kokica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Samo sliši se pa fajn.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Samo sliši se pa fajn.... v Sendvič s posebno...to pa ja, se sliši še kako fajn ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 hmmm vzel bi nekaj gajb piva,nekaj štek cigaret, kako flašo viskija pa velik papirja pa par svinčnikov, hmmmm aja pa še spalno vrečo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ja, pa sončno kremo, da te ne opeče..... Ja, kera te bo pa mazala? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jaz pa rotvajlerja, pa čaj, pa milko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Vse je odvisno, koliko časa bi mogla bit na otoku.Če pa s sabo odneseš prave stvari, pa otok kmalu ne bi bil več samoten. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Vse je odvisno, koliko časa bi mogla bit na otoku.Če pa s sabo odneseš prave stvari, pa otok kmalu ne bi bil več samoten. Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... Ha, ha Ni težko verjet. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Vzela bi nož,pa še kakšen švicarski nožek, da bi lahko kaj pametnega postorila, pa mojo punco, pa čokolado , pa vsaj kakšno vžigalico, pa eno posodo, morda kakšen pribor... pa oseben dokument, za vsak slučaj Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Vzela bi nož,pa še kakšen švicarski nožek, da bi lahko kaj pametnega postorila, pa mojo punco, pa čokolado , pa vsaj kakšno vžigalico, pa eno posodo, morda kakšen pribor... pa oseben dokument, za vsak slučaj ej punči, če bi svojo punco vzela, pol neb bil več samoten otok, ampak že kr na pol rajski Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ja, samoten je bil... ampak to ne pomeni, da mora samoten ostat No, hec, saj vem, kaj si mislil- maj mistejka to mejka Jo kar avtomatsko vključim povsod zraven, pa nisem premislila Pa prav imaš, potem bi bil že rajski Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ... Jo kar avtomatsko vključim povsod zraven, pa nisem premislila kako pozorno.. lepo, da jo maš tako rada.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Bi že Seal poskrbel, da ne bi bil več samoten...potomcev, ko orehov... Oreh potrebuje kar nekaj let preden obrodi................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Svoj HiFi, kolo & kajak Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Glede nato, da tokrat se mi bo ta želja uresničila !! V drugi polovici februarja pičim na Tajsko (ne na otok), podobno-v gozd, kjer bom treniral ter meditiral ! Predtem pa grem za en teden na jug Tajske...Otoki...križarit pač ! Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Malo fouš Jaz pa bi vzela dedca sam bog ve kako bi se tam imela..to je prva verzija.Druga verzija - če bi me že zaneslo kam - nož. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 grem za en teden na jug Tajske...Otoki...križarit pač ! Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ! a kr sam al kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Malo fouš Jaz pa bi vzela dedca sam bog ve kako bi se tam imela..to je prva verzija.Druga verzija - če bi me že zaneslo kam - nož. Če bi mene vzela...sigurn bi se imela fajn... a kr sam al kaj jap Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 jest bi pa sabo vzela.......spalno vreco pa powstr, pa cist nc druzga Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 sla bi cist brez Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 jaz bi vzel sledeče:-eno dobro bejbo-prenosnik-šotor-mačeto-prijatle-tri zipote in 3000šibic-puško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 mal terančka, spalko seveda, musko (samo, če je otok samoten, pol je tud brez elektrike, pol pa radio ne bi delal ), vibrator pa ful baterij Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 jaz bi vzel sledeče:-eno dobro bejbo-prenosnik-šotor-mačeto-prijatle-tri zipote in 3000šibic-puškozanimiv izbor. sam šibice pa zipoti bi vseeno pošli slej ko prej. bejbo bi mel samo zase? kaj pa prijatelji, kaj bi oni počeli vsi skupaj s samo eno bejbo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 1. Brisačo, 2. teleport (da se vrnem, ko se naveličam, al pa sam skočim kam po kakšno uporabno stvar), 3. ribo babilonko (v primeru, da se izkaže, da otok le ni tako zelo samoten in bi želela navezati stik z domorodci). Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.