Guest VilaSonca 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 jaz pa zdaj že en čas konstantno nosim snežnikasti obisidian in kalcedon. očitno sta kompatibilna z mojo energijo in med sabo tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Oj, jaz sem nova tukaj, pa me zanima, kakšen kamen bi bil primeren zame? Po horoskopu sem riba, ASC lev, Luna škorpijon. Lp. Apofilit (za nakit ni primeren) in girasol. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheFish 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 aha.. kje se pa to da dobit? nisem še nikoli slišala za katerega od teh kamnov.. kot kaj bi jih potem nosila? bi jih morala imeti ves čas s sabo? lp Citiraj Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 aha.. kje se pa to da dobit? Lažje bi ti odgovoril, če bi vedel, iz kje si. nisem še nikoli slišala za katerega od teh kamnov.. kot kaj bi jih potem nosila? bi jih morala imeti ves čas s sabo? Odvisno od tega, kaj od kamna "pričakuješ". Morda ne bi bilo slabo, da stopiš v knjižnico in si izposodiš katero od knjig, ki se nanašajo na možnosti uporabe kamnov, Klele maš dva linka: http://tadej-pretner.com/index.php?flag1=p...a3837bd840344f3 http://tadej-pretner.com/index.php?flag1=p...amp;page_id=121 lp Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheFish 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 iz okolice Kopra... srečo v ljubezni? Citiraj Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 iz okolice Kopra... srečo v ljubezni? Zate bo najenostavneje (in najbližje) skočiti v Italijo. Pred časom sem celo nekje v temle forumu omenil eno konkretno trgovino (se je več ne spomnim, najti pa tudi ne znam). Verjetno pa bo vedela Ruby 72. Probi jo pobarat po OSu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Sem zgoraj prebrala, da mesečev kamen ni fajn za tiste, ki so preveč vodeni Jaz imam veliko večino vode in imam samo ta kamen Moram priznat, da mi je zelo všeč in se fajn počutim, ko ga nosim. Kakšne učinke ima pa "Selenit"? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Super in hvala strelka. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 mene pa zanima kateri kristal je dober zame. Sem vodnar, podznak škorpijon luno imam v ovnu. Zanima kateri kristal bi mi pomagal pri samozavesti. Hvala za odgovor. Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 mene pa zanima kateri kristal je dober zame. Sem vodnar, podznak škorpijon luno imam v ovnu. Zanima kateri kristal bi mi pomagal pri samozavesti. Hvala za odgovor. Tvoja sta labadorit in dumortierit.O uporabi kristalov za krepitev samozavesti, sem že pogosto pisal, Ponavadi rečem, da si je treba na vse načine (tudi z rumenimi kamni) okrepiti tretjo čakro, Nekaj podobnega sem včeraj na nekem drugem forumu napisal tudi eni bejbi, ki pa je bila z odgovorom nezadovoljna. Stvari sem ji dodatno pojasnil v privatnem mailu, ki ga bom nalepil semle - morda bo kaj od napisanega tudi tebi koristilo: Da si postala potem, ko si se za nekaj časa »zaprla v sobo« občutljivejša, je pravzaprav logično. Na delavnici smo, če se spomniš, govorili o tem, da smo na energijski/informacijski ravni del celote. Občutek ločenosti od te celote pa nam daje tisto, čemur rečemo »naša identiteta« - ta pravzaprav nastane z odzivi misli in čustev na zunanje dražljaje, ki nam dajejo občutek, da predstava o sebi, ki smo si jo zgradili, dejansko drži (sem prestrašena, sem živčna, lajfa ne obvladujem …). V takšnelih trenutkih zapiranja pred svetom, se takšne misli, čustva in predstave, le še poglobijo, počutimo se osamljeni (ločeni od celote), iz tega občutka pa izvirajo vse psihološke oblike strahu (strah, ki