č.v.e.k.a 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 kaj pa če bi filme na nebo projeciral...potem platna ne potrebuješ Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 lunin forum... ne bi blo nič dolgčas! drugače pa bi sabo vzela.....kremo za sončenje, da me ne bi takoj skurlo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ce zdajle pomislimkremo za soncenje, mobitel pa ashtona kutcherja BTW imam frenda, ki zgleda kot A. K.-sam je že oddan Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 pol pa nič ne koristi... :o|o: škoda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 jah, vem....drgač pa bi na samotni otok tud Leonarda di Caprija vzela , pa kaj za skadit Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Na samotnega lohk kar semena vzames, bolj stratesko... A ste gledali ZG risanke - samotni otoki?Huudoo! Npr. tip na samotnem otoku, kao se dolgocasi, sam samcat, gleda vzhod, lezi, pade zahod... in mislis, uhh...Pa se kamera oddalji in vidis, da je zraven tega otoka recimo 50 m ali manj stran - otok s totalno diskoteko itd., zur, scena, bejbe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 BTW imam frenda, ki zgleda kot A. K.-sam je že oddan Ko ne bo vec, me obvesti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 BTW imam frenda, ki zgleda kot A. K.-sam je že oddan Ko ne bo vec, me obvesti ok, zmenjeno... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Cyberčka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Racunalnik in net - pa imas ves LNF crew na broju... Ce pa noces, pa samotni otok varianta - odklop...Al pa na sosednjega v disko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 pismu veš da se največ tule v biustvu družim, razen z Žažo v službi , ker tam kjer stanujeva niti nisva dosti, niti nikogar ne poznava, tako da če vzamem net s seboj ne bo kake bistvene razlike Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Torej - TOZHILNIK ( ) Koga ali kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 mizico pogrni se, mojga tipa, postlo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Dragega, Loti pa mobitel...da bi lahko še druge poklicala, da pridejo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mp3 player, psa pa Davida Lyncha. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Svoje misli..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jst pa ladjo da bi šau še mal okol na drug otok k ni samotn ja no pa svojo pupo bi tut vzeu kr drgač nevem če neb umru od daugcajta pa vsega skup Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hej kaj ste osvezil! Michelle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 prov nč...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Uh, uh,uh....nočte vedet... ... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 roman....STO LET SAMOTEGabriela Garcie Marqueza zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Sem pa mislila da Pujso . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 V tem trenutku bi vzel fokusarje, rokavice za box in trenerja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sendvič s posebno pa knjigo gospodarsko statusno pravo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sendvič s posebno....... :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.