Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Jasno da sem, ce je tocno zlati oranzni baker! To je TO, 'moja' barva (sam hitro zbledi, se spere :|||) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 a ne, butast! pol nek ... da ne recem kaksen... odtenek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 aja, prav tko da je... cudno... saj jo vecinoma ipak s hydrogenom mesas...pa rdece je dost, ni tolk... redka, svoh barva... no ja, bodo pac ze vedli maherji... Men je to pika na i, ce faca, polt, pojava... pase z barvo las - ne glede v bistvu na to, ali je naravna ali ne... saj jaz sem imela pa lepo naravno, pa mi ni bila vsec, recimo... eni pa imajo tako misjo (kot jo imam po mojem jaz zdaj), pa zato. Se farbajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mystica, jaz sem leta (na obdobja je slo to) imela zarece rdeco... tko pride... Tud blond sem bila veckrat - a v zacetku ne, so bili temnejsi odtenki... crna (modrocrna) pa tko... vijola, temnordece, karmin, zarece rdece, potem ognjeno rdece... pol eno obdobje kane (kaksna sem bila, kot korenje ) pa je pust in debel las postal...Moram poskenirat eno fotko, kjer imam totalno skrauzlane - ne mors verjet... prej (*valjda je to pred porodom ) sem imela bolj ravne, se mi zdi... ze kaksen strcelj sem pa tja, a ne tolk... zdaj jih v bistvu sploh ni sans ukrotit. :||No ja... saj je kul. Ja, ni dovolj tale naravna... jaz sem bolj... na lesnik (no saj ta je kar malo oranzkast ).. krneki... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Jz z oranžno čupo...... pa še Lizina malenkost na slikci... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 marsek!!! wow!!! kok huda barva... noro!!! d best... sicer se pa vse barve ful spirajo... pač izgubijo lesk, kaj čmo... morjo služit. jz tud nisem več tok gud k sem bla... se je rjava že kr precej sprala... bo treba počas spet kej si izmislit. tinči... a tole si se svetlila? sam si ful kjutttt... sploh na tej fotkii ampak res. na tej si cortiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsek!!! wow!!! kok huda barva... noro!!! d best... sicer se pa vse barve ful spirajo... pač izgubijo lesk, kaj čmo... morjo služit. jz tud nisem več tok gud k sem bla... se je rjava že kr precej sprala... bo treba počas spet kej si izmislit. tinči... a tole si se svetlila? sam si ful kjutttt... sploh na tej fotkii ampak res. na tej si cortiiiSvetlila.... No, tole je bila moja barva las 4 leta..... (barva + hydrogen- doma zmešano) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ej dej ti ne mene poslušat dons. grem jz spat... mam komi odprte oči čudn da nism vidla da si črna... bomo zjutri nadaljeval... jz sem dons čist zmozgana... aja glede teme... mogoče bom sanjala da se barvam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej dej ti ne mene poslušat dons. grem jz spat... mam komi odprte oči čudn da nism vidla da si črna... bomo zjutri nadaljeval... jz sem dons čist zmozgana... aja glede teme... mogoče bom sanjala da se barvam Nočko.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tina, res ti tale rdečkasta barva veliko bolj pristaja kot blond (se mi zdi, da to ni ravno tvoja barva, pa brez zamere ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja, men se tudi zdi, zelo ti pase tale odtenek rdeckast, Tina, meni je tudi bolj vsec kot blond. * Hvala Aiwa! (se bomo pa veckrat pofarbal, pa bo... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja, Marsa, bejbi, that's it. Kulči. Glede spiranja barve, ti dam edini možni nasvet, da ne bo šla tok hit dol....ne si glave prat... Kera pogruntavščina....noro! Zihr sm bla v prejšnjem življenju dvorni svetovalec/norček? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 tinčika s pramečeki!! bo najlepša tinčika... da bo povdarila kar že ima Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Uffffff........ Zdej pa res ne vem kaj nej naredim... A dam oranž pramena al pa mal rjavih vmes na blond........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 rjave, rjave, rjave!!!! uuuiiiiiuuuuu!!!! navijam za rjave!!! rjave, rjave, rjave!!! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>rjave, rjave, rjave!!!! uuuiiiiiuuuuu!!!! navijam za rjave!!! rjave, rjave, rjave!!! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 oranzne oranzne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 rjave, en oranžen, rjave!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Tina - moje nnenje sam - meni si na tejle fotki v tej temi BARVNO (kar se tice torej las in tega) najbolj vsec.Ampak ce mislis na blond pramena samo dajat, je mroda res bolje, da das rjavo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 pa sej so lahk tud kšni tanki rjavi zraven... sicer pa marek boš widwa če bo dala rjave kok bo kulj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Marsa, oranžna je super barva, ne dvomim, da meni paše, ampak sem jo imela kar nekaj časa, pa ne bi šla zdej spet nazaj... oz. nikoli ne veš..... Zaenkrat bom ostala bolj svetla, mogoče kakšen čokoladen pramen vmes... Pol bomo pa sčasoma videli.Mene lahk čez noč prime za čist neki druzga.... Hvala za nasvete in mnenja! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Cist stekam. Se drugic. Tistole - te pichi - sem pa jaz tud taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 jz bom tud počas mogla spet kej. so se mi teli rjavi čist že spral... pa narastek do kolen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> jz bom tud počas mogla spet kej. so se mi teli rjavi čist že spral... pa narastek do kolen a pol maš laske že do pet uuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.