Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

Hm ja, barvi sta različnih proizvajalcev. Pravzaprav je tale nova taka ko samo zmešaš pa gor naneseš, druga pa je od Keuneja v tubici, ki jo pa moraš sam zamešat oz. no... odmerit. Bom potem raje pustila samo eno pa lahko verjetno še zmeri kake pramene naredim če bo kej prijel, sej alu folije za piškote imamo pa tko dosti doma x:Dx

Evo zdej me je pa firbec matral in sem šla pogledat še katera je tale od Keuneja v tubi ker sem imela v spominu samo to da je rdeča in ženske ne boste verjele 7.43 x;)x

Se mi je zdel da me mal na tisto Marsino barvo po pramenu na škatlici spominja :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa fuuuul dobra barva :palec: in tebi taka barva fuuul paše x:)x

Jaz pa kar malo cvikam, da bi se na rjavo, ker zdaj mam kar svetle lase, ko so tak prebarvani in mi taka bolj živo rdeča ful fajn prime...Pol če bom šla pa na temno rjavo in mi ne bo kul in bom hotla nazaj na rdečo bo kriza, ker mi ne bo hotl fajn živo prijet, ne bi pa rada neki peroksidala... Kaj čem naredit? :sori:

Chandra imaš pa iste probleme kot jst!

Sem blond drugače, temno blond je moja naravna barva in včasih sem bla taka peroksidna blond :xx!: mi full ni pasalo če mene vprašaš zdaj bi si jih pa samo mal posvetlila pa ne gre brez peroksida.

Tako da sem si zdaj rekla nič rjavo, enkrat sem probala že tak preliv rjavo-rdečkaste barve pa je full lepo prišel samo se je hitro spral. Zdaj bom probala pa temno temno rjavo dat da vidim, kar bo pa bo. Konec koncev sej se bo spralo...sčasoma, bom pa vsakič par odtenkov svetlejše rjave gor dala dokler ne pridem nazaj na svojo naravno. Torej reskiraj?!

Eh sej veš, lasje zmeraj zrastejo, pobarvaš, prebarvaš, ustrižeš, čez pol leta ali 1 leto se ne bo nič več poznalo, to gre pa tko full hitro mimo x:Dx x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

thanx, punce, se dobr, da vas mam! x^x

...ok, bo padla pol pac tale, keune 744. ;)

Mystica, nimam skenerja... :|

Saj bom pol spet fotko dala, ko se pofarbam. :palec:

Mah jasno da riskiras, pismu kaj pa pol, sAJ so sam lasje, postrizes, pofarbas, pa je. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim to pa je impulzivnost, Marsa zgleda bova na koncu zelo podobni x:Dx ravnokar sem se namreč v trenutku premislila in namesto tiste rjave gor vrgla kar Keunejevo rdečo. Je bila dodatna potrditev v tvojem postu "Mah jasno da reskiraš..." bomo vidli čez 20 minut ko bo napočil trenutek resnice, mogoče pošljem slikco če ne bom v prevelikem šoku x:px drugače pa pod mašinco in na balinkota :vragec:

Jooooj ni šoka full je lepo full je lepo :2src: :2src: :2src:

Mi je mal barve zmanjkalo ker jo je bilo v stari tubi samo 3/4 tako da sem dala še malo vseeno rjave ampak ni hudo, prav lepa je prišla.

Slikco pošljem naknadno x:Dx

Čist navdušena :palec: :palec: :palec:

Kwa ap temne? a temne se sploh da brez peroksida pofarbat? :inocent:

x:Dx he he, jst kr u tej temi neki... x:Dx x:Dx

-----------

Marsa fuuuul dobra barva  :palec: in tebi taka barva fuuul paše x:)x

Jaz pa kar malo cvikam, da bi se na rjavo, ker zdaj mam kar svetle lase, ko so tak prebarvani in mi taka bolj živo rdeča ful fajn prime...Pol če bom šla pa na temno rjavo in mi ne bo kul in bom hotla nazaj na rdečo bo kriza, ker mi ne bo hotl fajn živo prijet, ne bi pa rada neki peroksidala... Kaj čem naredit? :sori:

