pogumna_s 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 Živjo, js mam tud eno vprašanje, kater kamenček naj si privoščim... Rojena sem 13.4.1984 ob 6.26. Mam pa težave predvsem s psiho in bi rabila nekaj, da me zaščiti pred tujimi energijami, ki se kr vsrkavajo vame :vragec: za samozavest in premagovanje paničnih napadov Hvala za odgovor nosorog pa prov lep pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 Še eno pitanjce: za sestro: (po mojem skromnem mnenju bi potrebovala nekaj za poriv - odločnost, pogum za ekšn)je pa: sonce v dvojčku, asc tehtnica, luna v strelcu (ampak tega strelca kot da ni se mi zdi) V knjig Dih zvezd sem tejle kombinaciji pripisal modri topaz/kalcedon. Preklicujem, Absolutno kaj rumenega - naj izbere med zlatim topazom, citrinom, eliodorjem in brazilijanitom. Živjo, js mam tud eno vprašanje, kater kamenček naj si privoščim... Rojena sem 13.4.1984 ob 6.26. Mam pa težave predvsem s psiho in bi rabila nekaj, da me zaščiti pred tujimi energijami, ki se kr vsrkavajo vame :vragec: za samozavest in premagovanje paničnih napadov Hvala za odgovor nosorog pa prov lep pozdravček O, si po daljšem času le pokukala semle. Najboljša zaščita je sproščenost, Sproščen pa je človek lahko, ko ima vero vase. Temelj tega je močna tretja čakra. Se pravi, tako kot zgoraj, kateri od rumenih kamnov. Poleg tega malo vadi popolno dihanje - najprej z zrakom napolni trebuh, nato pa prsi - izdih obratno. Naj ti pride v navado. Panika nas namreč z lahkoto remaga, če dihamo plitko - le z zgornjim delom pljuč. Ko se česa prestrašimo, se nam spontano pospeši dihanje, podre telesna kemija in pride do panike. Če dihaš pravilno, so zelo majhne možnosti, da pride do tega, pa tudi sicer - ko se te loti strah, začni zavestno dihati globlje in počasneje. Fajn dihaj Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 HVALA nosorog, ti si careeee Drugač sem pa skoz tuki, sam nimam zmer kej pametnega za povedat, hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 Bom ji torej nekaj od tega rumenega nabavila. Sama tako ne bo.Hvala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MisMas 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 .heeei.!!. meenee zanima kter kamen bi biu za mene sonce bik,luna škorpijon,asc. lev . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 .heeei.!!. meenee zanima kter kamen bi biu za mene sonce bik,luna škorpijon,asc. lev . Tulit je energijski odsev tebe. Bolj pa ti bo verjetno pasal rodonit - vsebuje precej tistega, kar ti manjka. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 NOSOROG...če tole vidiš...a maš kej pojma okol kovin, k se jih da dobit v koloidni obliki. sej ne wem, če je to sploh ta prav izraz. okol srebra, zlata in bakra sm nekej najdu, pa me zanima, če ti veš kej več. Menda je drago plečko nekej delou na tem. a veš mogoče kej več? al pa, če se mogoče na podoben način da tud kej kristale obdelat in kwa pol z njimi počet?hwwaalaaaa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 NOSOROG...če tole vidiš...a maš kej pojma okol kovin, k se jih da dobit v koloidni obliki. sej ne wem, če je to sploh ta prav izraz. okol srebra, zlata in bakra sm nekej najdu, pa me zanima, če ti veš kej več. Menda je drago plečko nekej delou na tem. a veš mogoče kej več? al pa, če se mogoče na podoben način da tud kej kristale obdelat in kwa pol z njimi počet?hwwaalaaaa Vem, da je vse skupaj trik. Semle si pač prišel ircat. Srebro v koloidni obliki se da dobiti. Dva moja znanca imata napravi za izdelavo koloidnega srebra. Sam pa o tem ne vem kaj dosti, Obširen članek o tem je bil sicer pred časom v reviji Nexus, ki jo sicer imam, a tega članka nisem prebral. Če te kaj spešl zanma, lahko poiščem n pogledam. