Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>A čist pobrita? Kot Sinead O Conor? (mimgrede, zakaj jo nimaš med znanimi strelci) Kot zen-budistični menih x;)x

Vseen se mi zdi, da je naravno pač najbol naravno, najbol resnično. Najman izumetničeno. In tam, kjer je vse zlo izumetničeno, je tud "duhovnost" najbol plitka.

glej ga, od kdaj pa ti astrologijo vpletas semle? x;)x

ja, res je, strelc je. ne vem zakaj. je ni not.

Morda zato ker mi je bila zoprna? x;)x x:px

Natalie Portman je velik lepsa. :vio:

Pa se moja malenksot s cist kratkimi :)

(se slabo vid, ker je fotka fotke - ni sken)

Pa se jaz kot tamala (bos videl, da ni neke blazne razlike, sam da tu je slucajno tko rdeckasta, v resnic nisem imela tolk, pac pa bolj rumenkaste, sam je pac taka fotka, mal na rdece, tko da pravim kot mama Jadrana krta - da jim sam pomagam do prave barve. xDDx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Đizus, še en ki se pali na sive miši.... :eek:

Očem, ki so ves čas bombardirane z močnimi barvnimi impulzi, se vse, ki ni zlo kričeče, zdi sivo :sori: . Se v mestih pojav potreba biti izstopajoč, da se človek ne zgubi v množici. Je nekak vse bolj in bolj izumetničeno.

Marsa razlaga o barvah in slikah in umetnosti, ti pa o paljenju, tko vse podereš.

Sicer pa, kar ni postavljeno na temelje resnice, se prej ko slej zruši.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>glej ga, od kdaj pa ti astrologijo vpletas semle? x;)x

ja, res je, strelc je. ne vem zakaj. je ni not.

Morda zato ker mi je bila zoprna? x;)x x:px

Natalie Portman je velik lepsa.  :vio:

Pa se moja malenksot s cist kratkimi :)

(se slabo vid, ker je fotka fotke - ni sken)

Pa se jaz kot tamala (bos videl, da ni neke blazne razlike, sam da tu je slucajno tko rdeckasta, v resnic nisem imela tolk, pac pa bolj rumenkaste, sam je pac taka fotka, mal na rdece, tko da pravim kot mama Jadrana krta - da jim sam pomagam do prave barve. xDDx x;)x)

Sem sam preletu spisek znanih strelcov. A pol ti je pa verjetn tud škof Slomšek zoprn?

No ja, če pa sam pomagaš do prave barve, je pa v redu x:o)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Očem, ki so ves čas bombardirane z močnimi barvnimi impulzi, se vse, ki ni zlo kričeče, zdi sivo :sori: . Se v mestih pojav potreba biti izstopajoč, da se človek ne zgubi v množici. Je nekak vse bolj in bolj izumetničeno.

Marsa razlaga o barvah in slikah in umetnosti, ti pa o paljenju, tko vse podereš.

xflirtx xflirtx xflirtx Na, malo mejkapa....

Pa kaj filozofiraš o mestih? Kot da bi si samo v mestih lase barvali (o tem tu teče beseda)? ne zagovarjam viola, zelenih in peroksidnih barv na laseh, všeč pa mi je konkretnost, če ima ženska lepe lase, je najpomembnejše, da se svetijo in da so negovani. Če pa doda gor še neprehud odtenek barve, toliko boljše.

Jaz imam na črno pobarvane lase, ampak kdor se na barve spozna (vsaj komplementarne) ve, da to sploh ni barva... Torej sem še vedno natur rjavolaska :inocent: x;)x

Se pa ne morem upret, da nebi kdaj pa kdaj oblekla rožnato bluzo z volančki in srčki, zraven pa lepo zlato broško... :xx!: Seveda vse v lepih pastelnih barvah.. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Očem, ki so ves čas bombardirane z močnimi barvnimi impulzi, se vse, ki ni zlo kričeče, zdi sivo :sori: . Se v mestih pojav potreba biti izstopajoč, da se človek ne zgubi v množici. Je nekak vse bolj in bolj izumetničeno.

