Skoči na vsebino

Kaj bi vzeli na samotni otok?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če bi šla jaz na samotni otok ne bi seboj vzela ničesar, popolnoma nič, če bi šla za 3 meseca ali pol leta, al pa mogoče še kaj več. Če bi mogla it' za skoz' bi vzela pa ....ne vem še kaj je najpomembnejše!

Kakšen pa je ta samotni otok? A je tak kot v kakšnih vicih, majčken otoček z eno samo palmico? Al je tak velik, bogat z floro in favno?

A bi zdej bi se še zmišljevala ! xDDx

Deli na socialnih omrežjih

contesa x:)x :palec: x:Dx

a sladke vode? pa saj piše kaj BI VZELI na samotni otok. to nekako napeljuje na domnevo, da gre za namerno dejanje, za nekaj kar storimo zavedno, iz česar spet sledi, da se menda ja pozanimaš, da pitna voda je x:o)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mojega b.

kremo za sončenje

kremo po sončenju

autan

viseča mreža (tista za med dve palmi... by the way ta želja se mi je uresničila na eni kao najlepših plaž v karibskem morju, ampak tam kjer so palme in tako sanjsko rastje, pa nč vetra - Karibsko morje je full mirno, obala Atlantskega o. pa full piha - pa komarjev tam ni, skratka na sliki zgleda nebeško tisto rastlinje in to... ampak, komarjev je blo pa tolk... ma 10 v momentu na hrbtu...)

Tko da autan ne pozabit, hehehehhe.... če je to nek tak otok a la Robinson Crusoe... ker samotni otok ne bi bil več užitek, pač pa bi se izčrpal od klofanja.. moskitosi bljak.....

Mushi

Ne verjamem ti, da tako rada likaš, pa kar na užitke preveč misliš :sori: , saj to bi te pa povsem izčrpalo, tisto, da si dobra mamica, pa ne dvomim...lep dan tukaj na celini x;)x  :palec:

Mislim,da največ utruja čakanje na dooooobrega tipa xrolleyesx

Kako si se pa odlocila za psa?? Daj no.. Raje fanta ali moza...    x:Dx  x:Dx  x:Dx

Veš zakaj x:Dx

-me vedno pozorno posluša

-uboga na prvo besedo

-se strinja z vsem kar rečem brez negodovanja

-z menoj deli ali veselje ali žalost

-nikoli me ne pusti na cedilu

Je res v pravem pomenu besede,najboljši prijatelj! x:Dx

pes nikoli ne more zamenjat pravega prijatelja, ljubimca, fanta, moza,.... Je SAMO zival! x;)x

tipa najt.. cote pa v kot, pol ga pa za likanje ponucat....  x:Dx

Ja,tako. :palec: Brava Se opravičujem če govorimo o mojem življenju.A tud zdaj nisem na nobenem otoku. x:Dx x:Dx x:Dx

tle vse pokomentiramo... x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Milo Jovich.... ;) hehe

Ampak resno, hm kako tabornico, povečevalno steklo, (za pržigat ogn) švicarski nož, poskrbel bi da nasedem na kak tak otok kjer je gor hrana... ;) in čim manj zveri, po možnosti pa nobenih ljudožercev, sicer pa taki otoki so na prodaj, tam od 50k $ naprej...., tko da če se komu zazdi....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Milo Jovich.... ;) hehe

Ampak resno, hm kako tabornico, povečevalno steklo, (za pržigat ogn) švicarski nož, poskrbel bi da nasedem na kak tak otok kjer je gor hrana... ;) in čim manj zveri, po možnosti pa nobenih ljudožercev, sicer pa taki otoki so na prodaj, tam od 50k $ naprej...., tko da če se komu zazdi....

A so na tem otoku ljudozerci ?

Niso, gospod, niso.Vceraj smo zadnja dva pojedli.

x:Dx

Sem zagovornik minimalizma.

Vzela bi torbico od Sport-Bilija.

Pa El Nina, zato, ker bi imel on s sabo tabornico (te pa so itak sposobne preživeti v divjini) x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

• 1 month later...

Cool tole. Včasih je bilo tole vprašanje meni kot : "Ali bi šla v grozljivko?"

Če je bilo tole mišljeno kot dopust, ne bi vzela ničesar, tako bi bila prisiljena se ukvarajati s seboj. Dobro opazovati in razmišljati, kaj se da početi, tu bi lahko dala duška idejam, ki bi se mi porajale tam, v tistem trenutku, mogoče bi se še celo izkazalo, da sme umetniška duša x:)x .

V bistvu celo ni napačna tale ideja.

V primeru, da gre za trajno zadevo, pa ziher vzamem s seboj dragega, cyberčka in en računalnik, da lahko tule na forum uletim x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...