Behemoth 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 kwa pa jaz pol meni nisi nič povedal Sej me nisis vprašala Ja klarči, a on pa dela z čem? Radiestezijskimi palicami???? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Nosorog........ .....no comment Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 sej bi jst komentiral.....o subjektivnosti nihala in subjektivnosti razlag, pa se bom rajš zadržal...... nosorogu grem že tko naživce k skoz nekj pametujem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 sej bi jst komentiral.....o subjektivnosti nihala in subjektivnosti razlag, pa se bom rajš zadržal...... nosorogu grem že tko naživce k skoz nekj pametujem Ni razloga, da se zadržuješ; in nisi tip, ki bi mi lahko šel na živce. Na živce mi gredo brihtni pokvarjenci; tistga, kar sva pa mela midva, pa ne pripisujem tvoji morebitni pokvarjenosti, ampak - kot sem že včeraj rekel - ranjenosti. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 prav....se pa ne bom a si upaš trdit, da ti nihalo vedno da točne rezultate? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 prav....se pa ne bom a si upaš trdit, da ti nihalo vedno da točne rezultate? Niti slučajno. Pri nihalu načeloma ločimo dve vrsti odzivov:- odziv, povezan z zadostno spremembo zemeljskega elektromagnetnega polja (človeško telo sicer boj reagira predvsem na spremembo zemeljskega magnetnega polja, kar lahko povzročijo vodni tokovi, geološke prelomnice ... Načeloma nihalo le spremeni v vidno obliko tisto, kar zazna človeško telo in na tej ravni se odziva kar točno. Za merjenje teh sprememb ga sploh ne uporabljam, saj jih jasno zaznavam brez nihala.- odzivi, povezani s posegom v univerzalno informacijsko polje (UIP). Tu je težav ogromno. Odzivi so povezani z našimi željami, prepričanji ... Primer: večina radiestezistov bo našla Hartmannovo in Curyjevo mrežo, pa čeprav v obliki, kot jo opisujejo radiestezisti, ne obstajata; gre le za zemeljsko stojno valovanje. Naslednje - ne moremo iskati informacij o stvareh, o katerih nimamo jasne predstave; primer: ne moreš korektno ugotavljati frekvenc rraznih valovanj, če nimaš jasne predstave o tem, za kakšna valovanja gre in če ne razumeš pojma frekvenca. Sicer pa - za to obstajajo frekvencmetri Če misliš na to temo razviti debato, pojdi raje v temo holistična radiestezija. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ne, ne bi želel razvijat debate..... torej---se strinjava v tem, da nihalo ni "vedno" točno...... meritev z vprašljivo točnostjo in subjektivno razlago....je NEVARNA SUGESTIJA.......kar je pa tut moj KAMEN spotike Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 sej bi jst komentiral.....o subjektivnosti nihala in subjektivnosti razlag, pa se bom rajš zadržal...... nosorogu grem že tko naživce k skoz nekj pametujem ti kar meni pokomentiraj če imaš drugačen občutek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ne, ne bi želel razvijat debate..... torej---se strinjava v tem, da nihalo ni "vedno" točno...... meritev z vprašljivo točnostjo in subjektivno razlago....je NEVARNA SUGESTIJA.......kar je pa tut moj KAMEN spotike Vse meritve so subjektivne ali pa se nanašajo na delno stanje. Pri energijah lahko objektivno izmerimo fizikalne energijske komponente (E, B, F ...), ne pa tudi informacijskih.Pri telesnih zadevah lahko zdravnik relativno objektivno oceni telesne simptome in glede na njih sklepa o vrsti obolenja, zelo uporabna je tudi bioresonanca in instrument Korotkova za interpretacijo avričnega polja, vsake energijske ocene kateregakoli človeka, ne glede na to, ali za to uporablja kak pripomoček (npr. plajba) ali ne, pa so nujno subjektivne. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ti kar meni pokomentiraj če imaš drugačen občutek sej sm, toj to.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ne, ne bi želel razvijat debate..... torej---se strinjava v tem, da nihalo ni "vedno" točno...... meritev z vprašljivo točnostjo in subjektivno razlago....je NEVARNA SUGESTIJA.......kar je pa tut moj KAMEN spotike si hotel s tem namigniti, da ljudje potem hote ali nehote "vrtamo" tam, kjer morda ni potrebno? Vse meritve so subjektivne ali pa se nanašajo na delno stanje. Pri energijah lahko objektivno izmerimo fizikalne energijske komponente (E, B, F ...), ne pa tudi informacijskih.Pri telesnih zadevah lahko zdravnik relativno objektivno oceni telesne simptome in glede na njih sklepa o vrsti obolenja, zelo uporabna je tudi bioresonanca in instrument Korotkova za interpretacijo avričnega polja, vsake energijske ocene kateregakoli človeka, ne glede na to, ali za to uporablja kak pripomoček (npr. plajba) ali ne, pa so nujno subjektivne. kar se tiče npr. ene moje telesne težave, ki je trenutno zelo boleča in bi jo rada odpravila, pa nisi pokomentiral....ali se mogoče ni zaznalo??? in terapija ki bi mi pomagala odpravit to težavo...razen operacije..ki mi jo svetuje zdravnik?