Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jaz sem si 2 tedna nazaj sama dala crno gor Tako, ki se spere-SE DOBRO. Ker glede na to, da cele dneve bulim v knjige in racunalnik, sem bleda in je bila crna cist too much. Zdaj se je spralo in sem spet rjava in medena...samo obnovit bo treba...pa konice postrizt...sam nimam casa bit zdele 3 ure pri frizerju, niti 14 jurjev zdele nimam volje dat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hvala za tole informacijo. A je to tud za suhe lase?Shiseido mi je mam tonik in cistilni gel za kozo, nisem pa vedla da obstajajo zadeve tud za lase! a kdo ve kaj je dobro za konice, ker jst moram uporabljat tiste gele iz silikona, ki ti navlazijo konice, da nisem kot tista iz risanke o pojoci travici, no in porabim tega gela kr veliko, pa nekak drag je ... ce obstaja kaj naravno bi blo super. dajala tud olivno olje, sem morala vsako jutro, ampak nekako po parih dneh izgled las ni najlepsi, ker se olivc nekak posusi gor :xx!: al kaj, saj ne vem, sam lasje se ne svetijo tko lepo. <{POST_SNAPBACK}>Marsa: maska za lase od Shiseida (Muller ali Limoni) dela čudeže. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 aja sorry, sem sele zdaj videla ... mogoce nisem vprasanje postavila v pravi temi Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 nimam casa bit zdele 3 ure pri frizerju, niti 14 jurjev zdele nimam volje dat A si vecglavi babji zmaj ? :OO!: Moja malenkost pa placa 1100, z vsteto napitnino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, itak Enkost med spoloma in te fore.. si gre brat postrižt 3 cm las, placa jurja, si grem jaz spice postrizt (3 cm), placam 3 jurje.. Ker je za 'moško striženje' drugacna cena, kot za zensko strizenje.. WTF?!? ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, itak Enkost med spoloma in te fore.. si gre brat postrižt 3 cm las, placa jurja, si grem jaz spice postrizt (3 cm), placam 3 jurje.. Ker je za 'moško striženje' drugacna cena, kot za zensko strizenje.. WTF?!? ... pr moshkem strizhenju frizerju ne trpijo ushesa zarad mentalnih izlivou... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hja... ni nujno... A pol ce obljubim, da bom tiho cel cas, mi bodo mosko strizenje zaracunal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 HI! JAZ SI REDNO BARVA LASE NA VSAKA 2 MESECA. UPORABILA SEM GRANATNO RDEČO, SEDAJ NEKO VIJOLIČNO, NASLEDNJE BARVANJE BO PA VERJETNO RJAVO. NA CENO BARVE NE GLEDAM, DRUGAČE PA SO DOBRE BARVE OD ANNIER--DOSTI FRIZERJEV JO PRIPOROČA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za tole informacijo. A je to tud za suhe lase?Shiseido mi je mam tonik in cistilni gel za kozo, nisem pa vedla da obstajajo zadeve tud za lase! a kdo ve kaj je dobro za konice, ker jst moram uporabljat tiste gele iz silikona, ki ti navlazijo konice, da nisem kot tista iz risanke o pojoci travici, no in porabim tega gela kr veliko, pa nekak drag je ... ce obstaja kaj naravno bi blo super. dajala tud olivno olje, sem morala vsako jutro, ampak nekako po parih dneh izgled las ni najlepsi, ker se olivc nekak posusi gor :xx!: al kaj, saj ne vem, sam lasje se ne svetijo tko lepo. ta maska SHISEIDO je res zaskon. Za zraven imajo še šampon (5 jurjev, ampak je vreden toliko) Ob uporabi tega dvojega ne rabiš nobenih onih kemikalij od gelov in pen. lasje se svetijo kot sam hudič Pa oblikovat se jih da in špice niso sceplene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A si vecglavi babji zmaj ? :OO!: Moja malenkost pa placa 1100, z vsteto napitnino Ne tko pac je. Nimas kej. Navajena na frizerja, ki mi tako ustreza, da mi bolj ne more. Vedno odidem vesela ven. Pac umivanje, nega, barvanje, strizenje, fenanje, frizura... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jaz bom tudi v kratkem spremenila barvo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jaz pa je ne bom. se danes. ena je rekla: joj kok dobr, a zdaj si pa kar blond?ampak ja, sonce pa to...torej - do naslednjega *pika*(prevod: ko te pac pich da se pobarvas). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta maska SHISEIDO je res zaskon. Za zraven imajo še šampon (5 jurjev, ampak je vreden toliko) Ob uporabi tega dvojega ne rabiš nobenih onih kemikalij od gelov in pen. lasje se svetijo kot sam hudič Pa oblikovat se jih da in špice niso sceplene od loreala vitamino color je super maska.....po umivanju jo daš na mokre lase,počakaš nekaj minut in spereš...Moji lasje,ki so zelo gosti in skodrani dobesedno rabijo to in vskarkajo........lase prijetno mehki,dišeči in svetijo se...super stvar res..priporočam..ni draga..manjša paknga 200 ml cca 3 tisoč sit..večja okoli 5 jurjev.....jest jo kupim kar pr svoji frizerki.....brez te maske nikamor....res Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa je ne bom. se danes. ena je rekla: joj kok dobr, a zdaj si pa kar blond?ampak ja, sonce pa to...torej - do naslednjega *pika*(prevod: ko te pac pich da se pobarvas). Hehe,Marsa jaz jo bom pa jutri ali pojutrišnjem... (na črno-ki se na soncu plavo svetlika) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Fajn da dajete tole, punce... jaz imam nenadoma, v enem mescu, cist drugacen las... suh, trd, debel, skrauzlan!!!!! halo! Ker npr. jaz ne maram teh fint: sampon proti temu in onemu, 25 let se ze barvam (in to ne s kano al pa kaj jaz vem, pac pa ultra), a vedno imam 'normalne lase', tud tak sampon kupim in vse... cim nekaj za mastne pa to... je ze temu prilagojeno in tud ti se nafuras da zdaj mastni... jaz pa lepo 'za normalne', no in 25 let je delal...Vmes sem 1x mela isto, kar skodrali so se mi... MOJA NECAKINJA!!!! (torej nekdo ki me res dobr pozna v vseh zivih obdobjih) mi ni verjela da nimam trajne.Saj bom dala fotko eno, sam ni na digitalcu pa jo moram poskenirat... In zdaj ne vem, a mam tolk sesut las al se mi je pac cist spremenil (*sem veckrat rekla pri frizerju a je tolk sesut oz. se cepi, pa so rekli vsi vedno da ne, da je zarad strizenja, pa ko je 'resasto' pa ze itak vsak po svoje strli, pol pa se moji, ki so vrtincasti in vse tole. no zdaj pa je prvic v bistvu, da mam res cist suhe lase in tko) ...Moja frendica tud - je imela 'prej' tko kot jaz, recimo ne cist ravne, pac pa mal valovite, zdaj pa ma ze vec let kar ful skodrane... tko da hecno, kako se las spreminja tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pr moshkem strizhenju frizerju ne trpijo ushesa zarad mentalnih izlivou... zlomk sej so itak frizerke tiste k ne utihnejo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jaz sem pa končno spet na frišno pobarvana in ja ostala sem rdeča Ma morm si digitalca nekje dobit, da kako fotko prilimam Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 cimprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Jaz sem se pa odlocila, da se ne bom barvala zdaj nekaj casa. Sem slisala opazke, da mi pase naravna ( zdaj se ze vidi moja naravna rjava), pa tudi naj se malo spocijejo Pa se dinarcka prsparam ( kar je zdele nuja) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se pa odlocila, da se ne bom barvala zdaj nekaj casa. Sem slisala opazke, da mi pase naravna ( zdaj se ze vidi moja naravna rjava), pa tudi naj se malo spocijejo Pa se dinarcka prsparam ( kar je zdele nuja) Pametna. Jaz tud vsake tolk razmisljam o tem. In tud zdaj.Sam kot se poznam.... je jasno, kaksne lase bom imela se dokler jih je se kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Zdaj si rdeco-oranzna al kako ze? A nacrtujes kaksne spremembe? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ja, bolj rjavo zlato oranzne, tak baker mal bolj drekast sicer kot bi bilo po mojem okusu:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=5917(to je od predvcerajsnjim)Kaj jaz vem, mam eno barvo ze na broju (in za spremembo ne mango, ker je kao se mal svetlejsa), sam je bolj al manj taka farba kot mam zdaj...Kot me pichi, saj ves, jaz sem tu cist impulzivna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Lase si barvam ze kar nekaj let, to pa samo zato, ker je moja naravna barva tako dolgocasna, da samo adijo. Poskusila sem ze marsikaj, samo blond ne in vsaj upam tudi nikoli ne bom. Sedaj sem ostala pri temno rjavi, ki mi res odgovarja, pa se pocutim se najbolje. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 AMINOKISLINE in lasje: vir: - lepotainstil.net - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jz pa spet na blond... mogoče bi šla pa kr h frizerju dons... sam bl nimam časa.... hm... pa jutr.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.