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Vem, da je vse skupaj trik. Semle si pač prišel ircat. Srebro v koloidni obliki se da dobiti. Dva moja znanca imata napravi za izdelavo koloidnega srebra. Sam pa o tem ne vem kaj dosti, Obširen članek o tem je bil sicer pred časom v reviji Nexus, ki jo sicer imam, a tega članka nisem prebral. Če te kaj spešl zanma, lahko poiščem n pogledam. lalala sm mislu, da majo samo ženske to sposobnost, da vejo, kwa jes mislm in da o mojih namenih vedo več kt jes sam ne, tole mislim zelo resno.Lotil sem se malo bolj pogledat tole sceno z vitaminčki, mineralčki in rudninami in da si sam o vsem tem naredim eno celostno sliko in se pol probam tega tud držat. govorim pa seweda samo o prehrani. prvo spoznanje (ne pravim, da tako je, ampak zame pa to zdaj že velja), do katerega sem prišel je, da nas zelooo nategujejo. tu mislim predvsem prehrambeno in farmacevtsko mašinerijo, ki nam spretno prodaja tud meglo iz naslova posla. pol sem dobil tud občutek, da so minerali in rudnine dosti bolj pomembni kot vitamini, ampak je vitamine očitno lažje in ceneje proizvajat in potem še tržit, ker je splošno znanje ljudi precej pomanjkljivo in mislimo, da požreš eno šumečo tabletko, pa maš rešen. žou ni tko. in kdor pa se tega zaveda, pa mu vsako stvar, ki je več kot neki C vitaminček, zaračunajo k da je na wem kwa. tko pol posebej loh kupiš cink, brom, selen... in seweda use rabiš koloidno srebro že poznam in tud uživam. vem pa, da v isti obliki dobiš tud baker in zlato. vem tudi, kako se to naredi, ampak pustmo zdej.torej... mislu sem, če ti slučajn kej več veš o tem.k pa smo glih pri kamnih... kle pa ne wem čist nč. kar pa seweda ne pomeni, da trdim, da ni nič na tem. ampak... a se te blagodejne učinke, k jih kamni imajo, da tud u bolj praktično obliko za uživanje spravit?zdej samo mal laično razmišljam... če bi loh tud kamne(tko kt npr. srebro) nekako s kakšno elektrolizo obdelal, pa da bi pol meu to kar u flašah. in pol bi loh namešal, kar bi si trenutno pač zaželel. to bi se mi zdel super. in če bi v tekočini meu krom, cink, srebro... bi si tko pač omislu dnevno bazo vseh elementov, k jih rabiš, za počutje, vzdušje... pa pač dodajal še kakšne raztopine telih kamnou... jebi ga, gruntam pač...pa čim ne ircam, koj zabluzim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MisMas 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Tulit je energijski odsev tebe. Bolj pa ti bo verjetno pasal rodonit - vsebuje precej tistega, kar ti manjka. .hvaaalaaa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Lahko si pa delaš eliksirje ...to pa da mineral namakaš v vodo in s tem piješ tako vodo....oplemeniteno energetsko...tega pa je tud tukaj precej napisanega ...pa preberi ja, morm mal prebrat. pa sej sem u bistvu točn to mislu, kr praviš. tele eleksirje... naštudirat pravo razmerje med njimi, si jih zmešaš en sodček in po malem usak dan... pa da ne rabiš gruntat več. ja. mal sm se prenaglu, pa sm hotu po bližnici. u bistwu nč nouga- za use sem sam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Nosorog-če tole vidiš...Mal sm brskou po tvoji strani, pa mam nekej za uprašat:(samo plis ne rečt, da je use u knjigah, pa čeprou vrjetn je ) V začetku leta 1988 sem se prvič srečal z radiestezijo, tri leta kasneje pa sem začel proučevati energije mineralov, zbirati tradicionalna izročila o njihovem delovanju (tudi v Rusiji) in jih skušal s sodobnimi metodami dokazati ali ovreči. A se je že najdu ker mineral, k je po tvojem nezasluženo na dobrem glasu? Če je... kateri in zakaj? V člankih, ki so jih objavljale revije Misteriji, Aura in Horus, sem racionalno