Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 zakaj pa ne pol rajs Sto let samote? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 zakaj pa ne pol rajs Sto let samote? danes niti ne pomislim več, da bi šla na samoten otok Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 zakaj pa ne pol rajs Sto let samote? pol bi blo pa me pa mogoče rešil Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dve najljubši nesojeni bitji na svetu in laptop z wireless povezavo da mami nebi skrbelo. Skratka vse, samo probleme bi pustila doma in kdo ve, mogoče bi na tak način le lahko normalno živela in funkcionirala drug z drugim ...kokos, banane in ananas imam pa tko dovolj rada da mi nebi bilo treba hrane tja nosit, ubijala nebi le tu in tam bi kako fisho na žaru pripravila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 enga sexića, dost hrane... pa cune jaaaaaoooooo. no, sej si še mlada. jaz bi vzela kitarco ali klavir (hm, če bi lih šla z ladjo ), staf za slikanje (vodenke, paleto, čopiče, papir ...), dost kulijev in papirja, dost astroloških bukev, ...................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mačona ti bi kar cel flat prinesla sabo ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mačona ti bi kar cel flat prinesla sabo ane ceuga flata ne, glavno da bi neki ustvarjala in počela. aja, lahko bi vzela tudi Morrisona in bi bluzila skupi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 vsakmu svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Knjigo: Cannibalism for dummies Jst pa sploh neb šou. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Bila na samotnem otoku in z sabo nisem vzela nič! Super, razmišljam da bi se odselila nazaj. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ... a misliš, da majo leta kej pr tem ... ker jst bi tut enga fuckerja sabo vzela... pa ni nujno da obvlada, važn da je zelo zelo zanimiv, iznajdljiv, inteligenten, privlačen... za učenje bi mela tam cajta dost ... ne bi jst to z opicam Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Kremo, tipa in radio! Kremo, da me ne opeče, tipa, da me maže z njo in radio, da mi ne bo dolgčas! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 sekiro, žago, vrv, nož, steklenico, eno litoželezno posodo, mrežo proti komarjem, tevke. Še kej? Nič, tkole na hitro Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Knjigo: Cannibalism for dummies Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 --------jst bi vzel pa budo, terapevta! da me nauci meditirat in pomaga odvezat od vsega in nauci zivet od prane... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Dve beybiki Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 en krompir, da ga posadim, ker bi umrla brez krompirja. pa ... um ... kakšno moško seksi bitje z ročnimi spretnostmi bi mi menda tudi prav prišlo ... pa svojega mačka. evo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 psa, ipod, zvezek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 odvisno, za koliko časa bi šla Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ničesar, ker drugače otok ne bi bil več samoten in bi izgubil svojo vrednost... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 povratno karto za vsak slučaj Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Tipa Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 zdej, a se je kdo vprasal, kaj pa ce je ta samotni otok npr, v beringovem morju? to je treba pol mal prilagodit,...tko da, ce bi sla v trope bi vzela nož, vrv,mal sadik,tampone, vosek za depilacijo, britvico ,pa seveda faktor 40, pa hidrantno mleko in balzam za lase. pa prazno knjiigo, barvice in liste. sem zminimizirala kok se da.ce bi sla na sever: vzigalik, nož, lok,.....ja vse ostalo ostane enako.verjetno zato sploh noben ne pomisli na razlike,... mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 eh, če si na samotnem otoku, pol si itak sama, pa se ne rabš depilirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 eh, če si na samotnem otoku, pol si itak sama, pa se ne rabš depilirat. si nora!!! ne gre brez tega, znorim!raj sem lacna k dlakasta!!! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.