se ne nanaša na to, kar se dogaja, ampak na to, kaj bi se lahko zgodilo) na katerih pa temeljijo vse vrste konfliktov. Glede na to, kakšnega vidimo sebe, gradimo tudi predstave o svetu (saj veš – optimist bo rekel, da je kozarec na pol poln, pesimist pa, da je na pol prazen). Svet torej vidimo skozi predstave, ki jih o njem imamo, te pa nas ovirajo pri vzpostavljanju pristnega odnosa z njim. Te predstave pa ne stojijo le med nami in zunanjim svetom, temveč tudi med nami in našo bitjo. Občutek za to, kdo smo, dobivamo od stvari, ki nimajo kaj dosti opraviti s tistim, kar smo v resnici – z našo bitjo – od naše družbene vloge, imetja, zunanjega videza, uspehov, neuspehov, nazorov … In kaj je naša resnična bit? Poleg misli in vse krame ter predstav, ki smo si jih z mislimi napletli, imamo v sebi še zavedanje, ki z njimi ni povezano. To je nekakšna zavest te biti (duša), ki gre skozi verigo inkarnacij in ki absorbira končne rezultate izkušenj (tisto torej, kar se nauči in edino to tudi prenese v naslednja življenja, saj je ostalo povsem nepomembno), v svojem neokrnjenem stanju, preden se je poistovetila z zadnjo obliko (fizičnim telesom). Ta zavest pa pri »normalnem« človeku pride na površje razmeroma redko. Na Pašmanu sem dal primer, ki se dogaja vsem - Včasih si npr. v mislih požvižgavamo neko melodijo, potem pa kar naenkrat opazimo, da to počnemo. Takrat se je za trenutek vključila tista prava zavest oziroma se pririnila izpod balasta misli in čustev, ki nam vladajo. Jedro težav je torej v tem, da pravzaprav ni zavest tista, ki uporablja um, ampak na nek način um uporablja nas!!!! – prepričani smo, da smo um, um pa se rad ukvarja s problemi. Na ta način, da se prepuščamo delovanju uma, oziroma predstav, ki jih imamo o svetu, dajemo problemom življenjsko energijo!!!!!!!!!! To je torej razlog, da vidimo v nekaterih medsebojnih relacijah probleme. Veliko vlogo imajo pri tem čustva. Misel se porodi v glavi, čustvo pa zaznamo predvsem telesno. Čustvo je energije poln miselni vzorec, ker je energijsko pogosto zelo močan, se z njim poistovetimo še hitreje in bolj spontano, kot z mislijo. Misli in čustva se pravzaprav povežejo in hranijo eden drugega. Misel torej ustvari čustvo, nihajna frekvenca čustva pa hrani misel. Misel se zadržuje pri človeku/stvari, ki so dozdeven vzrok tega in tako izgubljamo energijo. Um se trudi odgnati bolečino, a jo lahko le prekrije – ne uspe zato, ker je sam bistveni del problema. Zato se bolečine znebimo šele takrat, ko se nehamo istovetiti z umom. Bolečina je ujeta življenjska energija, ki se je odcepila od našega energijskega polja in začasno postala samostojna – v procesu istovetenja z umom. Bolečina je vedno neka oblika odpora proti temu, kar je. Bolečina je energija, ki skuša preživeti, zato si te podreja – postane mi. In v bistvu v našem lajfu ustvari razmere, ki jo hranijo!!! Postaneš žrtev in skušaš bolečino prizadejati drugim in/ali pa sebi. Težave so torej proizvod uma. V bistvu gre le za okoliščine, s katerimi se moramo spoprijeti ali pa jih sprejeti, dokler ne dozori čas za spremembo. Če se stalno nad nečem pritožujemo, pomeni,da se z mislimi zadržujemo v tej ali oni situaciji, pri tem pa nimamo resnega namena, da jo rešimo, saj jim s pritoževanjem dovolimo, da postanejo del našega jaza. – Kdor deluje, se ne pritožuje. Da bi se zavedli resnične biti, moramo zavest umakniti iz uma. Tako sprostiš zavest, ki je bila prej ujeta v nekoristno mišljenje. To lahko učinkovito naredimo tudi tako, da preusmerimo pozornost od mišljenja na telo, da se zavemo energijskega polja. Ko prisluhneš svojim dvomom, strahovom …, se ne zavedaš le njih, temveč tudi