Skoči na vsebino

Prijatelj/-ica

pogumna_s

Recommended Posts

ne vem.

odgowor je prawilen. bravo. :palec:

pomoje tut noben ne more wedet, dokler se u taki situaciji ne znajde. pa bohnedej...

seweda pa to za tiste, k se že zdej s poštenosto wn mečejo, ni nobena dilema x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Jaz bi počakal, da reward naraste na miljon dolarjev, pol bi ga pa prijateljsko prijavil policiji rekši" to je za tvoje dobro prijatelj, ne bi mogel gledati kako trpiš ob temu da te peče vest, ker sem pravi prijatelj"

aja zdej vidim, sin ga je ubil, eeee sin pa mi ni prijatelj, tako da bi ga mirne duše prijavil.

xsmx xsmx xsmx

hejjj, da ne gledaš ti prewč une oddaje o vzgoji nevzgojljivih otrok, ki jo vrtijo ob sobotah na Akanalu? :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx ti kr ti kr...

in pol, k se boš sprašwala, zakaj je ta dragi zdej to tvoj biuši... kr vrjem, da je to eden izmed dveh razlogou x:px x:Dx

Janko, a misleš, da so vsi tipi taki občutljivci kkr ti? :inocent:

:frog:

.... moški so bolj iskrene babe, kot moške'

tole se je pa nekajkrat izkazalo za še kako res

... Say what you mean

And mean what you say ...

Večja izbira ali manjša konkurenca? x:Dx

tut če powem, nau nč drgač, pa bom rajš tih. po tem sm namreč znam, da ne otrešam gobca brez potrebe x^x

u glavnem vam dam še ene deset tisoč postov cajta, da spravte skupi enga prauga prjatlna. pol ga bomo pš+a lepo restavriral in bomo rekli ekola, to je taprau pr'jatln... to je paradigma pr'jatlna. pol pa ne bo nobene panike, pa bo vsak pršteu svoje pr'jatlne in se bo vsak po svoje bahau. zdej, ko pa vse u en koš mečemo pa ne vemo ne kaj so hruške ne kaj jo japke ne kolko od tega je črvivih.

čeprav u agregatnem stanji je prjatu taprauga pr'jatlna vedno taprau pr'jatln. to pomen, da je funkcija vzajemna, tranzitivna, simetrična in inverzna. x:Dx zdej... možno je, da obstaja nosilec zavesti, ki ni nobenemu taprau pr'jatln in torej tudi nima taprauga pr'jatlna. možno je pa tudi, da je ena oseba taprau pr'jatln največjim takšnim pr'jatlnam... in to so centri moči. ampak spet pretiravam... ti centri se že po definicij gostiščijo okoli denarja, koristoljublja, čistega vtelesenja tega nosilca zavesti. zato velja počakat na definicjo taprauga pr'jatlna, da bomo pol poštekal okol česa se to čudo središči. to nas zdej zanima. x:px xDDx x;)x

se spomnem je dober frend napisu spis v srednji šoli o tapravem pr'jatlnu in je to frazo tolkrat ponovu, da smo ga vsi zezal. ta spis bi danes rad še enkrat prebrau.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

se spomnem je dober frend napisu spis v srednji šoli o tapravem pr'jatlnu in je to frazo tolkrat ponovu, da smo ga vsi zezal. ta spis bi danes rad še enkrat prebrau.

xrainbowx

???

pošluš prjaltn...

pol te zdej pošlem u pi..u ma..r... pa boš čes 15 let spet u sredn šol in se ti želja loh ispolni :palec: x:Dx

matr... sama dobrota me je x^x

???

pošluš prjaltn...

pol te zdej pošlem u pi..u ma..r... pa boš čes 15 let spet u sredn šol in se ti želja loh ispolni :palec: x:Dx

matr... sama dobrota me je x^x

pošluš janko. se čist strinjam... takrat je bla največja kriza, če si na zmenk pršu nje pa od nikoder in se za finance nismo buh ve kua zanimal.

.

.

.

ampak vem, da itak sam mal ircaš. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

pošluš janko. se čist strinjam... takrat je bla največja kriza, če si na zmenk pršu nje pa od nikoder in se za finance nismo buh ve kua zanimal.

.

.

.

ampak vem, da itak sam mal ircaš. x:Dx

xrainbowx

ma jes sm takrat cvikou, tud če je pršla x:Ix x:Dx

drgač pa ircanje... za prjatlne zmerej x:)x majke mi x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...