Nejc-N 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 hvala vsem za odgovore, pa še nekaj sm opazu da me mogoče niste razumel zaspat men sploh ni problem, mam skor vsak dan kako športno aktivnost in zato kr fajn zaspim mislu sm če je mogoč kak kamn da bi se bol spočit zbudil če ve kdo za kak tak kamn bi blo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ametist praviš to ga maš kr pr postelji al kako?sej sm si js zle mal sposodu par knig o alternativni medicini, med drugim tud neko knjigo "moč kristalov" tak da upam da bom še kej tam našu, tebi pa hvala za informacije Ni za kaj. Pa mimgrede, ametist se daje pomoje pod povštr, tko men na listku piše. Sicer pa če boš ke kupoval v kšni trgovini običajno dobiš zraven tud listek kako in zakaj se ga uporablja, da ne pozabiš. Ja, pa tud knjige so dobra zamisel. Zna kej pametnga pisat notr. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Za spanje je dober ametist ... vsaj men je pomagal, ta je tud za glavobole. Za koncentracijo pri testih pa sta primerna tud obsidian pa citrin. Ta dva mam jst doma pa kr učinkujeta Res je, da tradicionalna izročila govorijo o uporabi ametista kot kamna, ki omogoča boljše spanje, ampak gledano z današnjimi očmi bi moral bil tak njegov učinek pravzaprav presenečenje. Zakaj? Začniva z barvo. -Vijolična barva na splošno velja za transformacijsko (torej nekaj aktivnega, kar ni ravno kvaliteta spanja )- Sodobna psihologija meni, da vijolična na nas vpliva takole: če je na tleh: moteče, neodločno ... če je na stropu: zadušljivo če je na stenah: potrtoSpet torej ni videti kvalitet, potrebnih za boljše spanje. In nenazadnje: ametist vsebuje železo. Za železo pa je znano, da na nas deluje poživljajoče, pomirjujoče pa le v ekstremnih primerih (ko te npr. kdo z železnim nožem do mrtvega zakolje ) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Res je, da tradicionalna izročila govorijo o uporabi ametista kot kamna, ki omogoča boljše spanje, ampak gledano z današnjimi očmi bi moral bil tak njegov učinek pravzaprav presenečenje. Zakaj? Začniva z barvo. -Vijolična barva na splošno velja za transformacijsko (torej nekaj aktivnega, kar ni ravno kvaliteta spanja )- Sodobna psihologija meni, da vijolična na nas vpliva takole: če je na tleh: moteče, neodločno ... če je na stropu: zadušljivo če je na stenah: potrtoSpet torej ni videti kvalitet, potrebnih za boljše spanje. In nenazadnje: ametist vsebuje železo. Za železo pa je znano, da na nas deluje poživljajoče, pomirjujoče pa le v ekstremnih primerih (ko te npr. kdo z železnim nožem do mrtvega zakolje ) lalala to je pa res močno pomirjujoče heheja kok je zej to vidm da se ne strinjate kakor ti nosorog razlagaš je ametist skos moteč pol, al zadušuje al deluje potrto al pa moteče, neodločno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 to je pa res močno pomirjujoče heheja kok je zej to vidm da se ne strinjate kakor ti nosorog razlagaš je ametist skos moteč pol, al zadušuje al deluje potrto al pa moteče, neodločno Poskusi ločiti, kdaj govorim o sami barvi in kdaj o energiji kamna. Barva je pač le en faktor. Saj npr. niti črnim kamnom ne pripisujemo le tistega, kar simbolizira črna barva. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 hvala vsem za odgovore, pa še nekaj sm opazu da me mogoče niste razumel zaspat men sploh ni problem, mam skor vsak dan kako športno aktivnost in zato kr fajn zaspim mislu sm če je mogoč kak kamn da bi se bol spočit zbudil če ve kdo za kak tak kamn bi blo fajn Da se zbudiš nenaspan je lahko več vzrokov, npr imaš posteljo na nepravem mestu. Najprej poglej take stvari. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ja sej sm mel na narobe mestu, sam mam zej v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 In nenazadnje: ametist vsebuje železo. Za železo pa je znano, da na nas deluje poživljajoče, pomirjujoče pa le v ekstremnih primerih (ko te npr. kdo z železnim nožem do mrtvega zakolje ) lalalapol sem pa js en čudn tip človeka, da me ametist ponoč ne moti snamem ga sam, ko si ga spucam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ej nosorog ka veš če je tist kak mineral ko sm dal sliko gor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ej nosorog ka veš če je tist kak mineral ko sm dal sliko gor? Slikca je slaba, a videti je, da gre za ahatna mandeljna. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 kaj pa kombinacija:sonce bik, luna ribi in asc lev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ja bi res znal bit šnops. tak hud kot un vic: kaj je za gorenca šnops da popije štamperle vode in potem ga koj za tem nekdo fajn udari čez križ, da uno prav v maloro zapeče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Ok .....men malahit pomirja ..zeleno ljubim zeleno Jst sm enkrat mela aventurin pod povštrom (za boljše sanje) pa nisem mogla ful dolgo zaspat, me je kr metalo od energije. Zej vem da tega ne smem več Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Danes sem zasledil, da so v srbskem rudniku odkrili nov mineral Natrij-litij-borov silikat hidroskid.Tu je članek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 kul, zej pa hitr poštudirat učinke, čeprav ... kok se pa res učinki ugotovijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 js mam pa eno vprašanje za znalce kamnou, ammm a mogoče obstaja kak kamen proti depresiji? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 • depresija: azurit-malahit, citrin, diamant, zlato, sardoniks; Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 js mam pa eno vprašanje za znalce kamnou, ammm a mogoče obstaja kak kamen proti depresiji? • depresija: azurit-malahit, citrin, diamant, zlato, sardoniks; Kamni so pri teh zadevah le pomagalo - nekateri zato, da lažje poštekamo prave razloge depre, nekateri pa zato, da si okrepimo tretjo čakro. Depresija namreč izhaja iz slabe samopodobe (oslabljena tretja čakra). Ljudje s slabo samopodobo se ne zavedajo, da izhaja njihova moč iz njih samih, ampak jo iščejo drugje - za to, da funkcionirajo za silo stabilno potrebujejo, da jih stalno kdo hvali, da imajo stvari, ki zanje simbolizirajo moč (npr. denar, dober avto, lepega partnerja, položaj v družbi ...); če teh fitbekov ni v zadostni količini, utonejo v depresijo. Kakorkoli - kdor se hoče izvleči iz tega, mora najprej poštekat, da so pomembne le resnične potrebe, ki domujejo v njem samim in ne vsiljene; dejstvo je, da nam danes propagandni stroj vsiljuje podobo popolnega moškega in ženske, trobijo nam, kaj moramo vse imeti, da smo "in" itd. Če pademo v ta mlin, smo v kurcu. Če pa v enem momentu znamo te stvari poštekat, se zavemo svoje enkratnosti in začnemo poslušati svoj resnični jaz, imamo šaanso, da izgradimo boljšo osebno podobo in se potegnemo iz depre. Z nekaterimi kamni (citrin, girasol ...) si lahko v energijskem smislu pomagamo okrepiti tretjo čakro, pomagajo tudi fizične vaje in čim pogostejše vzdrževanje koncentracije v območju pleksusa - kadar smo tu močni, depra nima šans. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jst upam, da sem si že okrepila to čakro... sicer ne še dovolj, ampak da sem na pravi poti. Mislim, da se je tud prva popravila. Sem Nosorog v uni temi videla, da imaš del, fajn zrihtaj kar imaš, pa se potem vidiva če boš imel pa voljo in čas bi si pa vzel čas pa prečekiral moje čakre, prosim?hvala, zlat si, zaslužiš poljubček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 hvala klarus,hvala nosorg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mičo 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Danes sem zasledil, da so v srbskem rudniku odkrili nov mineral Natrij-litij-borov silikat hidroskid.Tu je članek. quote: ... Po mednarodnih pravilih nomenklature se mineral... In ta pravila veljajo tudi pri nas... hec, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 bom kr tu napisu dans sm si v trgovini pri celjski tržnici (imena ne vem ) kupu eno kameno strelo (se mi zdi da je za začetek najbolš kr se mi taka univerzalna zdi ), velik je že blo govora o njej tak da mislim da ja kul kupu sm si en tak obesek (spodaj slike), mogoče je bil mal drag sam mislim da niti ni tak hudo drag bil ... tak mali obesek je na srebrnem nastavku za špago drgač pa prodajalna se mi zdi zlo prijetna, prodajalka je bla prjazna in nasploh se mi zdi trgovina zelo primerna vidu sm da majo še velik drugih kristalov in mineralov tak da me bojo tam še 100% vidl zanima me pa zej ko sm kupu ne, a je bolš da dam v vodo za 24 ur (tak piše na listku ki sm ga dobu zram) al je vredu če kr pod tekočo vodo sperem, dal bi pa naj pol kasneje tud na sonce (vrjetno da se nabije z energijo oz. kej podobnega) zanima me pa še če ve kdo kak bi si naredu iz špage "verižico" da bi lahka dal obesek gor kr sm alergičn na eno kovino (ne vem točn kero) in ne morm met unih običnih verižic ko majo uzadi kovinsko za pripetbom pogledu če mam kako špago od verižice kakšne pa da bi dal gor sam dvomim da bo kej slike:http://i109.photobucket.com/albums/n72/Phoeny/Album/kamenastrela003.jpghttp://i109.photobucket.com/albums/n72/Phoeny/Album/kamenastrela002.jpgP.S.: stal je deset evrov, obesek je kakih 3 cm dolg in premer je 1,5 cm, je pa na srebrnem nastavku (dolg 0,5cm, čistina 925 mnde), ka mislte? je drag al ne? ne vem js ko še nism kupval nikol Nejc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 zej sm prebral celo temo o čisščenju (že spet) in me zanima sam če je srebro na katerem je kamena strela problem? treba kej drgač čistit? 1. v sol zakopat?2. v slano vodo?3. na sonce? pol kasnej bom še za vsak slučaj pod vodo pa si predstavlu da se čisti sam ka bi blo od teh treh najbolš (al pa če je kej še bolš) za sščistit kr sm ga glih kupu pa je pomoje kr umazan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 zej sm prebral celo temo o čisščenju (že spet) in me zanima sam če je srebro na katerem je kamena strela problem? treba kej drgač čistit? 1. v sol zakopat?2. v slano vodo?3. na sonce? pol kasnej bom še za vsak slučaj pod vodo pa si predstavlu da se čisti sam ka bi blo od teh treh najbolš (al pa če je kej še bolš) za sščistit kr sm ga glih kupu pa je pomoje kr umazan Srebro na površini rado oksidira, pri tem mu slana voda seveda pomaga. Kakšna je možnost oz. "hitrost" oksidacije, je odvisno od tega, od kod srebro prihaja (devajo vanj različne količine različnih primesi). Rusko srebro recimo blazno hitro oksidira.Boljš ideja kot slana voda je zato voda, v katero daš sodo bikarbono ali če najdeš v naravi naravno desnosučno vodo.Na soncu je kamena strela kar rada. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 sam mislim da ker je 925 mnde čistina da naj nebi oksidiralmogoče bi blo za prvič dobr sol (mislim dans spucat da bom lahka jutr kr dal gor) pol pa magar voda pa mogoč bikarbona (je nimam trenutno) hvala za odgovor nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.