Skoči na vsebino

Kaj bi vzeli na samotni otok?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Akustično kitaro, in eno mlado deklico da bi ji lahko pel..... pa kako opremo za preživet... hm in sploh ni vprašanje kako dolgo na samotnem otoku to je idealna reč, 4ever... do smrti torej....... hm mrbit pa res si bom kupil tropski otok... bojda da se jih da dobit že tja za 40.000€... so vsekakor samotni in brez infrastrukture....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

...ampak kaj je sploh štos takih vprašanj...? Čemu bi se človek spraševal, kaj bi vzel na samotni ototk? :eek:

Mislim, kot, da gremo tja vsak drug vikend?

x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hmmm... če bi šla na samotni otok, potem bi šla tja najbrž z željo, da sem sama.. le zakaj bi potem tja vlačila vse, kar imam tu  ... no, šla bi sama... samo s tem, kar sem... (če bi seveda sploh šla)

majica, saj... meni je tole tudi krneki... kao, sli bi na SAMOTNI otok, pol pa bi s seboj vse živo vlačli...DDD??? zakaj že x?x :o|o: ... saj je že aakhut tamle napisal, da bi s seboj vzel velik folka, da bi 'zjebal koncept samotnega otoka' x;)x x:Dx

...ampak kaj je sploh štos takih vprašanj...? Čemu bi se človek spraševal, kaj bi vzel na samotni ototk? :eek:

Mislim, kot, da gremo tja vsak drug vikend?

x:Dx  x;)x

:palec: :palec: :palec:

drugače pa: dobro družbo, notesnik, mobi z GPRS (ko mi vsi dojadijo, da lahk vam tuki jamram in mi moralo dvignete) x:Dx x:Dx x:Dx

Mitja, Maja in krema za sončenje, voda

ha...Mitja in Maja... :palec: x:Dx to sva pa midva... x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

jst pa ves svojego in ego clovestva. vso slabo voljo, zalosti in tegobe...

jih nesel na otok, jih zakopal in vzel amis-ino bombo in ga sesul na 1767386236234604263 kosckov... pa se tisto kar bi ostalo bi prebavile okoliske ribe, dvozivke, alge in morski prebivalci. x:o)x

kolk časa bi pa naj ostali na tem samotnem otoku?

ker če dolgo, pol bi jaz tudi zalogo čikov pa še česa uzela x:Ix

definitivno pa ne bi mobilca :xx!:

DANES tole pišeš, ti pa nimaš luninega koledarja, ali pa radia(dan brez!), bolje misli na zdrave užitke Kasandra x;)x :palec:

je.. ga meni je vseeno kteri dan je, vsekakor bi poskrbela da ne bi bila nervozna na tem samotnem otoku x:Dx

pa hvala za opozorilo vseeno

• 1 month later...

bi rekla,da marelo ....sem gledala vremensko napoved na RAI UNO

Povsod enako,povsod isto...deeeežžžžž ali pa tisti zoprni vmesni čas ko ne veš, bo al' ne_ bo. xrolleyesx :xx!: :ermm:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...