Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

Jasno da sem, ce je tocno zlati oranzni baker! x^x xokx xsuperx

To je TO, 'moja' barva (sam hitro zbledi, se spere :|||)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja, prav tko da je... cudno... saj jo vecinoma ipak s hydrogenom mesas...

pa rdece je dost, ni tolk... redka, svoh barva... no ja, bodo pac ze vedli maherji... :)

Men je to pika na i, ce faca, polt, pojava... pase z barvo las - ne glede v bistvu na to, ali je naravna ali ne... saj jaz sem imela pa lepo naravno, pa mi ni bila vsec, recimo... eni pa imajo tako misjo (kot jo imam po mojem jaz zdaj), pa zato. Se farbajo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mystica, jaz sem leta (na obdobja je slo to) imela zarece rdeco... tko pride... :)

Tud blond sem bila veckrat - a v zacetku ne, so bili temnejsi odtenki... crna (modrocrna) pa tko... vijola, temnordece, karmin, zarece rdece, potem ognjeno rdece... pol eno obdobje kane (kaksna sem bila, kot korenje x:o)x) pa je pust in debel las postal...

Moram poskenirat eno fotko, kjer imam totalno skrauzlane - ne mors verjet... prej (*valjda je to pred porodom xDDx) sem imela bolj ravne, se mi zdi... ze kaksen strcelj sem pa tja, a ne tolk... zdaj jih v bistvu sploh ni sans ukrotit. :||

No ja... saj je kul. :)

Ja, ni dovolj tale naravna... jaz sem bolj... na lesnik (no saj ta je kar malo oranzkast :D).. :P

krneki... :D

Picasso

marsek!!! wow!!! kok huda barva... noro!!! d best... sicer se pa vse barve ful spirajo... pač izgubijo lesk, kaj čmo... morjo služit. jz tud nisem več tok gud k sem bla... se je rjava že kr precej sprala... bo treba počas spet kej si izmislit.

tinči... a tole si se svetlila? sam si ful kjutttt... sploh na tej fotkii :2src: :palec: ampak res. na tej si cortiii

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>marsek!!! wow!!! kok huda barva... noro!!! d best... sicer se pa vse barve ful spirajo... pač izgubijo lesk, kaj čmo... morjo služit. jz tud nisem več tok gud k sem bla... se je rjava že kr precej sprala... bo treba počas spet kej si izmislit.

tinči... a tole si se svetlila? sam si ful kjutttt... sploh na tej fotkii :2src:  :palec: ampak res. na tej si cortiii

Svetlila.... :inocent: No, tole je bila moja barva las 4 leta..... (barva + hydrogen- doma zmešano) x;)x x:Dx

Scio mi nihil scire

ej dej ti ne mene poslušat dons. grem jz spat... mam komi odprte oči čudn da nism vidla da si črna... x:Ix :ermm: :wacko: :blink: bomo zjutri nadaljeval... jz sem dons čist zmozgana...

aja glede teme... mogoče bom sanjala da se barvam :icon17: :ukid: :icon1_blush:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ej dej ti ne mene poslušat dons. grem jz spat... mam komi odprte oči čudn da nism vidla da si črna... x:Ix  :ermm:  :wacko:  :blink: bomo zjutri nadaljeval... jz sem dons čist zmozgana...

aja glede teme... mogoče bom sanjala da se barvam :icon17:  :ukid:  :icon1_blush:

Nočko.... x:Ix

Scio mi nihil scire

Ja, men se tudi zdi, zelo ti pase tale odtenek rdeckast, Tina, meni je tudi bolj vsec kot blond. x:)x

*

Hvala Aiwa! x:Xx (se bomo pa veckrat pofarbal, pa bo... x:px)

Picasso

Ja, Marsa, bejbi, that's it. Kulči. Glede spiranja barve, ti dam edini možni nasvet, da ne bo šla tok hit dol....ne si glave prat... xDDx

Kera pogruntavščina....noro!

Zihr sm bla v prejšnjem življenju dvorni svetovalec/norček? x:Dx

Tina - moje nnenje sam - meni si na tejle fotki v tej temi BARVNO (kar se tice torej las in tega) najbolj vsec.

Ampak ce mislis na blond pramena samo dajat, je mroda res bolje, da das rjavo.

Picasso

Marsa, oranžna je super barva, ne dvomim, da meni paše, ampak sem jo imela kar nekaj časa, pa ne bi šla zdej spet nazaj... oz. nikoli ne veš..... Zaenkrat bom ostala bolj svetla, mogoče kakšen čokoladen pramen vmes... Pol bomo pa sčasoma videli.

Mene lahk čez noč prime za čist neki druzga.... x:px x:Dx

Hvala za nasvete in mnenja! x:Ix

Scio mi nihil scire

Cist stekam. :palec:

Se drugic. :palec:

Tistole - te pichi - sem pa jaz tud taka. ;) :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...