vilamalina 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 nujno bi potrebovala en kamen, s katerim se da vodnarja fino usekat po glavi. in to tako, da mu začnejo malo bolj šibat impulzi po možganih. ni treba, da ravno umre. morda to bolj sodi v dnevnik, ampak če sem že tukaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ajaj škoda kakšnih poldragih, čeprav s kakšnim diamantom ne bi blo škode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 To pa, če bi bil dost velik, bi lahko prišlo še do preranjke smrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 boš morala kar na letalo in npr. v Južno afriško republiko, pa v rudnik ker zna bit zlo drag, še posebi velik in lepo brušen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 nujno bi potrebovala en kamen, s katerim se da vodnarja fino usekat po glavi. in to tako, da mu začnejo malo bolj šibat impulzi po možganih. ni treba, da ravno umre. morda to bolj sodi v dnevnik, ampak če sem že tukaj... Glede na to, d sm sam vodnar, 'm raj tih. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Grem v nabavo.a mi ga boš priskrbela? Glede na to, d sm sam vodnar, 'm raj tih. lalalapotem boš najbrž tudi vedel, da me ta odgovor niti slučajno ne zadovolji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ma kak kamen, sam z roko ga prtegneš okol ušes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 ne deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Prenežna si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 ne pa nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Si ja. Če jst užgem, se ti vsi prsti poznajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 samo prsti niso zadost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Če jih daš v pest ziher so. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 a pest je tisto, ko je prste strah in se skrijejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 hehehe ne, temu se reče v slogi je moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Pozdravček Nosorog, kateri kamen bi bil za žensko osebo,rojeno 12.1.1969 ,ob 23.45 v CE Hvala ti in lepo se imej,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Pozdravček Nosorog, kateri kamen bi bil za žensko osebo,rojeno 12.1.1969 ,ob 23.45 v CEHvala ti in lepo se imej,D astrofilit, kunzit, lapis lazuli, fluorit Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 po soncu bik po horoskopu dvojček 22.5. sm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 astrofilit, kunzit, lapis lazuli, fluorit Najlepše hvala Tadej in lep dan D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blablabla11 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 koliko bi približno stal ametrin?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Nosorogec, hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sc0rpio 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Mene pa zanima, kater kamen bi biu zame najbolj primeren in sicer rojen sm 3.11.1989 ob 22.47. Imel sm že kar dosti kamnov kot so citrin, jantar, lapis lazuli, ametist. Vse te sm nosil okoli vratu. Sem si že prebral temo o kamnih, ki naj bi pomagali pri učenju in koncentraciji in pa tud koliko stanejo, kar mi je najmanj pomembno:). P.S. No še za mojo mami bi prašu, kaj priporočate in sicer rojena je 4.12.1962 in bi ji rad kupil en kamen za rojstni dan, kateri bi ji pomagal v vsakdanjem življenju, saj je kar veliko časa pod stresom in je deloholilk. Najlepša hvala za odgovore, upam da bojo le ti čeimprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Mene pa zanima, kater kamen bi biu zame najbolj primeren in sicer rojen sm 3.11.1989 ob 22.47. Imel sm že kar dosti kamnov kot so citrin, jantar, lapis lazuli, ametist. Vse te sm nosil okoli vratu. Sem si že prebral temo o kamnih, ki naj bi pomagali pri učenju in koncentraciji in pa tud koliko stanejo, kar mi je najmanj pomembno:). Najbolj ti bodo pasale energije datolita in/ali kunzita, tvojo kombinacijo pa sicer simbolizirajo boji stones. P.S. No še za mojo mami bi prašu, kaj priporočate in sicer rojena je 4.12.1962 in bi ji rad kupil en kamen za rojstni dan, kateri bi ji pomagal v vsakdanjem življenju, saj je kar veliko časa pod stresom in je deloholilk. Kaj pa ura rojstva?Najlepša hvala za odgovore, upam da bojo le ti čeimprej Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sc0rpio 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 U ja se opravičujem, mati je rojena ob 8:30 zjutri najlepša hvala nosorog, žou mi je, ker sm tok pozn pršu na ta forum, saj poznam stran že dolgo časa in nism si mislu da je lahko tako zanimivo. No ko boš utegnil bi te prosil še kak kamen bi ustrezal moji mami:D Hvala še 1x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 U ja se opravičujem, mati je rojena ob 8:30 zjutri najlepša hvala nosorog, žou mi je, ker sm tok pozn pršu na ta forum, saj poznam stran že dolgo časa in nism si mislu da je lahko tako zanimivo. No ko boš utegnil bi te prosil še kak kamen bi ustrezal moji mami:D Hvala še 1x Njeno kombinacijo simbolizira rubelit, najbolj a ji bodo pasale energije ametista. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.