sebe, kot opazovalca. Tedaj se odpre nova razsežnost zavesti – ko opazuješ misel, čutiš pod njo navzočnost. Misel tedaj zgubi moč nad tabo in se umakne, kajti med neprizadetim opazovanjem je ne napajaš več z močjo istovetenja z njo.V stanju notranje povezanosti si neprimerno bolj budna, kot v stanju, v katerem se istovetiš s svojim umom. Hkrati se poviša nihajna frekvenca fizičnega telesa. To je tudi bistvo meditacije. S prakticiranjem tega sčasoma občutje samega sebe ni več odvisno od uma. Čustva lahko opazujem pav tako, kot misli. Golo prepričanje ni dovolj – lahko se prepričuješ, da je bolečina slepilo, a si je vseeno deležen. Takrat, ko nekaj opazuješ, je istovetenje prekinjeno. Resnično sprejemanje negativna čustva nemudoma preobrazi, Nikoli ne razčlenjujemo – le prepustimo se. Na ta način se osvobodimo strahu, ki je posledica iluzije, da nismo več kot fizično telo in um – ta oblika je ranljiva. Tisto meditacijo za osvobajanje strahu imaš podrobno opisano v knjigi Preseganje vedenjskih vzorcev. Ampak v bistvu se lahko zadeve lotiš drugače, enostavneje. Kadarkoli se ti zgodi kaj neprijetnega, ali pa, ko se zalotiš, da razmišljaš o pizdarijah, ki ti povzročajo slabo počutje, se nemudoma potopi vase in se osredotoči na energijsko polje svojega telesa. Če ti gre težko, je najlažje, da se osredotočiš na dihanje. In sploh ni treba, da to prav dolgo zadržuješ – nekaj sekund. Moraš pa to storiti hitro, čim začutiš neprijetnost – če odlašaš, se sproži umskočustveni odziv, ki ti zavlada. Moraš se torej zavedati, da si opazovalec, ki opazuje svoj strah ali nervozo. To je ključno, saj se s tem z njim nehaš istovetiti, Kadar nisi zavestno v svojem telesu, lahko slabi občutki v njem preživijo dneve, tedne in dlje in/ali se združijo z drugimi občutki podobne valovne dolžine, ki se spojijo in postanejo generator bolečine, ki leta in leta živi v nas, se hrani z našo energijo, povzroča telesne bolezni …,če pa zavestno si prisoten, so takšna občutja sila kratkotrajna. Zato je pomembno, da smo na različne slabe občutke pozorni in preverimo, ali se morda naš um ne oklepa občutka krivde, samopomilovanja, zamere in podobnih občutij, s katerimi se bolečina hrani. 1 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 NOSOROG Sem pa hotela vprašati. Kateri je tisti kamen, ki se obarva glede na razpolpženje? Pojma nimam. Morda se bo z odgovorom oglasil kdo, ki se spozna na kamne ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2008 Pojma nimam. Morda se bo z odgovorom oglasil kdo, ki se spozna na kamne ... lalala x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinchek 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Živjo, jst sm še mal nova pa bi mela ene par vprašanj, če mi zna kdo pomagat. Sm bikica, ascendent vodnar in lev v luni, imam pa probleme s grlom, požiranjem... v zadnjih letih sm imela ogromnooooooo angin, zato sm šla na pregled in so mi svetoval odstranitev mandljev (kljub mojim 18 letom). No to se je 18.7. tud končno zgodil in me je bolel pol še ful dolg... Pol je za par dni nehal, je blo že dobr, zdj me pa spet neki hoče, vsakič k neki ne lih toplega popijem - to je noro!!! tko da me zanima, kakšn kamenček bi men kej prou pršu? Sm prebrala da za grlo je turmalin? a bi blo kj druzga bolš mogoče? pa še neki...kje se pa te zadeve sploh da dobit? jst sm sicer z bleda, ampak v lj mi ni problem it... Prosim za pomoč - obupana!!!Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 [ pa še neki...kje se pa te zadeve sploh da dobit? jst sm sicer z bleda, ampak v lj mi ni problem it... Prosim za pomoč - obupana!!!Hvala [/font] Pozdravljena Na bledu ima en moj prijatelj Juvan Milan eno trgovinico z bižuterijo, spominki in tudi kristali...Kje na Bledu točno pa ne vem...Drugače pa trgovina MIN -Vili Rakovc Jenkova ul. 1 Kranj tel- 041/542 028 04/202 5067 lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 opal se kombinira z zlatom ali srebrom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 ok ...najberž je ista fora ...kot tisti flajšter s katerim merimo temperaturo...rdeč zelen.... Al pa tisti razpoloženjski prstani... Pravzaprav niti ne. Kamni, ki bsebujejo veliko vode (opal recimo) lahko nekoliko spremenijo garvo ob kakšni težji bolezni, stari viri pa so dejansko poročali, da najmanj en kamen barvno eagira tudi na spremembo razpoloženja (se ta hip ne spomnim, kateri), sam to je b'l kravji perje. Živjo, jst sm še mal nova pa bi mela ene par vprašanj, če mi zna kdo pomagat. Sm bikica, ascendent vodnar in lev v luni, imam pa probleme s grlom, požiranjem... v zadnjih letih sm imela ogromnooooooo angin, zato sm šla na pregled in so mi svetoval odstranitev mandljev (kljub mojim 18 letom). No to se je 18.7. tud končno zgodil in me je bolel pol še ful dolg... Pol je za par dni nehal, je blo že dobr, zdj me pa spet neki hoče, vsakič k neki ne lih toplega popijem - to je noro!!! tko da me zanima, kakšn kamenček bi men kej prou pršu? Sm prebrala da za grlo je turmalin? a bi blo kj druzga bolš mogoče? pa še neki...kje se pa te zadeve sploh da dobit? jst sm sicer z bleda, ampak v lj mi ni problem it... Prosim za pomoč - obupana!!!Hvala Jaz bi poskusil s kakšno ogrlico iz lapis lazulija, a ne bi se zanašal le na to. Večkrat usmeri pozornost (zavest) v grlo in se sama v sebi temu predelu naklonjeno smehljaj. Ta način dela čudeže - na ta način (notranji smehljaj v glavo) si recimo jaz pomagam pri glavobolu. Iz Bleda je Rebula Milan. Ima firmo Kalcedon d.o.o., včasih (ne vem, če še) pa je imel tudi trgovinico v tistem trgovskem centru na Bledu, nad jezerom. Tudi če štacune več nima, ima po mojem kristale še vedno. Pokliči ga in vprašaj - 041 597 935 opal se kombinira z zlatom ali srebrom? Energijsko mu bolj paše srebro, belo zlato in platina. Ognjeni opal pa gre tudi z rumenim zlatom. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
darram 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Živjo, Nosorog,kaj svetuješ pri neodločnosti. Včasih minejo ure, preden se za kaj odločim in se mi zdi da mi počasi bo zmanjkalo časa. Podatki, 25.10.1963, ob 02.00, Lj. Sicer pa so mi všeč ognjeni opali. Kakšno priporočilo? Pozdrav in hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Živjo, Nosorog,kaj svetuješ pri neodločnosti. Včasih minejo ure, preden se za kaj odločim in se mi zdi da mi počasi bo zmanjkalo časa. Podatki, 25.10.1963, ob 02.00, Lj. Sicer pa so mi všeč ognjeni opali. Kakšno priporočilo? Pozdrav in hvala Zanimivo. Ta kombinacija je ponavadi kar energična (kamen - rdeči jaspis). Vendar pa lahko takšne predispozicije precej spremeni vpliv staršev, zlasti v prvih štirih letih življenja, ko slepo vpijaš vse informacije iz okolja. Takrat, pa tudi kasneje, če ni ustrezne podpore in vzpodbude, lahko kasuiraš energijsko osnovo za neodločnost (prva čakra), ki se nato manifestira v odnosih in izražanju hotenj (druga čakra) ter samovrednotenju (tretja čakra). Majčkeno se pozabavaj s svojimi prepričanji in tista, ki te ne podpirajo več, korigiraj. Lahko s pomočjo kakšnga transformacijskega kamna (lapis lazuli, stavrolit, zoisit ...). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
