Kasandra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 kolk časa bi pa naj ostali na tem samotnem otoku? ker če dolgo, pol bi jaz tudi zalogo čikov pa še česa uzela definitivno pa ne bi mobilca :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Akustično kitaro, in eno mlado deklico da bi ji lahko pel..... pa kako opremo za preživet... hm in sploh ni vprašanje kako dolgo na samotnem otoku to je idealna reč, 4ever... do smrti torej....... hm mrbit pa res si bom kupil tropski otok... bojda da se jih da dobit že tja za 40.000€... so vsekakor samotni in brez infrastrukture.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...ampak kaj je sploh štos takih vprašanj...? Čemu bi se človek spraševal, kaj bi vzel na samotni ototk? Mislim, kot, da gremo tja vsak drug vikend? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hmmm... če bi šla na samotni otok, potem bi šla tja najbrž z željo, da sem sama.. le zakaj bi potem tja vlačila vse, kar imam tu ... no, šla bi sama... samo s tem, kar sem... (če bi seveda sploh šla)majica, saj... meni je tole tudi krneki... kao, sli bi na SAMOTNI otok, pol pa bi s seboj vse živo vlačli...DDD??? zakaj že :o|o: ... saj je že aakhut tamle napisal, da bi s seboj vzel velik folka, da bi 'zjebal koncept samotnega otoka' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...ampak kaj je sploh štos takih vprašanj...? Čemu bi se človek spraševal, kaj bi vzel na samotni ototk? Mislim, kot, da gremo tja vsak drug vikend? drugače pa: dobro družbo, notesnik, mobi z GPRS (ko mi vsi dojadijo, da lahk vam tuki jamram in mi moralo dvignete) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Mitja, Maja in krema za sončenje, vodaha...Mitja in Maja... to sva pa midva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 kolk časa bi pa naj ostali na tem samotnem otoku? ker če dolgo, pol bi jaz tudi zalogo čikov pa še česa uzela definitivno pa ne bi mobilca :xx!:DANES tole pišeš, ti pa nimaš luninega koledarja, ali pa radia(dan brez!), bolje misli na zdrave užitke Kasandra Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 rešilni čoln , da lahko odidem , ko bi se ga naveličala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 jst pa ves svojego in ego clovestva. vso slabo voljo, zalosti in tegobe...jih nesel na otok, jih zakopal in vzel amis-ino bombo in ga sesul na 1767386236234604263 kosckov... pa se tisto kar bi ostalo bi prebavile okoliske ribe, dvozivke, alge in morski prebivalci. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 free...............ti nauš nikol free.............. Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kolk časa bi pa naj ostali na tem samotnem otoku? ker če dolgo, pol bi jaz tudi zalogo čikov pa še česa uzela definitivno pa ne bi mobilca :xx!:DANES tole pišeš, ti pa nimaš luninega koledarja, ali pa radia(dan brez!), bolje misli na zdrave užitke Kasandra je.. ga meni je vseeno kteri dan je, vsekakor bi poskrbela da ne bi bila nervozna na tem samotnem otoku pa hvala za opozorilo vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 prjatelce tv mobi(da bi lahko več zapravlala :vragec:) pa hrano (pijačo) Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 .....jaz sem se premislil, čisto nič ne bi vzel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aire že kar dolg nisem v živo videl, sam ko tkole na LF gledam njene fotke, ni nobenega dvoma - z veseljem bi jo vzel s seboj na samotni otok. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 A, jebi ga; človek lahko dela načrte, Bog pa potem naredi po svoje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 svobodo duha... K smo že pr svobodi duha - glej moj post v temi "vonji" (misli...) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ups!!! Šele zdj zašteku. Duh in vonj valjda nista mišljena v istem kontekstu... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 bi vzel psa in kost- če bi bil prelen,da bi me v senco zvleku:eek: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 definitivno eno toplo odejico Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Hladilnik, ampak bi moralo biti kaj v njem , pa še hladilnih bi moral biti na sončno energijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Sploh ne bi šla tja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Saj tja se pljuje , še žal bi ti bilo, ker to je zelen otok Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 bi rekla,da marelo ....sem gledala vremensko napoved na RAI UNO Povsod enako,povsod isto...deeeežžžžž ali pa tisti zoprni vmesni čas ko ne veš, bo al' ne_ bo. :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ce zdajle pomislimkremo za soncenje, mobitel pa ashtona kutcherja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 a viš kej pe jest...sebe ,pa velk hladilnik pa enu vlko platno ekrana, pa gledat filme odzuni.(mau take realne fantazije) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.