Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

Tako dolgo bom čakala, dokler ne bhom doamena sfuzlana od opala. Potem si ga bom kupila.

Morem priznat, da ne razumem čist; najprej se ti bo od njega sfuzlal, pol si ga boš pa kupila? :eek:

Moški/oboževalci, ki podarjajo/kupujejo nakit ženskam/ljubljenkam, nimajo pojma. Ženska mora biti toliko pametna, da zna sama izbirati nakit in ga sama kupovati.

Če je ženska poleg tega, da je pametna, še zvita*, "naredi" tako, da dobi od oboževalca v dar kamen, ki bi si ga (oz. si ga je) izbrala sama.

S komunikacijo imam težave. Če sem komunikativna, to še ne pomeni, da nimam težav ...

Tud ne razumem. To je tko, kot bi športnik rekel, da ima težave s športom ( x:o)x ).

S tremo pa tudi.

Vsi jo imamo včasih mal.

Crknila bom itak od pljučnice. Evercear me napsihira (depresija) in ogabna je ko sam satan.

Težave s pljuči so povezane s čustvenim svetom. Ponavadi žalost, lahko pa tud kaj drugega.

Legenda: *zvita (zvitost): ni mišljena zvitost v smislu oblike preste ali ovinka, ampak zviost v smislu premetenosti

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Ma ne bom ga sploh kupila. :sniky: Kalcedon pa pika.

Kaj čem, če je pa žalost tako varna.

zarečenga kruha se največ poje x:o)x

žalost je že varna...sam pa mal pomisli, kolk zamudiš s tem ko vso energijo usmerjaš sam v to :vio:

trenutno pa rabim asfalt x:px x8Dx xDDx

kaj boš pa z njim :wOOt:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest mačona
zarečenga kruha se največ poje x:o)x

žalost je že varna...sam pa mal pomisli, kolk zamudiš s tem ko vso energijo usmerjaš sam v to :vio:

Zamujam nič. Tako je kot mora biti. Transformacije so točno takrat, ko morajo biti (če želijo biti). Nič prej, nič kasneje. Vse ob svojem času.

Klarus, kot da ne vem teh stvari .. xrolleyesx Poglej si moj podpis (kaj pravi Hesse).

Opal me bo srečal slej ali prej.

Guest mačona

Samo sebe pač jemljem zelo resno! x:)x

Pa danes sem šla spet mimo ene izložbe z zapestnicami in prstanom z opalom. Kar vabil me je, da bi skočila vanj. x:Dx Samo, da zaslužim kaj denarja, pa grem po tisti prstan. Potem pa bumbum rompompom bluuuz, ajjoooooj. :vio: x:Dx Bomo videli. Pripada kombinciji Devica/Strelec. x^x

Pa vse kamne, kar sem jih kupila do zdaj, Nosko pripisuje Devici ali Strelcu. Super. Razen roževca.

sej js sebe tudi..sam v življenju pač pridejo situacije, ko ti pomaga še sam črni humor, da preguraš ;)

držim pesti, da dobiš najbolši opal, ki je namenjen za tebe :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Guest mačona

Na srečo imam pa eno pozitivno lastnost ... Da kljub grozno dobro razviti samokritiki premorem tudi dobro mero humorja do same sebe. Čeprav tega ne smem zamenjavati s sabo samopodobo.

Po moje sem bolj jaz namenjena opalu kot pa on meni. x:Dx On meni nikakor.

Da kljub grozno dobro razviti samokritiki premorem tudi dobro mero humorja do same sebe. Čeprav tega ne smem zamenjavati s sabo samopodobo.

Ql. Jst tud rad opice zibam sam s sabo.

l brez a, ne vem točn kolkrat

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kateri kamen je primeren zame?

Sem dvojček po horoskopu sonce pa je bilo ob mojem rojstvu v biku...

Kje je bila luna se še nisem pozanimal... Rad bi blagejše kamne...

Prosim svetujte mi.

Že v naprej se vam zahvaljujem!

:palec:

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Ali je amazonit vredu? Zelo me je pritegnil. Rojen sem 21.5 ali je vredu?

Že v naprej se vam zahvaljujem

Iztok

Ali je amazonit vredu? Zelo me je pritegnil. Rojen sem 21.5 ali je vredu?

Že v naprej se vam zahvaljujem

Iztok

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

• 2 weeks later...

