Guest mačona 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Nosorog, eno vprašanje imam zate. Spet bi rada začela nositi zapestnico iz roževca. Očistila pa bi jo tako, da bi jo dala kar na mlaj, mislim, ob mlaju na polico, da se navzame pasivne ženske sprejemajoče energije. Kul? Sem pa ponoči sanjala, da sem hodila po nekem podhodu, kjer je bil nakupovalni center z mini trgovinicami in ena izmed njih je bila z nakitom iz dragih kamnov ... Kosi nakita so bili res ogromni, jaz sem pa samo opazovala in občudovala, nekdo, ki je bil z mano, me je preganjal in se nisem mogla odločiti za nakup .... Podobne sanje sem imela že večkrat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Nosorog, eno vprašanje imam zate. . Kul? Ql. (načeloma se mi ne lub kaj dos pogovarjat in mi je zato zelo fajn s tabo komuniciat, k je komunikacija zožena na : Mhm, Ql ipd. lalala k svina bče Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Torej bi se tudi v živo pogovorno čist ujela. Ze enozložnicami in mrmranjem. lalala No. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 tenk ju Motiš se. Nisam ni tenkista, a tenk ili možda trajekt još manje. la k svina u buče Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 prikupno zmešan se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Kakšen problem v funkciji prostate maš v mislih?Mhm. Splošno. Npr povečanje, vnetje, ... Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2007 ne morš verjet.. sploh niso čvekarije, kr ena tema, pa človk crkne od smeha zraven.. aja, ko sem že glih tle... še zmer vsa hripava pa zabasani sinusi.. zvečer pa nujno rabim normalen glas.. ker kamen naj pojem? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 ne morš verjet.. sploh niso čvekarije, kr ena tema, pa človk crkne od smeha zraven.. aja, ko sem že glih tle... še zmer vsa hripava pa zabasani sinusi.. zvečer pa nujno rabim normalen glas.. ker kamen naj pojem? Kasno stiže kraljevič Marko na Kosvo polje. V parih urah te ne bo zrihtu nobe kamen - ajš za sinuse uporab kak eteričen ole (bor, smreka ...) da te malček odštopa. Splošno. Npr povečanje, vnetje, ... Za vnetje greš kombinacijo zemlja/voda, če je zraven še funkcija razstupljanja, pa sploh dobr - se prav kakšen malahit. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 CITAT(Branko_G @ 14. Jun 2007, 13:06) Splošno. Npr povečanje, vnetje, ... Za vnetje greš kombinacijo zemlja/voda, če je zraven še funkcija razstupljanja, pa sploh dobr - se prav kakšen malahit. la Nekje sem prebral da je obsidijan mineral z isto frekvenco kot prostata, sem poskusil pa nekako ni, sicer je najbliže prvi čakri.Imaš kako drugo idejo? Stvar je zanimiva ker ima to težavo več kot 80% moških. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Nosko, zadnjič sem šla v Ahata v upanju, da bom dobila kakšen lepo kos nakita iz mesečevega kamna, pa niso imeli nič. Pa sem gledala srebrne prstane in seveda me je kot vedno zapeljal opal ... Ta je za kombinacijo Devica/Strelec kao idealne, jel? Hočem ga kupiti, pa si vedno premislim, sicer me ful pritegne vedno znova, ampak vem, da ne bi bilo dobro, da bi ga nosila ... Večja goba ne morem bit ... Če bi nosila opal, bi se mi sfuzlalo ..Sem pa na koncu kupila prstan s kalcedonom. Ta je pa zame! Proti tremi, za boljšo komunikacijo, pri pretiranem kajenju ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Nosko, zadnjič sem šla v Ahata v upanju, da bom dobila kakšen lepo kos nakita iz mesečevega kamna, pa niso imeli nič. Pa sem gledala srebrne prstane in seveda me je kot vedno zapeljal opal ... Ta je za kombinacijo Devica/Strelec kao idealne, jel? Hočem ga kupiti, pa si vedno premislim, sicer me ful pritegne vedno znova, ampak vem, da ne bi bilo dobro, da bi ga nosila ... Večja goba ne morem bit ... Če bi nosila opal, bi se mi sfuzlalo .. Filozofija I Jinga pravi, da se stvari takrat, ko dosežejo skrajnost, spremenijo v svoje nasprotje. Da tako laufa na vseh področjih lajfa, se zlahka prepričaš celo na forumu - npr. če s pametovanjem pretiravaš, se zdiš nazadnje folku butast, al pa - če pretirano veliko objavljaš svoje fotke, te ma folk poln kurac. Zkaj ti to govorim? - Zato, ker se mi zdiš že zdaj totalno sfuzlana. Kupi si torej pal (ali dovoli kakšnemu oboževalcu, da ti ga podari), da se ti strga do konca in najverjetneje se bo s tem sfuzlanost prebrnila v svoje nasprotje in zna biti, da boš postala čist normalna deklica . Sem pa na koncu kupila prstan s kalcedonom. Ta je pa zame! Proti tremi, za boljšo komunikacijo, pri pretiranem kajenju ... S kmunikacijo nimaš nobenih težav, niti s tremo. Kaditi pa raje začni travo, da bo vsaj kaj zaleglo, če že pljuča matraš. Dobra trava bo verjetno tudi kreativna podpora potencialnemu opalu - tako se ti bo še zanesljiveje total sfuzlal in čez noč bomo dobil zgledno normalno forumašico. la x 33 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Mačona, raj vidim, da me u kurac pošleš, kot pa da si tiho. Mi pa valjda nisi zamerila gornjega guncanja afen in zibanja opic? Če si mi, se pa ne znaš igrat ... la x 3792 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Kakšen bi bil pa zame primeren. 