijo ki ti odgovarja.

LP

Jah sej ravno to sm pisala v prejšnjem postu, samo vidim da očitno nisem bla preveč razumljiva xrolleyesx x:Dx .

ahojla nosorog

mene pa zanima, ce lahko kamen podaris nekomu? ok, ce ga lahko, mi prosim povej za osebo, ki je rojena 13.12.1982, kateri kamen naj kupim

lp

aja pa se to, kje ga lahko kupim :)

Uspeh je drznim zagotovljen!

ahojla nosorog

mene pa zanima, ce lahko kamen podaris nekomu? ok, ce ga lahko, mi prosim povej za osebo, ki je rojena 13.12.1982, kateri kamen naj kupim

lp

aja pa se to, kje ga lahko kupim :)

Na prvo vprašanje ti ne znam odgovoriti zato, ker ne vem ure in kraja rojstva, na drugo pa zato, ker ne ve3m iz kje si (če si npr. iz Pirana, bi blo mal hecn, če bi ti svetoval nakup v Murski Soboti x:Dx x:Dx x:Dx )

lalala

Ne vem, če vprašanje sodi v to temo, ampak vseeno me zanima, Nosorog, kako je s kamni, ki sem jih pobrala na bioenergetskih točkah. Verjetno jih moram tako čistiti kot kristale? Imajo pozitivne energije ali je možno, da si naberejo negativne energije ljudi, ki hodijo po točkah? xrolleyesx

Ne vem, če vprašanje sodi v to temo, ampak vseeno me zanima, Nosorog, kako je s kamni, ki sem jih pobrala na bioenergetskih točkah.

Verjetno jih moram tako čistiti kot kristale?

Kaj pa nameravaš početi z njimi?

Imajo pozitivne energije ali je možno, da si naberejo negativne energije ljudi, ki hodijo po točkah? xrolleyesx

Veš, kamni v resnici nimajo svoje energije. Glede na svojo sestavo, zgradbo ... se le odzivajo na energijo okolice (specifika zemeljskega EM polja, informacijska komponentea nekega mesta ...), v veliki meri pa si lahko to energijo tudi "zapomnijo". Glede na to, da so bili kamni dolgo na neki točki, ki jo ti imenuješ bioenergijska, so si tisto energijo - zlasti, če gre za kremene - zapomnili. Bolj malo verjetno pa je, da so pobrali od ljudi, ki so tja hodili, npr. avrično sluz; zlasti, če jih ti ljudje niso šlatali. V bistvu ne vem točno, za kakšne kamne gre in kakšno točko.

lalala

Veš, kamni v resnici nimajo svoje energije. Glede na svojo sestavo, zgradbo ... se le odzivajo na energijo okolice (specifika zemeljskega EM polja, informacijska komponentea nekega mesta ...), v veliki meri pa si lahko to energijo tudi "zapomnijo". Glede na to, da so bili kamni dolgo na neki točki, ki jo ti imenuješ bioenergijska, so si tisto energijo - zlasti, če gre za kremene - zapomnili. Bolj malo verjetno pa je, da so pobrali od ljudi, ki so tja hodili, npr. avrično sluz; zlasti, če jih ti ljudje niso šlatali. V bistvu ne vem točno, za kakšne kamne gre in kakšno točko.

lalala

x:o)x ko da bi kaka zblojena riba pisala, kuga zej, a so al niso x:Dx x:Dx x:Dx valjda se ne ve kje je točka pa še nartabolj hudo katera

sindromkurabrezglave.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:o)x ko da bi kaka zblojena riba pisala, kuga zej, a so al niso x:Dx x:Dx x:Dx valjda se ne ve kje je točka pa še nartabolj hudo katera

sindromkurabrezglave.press

Čestitke. Tud sajna se m' ne, kwa s' mi hotva puvedat.

lalala

fajn...pol si dojel...a kamen ma al nima svojo energijo x?x

x:Ix pa ne bi blo treba glih čestitat, sam ko si se že tak potrudu , hwawa xflirtx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

fajn...pol si dojel...a kamen ma al nima svojo energijo x?x

x

Ne oddaja svoje, ampak na specifičen način predeluje eenergijo, ki jo dobi iz okolice in jo (predelano) vrača.

brez lalala

Kamne sem pobrala v pravem bioenergijskem parku, kjer na vsaki točki (v bistvu so krogi, po sredini je kamenje), stojiš nekaj minut, odvisno od točke. Polagala bi jih na dele telesa itd. Če sem prav razumela, so si zapomnili energijo, delujejo pozitivno, ampak koliko časa? Če so iz kremena pa nimam pojma. :inocent: V bistvu gre za navadno okroglo kamenje.

Na prvo vprašanje ti ne znam odgovoriti zato, ker ne vem ure in kraja rojstva, na drugo pa zato, ker ne ve3m iz kje si (če si npr. iz Pirana, bi blo mal hecn, če bi ti svetoval nakup v Murski Soboti x:Dx x:Dx x:Dx )

lalala

hehe nosorog, ja sorry mal zmesana :D

no pa poglejmo: 13.12.1982 ob 9:50 v Kranju

no jest sem pa tud iz Kranja :D

Uspeh je drznim zagotovljen!

Kamne sem pobrala v pravem bioenergijskem parku, kjer na vsaki točki (v bistvu so krogi, po sredini je kamenje), stojiš nekaj minut, odvisno od točke. Polagala bi jih na dele telesa itd. Če sem prav razumela, so si zapomnili energijo, delujejo pozitivno, ampak koliko časa? Če so iz kremena pa nimam pojma. :inocent: V bistvu gre za navadno okroglo kamenje.

A neb' blu b'l ajnfoh, d' b' puvedala, kakšne učinke bi rada, pa ti bomo povedal, kako do njih? Sploh namreč ni nujno, da bo kamen iz neke točke, ki ji pripisujejo določeno delovanje, tako pri tebi zares deloval, kakor tudi ni nujno, da tista točka nate učinkuje tako, kot ji pripisujejo. Eden ključnih momentov, kakšen učinek bo imela določena energija v tvojem telesu je prevodnost telesa, ki je pri različnih ljudeh različna.

hehe nosorog, ja sorry mal zmesana :D

no pa poglejmo: 13.12.1982 ob 9:50 v Kranju

Dendritni ahat ali ahatovo oko.

no jest sem pa tud iz Kranja :D

Zmagala si. Pokliči 041 542 028 in javil se ti bo Vili Rakovc. Stanuje v starem centru Kranja, ukvarja se z dilanjem kamnov in doma jih ima ogromno - lepo razstavljene. Zmeni se za obisk in mu reci, da ga lepo pozdravja Tadej.

lalala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...