Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

nujno bi potrebovala en kamen, s katerim se da vodnarja fino usekat po glavi. in to tako, da mu začnejo malo bolj šibat impulzi po možganih. ni treba, da ravno umre. morda to bolj sodi v dnevnik, ampak če sem že tukaj...

Glede na to, d sm sam vodnar, 'm raj tih.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravček Nosorog,

kateri kamen bi bil za žensko osebo,rojeno 12.1.1969 ,ob 23.45 v CE

Hvala ti in lepo se imej,D xokkx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mene pa zanima, kater kamen bi biu zame najbolj primeren in sicer rojen sm 3.11.1989 ob 22.47. Imel sm že kar dosti kamnov kot so citrin, jantar, lapis lazuli, ametist. Vse te sm nosil okoli vratu. Sem si že prebral temo o kamnih, ki naj bi pomagali pri učenju in koncentraciji in pa tud koliko stanejo, kar mi je najmanj pomembno:).

P.S. No še za mojo mami bi prašu, kaj priporočate in sicer rojena je 4.12.1962 in bi ji rad kupil en kamen za rojstni dan, kateri bi ji pomagal v vsakdanjem življenju, saj je kar veliko časa pod stresom in je deloholilk.

Najlepša hvala za odgovore, upam da bojo le ti čeimprej :D x;)x

Mene pa zanima, kater kamen bi biu zame najbolj primeren in sicer rojen sm 3.11.1989 ob 22.47. Imel sm že kar dosti kamnov kot so citrin, jantar, lapis lazuli, ametist. Vse te sm nosil okoli vratu. Sem si že prebral temo o kamnih, ki naj bi pomagali pri učenju in koncentraciji in pa tud koliko stanejo, kar mi je najmanj pomembno:).

Najbolj ti bodo pasale energije datolita in/ali kunzita, tvojo kombinacijo pa sicer simbolizirajo boji stones.

P.S. No še za mojo mami bi prašu, kaj priporočate in sicer rojena je 4.12.1962 in bi ji rad kupil en kamen za rojstni dan, kateri bi ji pomagal v vsakdanjem življenju, saj je kar veliko časa pod stresom in je deloholilk.

Kaj pa ura rojstva?

Najlepša hvala za odgovore, upam da bojo le ti čeimprej :D x;)x

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

U ja se opravičujem, mati je rojena ob 8:30 zjutri :D najlepša hvala nosorog, žou mi je, ker sm tok pozn pršu na ta forum, saj poznam stran že dolgo časa in nism si mislu da je lahko tako zanimivo. No ko boš utegnil bi te prosil še kak kamen bi ustrezal moji mami:D

Hvala še 1x :D

U ja se opravičujem, mati je rojena ob 8:30 zjutri :D najlepša hvala nosorog, žou mi je, ker sm tok pozn pršu na ta forum, saj poznam stran že dolgo časa in nism si mislu da je lahko tako zanimivo. No ko boš utegnil bi te prosil še kak kamen bi ustrezal moji mami:D

Hvala še 1x :D

Njeno kombinacijo simbolizira rubelit, najbolj a ji bodo pasale energije ametista.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...