11.7. 1987 - ob 20.25 v Šempetru pri Novi Gorici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Kakšen bi bil pa zame primeren. 11.7. 1987 - ob 20.25 v Šempetru pri Novi Gorici Glede na kombinacijo bi bil "na papirju" zate najbolj koristen tulit, sam maš acendnt tako mejen, da maš že precej vodnarjevskih elementov zraven, zato si iz gole previdnosti oglej še larimar. la x 11 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Bom malo okoli pogledala če ga najdem v kaki trgovinci. Me pa privlačijo: kamena strela, ametist in malahit. V maji čisto majhni zbirki prevladujejo ti, vedno ko sem hotela kaj kupit so me privlekli. No razen enkrat ko sem bila majhnena dva meseca na tigrovo oko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Živjo! Sem dokaj nova tukaj. Kateri kamen bi bil pa primeren zame, ki sem rojena 19.07. 1985 v LJ. (sonce Rak, luna Lev, asc. Devica). ni vprashanje "kateri".....vprashanje je KOLIKSHEN!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Živjo! Sem dokaj nova tukaj. Kateri kamen bi bil pa primeren zame, ki sem rojena 19.07. 1985 v LJ. (sonce Rak, luna Lev, asc. Devica). Poskusi z girasolom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Hvala. Ampak, kako pa izgleda? Girasol je mesna stopnja med kremenom in opalom. Na soncu dobi zanimiv barvni efekt. Žal sem ačunalniški debil in fotk, ki jih imam, ne znam pomanjšati in objaviti. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Poskusi z girasolom. lalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 V nekaj poskusih se nisva uspela dobit za girasol, ampak Bog že ve, kwa dela. Mogoče hoče, da dobiš večjega. Sem par dni nazaj iz Fancje naročil 3 kg velikih. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Hojla Nosko, se mene nekaj zanima ... mojega tri tedne starega malcka zvecer scipa po trebuscku, cez dan pa se veckrat napenja, ker se ne more pokakat pa me zanima, ce mu lahko dam v vodo kaksen kamen, da mu malcek omilim stanje ali je se pac premajhen in naj ostanem pri starem ( janez , kumina itd v cajcku ).... bodi v cvetju Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 A ne bi bilo to boljše kakega dietologa ali zdravnika vprašat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Hojla Nosko, se mene nekaj zanima ... mojega tri tedne starega malcka zvecer scipa po trebuscku, cez dan pa se veckrat napenja, ker se ne more pokakat pa me zanima, ce mu lahko dam v vodo kaksen kamen, da mu malcek omilim stanje ali je se pac premajhen in naj ostanem pri starem ( janez , kumina itd v cajcku ).... bodi v cvetju Mojca S kombinacijo roževca in hrizopraza ne moreš zajebat. la x 15 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 A ne bi bilo to boljše kakega dietologa ali zdravnika vprašat? Lyassi, hvala za predlog, vendar imam z zdravniki pri tem precej jalove izkusnje ( tretji otrok ).. pametnega sredstva nasa uradna medicina pri tem pac nima, kar lahko sprobamo sami ali preberemo na mnogih forumih na katerih pisejo mamice .. kapljice, ki se jih omenja povsod, so kombinacije razlicnih kemicnih snovi, v njih so celo konzervansi, za katere jaz ne dajem roke v ogenj, kaj naredijo v tri tedne starem trebuscku... z kamencki pa v otrocka ne pride kemija Nosko, tebi pa kot vedno hvala za azuren odgovor Bodite v cvetju, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Filozofija I Jinga pravi, da se stvari takrat, ko dosežejo skrajnost, spremenijo v svoje nasprotje. Da tako laufa na vseh področjih lajfa, se zlahka prepričaš celo na forumu - npr. če s pametovanjem pretiravaš, se zdiš nazadnje folku butast, al pa - če pretirano veliko objavljaš svoje fotke, te ma folk poln kurac. Zkaj ti to govorim? - Zato, ker se mi zdiš že zdaj totalno sfuzlana. Kupi si torej pal (ali dovoli kakšnemu oboževalcu, da ti ga podari), da se ti strga do konca in najverjetneje se bo s tem sfuzlanost prebrnila v svoje nasprotje in zna biti, da boš postala čist normalna deklica S kmunikacijo nimaš nobenih težav, niti s tremo. Kaditi pa raje začni travo, da bo vsaj kaj zaleglo, če že pljuča matraš. Dobra trava bo verjetno tudi kreativna podpora potencialnemu opalu - tako se ti bo še zanesljiveje total sfuzlal in čez noč bomo dobil zgledno normalno forumašico. la x 33Tako dolgo bom čakala, dokler ne bhom doamena sfuzlana od opala. Potem si ga bom kupila.Moški/oboževalci, ki podarjajo/kupujejo nakit ženskam/ljubljenkam, nimajo pojma. Ženska mora biti toliko pametna, da zna sama izbirati nakit in ga sama kupovati. S komunikacijo imam težave. Če sem komunikativna, to še ne pomeni, da nimam težav ... S tremo pa tudi. Crknila bom itak od pljučnice. Evercear me napsihira (depresija) in ogabna je ko sam satan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.