Pozdrav Nosko x:)x

Ali mi lahko poveš kateri kamen bi bil primeren za žensko,rojeno 17.12.1955 ob 12.00 ?

Hvala za odgovor in lepo se imej,D :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pozdrav Nosko x:)x

Ali mi lahko poveš kateri kamen bi bil primeren za žensko,rojeno 17.12.1955 ob 12.00 ?

Hvala za odgovor in lepo se imej,D :palec:

Na njenem mestu b nosil ametrin ali dendritni ahat.

la

Na njenem mestu b nosil ametrin ali dendritni ahat.

la

Hvala Tadej,

Lep dan

D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pozdrav vsem ljubiteljem mineralov...

Sem dolgoletni zbiratelj in sem vedno on the look out za novimi zanimivimi minerali. Ravno zadnjič sem se sprehajal po jedru naše prestolnice in bejž ga no, kva vidm na glavni tržnici - štantk, luštkan pa pazi prave kamne imajo. Čist sm bil naudušn k ponavad kupujm u kamnu al pa u ahatu sam majo nabite cene pa še "prjaznost" je na višku. Tko da če hočte ugodne ročne kamne zavite na ljubljansko tržnco, se splača. Sam na nakit nism preveč nagnen ampak mi je bil celo všeč (za ženske). Če ma pa še kdo kakšno fajn idejo kje se da kj dobit, napište.

lepo se imejte in lep pozdrav vsem

Guest mačona

eno leto imam ametist. obesek za verižico. do danes se ga nisem dotaknila. ne vem, kako, a preprečil je negativne misli in solze. naj bo moj amulet oz. neko varovalo pred pijavkami. seveda sem ga prej očistila in programirala. pa nisem Scorpio ...

Nosko, naj ti še povem, da so mi razni turkizi, lapis lazuli in kalcedon dosti pomagali v enem letu!!! Pa še to - neizmerno obožujem biserno matico!!! Zadnjič sem si od žalosti kupila zapestnico (imam pa sicer uhane iz biserne matice že 3 leta in jih kar pogosto nosim). Tako lepega kamna še nisem videla. Niti opal in akvamarin nista tako lepa.

Tudi roževec nosim zdaj 2 dni in je spet lepo oživel - zapestnica - sicer obledi ...

Nekaj časa sem nosila tudi amazonit, pa malahit. Vse mi paše.

Pozdrav vsem ljubiteljem mineralov...

Sem dolgoletni zbiratelj in sem vedno on the look out za novimi zanimivimi minerali. Ravno zadnjič sem se sprehajal po jedru naše prestolnice in bejž ga no, kva vidm na glavni tržnici - štantk, luštkan pa pazi prave kamne imajo. Čist sm bil naudušn k ponavad kupujm u kamnu al pa u ahatu sam majo nabite cene pa še "prjaznost" je na višku. Tko da če hočte ugodne ročne kamne zavite na ljubljansko tržnco, se splača. Sam na nakit nism preveč nagnen ampak mi je bil celo všeč (za ženske). Če ma pa še kdo kakšno fajn idejo kje se da kj dobit, napište.

lepo se imejte in lep pozdrav vsem

Mislim, da bom tja šel že jutri

lp iztok

Zivjo!

doma mam 3 kamne, ki sem jih dobila. zal ne vem kateri so in cemu sluzijo.

1.- rahlo prosojen, vijolicne barve

2.- nezno belo-roza barve

3.- kombinacija crne in sivo bele - barvi sta dokaj dobro loceni se ne prelivata

A se da iz opisa razbrat kateri so? ce se da, prosim za odgovor. HVALA

Zivjo!

doma mam 3 kamne, ki sem jih dobila. zal ne vem kateri so in cemu sluzijo.

1.- rahlo prosojen, vijolicne barve

* verjetno ametist

2.- nezno belo-roza barve

* verjetno rpževec

3.- kombinacija crne in sivo bele - barvi sta dokaj dobro loceni se ne prelivata

* če so bela drevesca( snežinke ) potem verjetno snežnikasti obsidian

A se da iz opisa razbrat kateri so? ce se da, prosim za odgovor. HVALA

* več bi povedale slike

Branko G

premale slikce...

čeprav vijolčn je lahka ametist...

za unga roza, bi tud lahka rekl, da je nežn ametist

črni se pa ne vidi xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...