Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz sem lesena, preveč lena in preveč fensi za neko delo na vrtu ali na njivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 da pozabiš da si na otoku z pop govedarijo Kaj pa ko tablet zmanjka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 My love , my dog , knjige.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 no zdej si pa zamisli da ti čoln crkne in ostaneš sam z njimi Jao..ne me psihirat...pol pa da še rečejo: No če smo že tle ustal pa vsaj kakšno zasvirajmo in zapojmo! :OO!: Pol pa skočim v morje in si potegnem vodo čez glavo....bye bye cruel world Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jao..ne me psihirat...pol pa da še rečejo: No če smo že tle ustal pa vsaj kakšno zasvirajmo in zapojmo! :OO!: Pol pa skočim v morje in si potegnem vodo čez glavo....bye bye cruel world jao pol bi ti pa blo žal, da nisi vzel še štrika seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ...............na samotni otok danes niti sebe ne............................ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Kaj pa ko tablet zmanjka.... tablete ponucaš da njih zakomiraš do konca in si v miru ogledaš "atomske" joške Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tablete ponucaš da njih zakomiraš do konca in si v miru ogledaš "atomske" joške Ali pa vse naenkrat poješ, da zaspiš za vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ali pa vse naenkrat poješ, da zaspiš za vedno. eh ka bi sebe stran spravlu bolš de se greš kopat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jao pol bi ti pa blo žal, da nisi vzel še štrika seboj zdej si me pa spomnila, da smo mel eno fajn temo Kako se samoumoriti pa sem predlagal eno coolsko idejo, ki pa je zdaj žal izgubljena za zanamce Ah...sic transit gloria mundi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sej bolš de se je zgubila da ne bo prišel kdo na kakšno idejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sej bolš de se je zgubila da ne bo prišel kdo na kakšno idejo Lahko bi vnesla kanček humorja v črno kroniko Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ali pa to: kup listov, šop kulijev in kavo - in bi napisala roman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ta je taka romanticna... te blazotne mape papirja, a to bi v colnu v nepremocljivih plahtah mela al kaj? kuliji bi ti zalil pa taksno, se posusil...eh nc nis realna macona. Jaz bi mela oni Prirocnik za bivanje v divjini al kaksno tako knjigco, pa en set nozhev pa zipota za zacetek (dokler se ne bi naucila ognja nardit ).... V bistvu ne bi bla cist sama na samotnem otoku, pa ce mam se tolk rada mir pa samoto.vse sile bi napela v kako pridet dol z otoka, na kopno, ne pa v samo bivanje na otoku, najbrz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 eno določeno osebo pa banjo z dišečo kopeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 najprej si želim, da je to en luškan otok ob lepem morju in ne v kakem indijskem oceanu opremo za potapljanjepodvodno puškokremo za sončenje ( vsaj za prve dni)nož pa še kaj bi se našlo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ta je taka romanticna... te blazotne mape papirja, a to bi v colnu v nepremocljivih plahtah mela al kaj? kuliji bi ti zalil pa taksno, se posusil...eh nc nis realna macona. ja, ker sem romantična. ne, za Devico sem malo premalo realna. a da bi morala s čolnom priti na otok? kaj če bi raje z balonom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Knjigo: Cannibalism for dummies Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 js pa prej skrivnostni otok od erna..al pa robinzonatam so koristni napotki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pa zobno nitko sem še včeri pozabla napisat..Brez nje pa nikamor... Tabletke za spanje bi pa vzela na samotni otok ,zato,da bi lahko spala..brez nijh bi pa težko zaspala na nekem osamljenem otoku... Vsaj zdi se mi ,da ne bi mogla zaspat..pa še postle ne bi mela...Jao... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pa zobno nitko sem še včeri pozabla napisat..Brez nje pa nikamor... Tabletke za spanje bi pa vzela na samotni otok ,zato,da bi lahko spala..brez nijh bi pa težko zaspala na nekem osamljenem otoku... Vsaj zdi se mi ,da ne bi mogla zaspat..pa še postle ne bi mela...Jao... sj postlo lohka sabo uzams ce hocs Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sj postlo lohka sabo uzams ce hocs eh,pol pa ne bi blo zanimivo ,če bi še postlo zraven vzela..Jz sem pa misla,da moreš napisat sam tri ali štiri stvari,ki bi jih vzel na samotni otok... Eh pol bi jz še zravn vzela...-več ljudi,da otok ne bi bil tolk samoten-vžigalice-polno hrane-knjige-in še in še.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 tko se to dela Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kritiko čistega razuma od Kanta, da bi se jo končno že enkrat lotil ... pa če potem takoj umrem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.