Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa saj sem ze stokrat rekla, da sem to veckrat naredila...

ja. dvakratno peroksidiranje, las ko zhima pol pa cuf pa poc pa vse. :P

Shtala v glavnem - se pa da.

Ni dost sam peroksid.

Imas pa zdaj neke 'razbarvalne' stose - keune vem da ima...

Pa se najprej s tem, pol pa z zheleno farbo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Misty, na kaj bi se pa ti pobarvala?

Jaz sem sla iz rjave na crno( ni mi ratal), potem pa na rdeco - v osnovni soli. v srednji sem sla pocasi na blond pramene in v 3 letniku sem bila ze cisto blond/bela. Potem sem imela ze cisto unicene lase in sem se odlocila bit spet crna. Sem sla k frizerki, me je naredila svetlo plavo. Drugi dan sem sla k zdejsnemu frizerju, sem bila spet blond. Lani se mi je spet malce utrgalo in sem sla na rjavo, katere se zdaj drzim - z medenimi prameni in sem koncno prisla do barve, ki mi pase x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

saj... tko kot men...

Jaz sem se tedaj ufurala, nic vec crnih, SE DONS x!x hocem bit blond, me ne zanima, kako. :D

Pa sem bila - tolk pa sem. x:o)x x:Dx

(*koga poslala po farbo x:Ix :o|o: :inocent: - narocila, spedenala... dezurna trgovina, enga tipcka z motorjem, pa je letel meni v bs po farbo, ce je bila sam tista emona odprta - al kaj tacga, pa je pol s kakim pildkom okol hodil - srebrno blond + 12 hydrogen itd. .. a dostavil seveda lepo in jaz se istega dne novo farbo). :P :P :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

marsina barva.  x;)x

Joj kok povrsno berem zadnje case... sele pol vse opazim (ce).

Mystica, ko glih omenjas... zadnjic pridem z umazanimi lasmi, z grozno frizuro (da bi najrajs dala vreco gor sam mi ni zneslo si umit oz. mal spedenat las) v drogerijo po sminko (sita sem mocne rdece skoz iste)... in mi prodajalka rece, joj da kok imam pa dbest barvo in da kok mi pase.

Da sem jo kar nejeverno najprej pogledala, ces, halo, kako pa lohk to vidi ob taksnile... 'frizuri'.. :D - no pa je bila videti se kar zavzeta in dost iskrena. :)

me je mal presenetilo, ker tolk divja pa spet ni - no jaz bi imela se bolj divjo. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako sm jest pametna.  x:Dx

No, pa da ne zaidem s teme. A je mela kdaj kkšna črne lase, pa je hotla it na blond? In kako je to uspelo? Pod črno sem bla pa prej 5 let rudeča....no, bejbe, razpište se.

ddddd najmanj 2x...

me je pičl da mam dost črne gremo na blond zdej takoj... ja no mal sm mučla lase... pa sem dala 3x v enem dnevu peroksid gor... blo skor blond... še mal oranžn... počakala kšn teden... in potem :palec: x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>saj... tko kot men...

Jaz sem se tedaj ufurala, nic vec crnih, SE DONS x!x hocem bit blond, me ne zanima, kako. :D

Pa sem bila - tolk pa sem. x:o)x x:Dx

(*koga poslala po farbo  x:Ix  :o|o:  :inocent: - narocila, spedenala... dezurna trgovina, enga tipcka z motorjem, pa je letel meni v bs po farbo, ce je bila sam tista emona odprta - al kaj tacga, pa je pol s kakim pildkom okol hodil - srebrno blond + 12 hydrogen itd. .. a dostavil seveda lepo in jaz se istega dne novo farbo). :P :P :P

hehhehehe kwa sem se nasmejala... jz sem mela iste fore... hehehe :palec: x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Hvala vsem, za komentarje....bomo se vidl...to itak polet v postev pride...takrat nov tok čudn, če bom vsa šekasta okol hodila, bo folk mislu, da je to nova poletna moda! x:Dx x:Dx x:Dx

Zaenkrat ostajam skrivnostna črnolaska, z navihanim nasmeškom... x:Xx

men so tud vsec crnolaske...

Pac, kot sem rekla - mora si clovek pac pasat. xyesx

Picasso

jp x:Dx :palec:

da ne zabluzimo čist v tej temi...mi je frizerka nardila par pramenčkov včeraj...rdečih jasno....sam sem ugotovila, da se bo tko treba spet pobarvat, ker je moja barva nekam sprana...pol pa ne vem, kaj se bo s prameni zgodilo...uzela jih magla... x:Dx x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

js pa še nikol nisem prebarvala svojih las... w:Iw

če bi, bi mela črne, čist črne. al pa rdeče (takšne kot marsa na tisti fotki ob oknu). al pa modre, al pa zelene, vsekakor intenzivne, umetne barve, te so mi xokx

sam... kaj pa vem... mal gre za lenobnost, k se je treba pol skoz ukvarjat z narastkom, pa tud faco mam tako bl kmečko xredx in ne vem, če bi mi sploh pasal. jah, še sreča, da me je narava obdarila z barvo, ki mi je kar dopadljiva x^x x8Dx

<{POST_SNAPBACK}> pa tud faco mam tako bl kmečko xredx
x:Dx x:Dx x:Dx xcivx :kiss: :kiss: :kiss:

Kok sem se nasmejala, namrec - jaz mam tud kmecko, saj to je... :P

vse tiste psenicne scene vse naravne rdecelicne pa tko, takoj skenslal. ;) :P

Picasso

x:Dx x:Dx

men se tvoj obraz že ne zdi kmečki, sorry xDDx , pač pa zanimiv, nekako maš dosti obrazov... po moje ti dobr stojijo tud pokrivala..

lasje pa... ma ja, tud ne pristoji vsaki frizuri vsaka barva.. in moja friuzra je.. naravna x8Dx (že enih 15 let je ni vidu noben frizer :wOOt::o|o: x:Dx )

ne saj si nad dobr opisala, ampak zlo samokriticno, sam tko fajn... xDDx x;)x

a ves da res - sem dost kap pa klobuckov pa klobukov pa baretk pa rut pa vsega boga nosila... zdaj pa ne, se mi ne da met nic na glavi, me sve moti. :|||

To je zelo redko, kar pravis, men je dbest, saj sem sicer za naravno sceno. :palec:

sam pac... lasje pa nekak... sem v lajfu pac dost experimentirala...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...