Mimi 12. oktober 2002 Prijavi Deli 12. oktober 2002 Kaj (in ce - koga) bi vzeli s sabo na samotni otok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. oktober 2002 Prijavi Deli 12. oktober 2002 morda odgovor zahteva dve rešitvi vzel bi Sebe.se najedel´ Sebe. Komaj bi čakal, da bi dosegel blaženo sprostitev Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 12. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2002 Saj.Ravno zato pa je to v bistvu tezko vprasanje...Ker kaj pa bos?Prvotno se bos moral nauciti prenasati - Sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2002 Prijavi Deli 12. oktober 2002 Za mene osebno tezko vprasanje Ja seveda tebe Mimi bi vzel s sabo na samotni otok Zraven pa se trodelne kopalke: to je brisaca, natikaci in krema za soncenje x:Dx Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. oktober 2002 Prijavi Deli 15. oktober 2002 Knjižnico, računalnik in zlato ribico. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2002 Prijavi Deli 15. oktober 2002 Zirosi - ne vem, ce sem te ze bolj svecano pozdravila oz. ti izrekla dobrodoslico, no, vsekakor - to storim zdaj - dobrodosel! je pa hecno... namrec - prvo, kar je bilo, sem hotela (seveda) vtipkat - knjige in racunalnik...A v tem je pa ravno bilo bistvo vprasanja (najbrz;), da kaj bi vzeli na SAMOTNI otok - torej, morda se razume samo po sebi, da jasno racunalniki in dodatna oprema ne pasejo ravno zraven... Morda pa je bilo misljeno duhovito in sem prevec resno vzela... No, ja, vcasih pac nimam smisla za humor... Jaz bi pa vzela (na smrt bi se skregala z Mitjo, to vem, ker bi ene pikrich barvice bile pa prevec za vzeti s sabo! ... Sicer pa - ce me odcijazijo tja z letalom, se pravi - dodatna oprema +... pa se seveda lahko zacne nastevanje... Ali pa morda - cesa NE bi vzela (ce je temu pac tako in se racunalnikom ne bi dalo izognit):tecnih ksihtov???potem se pa nicesar vec ne spomnim... Cim pa bi mi bilo dovoljeno vse, bi pa pac hotela:...... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 15. oktober 2002 Prijavi Deli 15. oktober 2002 Jaz bi vzel na samotni otok marsikoga, ampak vprašanje je, ČE bi ta hotel it z menoj Mogoce bi pa vzel Vas zraven, da bi lahko "debatirali", ampak spet je tukaj ČE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. oktober 2002 Prijavi Deli 16. oktober 2002 Marsa, hvala za dobrosdošlico. Nikakor pa ne morem razumeti, čemu naj računalnik ne bi sodil na samotni otok - konec koncev živimo v 21 stoletju, dobi informacijske tehnologije. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 18. oktober 2002 Prijavi Deli 18. oktober 2002 konec koncev zivimo v 21 stoletju, dobi informacijske tehnologije. Pa z recimo ADSL povezavo, right? Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 19. oktober 2002 Prijavi Deli 19. oktober 2002 Vzela bi čoln, da bi- ko bi se naveličala sebe, knjig in bi mi crknil ADSL, lahko odšla domov... daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 19. oktober 2002 Prijavi Deli 19. oktober 2002 Če bi pa res preživel, ko ti ostane samo nož pa še vrv... Presrečen bi bil, če bi mi morje naplavilo Sveto Pismo. Popolnoma bi dobil, kar koli bi si poželel! In to od AdoŽ Živel Rod! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Vzela bi svojega psa, najlepšo knjigo, kremo za sončenje, klobuk in brisačo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Fanta, zogo, in sampon za lase.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Potem pa ne bi bil samotni otok, če bi šel fant poleg, pa šampon za lase, pa slana voda, to ne gre skup Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Preden bi midva prisla tja, bi bil samoten..Reakcija slane vode in sampona, me pa ne bi skrbela, ker me tako ali tako ne bi nihce videl!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 internet bi mi bilo dolgčas po vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Kristalka pozdrav! Pa če ni povezave na ta samotni otok , nič tehnike ne moreš vzeti Tisto za dolgčas je pa zelo lepo mnenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hello huh, bi pa kabel najpeljali, nič lažjega pol pa ne bi šla na samotni otok, zaradi vas Lunatikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Samo po srebotju ne vleče(povezava!), no mogoče če bi bila ploha , kar tu ostani med nami, saj si že ja "stara" lunatka po stažu in imaš renome Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Samo po srebotju ne vleče(povezava!), no mogoče če bi bila ploha , kar tu ostani med nami, saj si že ja "stara" lunatka po stažu in imaš renome hehe, kul bom kr ostala, ampak me mami preganja, boš morala spat LN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Kaj (in ce - koga) bi vzeli s sabo na samotni otok? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif mimi <font color="purple">"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". Tagore</font id="purple">zanimiv nick maš. jaz mojo mamo kličem MIMI, po oni kuštravi čarovnici(mogoče to velja bolj zam,e, kot za mami ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 hmmm... če bi šla na samotni otok, potem bi šla tja najbrž z željo, da sem sama.. le zakaj bi potem tja vlačila vse, kar imam tu ... no, šla bi sama... samo s tem, kar sem... (če bi seveda sploh šla ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pa kam se vendar vsi odpravljate, saj je tukaj v redu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 svojega psa(za družbo),šotor(ki bi naju varoval pred slabim vremenom),kremo za sončenje(da me ne bi preveč opeklo) Kako si se pa odlocila za psa?? Daj no.. Raje fanta ali moza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 robček Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.