Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 To je tud mene zanimal, sam kr nism vprasala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ok, ni najboljši izraz. (morda napeljuje na manjvrednost kmečkega poklica, ni blo tko mišljeno, cenim kmete .) svoji faci pravim kmečka, ker pač ni lih fotomodelska , pač čist običajna faca, brez kakšnih posebnosti. se pravi, ni nobenega izrazito zanimivega ali lepega dela obraza, al pa vtisa, da je obraz neki posebnega (mislm, sej je vsak, ma... eni so še bl ) ... čeprav zdaj, ko razmišljam, se mi zdi, da se nekak vidi tud na obrazu, ali človek živi z zemljo... ma ne znam opisat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hehe, ker jaz si kot kmecki obraz predstavljam okrogli obraz z rdecimi licki ( in po moznosti kitkami na glavi ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 zanimivo vas je poslušat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hehe marsa, js isto! ne prenesem ma ama nič na glavi. pa so mi kakšne kape, pa klobuki ful všeč, sam sam dokler je ne dam gor... ne prenesem, lepota gor al dol . in tud za naravno (še nikol bla naličena ). ampak tud za eksperimente! in lih glede las, si grem ful na živce, k mam dolge, pa jih sploh še nisem izkoristila za kakšne odbite frizure... kok sm js eno dolgočasno bitje sam bo treba kej narest, ker prvi sivi so že tu lasjeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Tolk dobr poves...Ma ne, saj vem, kao jaz pa sem prec kupila da imas kmecko faco. ampak pac... jaz jo mam tud no... a ma nic posebnega, kar je pa posebno, je pa motece. Najbolj mozno povprecje... zato so pa juznjaki klicali za mano 'Mojca'. no jaz SEM izkoristila a ma vse mozne odbite frizure in barve in vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 js se tud doskrat po stanovanju derem: mooojcaaaaa (iz kekca )... boš kdaj uletela?!! michelle, tvoja definicija bi tud men prej ali slej pršla na misel .. ma nism čist taka ... ok, kito priznam ja, tile sivi me mal matrajo, sam po eni strani se mi zdijo pa kr kul ... al je to čist grdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 joj to je pa tko razlicnio, bast... eni so lepi... velik jih je lepih.. odvisno tud, kdo in kako jih nosi in vse - tko kot druge farbe. Jaz bom imela (halo, v bistvu ze imam, saj bi lohk bila ze siva cist v bistvu) sreco in imam ene 6 do 10 sivih las. pa se od teh sta dva zlata in ne srebrna. Ne res, zelo mal jih imam (najbrz po mami, je imela tud take pisane, se bolj blond kot jaz, potem pa kar tko pramena, dolgo dolgo dolgo sploh ne sivih, no sele zdaj jih res ima, pa se zdaj so vmes njeni, rumenkasti, ima tolk mocne lase, da dol pades - mars v ovnu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 sej, bjondasti maste srečo, moj tata tud komi zdej, sred šestdesetih, sivi... mi temnolasi pa pač osivimo že pr tridesetih, če ne prej.. ma js mam svoje sivčke v bistvu prou rada, sam mi dogaja, da mi kakšna frendica hoče kr spult kakšnega.. tist:" lej, k maš siv las!!", pa hop na njega.. pol me pa mal mede, ma prou preveč pa ne, še ne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 vem tko so moji sestri skoz tezil, naj se vendar pofarba. Ima/je imela cist crne lase (no, skoraj crne, zelo temnorjave). Pa je bila ze pred 30. cist siva (sam bojda tud zarad nesrec).No glede na to, da ne nosim ne sive ne rjave mi je cist vsec, da nisem siva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 prej mal pogledovala na gospodarja prstanov na tv; uni sivolasi, dolgolasi, bradati starci :2src: bi blo čist mim, če bi se barvali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Men je bil v LOTR ZAČUDA všeč en blondinec..... Pa mi ista oseba v drugih filmih sploh ne potegne. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Orlando bloooooooooom. Jah, prov fajn bi ga blo kresnt....sam zato, k ma lepo barvo Sej to spada v to temo ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pa saj ti nobena barva ne škodi samo ne smeš pretiravati.