Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Jah, pol te pa bo pa zebl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Jah, pol te pa bo pa zebl. zadovoljnost greje mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ej, če boš pa že s tem zadovoljna, da si na samotnem otoku in zdepilirana v nulo, pol pa res svaka čast. Bemu, kok sm jst bl zahtevna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ej, če boš pa že s tem zadovoljna, da si na samotnem otoku in zdepilirana v nulo, pol pa res svaka čast. Bemu, kok sm jst bl zahtevna. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ej, če boš pa že s tem zadovoljna, da si na samotnem otoku in zdepilirana v nulo, pol pa res svaka čast. Bemu, kok sm jst bl zahtevna. ja mors bit zadovoljna s tem kar mas, ne kompicirat po nepotrebnem!a ne? pol pa frustriras, kaj naj na morju frustriram, to ne gre skup... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 ja mors bit zadovoljna s tem kar mas, ne kompicirat po nepotrebnem!a ne? pol pa frustriras, kaj naj na morju frustriram, to ne gre skup... Če tole, kar si napisala, fajn pretuhtam in predelam po dolgem in po čez, pol bi rekla, da iz tega sledi logičen sklep....bodi zadovoljna s tem, kar imaš = bodi zadovoljna s svojo poraščenostjo? ne komplicirat = ne se depilirat in to na samotnem otoku!!! Sori, ne da se mi več učit, pa iščem karkoli, da bi me zamotlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 PP si pomislila na nevarnost napada opic,če se ne depiliraš :wOOt: Ja, pol bi pa bla zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 PP si pomislila na nevarnost napada opic,če se ne depiliraš , ti mi misli bereš....bi te lahko še za svojo vzele.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ma, če bi me po obnašanju primerjale, pol bi me, po kosmatosti pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 pismu, kul napisano. sam najprej morm bit sama s sabo zadovoljna pol pa lohka vse sprejmem, a ni tko? ja kaj se bos ucila v soboto zvecer? sej mas lohka mal pauze!!!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ja, logika je bla kao vedno moja močna stran. Zato je pa učenje tok bl šibka in zato se MORM v soboto zvečer učit. Ma, sej bom šla raj spat, da nom še kkšnga doktorata naumila kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Ja, Merlin, če se javiš, da mi to posnameš, k je sam okol 100 strani teksta, ti kr prec po mailu pošljem in pričakujem zvočni posnetek do jutri zjutraj. Sej bo šlo, a ne? Sploh, če se z Jeti celo noč izmenjavata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Kaj bi jaz vzel... 100 gajb pira100 štek cigaretMitraljez pa dovolj municije(če slučajno še kdo proba pristat na tistem otoku) x:Dx http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e035.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/Battle/battle79.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Kaj bi jaz vzel... 100 gajb pira100 štek cigaretMitraljez pa dovolj municije(če slučajno še kdo proba pristat na tistem otoku) x:Dx http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e035.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/Battle/battle79.gif vseeno se ne bos mogu izognit abstinencni krizim pol k zmanjka skatel podpisem pod mitraljez!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 vseeno se ne bos mogu izognit abstinencni krizim pol k zmanjka skatel podpisem pod mitraljez!mia Imaš prav... Popravljam količino na 1000(za pir in cigarete) Potem bi se pa že naveličal bit tam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Na samotni otok ....sploh ne bi šla razen če bi me tja zaneslo...no ja ni druge alternative. Kaj bi vzela .....vodo, velik vode sladke , potem hm kakšen nož pa skirco potem šplenke - vžigalice, to bi blo za nekja časa potem bi se že probala naučit zakurit Potem hm mal tobaka v semenih ...ker ja da bi mal vrtnarla, če bi bla ravno kriza pa bi mi kaj manjkal Potem hm trnk pa laks .....zdaj mogoči bi mi ratal kakšeno ribo ujet za prvo silo...Upam da bi bil to tropski otok da bi itak kakšne rastlince tud jedla pa sadje ....po moje bi se kar dal. Ja sem brala Robinsona Crusoa Pa fajn bi kres kurla...da bi me ja kdo čim prej zvlekel z otoka Ha nekaj bistvenega sem pa pozabila visečo mrežo... Ja sem čist brez fantazije zadnje čase Pa res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Kaj pa vem, če bi sploh šla... Če ne bi vedla, da grem, bi vzela nič. Če bi vedla, da grem, bi zopet vzela nič. Zakaj? Ne vem točno. Mogoče zato, da bi vidla kako se znajdem. No, najbolj bi bila hvaležna v obeh primerih, če bi to bile le enotedenske sanje. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Fantazija pa taka.... zasvojenost in agresija... Potrebnoa rehabilitacija hec alef .....ampak sem se pa res kar mal zamislila Hec, ja... Če bi zares šel, bi šlo tudi brez pira pa cigaret.O mitraljezu ali pa čem podobnem bi pa resno razmislil... Da bi imel vsaj nekaj časa mir pred "civilizacijo"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.