Behemoth 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 a ni tak, da so za prve tri dobri ognjeni kamni..kak karneol(maš )za 4. čakro rožnati kremen al pa avanturin(maš oboje )za grleno sodalit( maš )za 3 oko pa ametist, sam tu pa nisem ziher (tega pa tud menda maš ) men se zdi no A ni za grleno dober lapis?Ja, za šesto vem da je ametist, za sedmo pa je baje dober kremen. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 kremen je tudi ametist.... kamena strela je lahko za sedmo čakro.... Drugče pa lahko jih kombiniraš po barvah..... 1 čakra:granat, obsidijan rubin2 čakra:karneol...pa kaj takega 3 čakra:citrin, topaz4.čakra:avanturin, rozenkvarc=roževec5 čakra akvamarin6 čakra:flourit, ametist....7 čakra:kamena strela...(čisti kvarc) tukaj ena možnost lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 kremen je tudi ametist.... kamena strela je lahko za sedmo čakro.... Drugče pa lahko jih kombiniraš po barvah..... 1 čakra:granat, obsidijan rubin2 čakra:karneol...pa kaj takega 3 čakra:citrin, topaz4.čakra:avanturin, rozenkvarc=roževec5 čakra akvamarin6 čakra:flourit, ametist....7 čakra:kamena strela...(čisti kvarc) tukaj ena možnost lp aha, ja obsidian mam, aventurin mam, roževca imam dva, fluorita mam, ametista tud, in kamene strele mam tudi dva, aha, tak da še rabim sam, karneol, pa citrin al pa topaz Super, za grlo bom raje uporabil kakšen modri, čak da se ne spomnim kak se mu reče, sam čakte rem pogledat....aha sodalit ja, za prvo drugo in tretjo pa še mam jaspis,. Me pa zanima za katero čakro je jantar? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 jantar... tretja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 aha, super pol pa imam za vse čakre kristal, ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Aha. V kakšnem razponu pa so te cene, vsaj tolk približn? Res težko rečem. Lepo brušeni watermeloni velikosti lešnika so lahko komot 100 - 200 Evrov. Mhm. Se ga pa torej ga lohk dobi tud pri nešminkerju za nešminkersko ceno (beri noskotu)? Jaz nimam nobenga za prodat. Poskusi vprašat Željkota 041 638821. Če jih ima na zalogi, maš pr nemu še največ šans, da dobiš kak kos po dost normalni ceni. Oj! Nosko, mam eno vprašanje zate. Nimam še tvoje zadnje knjige (delam na tem da bom si jo kupil) in me zanima kateri kamni so najboljši za:prvo čakrodrugo čakro, tretjo čakro,četrto čakro, peto čakro,šesto čakro, in sedmo čakro. Upam, da boš tak dober pa mi odgovoril. Sej ne rabiš naštevat vseh, ampak tiste ki čakro najbolj spodbujajo Hvala Sem ti čakre tudi mal izmeril.Prva: maš nekaj zadržane energije. Vzrokov je lahko več, najpogostejši pa je nezaupljiv odnos s starši. Najboljši kamni: rubin, granat, magnetit.Druga: aktivne projekcije realnosti, zato je najboljš mal mehkejši ognjeni kamen, npr. ognjeni opal.Tretja: Skozi to čakro izgubljaš energijo. Pomeni, da je zate vir osebne moči izven tebe. Morda ga iščeš v kakšnih simbolih, nenazadnje kamnih ... Kamni ali kakšne druge energijske zadeve so lahko v pomoč, če imaš do njih zdrav odnos. Če recimo misliš, da si brez nekega zunanjega simbola moči v pizdi, je lahko to vzrok takšnega vrtenja čakre. Jantar.Četrta: aktivne projekcije realnosti - rožnati kremenPeta: Zadržana energija. Lapis lazuliŠesta: Pri tebi v najboljše,m stanju. Ametist.Sedma: Izrazito usmerjena v duhovno, a na tak način, da to lahko pomeni beg pred nekaterimi zemeljskimi stvarmi. Kamena strela. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 [Sem ti čakre tudi mal izmeril.lalala Kk se pa čakre zmerijo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jaz nimam nobenga za prodat. Poskusi vprašat Željkota 041 638821. Če jih ima na zalogi, maš pr nemu še največ šans, da dobiš kak kos po dost normalni ceni.Sem ti čakre tudi mal izmeril.Prva: maš nekaj zadržane energije. Vzrokov je lahko več, najpogostejši pa je nezaupljiv odnos s starši. Najboljši kamni: rubin, granat, magnetit.Druga: aktivne projekcije realnosti, zato je najboljš mal mehkejši ognjeni kamen, npr. ognjeni opal.Tretja: Skozi to čakro izgubljaš energijo. Pomeni, da je zate vir osebne moči izven tebe. Morda ga iščeš v kakšnih simbolih, nenazadnje kamnih ... Kamni ali kakšne druge energijske zadeve so lahko v pomoč, če imaš do njih zdrav odnos. Če recimo misliš, da si brez nekega zunanjega simbola moči v pizdi, je lahko to vzrok takšnega vrtenja čakre. Jantar.Četrta: aktivne projekcije realnosti - rožnati kremenPeta: Zadržana energija. Lapis lazuliŠesta: Pri tebi v najboljše,m stanju. Ametist.Sedma: Izrazito usmerjena v duhovno, a na tak način, da to lahko pomeni beg pred nekaterimi zemeljskimi stvarmi. Kamena strela. lalala čist si ga trofu..posebi še za 7. čakro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 men se verjetno niti ena ne suče tko kot bi se morala... komaj čakam konec meseca, da se nekaj novega naučim... vem da bom dobila ravno tisto kar rabim in tud znala uporabit (ne samo slišat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 čist si ga trofu..posebi še za 7. čakro Ej stara, pa res Ok, za prvo čakro, jah niti ne vem kakšno mora bit zaupanje s starši - res ne vem Pri tretji resno Tibetanska zapestnica, atlantidski prstan, pentagram . moji spremljevalci, in ne morem brez njih, ok dobro, bom nekajkrat probal brez njih Peta, ja trofu Šesta, tudi trofu, mam izraženo jasnovidnost... Sedma, ok tudi trofu Klarus, ti pa ga ne vzpodbujaj :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Kk se pa čakre zmerijo?? S plajbo želja (radiestezijskim nihalom). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 S plajbo želja (radiestezijskim nihalom). lalala Nosko, kaj če bi še meni to naredil tamle mi eden grozi da mam čist razštelane???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Nosko, kaj če bi še meni to naredil tamle mi eden grozi da mam čist razštelane???? Nisem tolk dober, da bi lahko to naredil "kar tako", na osnovi imena. Pogoj je, da sem človeka že videl (Behija sem), ali pa da imam njegovo kvalitetno fotografijo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Nisem tolk dober, da bi lahko to naredil "kar tako", na osnovi imena. Pogoj je, da sem človeka že videl (Behija sem), ali pa da imam njegovo kvalitetno fotografijo. lalala Kvalitetno fotko imam jo............samo..... ni za jvanost imaš meil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Kvalitetno fotko imam jo............samo..... ni za jvanost imaš meil pošlji na: tadej.pretner@email.si Pa ne pričakovat odgovora isti hip. Za to moram biti ustrezno razpoložen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 pošlji na: tadej.pretner@email.si Pa ne pričakovat odgovora isti hip. Za to moram biti ustrezno razpoložen. lalala BOM ..jutri........ker mam na službenem PCju... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 pa da ne boš poslala deset let stare ko smo že ravno pri čakratžh, jaz sem danes ponoč v sanjah iskala nekoga ki bi mi pomagal, ker sos e mi čakre ustavljale... mislim da sem bila zlo blizu dejanskega stanja.. ok ne ravno ustavljale ampak - polom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 pa da ne boš poslala deset let stare ko smo že ravno pri čakratžh, jaz sem danes ponoč v sanjah iskala nekoga ki bi mi pomagal, ker sos e mi čakre ustavljale... mislim da sem bila zlo blizu dejanskega stanja.. ok ne ravno ustavljale ampak - polomni nujno da so ble preroške sanje! Ker smo se v šoli učil, da ponavadi sanjamo stvari, ki si jih: želimo/bojimo...itd. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ni nujno da so ble preroške sanje! Ker smo se v šoli učil, da ponavadi sanjamo stvari, ki si jih: želimo/bojimo...itd. in potem se sanje uresničijo...predvsem tiste, ko si nekaj močno želimo pa da ne boš poslala deset let stare ha ha ha a bi ti rada da se me človek ustraši al kaj šele zdaj sem se razcvetela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 in potem se sanje uresničijo...predvsem tiste, ko si nekaj močno želimo ha ha ha a bi ti rada da se me človek ustraši al kaj šele zdaj sem se razcvetela ja pa ne da ti čakre odpadnejo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 S plajbo želja (radiestezijskim nihalom). lalalapol bi se pa še js zraven prištulila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 pol bi se pa še js zraven prištulila Ti pa si jih znaš kar sama zmert Al pa mene vprašej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ti pa si jih znaš kar sama zmert Al pa mene vprašej kwa pa jaz pol meni nisi nič povedal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ti pa si jih znaš kar sama zmert Al pa mene vprašej nosko je večji maher za to poleg tega mam js sam navadno nihalo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Nosko, kaj če bi še meni to naredil tamle mi eden grozi da mam čist razštelane???? Nimaš tolk grozen razštelane a na osnovi zelo šibkega vrtenja sedme mam občutek, da si ateist. Ta čakra se ti dejansko vrti prešibko, tako, da bodo - če se kaj ne spremeni - v prihodnosti možne motnje v povezavi s količino vode v telesu, desnim očesom, kožo ali živčnim sistemom. Občutljivejša lahko postanejo ledvica, lahko pride do izpadanja las in več je možnosti za revmo. Ostale čakre:1. Precej močna, a z aktivnimi projekcijami realnosti. Verjetno morajo biti nekatere družinske zadeve pošlihtane precej "po tvoje"2. Zelo močna, a z nekaj zadržane energije; možni kandidati so odnosi, denar, kreativnost3. in 4.: Tele dve bi pri tebi interpretiral skupaj - srčna se ti vrti zelo pravilno, zavedaš se svojih želja in potreb. a zadržana energija v tretji čakri bi znala biti pokazatelj, da imaš pomisleke nekatere od teh želja/potreb uresničevati. Razlog blokade v tretji je lahko tudi kakšen drug - morda karkoli v zvezi z lastno podobo sedaj ai v prihodnosti (kakšna skrb?)?5. Napisal sem že, da mam občutek, da si ateist - zato imaš občutek, da je tisto, kar ti bo prinesla prihodnost, odvisno izključno od tvojih akcij.6. Nekaj zadržane energije. Morda se držiš nekaterih vzorcev, čeprav slutiš, da z nekaterimi ni vse v redu; skratka - verjetno neka negotovost v zvezi s tvojimi življenjskimi resnicami oz. načeli.7. sva jo že lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.