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe, meni tudi. Pa tud drugač mi je všeč. OOOOoooo ja Orlando Bloom a je bil tale tipček že v "DOBRI TIPI" postan da se preselimo raje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo vas je poslušat mah ti se lepo nasloniš in kar pušuš zravn a ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kwa pa čm... svoje sem že povedawa... no počas se mislm spet štrihnt... mal še počakam... da se še mal spere... pol pa refresh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je bil v LOTR ZAČUDA všeč en blondinec..... Pa mi ista oseba v drugih filmih sploh ne potegne. Copy/paste!! Tocno to sem zanc rekla frendici, ko sva odlomke gledale.. Zalubla se v Legolasa na prvi pogled, pol sem pa vidla ga na drugih fotkah z rjavimi lasmi.. kr neki Tko pol vidis kolk je naravna barva vcasih res ful neprimerno zbrana (tolk, da v temi ostanemo ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Moja nova barva... nič kaj pretresljivo novega, le malce "rjavih" oz. zlato čokoladnih pramen je vmes, tako da nisem le posvetljena...... Nisem jih upala dat preveč, ker sem se bala da bo pretemno. Bom naslednjič v razmerju 2:1 (sedaj je 4:1). Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jaz pa še nisem nikol mela tako barvo. Si jo skor ne upam gor dat. Mam pa že rajš rdečo, al pa nekaj bolj mojim lasem podobnega, da ni potem takšnega kontrasta, ko lasje zrastejo.[color/red] Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Moja natur barva las je temna skoraj črna. in vska taka bolj blaga barva ne prime nič.torej ..kaj sem že vse počela z lasmi... barva la sem jih s kano...imela namesto lepo rdeče bolj temno rjavordečkaaste lase, kljuub da sem imela tisto zemljo na glavi celo noč (muka :xx! + v maso dodala žličko prave kave. potem sem si dala rdeča pramene, zaradi moje natur barve je bilo potrebno moje pramenčke svetliti s peroksidom ...učinek pramenčki lepi vendar se je vse skupaj hitro spiralo, da so spet postali rdeče rjavi , navkljub temu pa so mi še lase pokale...cepile, žalostna torej kaj mi preostane, odločila sem se da ne bom več rabila agresivnih barv, ker so se mi moje lase začele smilit in trpi moja lepota. Ker pa ne morem iz svoje kože jih še vedno kdaj pa kdaj pobarvam, barvam pa jih s prelivi ali pa z barvno peno...učinek no ja zadovoljiv imam temno rdeče do vijolične. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Pri meni je isti problem, da se mi samo ornk barva prime na lase. Rada bi mela violične, pa se pobarvam, potem se mi pa po mesecu barva toliko spere, da sem samo še rdečkasta. Tud jaz se barvam mogoče 1X na leto, se mi zdi škoda las. x!x Je pa res, da ko so pobarvane, se mi manj mastijo. Mene pa enkrat na leto prime, da se ful postrižem, kar kake 10-15 cm, da mi naredijo čist drugo frizuro, pa barvo.... Ponavadi frizerke skor jokajo zraven ko rečem kolk naj me postrižejo. Ona: "Pa menda se ne boste tolk postrigl, mate ja tako lepe, pa dolge?" Jaz pa:" Saj rastejo ne? Pol pa res ni panike. " Sam za frizuro se pa nikol na morem odločt, ker nevem kakšna mi k obrazu paše. Ups, sem se razpričala. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz sem si pa pred 2. tednoma dala kano na lase, pa mi še vedno teče rdeča voda iz las . Pa sploh ne vem čemu sem si jih barvala, ker sem se tolk na kratko ostrigla, da barva ne pride do izraza Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si pa pred 2. tednoma dala kano na lase, pa mi še vedno teče rdeča voda iz las . Pa sploh ne vem čemu sem si jih barvala, ker sem se tolk na kratko ostrigla, da barva ne pride do izraza Kana je tudi "hrana" za lase. Sem pa slišala od ene frizerke, da je prepogosto barvanje s kano škodljivo za lase. Zapaca lasišče al tko nekak. Povzroči izpadanje las Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Zanimivo .Lep dan ti želim Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.