Vampir777 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zanimiv izbor. sam šibice pa zipoti bi vseeno pošli slej ko prej. bejbo bi mel samo zase? kaj pa prijatelji, kaj bi oni počeli vsi skupaj s samo eno bejbo? ja kaj grupiče bi se kali,saj ne jokeno pa še vsak prijatelj bi vzel svojo bejbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zanimiv izbor. sam šibice pa zipoti bi vseeno pošli slej ko prej. bejbo bi mel samo zase? kaj pa prijatelji, kaj bi oni počeli vsi skupaj s samo eno bejbo? najprej bi prenosnik crknil, definitivno tko, da bi za vir energije vzel raj kak bicikel z dinamom, prek katerega bi napajal vse električne aparate, ki bi jih vzel s seboj brez ženske ne bi šlo, pa ene par dobrih duhovnih knjig , pa harmoniko in synth...pa bi bilo vse ...ja seveda, glede ognja bi bil pa kažin..najbolje priročnih, kako na staromodne načine prižigat ogenj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja saj jaz bi moj prenosnik malo nadgradil ,tako da bi naredil da je na sončno energijo,ozi.da se fila preko sončnih žarkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Definitivno bi vzel ščipalke za nohte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 kero temo ste nasli! bi bli zdajle na kakem otocku, huh? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 jaz bi bla z veseljem zdaj nekje, tudi če bi mi ožgalo hrbet, samo da bi bila nekje drugje. mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi se malo morala znajti in premišljati, kaj je v življenju sploh pomembno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 jaz bi vzel sledeče:-eno dobro bejbo-prenosnik-šotor-mačeto-prijatle-tri zipote in 3000šibic-puško Dobrodosel! mal terančka, spalko seveda, musko (samo, če je otok samoten, pol je tud brez elektrike, pol pa radio ne bi delal ), vibrator pa ful baterij glih vibrator al kaj..... kwa bi se mela lustn a ne! zanimiv izbor. sam šibice pa zipoti bi vseeno pošli slej ko prej. bejbo bi mel samo zase? kaj pa prijatelji, kaj bi oni počeli vsi skupaj s samo eno bejbo? 1. Brisačo, 2. teleport (da se vrnem, ko se naveličam, al pa sam skočim kam po kakšno uporabno stvar), 3. ribo babilonko (v primeru, da se izkaže, da otok le ni tako zelo samoten in bi želela navezati stik z domorodci). Definitivno bi vzel ščipalke za nohte sej lohk bi si jih kar pogrizel. jaz bi bla z veseljem zdaj nekje, tudi če bi mi ožgalo hrbet, samo da bi bila nekje drugje. mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi se malo morala znajti in premišljati, kaj je v življenju sploh pomembno.jp... (*razen ozganin, ne maram vrocine - ampak saj bi ble palmice pa vse taksno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 najdražjo osebo, ogromno knjig, masažno kremo. drugega ne bi rabila, sam da bi se cartala, masirala in brala knjige - pa se ne vrnem več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Eno barko ziher Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pa še to, Mačona pazi, ker če bi vzela najdražjo osebo, potem otok ne bi bil več samoten I am a genius Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 lohk bi pocas postal ze prevec natrpan, ker mroda pa bi mel kaksen razlogec, da bi sploh sel na samotni otok. hehe leon, jaz pa sem prejle pomislila, da en zhep semen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ah jaz tud ne, glih da se mi sadit. nisem 'vrtnarski tip' (kljub veneri v biku). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pa še to, Mačona pazi, ker če bi vzela najdražjo osebo, potem otok ne bi bil več samoten I am a genius recimo, da je otok blazno velik in lahko spizdiš na drugo stran in se vrneš, ko ti paše. bemu, Marsa, mene tudi nič ne mika delo z zemljo, pa to pripisujejo tudi Devicam (čeprav ne tko kot Bikom). kje se mi da rovarit in pulit in okopavat ... preveč sem fensi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst bi pa na samotni otok z barko odpeljal vso pop govedarijo pol jo pa tam tud pustil in sam odplul nazaj Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst bi pa na samotni otok z barko odpeljal vso pop govedarijo pol jo pa tam tud pustil in sam odplul nazaj nepotrebne civilizacijske potrebe. macona, moj razlog je manj fensi. jaz sem sam prelena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst bi pa na samotni otok z barko odpeljal vso pop govedarijo pol jo pa tam tud pustil in sam odplul nazaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 huh js bi pa sabo uzela enga fanta k mi je ful qute racunalnik pa zvocnikečinčilo(se razume) best frendelezalnikvrv radijsko povezavomaceto...itd..itd... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 skor tko pol k da si doma. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 knjigo al pa več o urokih in bi se učila čarat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst bi pa na samotni otok z barko odpeljal vso pop govedarijo pol jo pa tam tud pustil in sam odplul nazaj no zdej si pa zamisli da ti čoln crkne in ostaneš sam z njimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tablete za spanje,računalnik,japonske kroglice in sončna očala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zakaj pa tablete za spanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zakaj pa tablete za spanje da pozabiš da si na otoku z pop govedarijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 macona, moj razlog je manj fensi. jaz sem sam prelena. jaz sem lesena, preveč lena in preveč fensi za neko delo na vrtu ali na njivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.