Skoči na vsebino

Kaj bi vzeli na samotni otok?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vse je odvisno, koliko časa bi mogla bit na otoku.

Če pa s sabo odneseš prave stvari, pa otok kmalu ne bi bil več samoten. x;)x

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Vse je odvisno, koliko časa bi mogla bit na otoku.

Če pa s sabo odneseš prave stvari, pa otok kmalu ne bi bil več samoten. x;)x

Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... xg:Dx

Ha, ha Ni težko verjet. x:Dx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Vzela bi nož,pa še kakšen švicarski nožek, da bi lahko kaj pametnega postorila, pa mojo punco, pa čokolado x^x , pa vsaj kakšno vžigalico, pa eno posodo, morda kakšen pribor... pa oseben dokument, za vsak slučaj xscratchx
Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

Vzela bi nož,pa še kakšen švicarski nožek, da bi lahko kaj pametnega postorila, pa mojo punco, pa čokolado x^x , pa vsaj kakšno vžigalico, pa eno posodo, morda kakšen pribor... pa oseben dokument, za vsak slučaj xscratchx

ej punči, če bi svojo punco vzela, pol neb bil več samoten otok, ampak že kr na pol rajski :inocent: x:Dx x:o)x

honor and respect

Ja, samoten je bil... ampak to ne pomeni, da mora samoten ostat xnckrivx :unsure:

No, hec, saj vem, kaj si mislil- maj mistejka to mejka x8Dx Jo kar avtomatsko vključim povsod zraven, pa nisem premislila x:Dx

Pa prav imaš, potem bi bil že rajski :palec: x:Dx

Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

Glede nato, da tokrat se mi bo ta želja uresničila !! :palec:

V drugi polovici februarja pičim na Tajsko (ne na otok), podobno-v gozd, kjer bom treniral ter meditiral ! :palec:

Predtem pa grem za en teden na jug Tajske...Otoki...križarit pač ! x:px x:Dx :palec:

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ! :vragec: x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Malo fouš x:px

Jaz pa bi vzela dedca x;)x sam bog ve kako bi se tam imela..to je prva verzija.

Druga verzija - če bi me že zaneslo kam - nož.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Malo fouš x:px

Jaz pa bi vzela dedca x;)x sam bog ve kako bi se tam imela..to je prva verzija.

Druga verzija - če bi me že zaneslo kam - nož.

x:px x:Dx

Če bi mene vzela...sigurn bi se imela fajn... x:px x:Dx :palec:

:wOOt: a kr sam al kaj :vragec: x:Dx

jap x:Dx x;)x

• 1 month later...
Guest mačona
jaz bi vzel sledeče:

-eno dobro bejbo

-prenosnik

-šotor

-mačeto

-prijatle

-tri zipote in 3000šibic

-puško

zanimiv izbor. sam šibice pa zipoti bi vseeno pošli slej ko prej. x:Dx

bejbo bi mel samo zase? kaj pa prijatelji, kaj bi oni počeli vsi skupaj s samo eno bejbo? x:Dx

1. Brisačo,

2. teleport (da se vrnem, ko se naveličam, al pa sam skočim kam po kakšno uporabno stvar), x;)x

3. ribo babilonko xribax (v primeru, da se izkaže, da otok le ni tako zelo samoten in bi želela navezati stik z domorodci). xchatx

x:)x

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...