<{POST_SNAPBACK}>Mislim to pa je impulzivnost, Marsa zgleda bova na koncu zelo podobni x:Dx ravnokar sem se namreč v trenutku premislila in namesto tiste rjave gor vrgla kar Keunejevo rdečo. Je bila dodatna potrditev v tvojem postu "Mah jasno da reskiraš..." bomo vidli čez 20 minut ko bo napočil trenutek resnice, mogoče pošljem slikco če ne bom v prevelikem šoku x:px drugače pa pod mašinco in na balinkota :vragec:

hehe, kok dobr vplivam jaz, a ne? :vragec: x:Dx x:Ix :inocent: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

al si dol padla od šoka?  x;)x

x:o)x x:Dx (ampak upam, da ne, da me ne bi kdo klel.. x:Dx)

<{POST_SNAPBACK}>IIIIII, CHANDRA! IKONA! x:Xx  xsrcx

xyesx :palec: (spesl refreshala zato sajt tale konkretni) :vio: (tebi tolk pasejo tile dolgi, chandrca)

<{POST_SNAPBACK}>Jooooj ni šoka full je lepo full je lepo :2src:  :2src:  :2src:

Mi je mal barve zmanjkalo ker jo je bilo v stari tubi samo 3/4 tako da sem dala še malo vseeno rjave ampak ni hudo, prav lepa je prišla.

Slikco pošljem naknadno x:Dx

Čist navdušena :palec:  :palec:  :palec:

xokx DBEST, sem se ze 'bala', se pocutila skoraj odgovorno. x:Dx x;)x

**

Jaz pa ostajam pri *drekastopsenicnobakrenih* (trenutna 'barva' xDDx), ker se mi ne da farbat, ker me cetrt glave boli, pa mi nic ne disi kaksno mochenje in packarjenje zadaj za usesi zdajle... :|||

Ampak javim, mene zna tud cist kaj desetega picht. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Iiii končno slikca, mal je bleda taka iz telefončka ampak barvica...uff lejte to barvico, dobro je prišlo za experimentiranje, ni nič drekipeki izpadlo x:Dx x:Xx :palec:

Hudo, zelo lep kolorcek, dobr si se odlocila, pa zelo si lustna (*in ti torej pase)! :palec: x:Xx

Picasso

Hehe, DANKE! w:Iw ...finke in nemke bi rekl pri nas doma x:Dx x;)x

Stisnem kako slikco še v Fotke 3 kdaj...drugače pa sem že zmeraj čist navdušena, joj to bo držalo še nekaj časa :2src:

Mogoče se še Chandra zdaj premisli pa useka na riziko kak nov color :palec:

kok luskan dojencek na vratih..mi je koj v uc padu :2src: no, ti si mi prej x:Dx

O nežna dušica, ni problema ker zagotavljam da bi meni tut najprej ta dojenček v oči padel če bi pogledala slikco ker je skori kot kak angelček varuh... sem že sobo zamenjala in se samo seli iz stene na steno pa na vrata že tako ene 13 let, verjetno bi bila ena izmed stvari ki bi jo prve pograbila in rešila če bi goret začelo :2src: x;)x

Zagotovo je ne bi, to ti pa jaz povem. neumnost. xrolleyesx

meni pa ni, sem morala nazaj pogledat, o kaksnem dojencku govorite, jaz sem videla samo petro, kok je lustna.

Picasso

Mogoče je žalostno ampak resnično, da bi pograbila prej take stvari, ki me spremljajo že skoraj celo življenje kot pa ne vem škatlo z dokumenti...ah dokumente daš lahko na novo delat, spomine iz otroštva pa ne xrolleyesx

Verjetno se mi bo ta miselnost spremenila ko bom mal starejša pa imela svoje stanovanje ampak zaenkrat so na spisku same take stvari katere nebi mogla oblečt ali jih priložit kot dokaz za svoj obstoj, žal w:Iw

Teorija z dojenčkom - saj to je popolnoma druga tema ampak, ste kdaj iskale človečka med zrni kave na sliki?