Emanuel, a VIDIS LN?

Mislim barve in to?

Hocem reci, ni siv in tko. x;)x x:px

Eni MAMO RADI (x!x xsrcx) barve pac. xyesx

A ti bi hotel od mene torej da risem crnobele slike (jih tud, btw obozujem taksno tehniko tud, sam ni jih cez barve)?

Gre za osebni slog... oci si pa recimo sploh ne mazem oz. zelo zelo redko. ne nosim nakita oz. zelo zelo zelo malo (uhane in verizico).

Se ko je bil tu socializem in si dobil drekaste barve sam, pa crne pa vojaske pa tak, sem si pa v amdamu al pa berlinu ubodla zivorumene al pa oranzne hlace.

Al sem jih pa pofarbala.

Tko da sem bila zelo kriceca in se clo kricala sem. x:Dx x:Ix :o|o: Grozno a ne? x:Dx

paljenju? vse podrem?

Tega pa ne stekam. :8):

Skof Slomsek? xDDx aja kao zdaj kogar NI, mi je gotovo zoprn. :D

Ne da ga recimo ne poznam al kaj tacga.

Ja, ko sva pa ravno pri strelcih pa pri cerkvenih mozeh pa taksnih, je bil pa tud pater Asic strelc. :)

a ga mamo?

Ce ga ni, sam povem da mi ni zoprn, pac pa se mi zdi Car. :)

*

Mushi a ne no?

Jadran krt je zakon! x^x :palec:

Cist dobr!! Moja mama je umirala od smeha zraven, zadnjic pa Tim - se ful rezi na glas in vse pa pravim kaj pa pocnes, Jadrana Krta berem. In jaz - aja! :D vse jasno prec. x:Dx

*

Kokica, thanx! x:Xx

Saj mi res pasejo, ker imam kar lepo oblikovano, majhno glavo. Ko sem bila majhna, so rekli da mam tako glavo kot fantek (karkoli naj bi pac to pomenilo).

sam nekak... se bolj ostra pa mal bolj groba zgledam, tko da mi ena srednja 'dolzina' najbolj pase. Pa tud najboljs se pocutim.

*

Primavera - 'mal mejkapa: xflirtx xflirtx xflirtx'

x:Dx x:Dx x:px

xinnox xinnox xsingx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes sem v trgovini videla od Švarckopfa eno tolk fajn izzivalno rdeco barvo, da me je ze malce premamilo, da bi jo kupila x:Ix Ampak sem se malce premal "samozavestna" za kaj takega x;)x Pa itak sem rekla, da bom zdaj pustila lase pocivat xrolleyesx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

Pa kaj filozofiraš o mestih? Kot da bi si samo v mestih lase barvali :

Vse izumetničenosti se vedno začnejo v velikih mestih. Iz hribov v mesto še nikoli ni prišlo nič slabega. Prevelika izumetničenost mi pa res ni všeč.

<{POST_SNAPBACK}>paljenju? vse podrem?

Tega pa ne stekam. :8):

Recimo takole. Govorimo o barvanju las, ti pa pol razlagaš o slikah, da maš rada močne barve. Sam to ni isto, barva las ti je bližja, tako te ljudje vidijo. Primavera pa jasno napiše, da gre za to, kdo se pali, in ne za umetnost in ljubezen do baru. In ko sem to omenu, mi sedaj podtikaš, kot da sovražim barve :o|o: . Ampak sam preveč izumetničenosti pri ljudeh mi ni všeč.

A me hočeš prepričat, da še nisi slišala za škofa Antona Martina Slomška, oziroma da ne spada med znane slovence :eek: .

Vsi vse vejo drug o drugem, se velik smejis, hodis okol v moski druzbi, si kurba. TO sem mislila. predsodki pac, temu se ne da izognit.

