mushi 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 tole morem pripomnat.. k sem zdle full dolg rjavolaska bla..da rdeča barva full da energijo, ne sam oblačila pa to.. ma to še nč ni, ampak tko rdeči lasje, ma ta energičnost kr zrači ven, pa pol te folk tud drgač sprejema.. jst zdle že neki časa opažam.. itak mam še zdej ponavad tako oražasto šminko gor napleskano... ma sem tolk full z energijo nabita!!!!!! Pa danes sploh ko se mal boljš dan kaže, sonce pa to, FULL mi oranžna barva vedno neki roji po mislih.. pa stene bi mela oranžne (mogoč pa bojo) al pa luči (obenem me je pa strah da ne bojo dost svetlobe dajale, no pa sej kakšno oranžno lučko si bo treba privoščit), pa to nima veze z ukrajinsko revolucijo.. me zdle že tko od kar v kakšno mehiško restavracijo zahajamo, no zdej pa sploh zadnje čase, full oranžna privlač, kot kakšno veščo... jooooj, kaj jst bluzim v Barvanju las... Rdeča pa oranžna, zakon :!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Nic ne bluzis, ce kdo bluzi, sem to jaz po mojem v najvecji meri. Ja, mas prav, res je tako...a vendar - jaz sem lohk blond, oranzna, rdeca, crna (zelena, modra, roza... ), pa enak vtis naredim na ljudi, se mi zdi...Blond me nic bolj nezne ne naredi, pac pa zgledam kot kaksna... ... hmmm, avstralka. Taka vseen mal taf. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ja mogoč je pa odvisno kok se človk v svoji koži počut..jst recimo se pr črnih laseh počutim kot Morticia.. sej sem tud tko opazna pa taf.. ampak bolj umirjena.. pa na preži.. tkole recimo pr rjavih laseh bolj normalna, običajna.. zdej pr rdeče-rjavih pa full bolj nice, pa tud če je treba taf, tak al tak vedno, sam se mi zdi da folk prej opaz, pa ni treba tolk.. da se že vid, uff.. tale rdečka.. iz celotnega looka.. plus oči, to pa itak vedno, da pogled tko vse pove.. brez besed.. če sem dobre volje, al kter preveč dreza pa kdaj se pa več ne sme naprej.. Sem gledala zdej Nicole (ona tud tko si predstavljaš jo lahk v blond in bakrenih in temno rdečih laseh), v onem filmu ko igra Rusinjo k se pride "oženit" v Anglijo kao.. pa je tle bla bolj rjava.. ma full spremeni.. njej rdeča pa oranžna pa blond paše.. nekak tko kot tebi se mi zdi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja saj, crna tud men tolk ne pase, morda kak hud odtenek, modrocrna kaksna dobra, sam moram imet pol pazha al kaj tacga, je pomembnejsa se frizura potem... pa narastke farbat skoz pa tko... :|| sam recimo temnordeca mi pa pase. ampak res je, (naj)bolj mi oranzna. Skoda ker ne morem se bolj eksperimentirat, pa tud ne da se mi..... sam ker ziher obstaja kaka huda oranzna in imam jaz nekak zaprto pot do nje, jo mroam se odkriti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ALRIGHT xokx Da vidmo kako se bodo druge punce odrezale .. ..jst sm tolk cajta buljila v ta zrna, pa nc nism vidla..sm misnla, da se bo neki obris iz vecih zrn prikazu in sem gledala od dalec.. ..se mi je ze zacelo blesti, pol sem pa cez 5min spet odprla in ga takoj zagledala.. ..sm se ga kr ustrasla js sm se par let nazaj barvala na rdeco..no ni bla lih taka, da je ven butala..bolj temna, a se je vseen vidla..pol pa me je prijel, da se ne bom barvala vec..sm ze cist pozabla kasna je moja naravna barva ..no in zdej sm rjavolaska..in si puscam dolge lase, ampak mi nekam pocas rastejo ..pa se cepjo se mi in se morm nonstop strizt..sovrazm to x!x Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 mene pa neki zanima...barvam si lase pa mi izpadajo z vsakim barvanjem bolj...zdej se pa zlo bojim pobarvat narastek da mi lasje ne bi še bolj izpadal svoje barve naravne pa ne maram ker se mi zdi da mi ne paše... zdej me pa zanima če je res da ti nč bolj ne izpadajo če si barvaš samo narastek ne pa tut že pobarvanih las...prosm če kdo kej ve o tem nej mi prosm pove...hvala... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 barvam se na blond s peroksidom ker mi navadna barva ne prime na lase...pa bi se mogla trikrat pobarvat če bi hotla met blond...čeprou mam svetlo rjave naravne...mystica hvala za nasvet... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Tashy zivjo, long time no see! ves kaj bi morala ti zdaj naredit... mal oddahnit lase... mal se postrici, nic peroksida, vsaj par mesecev...Kajti - ne tolk da ti bodo izpadli (ce ne unicis korena, ni panike), vendar las izgubi svezino, se lomi in podobno... tako da na obcutljiv las PA SPLOH moras najprej pofarbat narastek, ne venomer vsega lasu farbat.probaj s kaksno 'naravnejso' blondkasto (vem, to ni to, ampak... mal je treba vseen vmes poskrbet, se jaz sem, pa sem svasta...).Vendar pa tud jaz s poly color nimam dobrih izkusenj.Pac pa imam z l'oreal, najmanj unici las, je pa zal manj obstojna barva.Neko novo linijo so mi danes ponujali, Subrina (sam ni bilo pravega odtenka), pa je bilo slisat zanimivo, kaj je vse not - ko sem si izjemoma izvolila prezentacijo, ko sem glih barvo kupovala. aja, Mystica, ne ni se mi dalo, sem pa danes kupila mango, stari dobri. namrec so mi razlozili, da je sam tisk drugacen, barva pa da je ista. imam tolk 'rumene' (kar ratajo, iz temnordece svetlordeci, iz oranznih blond...), da mi je 'skoda' tolk odtenkov temnejso takoj gor butnit.Morda se ze dons pofarbam, sam dvomim..Javim, jasno. In fotknem, ce nom prevec off. :\\ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Glej Tashy - tule imas prav posebno temo za taksno (obnovo las):Maske in obloge za lase. Jaz se ze skoraj 25 let farbam. In to skoz. In to ultra. In svasta dajem gor.Se mi zdi, da morda ne bi imela teh 'svojih' las (natancno taksnih kot sem jih imela, morda mal bolj valovite so kvecjemu zdaj), ce ne bi vsake tolk ubodla kaksnega 'zdravljenja' tkole.In to ne sam z jajcki in temle.Z orehom sem si namrec kar skoraj 'trajno' potemnila lase oz. koren las... ker jim ne pustim dneva svetlobe in zraka. torej ti das jajc (rumenjak samo), med, limono, olivc in kamilice, ful kamilic, za ta namen jih pa lohk tud kuhas... celo pest.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Jst sm bla 5 let rudeča, pa je bla ful lepa barvica, pol sm pa bl tmno hotla dat in sm črna ratala in mi je kul, pa sm tud bl Bleda in Bohinja ampak ni panike. Razmišlam pa, da b se polet na blond pofarbala, k sm bla fuuuul dowg proti, ampak zdej je pa zadn cajt, da si tipa ubodm in blond bo definitvno palilo... Joke. Sam bo bl težka, k mam spod rdečo, čez črno, tko da....ups, lohk najprej kšna zelena ratam...??? Damn. Drgač mam pa jst skos polly - 7 let, pa mi ni nč škodl, mam še zdej lepe in goste lase, pa kr dowgi so ratal. Fajn. Sm mela pa včer oranžn pulovrčk gor, vse ostalo črno in sm se tok hudo počutla...sexi, tko da Marsa, te čist štekam....gud je tale orange, ampak fajn intenzivna more bit, ne una bleda.... taka, k seka. K pomaranča...mmmmmmm, jo grem jest zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Hej, Pika, ja, pomaranca, to bi blo dbest, sam je tezko dobit cisto, lepo oranzno...saj poglej - tud drugje, ne sam pri barvah za lase. Imam gor farbo. Drzte pesti, da bo kul prijel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 no in marsa, je že? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ja kako, v 8ih minutah? kje pa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 aja nisem vide časa, no če 20 minut pol Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 joj, saj vem, ustrash ustrash... :OO!:... ne mores (se) dobit, sem cist off... zdaj sem sele pri laseh... ampak je pa lepo prijelo. Saj dam, ko si naslednjic lase operem, zdaj so se mal zadenfane, a je Prava barva - zlati baker nekako. Mater sem se namatrala tolk casa dol sklanjat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Zdej te bomo pa poMARSAranča klical... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Lohk me tud mango, se leps dishi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ja mango pa res fajn diška. no k opereš laske dej fotko, da vidmo kok je kul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Jaz sem bila 4 leta oranžna! The best barva... taka bakrena, ampak bolj na oranž, kt na rdeč.... Po moje mi je ta čakra mal zmešnjave delala, ker me je mikalo tudi za vse drugo na oranž... hrana, oblačila....... Pol se mi je pa kr naenkrat umirilo...Aja, pa uhan v popku sem mela tudi oranžen..... Pol sem začela pa delat vaje za uravnovešanje in nčiščenje čaker, so se mi pa zadeve umirile.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lohk me tud mango, se leps dishi. Pol boš pa marsango pomarsaranča...kok mi domišlija dela, a? Hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 hehehe ful dober se sliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 evo farbice mystica, sem sla pod sonce k oknu, tako da je se mal bolj intenzivna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo farbice mystica, sem sla pod sonce k oknu, tako da je se mal bolj intenzivna. THE BEST! That is all I can say! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Thanx! saj tu je na soncu, ni spet tolk... ampak ko zazhari, pa vidte da sem imela prav - oranznozlati baker. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.