razlagal fenomene, kot so hoja po žerjavici, vpliv kristalov in planetov na človeka itd., podobno tematiko pa sem obravnaval tudi v dveh TV serijah ATV signala Litija, z naslovoma Pod tančico hermetike in Hermes. kle me pa zlo resno zanima tvoja razlaga žerjauce oz. fenomena hoje po njej. kje točn maš to razložen, če se slučajn spomniš?ker men kle ni nč jasn. prehodu sm jo pa kr velik. pa u večjih in malih skupinah in ritualih, pa sam, pa s peeri u rit, pa brez njih, pa s pripravami, pa brez njih...hwala u naprej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 A se je že najdu ker mineral, k je po tvojem nezasluženo na dobrem glasu? Če je... kateri in zakaj?[/color] Javno mnenje o delovanju mineralov ustvarjajo avtorji knjig, pa tudi večji trgovci, ki k mineralom sami pišejo listke z opisom njihovega delovanja - valjda čim bolj atraktivne, da je kamen lažje prodati. Pri avtorjih knjig pa je problem v tem, da se preveč prakticira v stilu - vzemi pet knjig in na osnovi ega gradiva napiši šesto. Zato so sila redki, ki sežejo v bit delovanja kristalov. Tudi nekateri od tistih, katerih knjige se prodajajo po celel svetu, so totalni diletantje, a so očitno spoznali prave ljudi, da so jih plasirali na svetovni trg. Primer: urednica ene naše založbe, ki se je odločila za izdajo ene knjige o kristalih, me je prosila, če jo strokovno pregledam. Knjiga je bila "narejena" lično, komercialno, a vsebinsko katastrofalno. Pod imenom sončni kamen si recimo v njej našel opis vodnega safirja (kordierit), In zanimivo - to "napako" najdeš tudi na internetu, Torej se je avtor naslanjal na vire, kot je internet (da se razumemo - včasih so čist ql, po drugi strani pa internet "vse prenese"). No in zaradi takšbih pristopov se pojavljajo v knjigah o kristalih napake, ki so celo zdravju škodljive. V eni knjigi sem npr, našel navedbo, da je zdravilo za ne vem kaj že, eliksir iz celestina. - Celestin vsebuje stroncij in pri dolgotrajnem pitjutakšnega eliksirja lahko pride do težkih zastrupitev.Ali pa recimo uporaba masažnih kamnov iz selenita.- Selenit lahko vsebuje toliko žbepla, da lahko pride pri uporabi na znojni, ončutljivejši koži, do zelo neprijetnih vnetij kože. kle me pa zlo resno zanima tvoja razlaga žerjauce oz. fenomena hoje po njej. kje točn maš to razložen, če se slučajn spomniš?ker men kle ni nč jasn. prehodu sm jo pa kr velik. pa u večjih in malih skupinah in ritualih, pa sam, pa s peeri u rit, pa brez njih, pa s pripravami, pa brez njih... Razlga je recimo v Mali enciklopeiji zdrabilnih kamnov, ampak danes bi to razložil bolje. Bom ob priliki v ustrezn temi.hwala u naprej Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 ja, ti kr wrjamem.pred nekaj leti sem na ezofestu gledou mal kamne, pa knjige... in pride k men avtor te knjige in mi jo opiše kot:knjiga knjig nism jo kupu in pomoje je z astrologijo podobna scena. zato sem tko zlo skeptičn do vsega tega. poswoje škoda. ampak bom pa enkrat tut na tem terenu začel mal bl brskat, pa makar se spet kej nategnu. tist o žerjauci bom pa temo poiskou pa te občasno spomnu. konckoncou prihaja sezona čeprou sm tut u snegu že parkrat. ammm... ja 3 krat. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Tak - pa sem ga oprala. V pralnem stroju na 40 stopinjah heliodor namreč. Sem ga pol enih deset minut pustila pod pipo (se mi pol začela voda smilit) zdaj pa sončim na soncu. Plis help!! Bo pomagalo tole kaj? (ja..tisti heliodor, ki sem ga za sestro kupila..pa ga sama nosila zdaj...in ki mi sploh ni bil nič všeč...najprej...zdaj pa si me je prisovojil) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Tak - pa sem ga oprala. V pralnem stroju na 40 stopinjah heliodor namreč. Sem ga pol enih deset minut pustila pod pipo (se mi pol začela voda smilit) zdaj pa sončim na soncu. Plis help!! Bo pomagalo tole kaj? Valjda. (ja..tisti heliodor, ki sem ga za sestro kupila..pa ga sama nosila zdaj...in ki mi sploh ni bil nič všeč...najprej...zdaj pa si me je prisovojil) Kok s' ti hecna ... Ista zgodba, k't p'r rubinih in hčerah. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 skoraj ista - v rubine sem se zatreskala do amena. Heliodor se mi ni zdel nič kaj..pravzaprav sploh nič. Pol pa ga iz rok nisem mogla dati. Sem pa hčeram čisto in z lahkoto dala kalcedone - tako lepe, da mi je jemalo dih, pa karneole tudi, ta velki, ko je rabila. En kalcedon sta uspeli izgubit, enega še imata. No - heliodor je nekam obtolčeni -sicer glazura še kar gladka, ampak se vidijo razpoke zdaj. Upam, da ne bo razpadel. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 skoraj ista - v rubine sem se zatreskala do amena. Heliodor se mi ni zdel nič kaj..pravzaprav sploh nič. Pol pa ga iz rok nisem mogla dati. Sem pa hčeram čisto in z lahkoto dala kalcedone - tako lepe, da mi je jemalo dih, pa karneole tudi, ta velki, ko je rabila. En kalcedon sta uspeli izgubit, enega še imata. No - heliodor je nekam obtolčeni -sicer glazura še kar gladka, ampak se vidijo razpoke zdaj. Upam, da ne bo razpadel. Spraviti moraš ostanke praška iz razpok. Položi ga za nekaj časa v destilirano vodo. Za nekatere brste berilov (sploh za smaragd, za heliodor pa tudi) je značilno, da radi počijo. Zato je tudi obdelava problematična. Voda s praškom lahko povzroči isto, kot slana voda - voda izhlapi, prašek pa ostane in povzroči večanje razpok.Drgač pa jst tud velik delam s heliodorjem. Evo, podajam njegov opis: Heliodor Be3 Al2 Si6 O18Trdota: 7,5 - 8 Heliodor je prozoren do prosojen rumen, rumeno oranžen do rumeno modrikast različek berila, z včasih jasno zaznavnim pleohroizmom (limonino do sivo rumen). Prelom je videti steklen, včasih z efektom mačjega očesa. V glavnem se formira v granitnih pegmatitih. Barvo dobi zaradi primesi železa (Fe3 in Fe2) in še nekaterih drugih vključkov. Če ga segrejemo na 250 do 300 oC, postane prozoren, včasih pa celo modrikast kot akvamarin. Z obsevanjem lahko ta proces ?obrnemo?.Najpomembnejša nahajališča: Madagaskar, Brazilija, severna Carolina i Kalifornija, Rusija. Izvor imena: Grški (helios ? sonce) ? zaradi barve. Možnosti zamenjave: brazilianit, rumeni apatit. Tradicionalna uporaba: Veljal je za prinašalca iskrenosti, razumevanja in šarma. Z njim so zdravili brezvoljnost in lenobo. Uporaba danes: Pomaga pri alergijah in ekcemih, pa tudi pri revmi in hormonskih problemih. Zvšuje nivo percepcije in koncenracije ter pomaga pri kreiranju ciljev. Krepi samodisciplino in vztrajnost na poti d zastavljenh ciljev. Deluje proti strahovom in krepi čut za realnost. Programirajo ga za porast samozavesti in iskanje zaposlitve. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Hvala v imenu vseh, ki jih tole tudi zadeva Zdaj mi je jasno, zakaj se me je prijel - se odločam, da je čas zamenjati službo - ne le delo, ampak čisto v kakšne druge sfere zaiti. In da deluje proti strahovom -bo držalo, panika, ki me "hvatala", kar izginila nekam.V desetilirano vodo torej z njim(samo bo moral počakati do večera, da pridem domov ), ga senčim v omari zdaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
živMarjan 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Lep pozdrav! Dve vprasanji imam. Prvo - kaksen kamen bi bil primeren zame? Levinja sem,asc tehtnica in v luni vodnar. Rada bi nekaj takega za dobro voljo in vecjo samozavest. Pa se eno, bolj pomembno.. za mami bi nujno rabila nekaj - mogoce bo kaj pomagalo. depresija, zivcnost.. Skorpjonka po horoskopu,ASC lev, luna v levu. Pa kako velik naj bo ta njen kamen? Res bi ji rada vsaj malo pomagala... Aja, a je delovanje odvisno od tega a verjames al ne?oz. a ves zakaj je kamen al ne? Hvala za pomoc!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
