Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

Thanx Free, zanimiv clanek (ne rabis pa pisat vira, saj gres direkt na sajt in tu nisi nic podal). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

AMINOKISLINE in lasje:

:palec: Zanimivo... sem se pa zacela sprasevat neki... OK, verjamem, da so tele aminokisline pomembne.. Ampak.. a lahko delujejo tud od zunaj? Mislim, a dejansko deluje, ce si umivas lase s samponi, ki vsebujejo tole, pa ce si dajes maske in nevemkajsevse na glavo... Al stvar deluje samo od znotraj? S hrano...

Ma kdo kaj pojma? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  Zanimivo... sem se pa zacela sprasevat neki... OK, verjamem, da so tele aminokisline pomembne.. Ampak.. a lahko delujejo tud od zunaj? Mislim, a dejansko deluje, ce si umivas lase s samponi, ki vsebujejo tole, pa ce si dajes maske in nevemkajsevse na glavo... Al stvar deluje samo od znotraj? S hrano...

Ma kdo kaj pojma?  :inocent:

x8Dx PREVERJENO...bolj deluje če vnašaš beljakovine oralno......

za kožo, lase....tisočkrat bolj kakor če jih pacaš od zunaj xsrcx

in desetisočkrat bolj, če jih vnašaš z MAP xsrcx

Tak isto velja za vitamine, bolj jih je jest kakor pacat po koži in laseh x;)x

xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ta teden nameravam k frizerju, pa premišljujem kateri dan je najbojši za to,astrološko seveda!? :inocent:  x;)x

sreda. Lohk tud cetrtek. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, o, Bobi, kaj mas tole za ene cudne ideje, da je v tehtnici za stric ok? :o|o:

Conti, Aiwa, kar pogumno. xyesx

Picasso

Ocitno res, se spomnim 1x ko si se na rese, pa me je mal 'skrbelo' x;)x xDDx, pa je blo zlo ok. :palec:

Picasso

saj zato sem se iz svojih najprej na crne pofarbala, pri 16. al kdaj...

pa v bistvu tud zato nisem furala, ker mam tok svetle svoje, da je pol narastek svetel pa zgleda kot bi bil plesast spodaj. x:o)x

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Saj sploh ne vem kakšno spremembo bi!? x:)x  Se bom prepustila frizerki, ima vedno dobre ideje! :palec:  x;)x

Toliko le glej, da ne bo narod mislil, da si moja vnukinja tam na predavanju x:Dx

Jaz sem se tud kar nekak odlocla, da nekja casa se ne barvam.. Da se mi enkrat fajn spere vse skupaj, bom vsaj se spomnila kaksno mam naravno barvo x:o)x

Sem si pa kupila danes aroma therapy masko od Gliss-kura.. mam zdajle gor.. disi fajn, bomo vidli kako bo pol zgledal..

Aja.. ne vem.. al se men samo zdi, al je res tale Country colors precej agresivna barva? Sem razmisljala zanc.. da se mi ze nekaj casa niso tko cepili lasje, kot so se mi zadnje leto, ko se barvam s to :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ej gliss kur jaz tud ta sampon 1. v lajfu kupila (nisem nasla guhl) in je boljs.

al sem balzam... xscratchx...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, bolj rjavo zlato oranzne, tak baker mal bolj drekast sicer kot bi bilo po mojem okusu:

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=5917

(to je od predvcerajsnjim)

Kaj jaz vem, mam eno barvo ze na broju (in za spremembo ne mango, ker je kao se mal svetlejsa), sam je bolj al manj taka farba kot mam zdaj...

Kot me pichi, saj ves, jaz sem tu cist impulzivna.

Pa se ti ne zdi, Marsa, da je tud barvanje las neke vrste laž, neiskrenost?

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>ej gliss kur jaz tud ta sampon 1. v lajfu kupila (nisem nasla guhl) in je boljs.

al sem balzam... xscratchx...

Guhl je meni grozno slabo naredil, sem ga takoj mami podarila. zelo fajn je Keune kolekcija, od barv do vsega, res, da malo več stane, je pa za par razredov boljš od kakega Country colorsa...ali L'oreala.Zakaj ne probate Shiseido maske?

<{POST_SNAPBACK}>Pa se ti ne zdi, Marsa, da je tud barvanje las neke vrste laž, neiskrenost?

Ocitno ne, ce se barvam, sicer sem pa iskrena. :)

preprosto.

vem kaj mislis, a... pejt recimo pogledat moje slike. te povabim jeseni na razstavo... pa bos stekal, zakaj v lajfu uporabljajm barve...

Spet preprosto... ker sem barvit in slikovit in ne crnobel clovek.

ceprav sem pa tud lohk. clo crna sem ze bla.

so sam lasje.

sem bla ze brez.

To se bos pa strinjal, da je cista cistcata iskrenost, da ne more bit bolj. :)

Brez las, brez 'mochi'... brez krinke, vsega...

a ves... tko da, ni to...

je sam pesa, crno vino, je sam spinaca, je pesek, je hibiskus... so barve skratka...

moje barve so ubite tud zarad okolja.

prisezem, da ce bi zivela sredi psenice in koruze in lesnikov, da bi imela se vedno koruzne, psenicne in lesnikove lase...

a ves. x:Xx :vragec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ocitno ne, ce se barvam, sicer sem pa iskrena. :)

preprosto.

vem kaj mislis, a... pejt recimo pogledat moje slike. te povabim jeseni na razstavo... pa bos stekal, zakaj v lajfu uporabljajm barve...

Spet preprosto... ker sem barvit in slikovit in ne crnobel clovek.

ceprav sem pa tud lohk. clo crna sem ze bla.

so sam lasje.

sem bla ze brez.

To se bos pa strinjal, da je cista cistcata iskrenost, da ne more bit bolj. :)

Brez las, brez 'mochi'... brez krinke, vsega...

a ves... tko da, ni to...

je sam pesa, crno vino, je sam spinaca, je pesek, je hibiskus... so barve skratka...

moje barve so ubite tud zarad okolja.

prisezem, da ce bi zivela sredi psenice in koruze in lesnikov, da bi imela se vedno koruzne, psenicne in lesnikove lase...

a ves. x:Xx :vragec:

A čist pobrita? Kot Sinead O Conor? (mimgrede, zakaj jo nimaš med znanimi strelci) Kot zen-budistični menih x;)x

Vseen se mi zdi, da je naravno pač najbol naravno, najbol resnično. Najman izumetničeno. In tam, kjer je vse zlo izumetničeno, je tud "duhovnost" najbol plitka.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...