Skoči na vsebino

Kaj bi vzeli na samotni otok?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:lol:

zakaj pa ne pol rajs Sto let samote? x:Dx x:px

:wOOt: pol bi blo pa :sleeping: me pa mogoče :huk: rešil

x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
Dve najljubši nesojeni bitji na svetu in laptop z wireless povezavo da mami nebi skrbelo. Skratka vse, samo probleme bi pustila doma in kdo ve, mogoče bi na tak način le lahko normalno živela in funkcionirala drug z drugim xrolleyesx ...kokos, banane in ananas imam pa tko dovolj rada da mi nebi bilo treba hrane tja nosit, ubijala nebi le tu in tam bi kako fisho na žaru pripravila x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
enga sexića, dost hrane... pa cune B)

jaaaaaoooooo. no, sej si še mlada. x;)x

jaz bi vzela kitarco ali klavir (hm, če bi lih šla z ladjo :ermm: ), staf za slikanje (vodenke, paleto, čopiče, papir ...), dost kulijev in papirja, dost astroloških bukev, ......................

Mačona ti bi kar cel flat prinesla sabo ane x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
Mačona ti bi kar cel flat prinesla sabo ane x;)x

ceuga flata ne, glavno da bi neki ustvarjala in počela. aja, lahko bi vzela tudi Morrisona in bi bluzila skupi. :vio: x:Dx

... a misliš, da majo leta kej pr tem :o|o: ... ker jst bi tut enga fuckerja sabo vzela... pa ni nujno da obvlada, važn da je zelo zelo zanimiv, iznajdljiv, inteligenten, privlačen... za učenje bi mela tam cajta dost x^x ... ne bi jst to z opicam :o|o:

:palec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

sekiro, žago, vrv, nož, steklenico, eno litoželezno posodo, mrežo proti komarjem, tevke. Še kej? Nič, tkole na hitro x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Knjigo: Cannibalism for dummies

xg:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

en krompir, da ga posadim, ker bi umrla brez krompirja.

pa ... um ... kakšno moško seksi bitje z ročnimi spretnostmi bi mi menda tudi prav prišlo ...

pa svojega mačka.

evo.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

• 11 months later...

zdej, a se je kdo vprasal, kaj pa ce je ta samotni otok npr, v beringovem morju? to je treba pol mal prilagodit,...

tko da, ce bi sla v trope bi vzela nož, vrv,mal sadik,tampone, vosek za depilacijo, britvico ,pa seveda faktor 40, pa hidrantno mleko in balzam za lase. pa prazno knjiigo, barvice in liste. sem zminimizirala kok se da.

ce bi sla na sever: vzigalik, nož, lok,.....ja vse ostalo ostane enako.

verjetno zato sploh noben ne pomisli na razlike,...

xredx

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

eh, če si na samotnem otoku, pol si itak sama, pa se ne rabš depilirat. x:px x:Dx

si nora!!! ne gre brez tega, znorim!

raj sem lacna k dlakasta!!!

x:Dx x:Dx

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...