mari 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 nosorog... tole je blo pa kar izčrpno... ful hvala! bom iskala kamenček..... res hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Danes bo mlaj....najbrz se kamne polni samo ob polni luni, ne pa tudi ob prazni? Ok, sej vem, da je logicno tako, pa vseeno raje vprasam.Katja malček poglej po temah o kristtalih. Nekje sem pisal o polnjenju, pa ne vem kje. To z luno, ni tok enostavno. Na polno luno dajemo le kamne, katerim skušamo okrepiti vpliv elementa vode - primerno npr. za bolj zaprte ljudi, saj jim je v pomoč, da prebudijo svoj čustven svet. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 (popravljeno) Nosorog, sem poiskala in nasla! Se nekaj; ve kdo mogoce, kje tocno je trgovina s kamni v BTCju? Ce je? (nekje sem zasledila, da so...?) Nevermind, nasla.... Ceprav se vedno ne vem tocno, kje to je... Sariko, Orient, Intershop? Popravljeno 21. januar 2004 -> ribica Katja Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Se nekaj; ve kdo mogoce, kje tocno je trgovina s kamni v BTCju? Ce je? (nekje sem zasledila, da so...?) Nevermind, nasla.... Ceprav se vedno ne vem tocno, kje to je... Sariko, Orient, Intershop?Ena je v kleti tiste hale, kjer je Emporium (bivši Antikom, sedaj knjižni market Karantanije - imena štacune ne vem)Kamne majo tud v knjigarni Om-šiva, ki je v hali za tržnico (drugač je, če se prav spomnm, v tej hali en kp trgovin s čevlji)V pritličju hale a pa sta dve ala indijski štacuni, kjer majo sicer bolj malo kamnov, a z malo sreče dobiš kaj izjemnega. Enkrat sem v eni izmed njih našel diopsid - varianta črna zvezda, ki ga drugač zelo zelo zelo zelo težko dobiš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Nosorog, the best! Pa tale tvoj lalala mi je ful simpaticen.... Spet mam nove kamencke.....hihihi.... Ma ne, sej bom povedala. Kupla sem si ametista, karneola , kalcedona (v petek imam izpit) in hematita (nujno rabim mocnejsi kamen kot je amazonit....ne spim!). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 : Spet mam nove kamencke.....hihihi.... Ma ne, sej bom povedala. Kupla sem si ametista, karneola , kalcedona (v petek imam izpit) in hematita (nujno rabim mocnejsi kamen kot je amazonit....ne spim!). Mal bod previdna s temi kamni, da ne zabluziš. Precej folka poznam, ki je obseden od kamnov, oziroma od kupovanja kamnov (res pa je, da je to ena najlepših obsedenosti). Jst sm biu skor deset let obseden. Nisem mogel mimo kamna, ne da bi ga kupil in lazil sem tudi na sejme v tujino. Vrhunec obsedenosti je bil, ko sem enkrat iz Soprona privlekel štiri kartonaste škatle kristalov (pr enmu Romunu sem kupil kar pol štanta kamnov) in enkrat, ko sem kupil dva kilograma rubinov (ne nakladam). Iz Jezerskega pa sem privlekel 700 kg težak kapnik, ki mi je potem "ušel" po hribu navzdol - še dobro, da je zgrešil hišo in je podrl le eno ograjo). Zdaj je z mano malo boljše. Na zadnjem sejmu decembra na Vegovi (Lj) nisem kupil (skoraj) nič. Tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Uf, tok dnarja pa nimam, da bi ga porabila izkljucno za kamne... Kupujem itaq male kamencke, ki so bolj poceni. Ma ceprav ribe ne znajo z denarjem, ga jz kr dost sparam.....ma nekako mi ga je skoda....Tok hudo zaenkrat ni, pa upam, da ne bo. Smrk....zdej pa ne bom vec upala v trgovino, k si me tko prestrasu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Smrk....zdej pa ne bom vec upala v trgovino, k si me tko prestrasu.... U lajfu vse stvari potekajo na enakih načelih. Nekdo je enkrat rekel: "O ženskah lahko veš več, če poznaš dobro le eno, kot pa če jih bežno poznaš tisoč."Tudi s kamni je tako. Več imaš "od njih", če imaš enega ali ene par in se z njimi ukvarjaš, z njimi delaš, kot pa če jih imaš na stotine in se na njih nabira prah. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 No, na stotine jih nimam, zdej jih imam 11, pa apaska solza se pride, za drugo pa ne vem. Najbrz se kateri, ampak zaenkrat bo dovolj! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 madonca nosorog, sem šele zdaj vidla odgovor HVALA Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 madonca nosorog, sem šele zdaj vidla odgovor Matr folk, ste čudni. Stane me nekje drugje primerja najprej s slonom, nato pa s kristalnim slončkom. Ti me primerjaš z madonco (verjetno Madona, ko je bila še majhna). Je pričakovati, da me boš kasneje bodisi z Madono pjevačico ali pa s cerkveno Madono? Hmmm. Nč ne štekam. Konc koncev sm čist običajen nosorog, tko d sploh ne vem, kwa wam je! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pa kaj, ali nista slon in nosorog kot dva kristalčka soli če imaš malo domišljije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Za darilo sem dobil: kameno strelo. Pa me je po cca. dveh mesecih nošenja začelo v prsih stiskat(nosil sem ga okoli vratu). Sem pomislil, da je morda zaradi kamna in sem ga snel.Rezultat je bil viden precej hitro; pritisk je neverjetno hitro popustil,...tako, da ne vem ali je res kamen kriv ali je to samo prepričanje v glavi.Hmhmhm. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 A si jo vmes kdaj očistil, napolnil z energijo? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Tu sem pa bolj lene sorte.Sicer so mi svetovali, ker je precej "močen" kamen, da ga ponoči snamem.Pa se nisem ravno držal navodil, tako da zna biti tudi v tem problem.A čistiš ga pa z vodo? In kako ga filaš z energijo? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 (popravljeno) Hm....Nekako se mi zdi smešno, da jaz dajem nasvete, ko o tem ne vem še veliko....sem tudi jaz začetnik... No, pa vseeno, na polno luno jo postavi na okensko polico, da se napolni. Čistiš lahko pod tekočo vodo, lahko jo daš čez noč v vodo, lahko to vodo soliš..... Ma ne vem, najbolje, da si pogledaš na forumu, kjer je veliko o čiščenju kamnov..... Se mi ne zdi, da vem dovolj o tem, da bi lahko drugim takole solila pamet.... če pa ti je tole kaj v pomoč, pa ok... Evo, nekaj je tukaj..... Ciscenje kamnov, luna in eliksir Popravljeno 28. januar 2004 -> ribica Katja Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Vcasih sem pa tja znamo morda spucat kaksen flek, tudi ce nimamo magisterija iz kemije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Za darilo sem dobil: kameno strelo. Pa me je po cca. dveh mesecih nošenja začelo v prsih stiskat(nosil sem ga okoli vratu). Sem pomislil, da je morda zaradi kamna in sem ga snel.Rezultat je bil viden precej hitro; pritisk je neverjetno hitro popustil,...tako, da ne vem ali je res kamen kriv ali je to samo prepričanje v glavi.Hmhmhm.Lahko je kriv kamen. Razlog je lahko res to, da ni očiščen, morda to, da njegova stimulacija ne "paše" tvojemu timusu ... Najmanj kar je, snemi jo, predno greš zvečer varit*. Kakšne oblike je obesek - naravna (podolgovata) kamena strela al je brušena v kaj kroglastega? Legenda: *varit: švasat, spat, drnjohat lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 JA, VSE KAR JE V podolgovati obliki, odteka v zemljo, se pravi, da ni trajna tale moč kristalov.vedno so boljši okrogli..obeski v tem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 JA, VSE KAR JE V podolgovati obliki, odteka v zemljo, se pravi, da ni trajna tale moč kristalov.vedno so boljši okrogli..obeski v tem....???? Čist glih tkole, kt prauš, že ni ... Ljudje smo frekvenčno uglašeni na naravno zemeljsko frekvenco (Schumannova resonanca), ki znaša običajno nekje med 7,8 in 8 Hz. Takšna frekvenca je optimalna za naše zdravje, vse ostale pa "nas motijo". Kamena strela (neobdelan, koničast kristal) oddaja vibracije frekvence cca 8 Hz tedaj, kadar je njena konica usmerjena navzgor ali navzdol. Če je kamena strela položena vodoravno, vibrira zaradi različnih vplivov, kot je zemeljsko magnetno polje, rotacija zemlje ... glede na smer neba takole: sever - 4 Hz, jug - 9 Hz, vzhod - 14 Hz, zahod - 6 Hz, to pa so frekvence, ki nam torej "ne pašejo". Kadar ležimo, na nas "leži" tudi kamena strela in oddaja energijo frekvenc, ki nam "ne pašejo". Vsako polaganje kamenih strel na telo, ki ga priporočajo v laični literaturi, je torej "mimo" (zadevo s frekvencami in smerjo kamenih strel je odkril Andrija Puharich, tipček hrvaškega porekla, ki je v sedemdesetih letih proučeval sposobnosti Urija Gelerja in deloval v okviru Nase). Pri kroglastih kristalih vpliva motečih frekvenc ni, zato ni nujno, da jih ponoči snamemo! lalala :o|o: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Kamenček je podolgovat in hvala vsem za izčrpno pojasnilo.Bom poskusil po predlogih, morda ima pa Nosorog prav, da mi ta kamen pač ne ustreza. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Še eno vprašanje imam....mami je bla lani na Elbi in so šli v nek ful znani rudnik, ob vstopnici pa je vsak dobil en kamen - ta je temno zelen in rjav.... Mogoče kdo kaj pozna, sej vem, da so informacije skope, ampak mogoče je kdo tam že bil....? In dobil kaj podobnega? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Tam ponavadi takole 'delijo' obsidiajane, ki pa so navadno crni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Ma ne vem, če je obsidian....bom šla vprašat v kšno trgovino, če mi bojo znal povedat. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.