Marcel22 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Pozdravljeni! V osebnem horoskopu imam: Škorpijon v 2. hiši in me zaj zanima kaj so + in - so tega? Ker kolegica je izustila ja to pa je slabo zaj pa boš mel nesrečo glede denarja ali pa ljubezni. Hvala za odogovor! lp, marcel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Se ti ne zdi, da bi ti mogoče morala kolegica to razložit (ZAKAJ boš imel nesrečo)? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marcel22 23. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2009 Se ti ne zdi, da bi ti mogoče morala kolegica to razložit (ZAKAJ boš imel nesrečo)? Ja ker je njena kolegica neke s z astrologijo okvarja ali neke! No vseno, pač zanima me, če je res to ful slabo če mam škorpiona v drugi hiši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marcel22 24. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2009 Ne, ni slabo. Samo na podlagi tega se ne da nič več reči, ampak z ljubeznijo nima veze.Tud če bo kakšna finančna izguba kdaj, škorpijon se vedno pobere.Je še kakšen planet v 2. hiši?Pomembni so njegovi aspekti in katerim hišam vlada.Pomembno je, kako je s Plutonom in Marsom. Tko, da ne padat na te fore od kolegice kolegice kolegica je rekla. Take kvazi astrologe bi tepla Pluton Skorpijon 08°46`37 2če sem prav razbral imam plutona v 2 hiši?! Mars inkonjunkcija Pluton Če se, da iz tega kaj razbrat. Hvala že za naprej! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Kaj ko bi dal vse podatke, če si res želiš zvedeti več. Datum, uro in kraj rojstva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marcel22 8. april 2009 Avtor Prijavi Deli 8. april 2009 Kaj ko bi dal vse podatke, če si res želiš zvedeti več. Datum, uro in kraj rojstva! Hey. Ja , moji podatki so 22.04.1987, ura je 18:00, kraj rojstva: Maribor. lp, marcel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.