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 si hotel s tem namigniti, da ljudje potem hote ali nehote "vrtamo" tam, kjer morda ni potrebno? ne....brez namigov, sem bil čist direkten: meritev z vprašljivo točnostjo in subjektivno razlago je nevarna sugestija Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 si hotel s tem namigniti, da ljudje potem hote ali nehote "vrtamo" tam, kjer morda ni potrebno? Ta namig je zelo na mestu. Strah pred neko boleznijo povzroči enako energijsko deformacijo v avričnem polju, kot bolezen sama. kar se tiče npr. ene moje telesne težave, ki je trenutno zelo boleča in bi jo rada odpravila, pa nisi pokomentiral....ali se mogoče ni zaznalo??? in terapija ki bi mi pomagala odpravit to težavo...razen operacije..ki mi jo svetuje zdravnik?? Jo nisem iskal. Meril sem ti le čakre. Vsaka čakra pa je povezana z določenimi organi in organskimi sistemi, ki ne dobivajo ustrezne energijske hrane, če se čakra ne vrti pravilno. Vzemiva za primer tretjo čakro, kjer sem ti nameril blokado - povezana je s trebušno slinavko in delom nadledvine žleze, ki izloča adrenalin, z želodcem, jetri, žolčnikom, vranico, in živčnim sistemom. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ???? problemi so jajčniki????in to ful To je povezano z drugo čakro oziroma z odnosi. Tudi tu imaš nekaj zadržane energije, a ne tako zelo. Posledice na jajčnikih se pojavijo tedaj, kadar ima ženska občutek nemoči. Paleta možnosti je zelo široka - slab zakon, občutek odvisnosti od partnerja, seksa ..., občutek, da v paketu nekih odnosov nisi cenjen, da nimaš možnosti izbire ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 bomo pregural tudi to k sploh ni slabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ni razloga, da se zadržuješ; in nisi tip, ki bi mi lahko šel na živce. Na živce mi gredo brihtni pokvarjenci; tistga, kar sva pa mela midva, pa ne pripisujem tvoji morebitni pokvarjenosti, ampak - kot sem že včeraj rekel - ranjenosti.jaz pa očitno sem Sej se spomniš kako sma se včasih kregala, zarad podpisa, nicka, prikazne slike... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 jaz pa očitno sem Sej se spomniš kako sma se včasih kregala, zarad podpisa, nicka, prikazne slike... Jaz se s tabo nisem nikoli kregal; takrat sem te le bojkotiral Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jaz se s tabo nisem nikoli kregal; takrat sem te le bojkotiral A ni to isto (sam vprašam) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica83 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Živjo vsem, zanima me kateri kamen bi bil primeren zame? sonce:ribiascendent:dvojčkaluna:oven Trenutno razmišljam o kameni streli, roževcu in ametistu. Ali je kateri izmed njih primeren zame, ali bi mi svetovali kakšnega drugega? Hvala in lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Živjo vsem, zanima me kateri kamen bi bil primeren zame? sonce:ribiascendent:dvojčkaluna:oven Trenutno razmišljam o kameni streli, roževcu in ametistu. Ali je kateri izmed njih primeren zame, ali bi mi svetovali kakšnega drugega? Hvala in lp Od telih - ne toliko po barvi, kot po energiji - najbližje ametist. Sicer pa amazonit. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica83 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica83 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Nosorog, te lahko vprašam še za partnerja? sonce: dvojčekascendent: rakluna: tehtnica Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Nosorog, te lahko vprašam še za partnerja? sonce: dvojčekascendent: rakluna: tehtnica Hvala! Modri topaz.Prva rezerva - kalcedon. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 pravkar so mi spipal zob....pa me zanima ker kristal je najbolš da si ga dam gor a si nej dam ametist al dam mahagoni obsidian Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simona limona 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Serbus! Trenutno sprobavam kamenčke, da bi ugotovila, kateri mi energetsko najbolj paše in me dodatno stimulira. Na mojem sporedu so: dumortierit, jaspis, kalcit in amnetist. A bi za mojo kombinacijo bil ustreznejši kateri drug kamen? sonce: devicaasc: škorpijonluna: strelec Za kakršen koli nasvet bom zelooo hvaležna! Lep in uspešen dan vsem skupaj! Papa, simona limona Citiraj http://shrani.si/files/metuljwfik.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.