darram 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Zanimivo. Ta kombinacija je ponavadi kar energična (kamen - rdeči jaspis). Vendar pa lahko takšne predispozicije precej spremeni vpliv staršev, zlasti v prvih štirih letih življenja, ko slepo vpijaš vse informacije iz okolja. Takrat, pa tudi kasneje, če ni ustrezne podpore in vzpodbude, lahko kasuiraš energijsko osnovo za neodločnost (prva čakra), ki se nato manifestira v odnosih in izražanju hotenj (druga čakra) ter samovrednotenju (tretja čakra). Majčkeno se pozabavaj s svojimi prepričanji in tista, ki te ne podpirajo več, korigiraj. Lahko s pomočjo kakšnga transformacijskega kamna (lapis lazuli, stavrolit, zoisit ...). Hvala za smer, Nosorog! Moja samopodoba res šepa, a ne povsod. Tako kot praviš, kjer je prepričanje trdno, je tudi energija, sicer pa omahujem. Sem pa lani na sejmu v Tržiču kupila oba klamna - rdeči jaspis in lapis lazuli! Kar padla sta mi v roke. Hvala in pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Živjo nosorog!Hvala za izčrpen odgovor sem se našla v njem. Lep pozdrav vsem! Hugolina Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aniron 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 čaw!Zadnje leto sem se zelo navdušila za kristale in minerale. Najbolj se ""razumem" z roževcem, ametistom, turkizom, amazonitom.Kljub temu me zanima kateri kamen mi ustreza in rabim pomoč pri izbiri kamna zase in za ljubljeno osebo (povsod piše da se ljubljeni osebi kupi roževec, sam jaz fantu ne morem kupit roza kamna=)) drugače pa sem sonce ribi, luna tehtnica in ascedent kozorog, on pa je sonce devica, luna strelec, ascedent pa devica. Najlepša hvala že vnaprej!ps. A lapis lazuli res pomaga za koncentracijo? je proti migrenam res najboljši ametist? ponekod sem zasledila, da pomaga tudi roževec...?tnx usem ps. kameno strelo tud že mam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Kljub temu me zanima kateri kamen mi ustreza in rabim pomoč pri izbiri kamna zase in za ljubljeno osebo (povsod piše da se ljubljeni osebi kupi roževec, sam jaz fantu ne morem kupit roza kamna=)) drugače pa sem sonce ribi, luna tehtnica in ascedent kozorog: tulit on pa je sonce devica, luna strelec, ascedent pa devica: malahit Napisal sem kamna, katera sta nosilca energije, katere vama manjka. Najlepša hvala že vnaprej! ps. A lapis lazuli res pomaga za koncentracijo? Ne kaj prida. je proti migrenam res najboljši ametist? ponekod sem zasledila, da pomaga tudi roževec...? Glavobol► V levo roko vzamemo ametist, lapis lazul ali turkiz in se mehko osredotočimo na bolečino.► Polaganje rubina ali rodohrozita na teme.► Pri pogostih migrenah pomaga nošenje nakita iz magnezita.► Če je vzrok glavobola premalo železa v telesu, pomaga eliksir iz hematita.tnx usem ps. kameno strelo tud že mam Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aniron 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 hvala!malahit mam celo že sama doma=) ja glede koncentracije me zanima, ker me je prijateljica prosila, če se lahko pozanimam glede kamnov ki pač "pomagajo" pri koncentraciji, oziroma zanima jo, kateri kamen bi ji energetsko pomagal pri težavah v šoli, pri testih itd. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aniron 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Ja...sem malo v zadregi, ker sm v eni škatlici odkrila en kamen za katerega sem v dvomu kateri je. Sem celo popoldne brskala po netu in nekako oklevam med oniksom in hematitom. Je temno siv, okrogel, in precej odseva, v njem lahko vidiš del okolice npr. okno. Pomaga kdo pri identiteti?Pa še enega ne morem prepoznati, sumim pa na apačove solze, je pa ravno tako okrogel, je črn a ko ga daš na svetlobo lahko skoraj vidiš skozi, in dobi rjav ton, je precej lahek. Help? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.