nosorog 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Tako dolgo bom čakala, dokler ne bhom doamena sfuzlana od opala. Potem si ga bom kupila. Morem priznat, da ne razumem čist; najprej se ti bo od njega sfuzlal, pol si ga boš pa kupila? Moški/oboževalci, ki podarjajo/kupujejo nakit ženskam/ljubljenkam, nimajo pojma. Ženska mora biti toliko pametna, da zna sama izbirati nakit in ga sama kupovati. Če je ženska poleg tega, da je pametna, še zvita*, "naredi" tako, da dobi od oboževalca v dar kamen, ki bi si ga (oz. si ga je) izbrala sama. S komunikacijo imam težave. Če sem komunikativna, to še ne pomeni, da nimam težav ... Tud ne razumem. To je tko, kot bi športnik rekel, da ima težave s športom ( ). S tremo pa tudi. Vsi jo imamo včasih mal. Crknila bom itak od pljučnice. Evercear me napsihira (depresija) in ogabna je ko sam satan. Težave s pljuči so povezane s čustvenim svetom. Ponavadi žalost, lahko pa tud kaj drugega. Legenda: *zvita (zvitost): ni mišljena zvitost v smislu oblike preste ali ovinka, ampak zviost v smislu premetenosti lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Ma ne bom ga sploh kupila. Kalcedon pa pika.Kaj čem, če je pa žalost tako varna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Ma ne bom ga sploh kupila. Kalcedon pa pika.Kaj čem, če je pa žalost tako varna.zarečenga kruha se največ poje žalost je že varna...sam pa mal pomisli, kolk zamudiš s tem ko vso energijo usmerjaš sam v to trenutno pa rabim asfalt kaj boš pa z njim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 zarečenga kruha se največ poje žalost je že varna...sam pa mal pomisli, kolk zamudiš s tem ko vso energijo usmerjaš sam v to Zamujam nič. Tako je kot mora biti. Transformacije so točno takrat, ko morajo biti (če želijo biti). Nič prej, nič kasneje. Vse ob svojem času.Klarus, kot da ne vem teh stvari .. Poglej si moj podpis (kaj pravi Hesse).Opal me bo srečal slej ali prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 za sebe itak veš najbolje preberi si pa ti moj podpis, kaj pa tu pravi hesse Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Samo sebe pač jemljem zelo resno! Pa danes sem šla spet mimo ene izložbe z zapestnicami in prstanom z opalom. Kar vabil me je, da bi skočila vanj. Samo, da zaslužim kaj denarja, pa grem po tisti prstan. Potem pa bumbum rompompom bluuuz, ajjoooooj. Bomo videli. Pripada kombinciji Devica/Strelec. Pa vse kamne, kar sem jih kupila do zdaj, Nosko pripisuje Devici ali Strelcu. Super. Razen roževca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 sej js sebe tudi..sam v življenju pač pridejo situacije, ko ti pomaga še sam črni humor, da preguraš držim pesti, da dobiš najbolši opal, ki je namenjen za tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Na srečo imam pa eno pozitivno lastnost ... Da kljub grozno dobro razviti samokritiki premorem tudi dobro mero humorja do same sebe. Čeprav tega ne smem zamenjavati s sabo samopodobo.Po moje sem bolj jaz namenjena opalu kot pa on meni. On meni nikakor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 oba sta si namenjena.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 vredi te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Da kljub grozno dobro razviti samokritiki premorem tudi dobro mero humorja do same sebe. Čeprav tega ne smem zamenjavati s sabo samopodobo. Ql. Jst tud rad opice zibam sam s sabo. l brez a, ne vem točn kolkrat Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Kateri kamen je primeren zame? Sem dvojček po horoskopu sonce pa je bilo ob mojem rojstvu v biku... Kje je bila luna se še nisem pozanimal... Rad bi blagejše kamne... Prosim svetujte mi. Že v naprej se vam zahvaljujem! Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ali je amazonit vredu? Zelo me je pritegnil. Rojen sem 21.5 ali je vredu? Že v naprej se vam zahvaljujem Iztok Ali je amazonit vredu? Zelo me je pritegnil. Rojen sem 21.5 ali je vredu? Že v naprej se vam zahvaljujem Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mene pa zanima, kateri mlinski kamen bi se mi najbolj podal okoli vratu Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Iztok, če te je kamen pritegnil, si ga omisli in boš videl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Pozdrav Nosko Ali mi lahko poveš kateri kamen bi bil primeren za žensko,rojeno 17.12.1955 ob 12.00 ? Hvala za odgovor in lepo se imej,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Pozdrav Nosko Ali mi lahko poveš kateri kamen bi bil primeren za žensko,rojeno 17.12.1955 ob 12.00 ? Hvala za odgovor in lepo se imej,D Na njenem mestu b nosil ametrin ali dendritni ahat. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Na njenem mestu b nosil ametrin ali dendritni ahat. la Hvala Tadej, Lep dan D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
minfrik 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 Pozdrav vsem ljubiteljem mineralov... Sem dolgoletni zbiratelj in sem vedno on the look out za novimi zanimivimi minerali. Ravno zadnjič sem se sprehajal po jedru naše prestolnice in bejž ga no, kva vidm na glavni tržnici - štantk, luštkan pa pazi prave kamne imajo. Čist sm bil naudušn k ponavad kupujm u kamnu al pa u ahatu sam majo nabite cene pa še "prjaznost" je na višku. Tko da če hočte ugodne ročne kamne zavite na ljubljansko tržnco, se splača. Sam na nakit nism preveč nagnen ampak mi je bil celo všeč (za ženske). Če ma pa še kdo kakšno fajn idejo kje se da kj dobit, napište. lepo se imejte in lep pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 eno leto imam ametist. obesek za verižico. do danes se ga nisem dotaknila. ne vem, kako, a preprečil je negativne misli in solze. naj bo moj amulet oz. neko varovalo pred pijavkami. seveda sem ga prej očistila in programirala. pa nisem Scorpio ... Nosko, naj ti še povem, da so mi razni turkizi, lapis lazuli in kalcedon dosti pomagali v enem letu!!! Pa še to - neizmerno obožujem biserno matico!!! Zadnjič sem si od žalosti kupila zapestnico (imam pa sicer uhane iz biserne matice že 3 leta in jih kar pogosto nosim). Tako lepega kamna še nisem videla. Niti opal in akvamarin nista tako lepa.Tudi roževec nosim zdaj 2 dni in je spet lepo oživel - zapestnica - sicer obledi ...Nekaj časa sem nosila tudi amazonit, pa malahit. Vse mi paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Pozdrav vsem ljubiteljem mineralov... Sem dolgoletni zbiratelj in sem vedno on the look out za novimi zanimivimi minerali. Ravno zadnjič sem se sprehajal po jedru naše prestolnice in bejž ga no, kva vidm na glavni tržnici - štantk, luštkan pa pazi prave kamne imajo. Čist sm bil naudušn k ponavad kupujm u kamnu al pa u ahatu sam majo nabite cene pa še "prjaznost" je na višku. Tko da če hočte ugodne ročne kamne zavite na ljubljansko tržnco, se splača. Sam na nakit nism preveč nagnen ampak mi je bil celo všeč (za ženske). Če ma pa še kdo kakšno fajn idejo kje se da kj dobit, napište. lepo se imejte in lep pozdrav vsem Mislim, da bom tja šel že jutri lp iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
XaBelle 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Zivjo!doma mam 3 kamne, ki sem jih dobila. zal ne vem kateri so in cemu sluzijo. 1.- rahlo prosojen, vijolicne barve2.- nezno belo-roza barve3.- kombinacija crne in sivo bele - barvi sta dokaj dobro loceni se ne prelivata A se da iz opisa razbrat kateri so? ce se da, prosim za odgovor. HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Zivjo!doma mam 3 kamne, ki sem jih dobila. zal ne vem kateri so in cemu sluzijo. 1.- rahlo prosojen, vijolicne barve * verjetno ametist2.- nezno belo-roza barve * verjetno rpževec3.- kombinacija crne in sivo bele - barvi sta dokaj dobro loceni se ne prelivata * če so bela drevesca( snežinke ) potem verjetno snežnikasti obsidian A se da iz opisa razbrat kateri so? ce se da, prosim za odgovor. HVALA * več bi povedale slike Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
XaBelle 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 (popravljeno) evo slike od kamnov. Hvala za odgovor.kamen_roza.bmpkamen_crn.bmpkamen_vijolicen.bmp Popravljeno 20. julij 2007 -> XaBelle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 premale slikce...čeprav vijolčn je lahka ametist...za unga roza, bi tud lahka rekl, da je nežn ametistčrni se pa ne vidi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.