živMarjan 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Živijo, Aliana!Če želiš lahko uporabiš tudi moje pojasnilo.Rubin jasno odraža energijsko stanje tvojega rojstnega znamenja. Trenutne razmere pa lahko kličejo po drugačni izbiri. Ker naravno že deluješ skozi te energije bi povdarek z našenjem rubina lahko privedel do presežkov v občutenju in izražanju sebe in vsega okrog kar te obkroža. Eden od prijetnih in ustreznih kamnov za umirjanje, notranje zdravljenje in povezovanje je lahko Turkiz. Morda izbereš blage, mehke odtenke tega čudovitega kamna. Sij dalje, Lučica!živMarjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2009 Nosko.... iz Peruja sem prinesla ene par uhanckov s kamenčki.. http://lh5.ggpht.com/_ReTMwIrfJ6Y/ShaqNlxwcNI/AAAAAAAAAhY/zbO7ttWaSVI/s512/IMG_3189.JPGametist in turkiz (ta najbolj svetel) sta mi jasna, ostali mi pa niso cist... za tega prvega zelenega so mi razlagali, da je nek serpentine... a lahko kaj pomagaš? pa čemu so namenjeni? http://lh5.ggpht.com/_ReTMwIrfJ6Y/ShaqOCqemQI/AAAAAAAAAhg/dHJpOzMbaAA/s512/IMG_3192.JPG Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 Jaz imam te kamne doma sam jih nikoli ne uporabljam ker pojma nimam čemu služijo in kako se jih uporablja?Sploh kakšni so tej kamni?A mi lahko kdo pomaga?Vem da mogoče ta prvi je ametist in za ostale pa pojma nimam kaj so? http://img200.imageshack.us/img200/3532/23052009m.jpg http://img200.imageshack.us/img200/1271/23052009002.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
živMarjan 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Živijo, Aliana! Predlagam Turkiz.Serpentin - magnezijev železov silikat hidroksidLahko spodbuja pretok življenjske energije (kundalini) Ustrezna spodbuda v varnem okolju, ko je dvigovanje te energije spremljanjo s strani osebe, ki ji zaupaš, je zaupanja vredna, je povezana z virom in pozna, občuti pretoke. Lahko pomaga kot spodbuda pri reševanju "zapletenih razmer". Če te je poklical, so razmere najbrž zrele za pogovor. Tehnike upravljanja življenja. Motnje pretoka na področjih: čustva-razuma-telo. Jaz, moj svet in vse, kar je zunaj. Priporočam zmerno uporabo s polaganjem na kožo. Občuti ali si pripravljena na pogovor o kamnu, morda kasneje o vzrokih, ki so te pripeljali do srečanja z njim (kamnom). Od tu dalje je najlažja pot do rešitve izziva, ki je poklical prisotnost kamna.Še moja fotka turkizov. Sij dalje, Lučica!živMarjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
živMarjan 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 HOJla Chantall!Kamni za nebesno znamenje. To je izhodišče. Te kamni najpogosteje odražajo posebnosti ljudi rojenih v določenem znaku. Razmere življenja včasih pokličejo k uporabi kamna, ki pomaga v dani situaciji. Moje stališče je: en kamen za to in to osebo je kakor "liter mleka za vse življenje". Obstaja velika verjetnost, da se bo mleko kaj kmalu skisalo. Kva sm napletu! Delovanje kamnov, kristalov je v sozvočju z namero tistega, ki jih nosi, uporablja.*Občuti sebe, svoje počutje (to je izhodišče), *postavi namero, kaj želiš doseči z nošenjem, uporabo kamna. Naslednji korak je: *zaznavaj kateri kamen občutiš najprijetneje v tem trenutku, oziroma najprijetneje v zvezi z namero.Imaš lepo možnost biti uspešna v tem.Želiš več podatkov, obsežnejše sporočilo? povej. Prijeten dan ti želim!živMarjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.