Skoči na vsebino

Zmago Jelinčič - Brez dlake na jeziku

cikica

Recommended Posts

Ha, ha ta je dobra. Naj rastavijo Mercedeza od direktorja, da ga tam poje ...

sej jes sem pol tole pogledou... jelinčič je že skos isti...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

ja, ne rabm it gledat filmckov, saj vem kaksen je Jelincic. x;)x

(sej mislim da smo o njem ze debatiral, morda clo v posebni temi).

v glavnem, mislim da je cist kul, da je en tak politik oz. da pravzaprav mora bit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, ne rabm it gledat filmckov, saj vem kaksen je Jelincic. x;)x

(sej mislim da smo o njem ze debatiral, morda clo v posebni temi).

v glavnem, mislim da je cist kul, da je en tak politik oz. da pravzaprav mora bit.

ja. jes sm ga enkrat clo volu. iz istga naslowa kt praviš.

nč ni narobe, če eden mal tkole teži po parlamentu pa kšne stwari mal na glas pove.

da bi pa res pršu na oblast... jaaaooo vsem nam.

seweda pa je to samo moje mnenje

ja, verjamem oz. tocno tko mislim. Bi blo se za bat, da bi vsi tko mislil oz. se tko odlocl k js oz. ti, ampak je pa fajn mal za ravnotezje pa za to kar pravis: nekaksen 'joker', 'dvorni norec', cveka itd.

Nekateri ga ne marajo, no stevilni pravzaprav, no a men pa je pravzaprav cist vsec. vsekakor ni sovrazen in tak, je inteligenten in duhovit (in to tud uporablja) in to so pr men plus pike, k sem sita teh zategnjenih morastih fac. xDDx

cist mozno da ma tud kej masla, sam v bistvu pa zivi tam z druzino, nc se kej vn ne mece pretirano... skratka, neke osnovne vrednote ocitno mu niso tuje. sicer to praviloma pr men nc ne steje (k me ne zanima, kaj majo privat), vseen pa je nek podatkec. x:)x

Mal za smeh tud poskrbi pa taksno.

se mi pa zdi, da se je al mal izpel zadnje case, al pa je zgubil ostrino al kaj... tko da ni vec tok izrazit.

morda se se malo 'isce' zdaj v vsej tej politicni godlji, ki jo mamo pri nas.

npr. ceprav vcas naklada neumnosti in nam morda tud skodi v odnosu do koga, recimo Hrvaske, po 2. strani je pa dbest, da je en tak, ker sicer s(m)o vsi sovrazni, pa svem grejo na zivce kao hravti, a ko bodo pa slednji 'zavoj casha vrgl na mizo', jih bodo mel pa rajs. Jelincic se mi zdi da tle ne jebe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Plemenitega bi najblj zajebal, če bi ga zvolil za precednika. On rab bit in hoče bit v opoziciji. Tam si lahko da duška.

Če bi pa pršu na oblast bi bil isti, kt ostali oblastniki

x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Plemenitega bi najblj zajebal, če bi ga zvolil za precednika. On rab bit in hoče bit v opoziciji. Tam si lahko da duška.

tole... je zlo, zlo dobr irc :palec:

x:Dx Jp. xyesx :palec:

Picasso

Da, opozicija naj bo. Ima smisel. Vendarle naj opozicija ne pozabi kaj je njen namen in delo. (ne ciljam na g. Jelincina, temvec na splosno).

Danes pa lahko vidimo kako opozicija vcasih prav tekmuje z neopozicijo, namesto da ji pomaga na konstruktiven nacin. Jasno da v raznih "tekmovalnostih" in spodrinajnju ne gre vec za ciste namene, temvec vrivanje, prevrednotenje, povelicevanje mnenj "za vsako ceno". Umazana igra, kjer se izgublja namen, energija, sredstva, volja, primeren in konstruktiven odnos, in na koncu pa se preveckrat zgubi tudi "zdrava pamet".

Ce je kdo brez dlake na jeziku, ga ima narod rad. Kakor tudi vedno je bilo na tem forumu. To, pa se ne pomeni da ima prav, temvec zgolj to, da ima svoje mnenje, ki ga upa povedati naglas, ga je zmozen povedati naglas, oziroma ga je zmozen tudi artikulirati.

To je najveckrat tudi razlika med clovekom, ki je lahko politik, vodi, in clovekom, ki sicer lahko ima znanje in zavest, ni pa sposoben tega izraziti ter jasno povedati, opredeliti, postaviti na svoje mesto, skratka artikulirati.

No, torej mislim, da se tukaj vcasih mesa jabuke in hruske, ce se tako izrazim. Ce nek politik, lunatik izrazi kar je le del misli mnozic ali razmisljanja, se ne pomeni, da ima tudi prav, temvec je to le mnenje. Ce so ta mnenja plod nekih skupnih mnozicnih furstracij, je clovek se toliko bolj obcudovan. Ce zna izraziti podzavestne strahove mnozic se toliko bolj.

Se posebej dobrodosli so ljudje, ki znajo "na hitro" zakljuciti neko debato; z ostrimi potezami in z manj prostora za argumentacijo. In ker vecina ljudi vidi okoliscine Crno-Bele, ce pa jih ne, pa jih vsaj mnogi novinarji tako predstavijo, je seveda mnozici lazje sprejeti igro: "Ti si dober, ti pa slab" in je tako v glavah ljudi zadeva preprosto cim hitreje zakljucena. Se huje pa je, ce postane zakljucena za novinarje in se huje za urednike. Tudi zato je premalo raziskovalnega novinrastva pri nas.

Da, tudi zato so ljudje, politki, voditelji, ki se priblizajo nacinu razmisljanja vecine seveda precej dobrodosli.

To pa ne verjetno ne vodi v dvig zavesti, temve poneumlja.

In ce smo ze v tej temi namenjeni g. Jelincicu, naj povem se osebno mnenje:

Menim, da ima g. Jelincic veliko znanja, verbalnih sposobnosti, ter spretnosti komuniciranja, kakor tudi veliko vlozene energije v to kar pocne. Govorimo o vec desetletjih dela, razmisljanja in poglabljanja. Mislim, da smo mnogi lahko zadovoljni, da je del nase politicne scene.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...