Homem Cafe

Preden pogledas fotografijo, preberi! Razlaga temelji na znanstvenih dosezkih!

Ce na tej fotografiji najdes cloveka v manj kot treh sekundah, imas desni del mozganov razvit bolj kot pri povprecnih osebah.

Ce na tej fotografiji najdes cloveka v manj kot minuti, je desni del mozgan razvit normalno.

Ce na tej fotografiji najdes cloveka v 1 - 3 minutah, desni del tvojih mozganov reagira pocasneje in moras uzivati vec proteinov.

Ce na tej fotografiji najdes cloveka po 3 minutah, je tvoj desni mozganski del katastrofalen, izjemno pocasen in edini predlog je: opazuj cim vec slik in risb, da razvijes desni del mozganov.

:wOOt: ALRIGHT xokx xokx xokx

Da vidmo kako se bodo druge punce odrezale x;)x

Prvi hip se 'ustrasis', da moras nekak tko gledat, kao, da bos drugac zagledal... kot one slike, kaj so ze...

A naslednji hip ck.

Imam duh v sco in to pomeni (mdr. tudi) 'inspektorski' duh - takoj opazim 'napako', drugacnost, nepravilnost v vzorcu, sistemu.

Pac, nekaj...

Tako da cesa drugega morda ne bi tko hitro opazila.

pa se - sem 'vizualec'.

Picasso

hehe, cesa se vsega ne zmenimo v temle 'barvanju las'. ;) :)

Sam je dober testek, petrca, skoda ker je sam tu...

sam kam bi ga vtaknili, prav tko testov mensezdi se nimamo (ali pac?)...

Picasso

Hvala punce x:Xx res ste zlate.

5erca kul barva in res ti paše. Ja jaz sem že skor čist odločena, da bom kmalu rjavolaska, mal spremembe ne škodi, sicer pa so itak moji naravni lasje rjavi in eni ljudje me še sploh v življenju niso videli drugačne kot rdeče. Mal se bom še afnala z narastkom, pol pa pobarvam, sam še en fin odtenek rjave najdem... Bom pol kako fotko postnila brez skrbi x;)x

Hoj Chandra, imam idejo - na zeleno se pofarbaj, pa bo! x:o)x x;)x

Si predstavljas, pa tko dolgi lasje, to bi bila kot gozdna vila (sem enkrat kao nekaj za pusta bila tole, pa sem izpadla kot... haha, kaksen vojak v vietnamu al kaj tacga x:o)x, skratka, ni bila asociacija gozdne vile xDDx).

jaz sem se pa odlocila, da se ne pofarbam s tistimle... Mi je skoda za tolk odtenkov preskocit. MORAM in hocem dobit oranzno pac. pa konc.

ce se mars ufura, tud spedena. xyesx x;)x

Tko da sory za vse gnjavaze, zdaj pa po svoje (zelo tipicno sicer zame; klicem dohtarco, ko krvavim med nosecnostjo, ce grem lohk na morje, ona pravi, da ne, jaz pa si mislim, ah kaj, saj gre zame, jaz pa vem, da mi bo morje godilo - in sem sla na morje. :D kaj pol sprasujem in gnjavim? :P)...

Dons sem namrec v avtu (mam sibedah pa svetlobco od zgoraj) ugotovila, da imam nekaksen rumen las skoraj, pa da bi iz tega morda kaj sprckala. :)

Joj, haha, enkrat sem na enem koncertu (na odru) ves cas skor pri miru stala, da sem bila direkt pod lucjo in sem bila cisti ogenj v glavo, kot shibica, da je kar zharelo, in pod lucjo je bilo mega - tedaj se ni dobilo tolk teh barv, sem si jo recimo iz 3 namesala... ja bila pa cist divja. :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...