borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Saj to je lepo Contesa, ampak kaj če ni na tem samotnem otoku sladke vode Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Če bi šla jaz na samotni otok ne bi seboj vzela ničesar, popolnoma nič, če bi šla za 3 meseca ali pol leta, al pa mogoče še kaj več. Če bi mogla it' za skoz' bi vzela pa ....ne vem še kaj je najpomembnejše!Kakšen pa je ta samotni otok? A je tak kot v kakšnih vicih, majčken otoček z eno samo palmico? Al je tak velik, bogat z floro in favno? A bi zdej bi se še zmišljevala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 contesa a sladke vode? pa saj piše kaj BI VZELI na samotni otok. to nekako napeljuje na domnevo, da gre za namerno dejanje, za nekaj kar storimo zavedno, iz česar spet sledi, da se menda ja pozanimaš, da pitna voda je Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Samozavest, iznajdljivost, dobro voljo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 mojega b.kremo za sončenjekremo po sončenjuautanviseča mreža (tista za med dve palmi... by the way ta želja se mi je uresničila na eni kao najlepših plaž v karibskem morju, ampak tam kjer so palme in tako sanjsko rastje, pa nč vetra - Karibsko morje je full mirno, obala Atlantskega o. pa full piha - pa komarjev tam ni, skratka na sliki zgleda nebeško tisto rastlinje in to... ampak, komarjev je blo pa tolk... ma 10 v momentu na hrbtu...)Tko da autan ne pozabit, hehehehhe.... če je to nek tak otok a la Robinson Crusoe... ker samotni otok ne bi bil več užitek, pač pa bi se izčrpal od klofanja.. moskitosi bljak..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Mislim kot dobra mama,gospodinja in žena.Otroke,štedilnik in likalno desko in vibrator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 pa baterije al je na adapter.. pol ti nč ne nuca.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ne verjamem ti, da tako rada likaš, pa kar na užitke preveč misliš , saj to bi te pa povsem izčrpalo, tisto, da si dobra mamica, pa ne dvomim...lep dan tukaj na celini Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ne verjamem ti, da tako rada likaš, pa kar na užitke preveč misliš , saj to bi te pa povsem izčrpalo, tisto, da si dobra mamica, pa ne dvomim...lep dan tukaj na celini Mislim,da največ utruja čakanje na dooooobrega tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Saj nimaš časa za dobrega tipa , če kar kuhaš pa likaš , res si preveč časa temu namenila, samo enkrat se živi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 tipa najt.. cote pa v kot, pol ga pa za likanje ponucat.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 tipa najt.. cote pa v kot, pol ga pa za likanje ponucat.... Ja,tako. Brava Se opravičujem če govorimo o mojem življenju.A tud zdaj nisem na nobenem otoku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Kako si se pa odlocila za psa?? Daj no.. Raje fanta ali moza... Veš zakaj -me vedno pozorno posluša -uboga na prvo besedo -se strinja z vsem kar rečem brez negodovanja -z menoj deli ali veselje ali žalost -nikoli me ne pusti na cedilu Je res v pravem pomenu besede,najboljši prijatelj! pes nikoli ne more zamenjat pravega prijatelja, ljubimca, fanta, moza,.... Je SAMO zival! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 tipa najt.. cote pa v kot, pol ga pa za likanje ponucat.... Ja,tako. Brava Se opravičujem če govorimo o mojem življenju.A tud zdaj nisem na nobenem otoku. tle vse pokomentiramo... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Milo Jovich.... hehe Ampak resno, hm kako tabornico, povečevalno steklo, (za pržigat ogn) švicarski nož, poskrbel bi da nasedem na kak tak otok kjer je gor hrana... in čim manj zveri, po možnosti pa nobenih ljudožercev, sicer pa taki otoki so na prodaj, tam od 50k $ naprej...., tko da če se komu zazdi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Milo Jovich.... hehe Ampak resno, hm kako tabornico, povečevalno steklo, (za pržigat ogn) švicarski nož, poskrbel bi da nasedem na kak tak otok kjer je gor hrana... in čim manj zveri, po možnosti pa nobenih ljudožercev, sicer pa taki otoki so na prodaj, tam od 50k $ naprej...., tko da če se komu zazdi....A so na tem otoku ljudozerci ? Niso, gospod, niso.Vceraj smo zadnja dva pojedli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Sem zagovornik minimalizma.Vzela bi torbico od Sport-Bilija.Pa El Nina, zato, ker bi imel on s sabo tabornico (te pa so itak sposobne preživeti v divjini) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Jaz sem se pa zdaj odlocila, da sploh ne bi sla na samotni otok.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Jaz bi pa vcasih sla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Joj, kako bi zdajle pasalo iti Vzela bi psa, najboljso prijateljico, liste in svincnik... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Cool tole. Včasih je bilo tole vprašanje meni kot : "Ali bi šla v grozljivko?" Če je bilo tole mišljeno kot dopust, ne bi vzela ničesar, tako bi bila prisiljena se ukvarajati s seboj. Dobro opazovati in razmišljati, kaj se da početi, tu bi lahko dala duška idejam, ki bi se mi porajale tam, v tistem trenutku, mogoče bi se še celo izkazalo, da sme umetniška duša . V bistvu celo ni napačna tale ideja. V primeru, da gre za trajno zadevo, pa ziher vzamem s seboj dragega, cyberčka in en računalnik, da lahko tule na forum uletim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 glede na današnje razpoloženje, bi vzela sam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 hehejst bi pa sabo pobrau chim vech folka de bi zjebu koncept samotnega otaka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.