Ti govoris o cistosti taksnega skromnega ZIVLJENJA, jaz pa ti govorim o LJUDEH, ki pa so si povsod podobni.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> In ko sem to omenu, mi sedaj podtikaš, kot da sovražim barve :o|o:

Opsala!

tega pa prosim da mi ne govoris.

to dost pogosto vidim v debatah na forumih, da nekdo nekomu to pravi.

Ti pa nekaj povem - jaz nikomur nicesar ne podtikam, ker komuniciram IZ SEBE in ne kot cimbolj zatret sogovornika. Torej jaz komentiram, pisem zarad sebe in ne zarad tebe, torej ti ne morem nicesar podtikat.

Ti si men podtaknil pol torej, da sem izumetnicena?

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Opsala!

tega pa prosim da mi ne govoris.

to dost pogosto vidim v debatah na forumih, da nekdo nekomu to pravi.

Ti pa nekaj povem - jaz nikomur nicesar ne podtikam, ker komuniciram IZ SEBE in ne kot cimbolj zatret sogovornika. Torej jaz komentiram, pisem zarad sebe in ne zarad tebe, torej ti ne morem nicesar podtikat.

Ti si men podtaknil pol torej, da sem izumetnicena?

Glej, če govorim o barvanju las, ti pa pol kot če bi po moje mogla slikat sam še črno-belo.... deluje kot da pač ne maram baru, sam sivino. Mal podtaknen.

Glede na to, da si napisala, da si sam pomagaš, do naravne barve, je jasno, da ti ne podtikam izumetničenosti.

Ok, saj stekam, sam pac jaz sam dajem primerjave, podtikam pa res ne... :)

nekaterih lastnosti pa pac nimam, tudi ce jih imajo drugi (ker zato mi jih pol v glavnem pripisujejo, ker jih majo sami, ne morjo verjet, da jih nimam - tako je recimo tud z zavisto, ki je nimam. od malega. xyesx)

Jaz mam zlo rada barve, blazno vsec mi je tud crnobela tehnika. :)

vsec so mi lepi naravni lasje, kot mi je vsec lepota, skladnost.

kot rada pogledam lepo sliko, rada pogledam lepega cloveka.

sam jaz sem pa drugacna...

nikol mi ni bilo pomembno, da bi bila lepa (se tedaj ko sem bila* - ko sem bila otrok).

sem hotla bit, ce ze, opazena oz. se uveljavit v majndu, inteligenci, sposobnostih, ne v lepoti.

Kaj pa ce bi zivela na Tajskem?

Aja, pa se Zmaj sem, ves krichav in barvit, ves izumetnicen, clo ogenj bruha - a morda pa sploh ne obstaja. xDDx

pac, ce si divji, ne mores bit soft. tko je tud z lasmi.

Saj so moji lasje kot jaz, pa pustmo barvo.

Vsak po svoje strli, niso ne cist ravni ne cist skravzlani, vrtincasti, zavihani in recimo... zivahni. evo tocno taka sem tud jaz.

sam nisem pusta siva miska -ergo?

Logicen sklep - moram si jih barvat oz. bolje - jim pomagat do prave barve. x:Xx x;)x

Picasso

Kaj če bi mela take mal oranžne lase? xrolleyesx

Nima ideje sicer kako bi se sploh pobarvala, bi se pa ful rada, ker je ta rjava že mal dolgočasne pa še sveti se ne! :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Vsi vse vejo drug o drugem, se velik smejis, hodis okol v moski druzbi, si kurba. TO sem mislila. predsodki pac, temu se ne da izognit.

Pa si sigurna, da predsodki niso prišli recimo v srednjem veku iz mest v hribe? In ne obratno?

<{POST_SNAPBACK}>Kaj če bi mela take mal oranžne lase?  xrolleyesx

Nima ideje sicer kako bi se sploh pobarvala, bi se pa ful rada, ker je ta rjava že mal dolgočasne pa še sveti se ne!  :o|o:

Kaj pa recimo sam za odtenek svetlej?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...